donken

Har kommit hem ifrån stan för ungefär en timme sen.
Hade grymt kul med lunneryd och freddyboy<3 seriöst, inne på donken, hur roligt hade inte vi liksom. Satt och flummade och skrattade åt saker som inte ens var roliga, haha.
Träffade även kicki där inne, har inte träffat henne sen vi kom hem ifrån prag. Så det var mycket trevligt att se henne igen, vi spelar dock inte i samma lag längre :( Men får ta och försöka träffa henne ändå.
Inne på donken asså, herregud, ibland tänker jag verkligen inte mig för. Måste börja tänka innan säger för mycket, haha.

NRJ, måste jag säga ändå var väldigt bra. Såg dock ingenting typ, men vad kan man begära när man är i min längd? Inget!
Ljudet och artisterna var bra i alla fall, så jag tyckte det var kul. Träffade bl.a stenholm och hennes kompisar där inte, mycket trevligt. Bästa artist var helt klart dead by april, känner att jag verkligen kommer att tycka om deras musik.

Nej, nu känner jag att det är dags att sova!

nrj in the park









Idag kommer NRJ in the park till kära Göteborg!
Det har jag sett fram emot ett tag, vad jag vet så är det väldigt bra artister som kommer. Ska dit med lunneryd och kanske träffa på stenholm, får se om vi gör de. Ska bli grymt kul att gå dit.
Såg även Tomas Ledin igår. Den var grym, blev riktigt imponerad av det. Gick dit med camilla efter jag skyndade mig hur mycket som helst, hade en timme på mig att gå hemifrån träningen, byta ut och åka in till Liseberg.

Dagen idag har varit rätt seg.
Hade samling vid slottskogen vid nio idag, skulle gå en lång promenad genom slottskogen och sen avsluta den på våran lärares terräng, där han bor.
Grymt segt var det att gå där, äckligt varmt, typ fuktigt i luften. Alla var helt slut efter den promenaden, men det var inte så hemskt att göra det. Dock kändes det för länge innan vi fick maten, hehe, men gott var det.
Fick även vårat schema innan vi gick också, måste säga att jag tycker det var riktigt grymt. Inte så jättelånga dagar, jämfört med förra året. Perfekta tider att sluta, så jag hinner hem till min träning, så det känns väldigt bra med schemat.

hulesärken

Idag var det då hulesärken i skolan.
Rätt mycket olika saker man kunde göra. Hade ett speciellt tema, skulle jag vilja kalla det. VI var en "högstadieklass 9B" dock var det väldigt blandat, det fanns fjortisar, johnnys, hip hopare och nördar. Det kan ju inte varit lätt att se vad vi var, om man jämförde med andra klasser. Såg en klass som hade Grease tema, det hade varit grymt kul att ha något sånt.
Vi vann inte någonting, hehe. Men hur mycket förväntar man sig egentligen?

Senare på kvällen åkte jag till kviberg med paulin och ivan, för att kolla på korpen. Stackars ivan kunde inte vara med, skadad, så han fick kolla på matchen med oss.
Lite segt att det inte kom någon domare til matchen, så ivan fick ställa upp. Kan ju säga att det inte var den bästa debuten för honom, hehe. Men vad ska han göra, det är säkert inte lätt.

Imorgon ska vi åka till Delsjön och paddla kanot. Ska bli rätt intressant att göra det, har inte gjort det sen femman? tror jag. Så får se hur bra jag klarar av det, senare blir det träning igen för min del.
Ska även åka in och kolla på Tomas Ledin med typ familjen och kanske camilla, mycket trevligt.

första skoldagen










Japp, då hade man den första dagen i skolan.
Gjorde inte så jättemycket, körde namnleken, fick lite info om dagen, fick busskort. Det var typ allt, sen fick vi gå. Var kanske där i en timme högst. Men det var kul att träffa alla igen.

Jag, vB och malla stannade kvar i skolan en stund och fixade lite saker. Åkte sedan i till stan och kollade runt lite, vem möter man inte inne på akademibohandeln, om inte emma och siri. Mycket trevligt att träffa dem igen, de hade en kompis som hette isabelle med sig, trevlig tjej.

Har inte gjort så mycket annars idag, men det är la så det ska vara. Usch, är inte taggad för att börja nio imorgon, men vad ska man göra.

hej, träningsverk







Då har man kommit hem efter den första träningshelgen med Damtvåan.
Ja, världens träningsverk, kan inte gå normalt och är helt död i kroppen. Bättre kan det inte bli!
Hahah, det var en riktigt rolig helg. Okej, jag är inte alls vid den sortens fys som vi hade, men om vi fortsätter med det kommer det nog gå mycket bättre. Kanske även för mig, hahha.
Mycket träningar var det i alla fall, hade två pass om dagen, ibland tre. Nu lät det lite som att vi var där i en vecka, men ändå. Det var grymt mycket och grymt jobbigt, men kul. Känner att nu börjar innebandyn igen, flåset börjar komma, träningsverken, spelet. Jag älskar det!
Dock är det lite segt att matcherna inte börjar förrän i september! Det känns ju inte långt borta eller så. Men det löser sig, vi ska spela cup och till halmstad och spela träningsmatcher innan det, så det blir najs.

Skolan börjar imorgon, känner bara liite ångest inför det!
Känner inte att det är dags för skolan att börja igen. Men får helt enkelt göra det bästa av situationen, får träffa mina underbara vänner igen!<3
Känns sjukt att jag ska börja i tvåan ändå, satt och pratade med några i U-truppen som ska börja i ettan i år på hulebäck. Shit, jag kommer verkligen ihåg hur jag kände mig när jag skulle börja, så grymt nervös! Men det löste sig, och det är jag säker på att det kommer göra för alla de nya ettorna.
Hoppas bara på att det inte blir en lång dag imorgon, lite information och shit, sen slut. Det hade inte varit helt fel, men vi får se!

kommer hem på söndag




Snart är det dags att börja pallra arslet ner mot torpahallen. Kommer aldrig orka bära min väska dit :O
Har faktiskt fixat allting för resan, men känner ändå på mig att det är något jag har glömt. Det är något jag alltid lyckas med, annars blir det något fel, hehe.
Får inte glömma att lägga ner shampo, balsam och tvål innan jag går. Dessutom mitt godis och drickan pappa köpte till mig idag!

Usch, idag var sista dagen jag riktigt får sova ut på länge. Vi lär ju inte få sova länge på lägret och dessutom börjar jag skolan på måndag. Sen börjar säsongen och jag och johanna börjar våra tidiga dagar i hallen klockan nio på morgonen! Can't wait!
Men det är ändå rätt najs att vi börja 13:00 på måndag, så behöver man inte gå upp sååå jättetidigt, men jag vill helst inte börja. Speciellt inte när jag vet att de flesta börjar senare, men jag överlever.

halmstad 29/8






Jaha, dagen blev inte riktigt som planerad.
Gick upp vid elva, min kropp har typ ställt in sig på att vakna runt elva, rätt najs ändå. Skulle träffat scott, men hon var tvungen att städa, så jag åkte med pappa och handlade lite. Sen skulle vi åka till någon verkstad som hyrde ut olika maskiner. Vi skulle kolla ifall vårat golv var fuktigt, men det var inte, så det var positivt.

Vid sex var det dags för träning igen. Nu känner jag verkligen att det börja bli kul att träna igen. Har motivationen igen, dock går det säämst, men det vänder nog snart.
Det var en rätt jobbig träning, den var mer inställd på tempo övningar, så det var rätt jobbigt kan jag säga, hehe. Var ganska svettig efter den träningen, men kul var det.
Fick även reda på en del om träningshelgen imorgon, ser faktiskt fram emot det lite, dock INTE skolan. Sen sa de även att vi ska åka till halmstad och spela två träningsmatcher, inte helt fel!

Var dock lite stressade efter träningen, eller ah, när jag fick reda på att scott redan var påväg till stan. Skulle träffa henne och frida där. Fick nästa springa hem, packa upp väskan och fixa på en kvart. Pia var snäll och gjorde en macka till mig, så snällt!
Väl inne i stan träffade jag ellen, frida, simon och pinky tror jag hon kallades, frida kunde tydligen inte, eller något var det i alla fall. Vi gick i alla fall och tog en fika på café tintin. Riktigt mysigt stället, hade typ öppet dygnet runt hörde jag. Mysigt var det i alla fall.
 


hammerfall





Dagen blev spenderade med Camilla.
Åkte upp till henne vid tolv tiden. Skulle bara vara där en liten stund, sen skulle vi förbi farmor. Så det vi gjorde blev till att baka! Resultatet blev scones och kokosbollar. Mycket gott blev det, dock blev vi grymt mätta.
Vid tre tiden skulle vi möta pia vid pressbyrån, för att dra oss vidare till farmor. Det var trevligt att träffa henne.
Jag och camilla drog oss vidare till triumf glass, där blev det lite snack och glass, Mysigt, mysigt.

Skulle in och kolla på hammerfall ikväll också.
Mötte upp camilla och hennes syster på valand. Sen drog vi oss till götaplatsen och kollade på hammerfall. Måste säga att jag tycker det var lyckat. Kanske inte den bästa konserten jag har varit på, men den var ändå grym. Kände faktiskt igen vissa låtar som sjöngs.
Träffade även scott där inne, kul att träffa henne. Blir att spendera dagen med henne och frida. Det ska bli väldigt trevligt, har inte träffat de på ett tag. Får försöka ta vara på den lilla tid jag har kvar på mitt sommarlov. Börjar på måndag, känner mig inte alls pepp på det.

Satt och kollade igen gamla bilder på den bärbara datorn. Shit, hittade mycket bilder ifrån ugglum. Saknar tiderna med anna och anna<3 Det var inte igår, kommer och tänka på hur underbart vi hade det tillsammas. Måste börja ses igen med de brudarna. Saknar det!<3

filmkväll, mys mys

Då sitter man hemma hos elin och väntar på att hon ska äta klart.
Äntligen får man träffa den bruden igen, det var inte igår. Känns jättekul att träffa henne igen, har inte hunnit göra det på hela sommaren förrens nu. Så då får vi verkligen ta igen det!

Snart ska vi dra oss till filip, en kompis till henne. Där ska det typ vara filmkväll och vi var bjudna dit, kan alltid bli trevligt. Kommer vara lite folk där som jag känner, vilket jag gillar mycket. Speciellt när man inte har träffat dem på länge, så det ser jag verkligen fram emot.

Idag har vi inte gjort så mycket, åkte till stan för att lämna in hennes mobil. Den har gått sönder igen, vilket inte är något nytt. Har också den telefonen, den har aldrig varit någon bra telefon. Dock har min hållt väldigt länge, för att vara min, hehe. Så jag hoppas att den kommer snart.

Men nu ska vi dra oss till filip, ha en trevlig kväll.

bandtröjor

Kanske är dags att börja skriva igen på min blogg. Det är nog inte så jättemånga som läser min?
Men man kan alltid skriva i den och hoppas på att någon prick känner sig manad (kan man säga så?) att läsa den.

Var faktiskt grymt duktig idag, för en gångs skull vill säga, jag och mina kära anna drog oss upp till härlanda tjärn och sprang. Sen blev det även lite stryketräning. Kändes som en bra insats idag.
Åkte hem och duschade och åt frukost lite snabbt, sen tog jag bussen upp till anna igen. Dock drog vi typ direkt och köpte thai till lunch. Jag hade ju ätit för knappt en timme sen, men thai får man alltid ner, speciellt när den är så god.

Vi gjorde inte så mycket under dagen, tänkte fortsätta på vårat kära disney maraton. Dock han vi inte ens komma igenom en halv film innan man far ringde och berättade att vi skulle åka ner och köpa biljetter till derbyt på söndag. Turen var ju inte på våran sida, åkte både till skandinavium och biljettkassan på gamla ullevi, men nej nej. Fast det löste sig till slut och nu har vi beställt några!

Jag har kommit fram till att jag har börjat intressera mig för bandtröjor.
De är grymt snygga. Speciellt till lite slitna jeans eller vanliga. Ska börja hålla ögonen öppna efter sådana tröjor hädanefter. Sen så får jag inte glömma mina kära Beverly Hills 90210 tröjor jag vill ha!<3

jag är kär!

Dålig uppdatering nu verkligen, men vad ska man göra egenligen, hahha.
Har gjort en del sen jag skrev tror jag i alla fall. Men kul har jag haft, det är nog det viktigaste.

Var och tog en fika med lunneryd i lördags, riktigt mysigt,
Hon ville och shoppa lite kläder, så jag hängde på. Varför inte liksom? Så gick vi in på bikbok och vad se vi inte där. Jo, jag fastnar direkt på den! Det var en svart t-shirt med tryck DYLAN ifrån Beverly Hills 90210!<3<3
Omg! Jag älskade den serien när jag var lite, okej den är grymt gammal. Den gick i repris många gånger, men jag och min syster såg de flesta avsnitten så fort vi hade tid!<3 Jag bara älskar den!
Så när jag såg tröjan blev jag helt kär i den! Var bara tvungen att ha den, var alltid kär i den grabben när serien gick. Har var en badboy som man ville ha, hahah.
Sen fanns det en till t-shirt som var i vit, på hela gänget. Den vill jag också ha, men i första hand var det Dylan som gällde!

Så drog jag och amanda till stan idag och jag fick köpt min älskade Dylan-tröja!<3 Då blev jag glad och nöjd med mitt köp! Jag älskar den!
Sen tog vi oss en fika på cafe kosmos. Känner att varje gång jag ska ta en fika, hamnar jag alltid där eller på fröken olsson. Det är nog dags att hitta ett nytt ställe att äta på, franks kanske?

Men så var jag inne på bikboks hemsida och kollade lite, så hittade jag en beverly hills tröja, tjocktröja!! OMG, den blev jag också jättekär i! Verkar som att det har ett Beverly hills 90210 tema där inne nu! Det passar inte bra nu, jag behöver de pengar jag har kvar. Men man får la prata lite med föräldrarna och se ifall de vill lägga in en liten slant på tröjorna, hehe.

Ikväll blir det en liten överraskning för lunneryd. Hoppas hon gillar den bara :)

Åh, jag är kär!<3

RSS 2.0