JESSICA ALLANSSON, RING MIG NÄR DU SER DETTA(L)

Dagens: blev ingen dagens xd


Väldigt chill dag, åkte in till stan och fick mitt efterlängtande fritidskort!!(L)
Köpte även tejp till min fot, så kan Mikael sluta klaga på att jag alltid frågar honom om han har, men han är ju tränare, så det är ju hans skyldighet att ha tejp, tycker jag (A)

Imorgon är det nyår :D måste dock prata med Jessica, JESSICA RING NÄR DU LÄSER DETTA(L)
Den ska spenderas med banana, skölja och Favoritälsklingsjessica, om jag får bestämma. Middag hos moi, sen förhoppningsvis utgång ;) hahhaha va det kändes vuxet att säga så ( beror nog mest på att Pia säger så varje gång xd )

Åhh, gothia(L) kan man börja året bättre? Innebandy(L)Innebandy(L)Innebandy(L)
Självklart kommer jag och my soulmate, med våra grymma t-shirts och snea toffsen ;) It's how we work (Y)


kisses and hugs / leniiis <3

Disney is the shit

Dagens: Tusan hakar ;)


Wiie!! Äntligen är disney med banana igång!!
Vet inte hur många filmer vi har sett nu, men vi började igår 18:00 til typ 02:30, sen idag såg vi ifrån 12:00 till typ 16:00 så tjena vad vi har sett filmer asså ;) hahhaa, bara disney, inget annat (Y)
It's simly wonderful(L)

Sen blev det träning vid fem, så kvällen kanske inte man kan kalla det, heheh. Det var faktiskt en riktigt rolig träning, på länge, för att vara en måndag då, brukar alltid vara segt, fast det beror nog mest på att jag slutar tio över fyra och åker direkt ifrån skolan, inte kul alls (N)
Självklart skulle Mikael dra över ( som han alltid gör när han får chansen XD ) så jag hann precis med bussen hem, men hade jag inte hunnit, då hade det inte blivit kul för honom.

Åhh, gothia på söndag (L) Tänk att det var ett år sen, exakt som jag skulle åka upp till Västerås, för att spela SM med Göteborgs f-92. Känns som att det var mycket länge sen, mer än ett år sen :D
Men nu är det lilla Jessicas tur att åka dit upp (L)

Neej, nu är det nog dags att sova, så jaja, men snart är det även nyår! Mycket roligt (L)


kisses and hugs / leniiis <3

åååh, så fin <3


Var bara tvungen att lägga ut denna bilden, som mörlin gjorde till mig (A) <3
She did me cute (A) <3







Mellandagsrea!

Dagens: Pia och jag dansar som två idioter, pappa kommer in och ser på oss som om vi är dumma i huvudet, men dansar med oss XD


Mellandagsrean är igång och jag, pappa och Pia åkte in till allum för att kolla in den. Seriöst, jag blir trött på att bara kolla in i det där stället :O fullt med folk, hur varmt som helst, inga roliga grejer i affären, blev riktigt besviken.
Blev bara två inköp, men men, ska åka till klubbhuset imorgon och köpa en bag med father :D:D ååh, har längtat efter den väskan, så kanske alla på grön express slutar kolla så elakt på mig, när jag kommer med min blåa stora säck, som jag kallar den verkligen den sämsta väskan som finns, helt seriöst.

Så börjar det även närma sig nyår, fast innan dess, är det disney som gäller :D:D It's my thing you know ;) 
Efter nyår är det gothia cup innebandy ;D allt roligt händer på räls (Y) fast när gothia är slut börja skolan, börja plugga för fullt igen, har verkligen bestämt mig att jag ska börja bli duktigt från och med nu, har typ tre arbeten + ska jag göra om matteprovet, gick inte så bra på det förra (A)
Men Helena ska bli duktig i skolan nu, så är det bara ;D


Malla MÅSTE prata med dig snarast!! Hör av dig så fort du läser detta, IMPORTANT!! <3


kisses and hugs / leniiis <3

the night at anonymoan ;)

Kvällens: - Är det 8 GB på den?
- ah, 16 är mer XD
- åh, ylva fyller 50
- de är när ylva fyller 50 år




Kvällen blev vänd, jag har någon att spendera den med :D:D men det är anonymt, personen vill inte nämnas, så sucker ;)
Hahha, ikväll blir det film och mys, så have a good night

kisses and hugs / leniiis <3




Jag saknar innebandyn <3

Disney dags!<3

Dagens: Pia- Nyårslöfte, inte dricka, fan Carro fyller ju den 15:e, där sket det sig


Seeeg dag idag.
Har inte gjort något vettigt, tog en powernap vid tre, så kommer pappa och väcker mig vid fem. Lurar mig totalt och säger att Peter och Svampen hade varit hos oss, fast han vill inte väcka mig, ååh jag blev så arg, man ska inte jävlas med mig när jag är nyvaken ;) hahhha

Wiie, banana ska vara med oss på nyår :D:D hon berättade det idag för mig! I'm a happy, happy girl.
Längtar väldigt mycket till nyår nu, ligger ändå bara hemma och slappar och göra inte någon nytta, hahha, visst lov ska vara så, men jag blir rastlös, och så ska det inte vara XD

Måste ringa banana snart, ska förbereda vårat Disney-maraton(L) starten sker på söndag, målet vet vi inte när det sker, men det ska bli några underbara timmar, det kan jag verkligen lova ;) Disneyfilmer + en Anna banana, kan det blir bättre? I don't think so ;) <3 she's my soulmate


Nej, du ska jag vara vettig och ringa bellabus och se vad hon hittar på denna vackra kväll...not hahha. Men jag känner att jag inte kan sitta inne hela dagen, noo, not for me ;)


kisses and hugs / leniiis <3


Okej, bara så alla vet, så ÄLSKAR jag Brynäs IF och ingen kan det ifrån min. Ni kan mobba mig hur mycket ni vill, jag kommer ändå alltid ha Brynäs i mitt hjärta <3
Tyvärr ligger dem under just nu mot linköping med 2-1 :(
men Brynäs kommer snart och vinner!!<3<3


Piff (L) Puff

Dagens: Mexiko nr 5 ;)

God fortsättning kanske man borde säga ;)

Riktigt mysig julafton måste jag säga, lilla släkten kom, tomten kom, som dessutom var Brynäsare iår ;) så ska de va (Y)
Många fina julklappar, blev mycket glad och mycket nöjd. Tror att de flesta blev väldigt glada, speciellt farmor i alla fall :D

Som förra julen, får man smsa av Peter, som vill att jag ska komma ut och ta en promenad, och som förra julen, gör jag det. Men det är ju så mysigt att gå runt och prata med honom om året och hur det kanske kommer bli nästa år, om våran vänskap och hur länge vi har känt varandra, jag gillar det :)
Han kom även in till oss och träffade familjen, han är nästan som en av oss nu asså, men det är så de ska va ;)

En lyckad julafton! <3


Dagen spenderades med min Puff<3 fick det i julklapp av henne, att vi skulle spendera en dag tillsammans, mycket mysigt.
Först, vid halv två går jag upp och till henne, emil och martin är där, chillar lite, sen blir det middag redan vid två, mycket mycket gott. Sen vid fyra drar det in till Bergakung för att se Chichuaua, inte säker på stavningen, med henne, så söt film va, visst vi var dem ända i salongen som var över tolv, men men. Den var så söt ändå, jag blev väldigt rörd av den, så söt (L)
Sen bar det hem till henne igen, på vägen mötte vi emil och martin igen, sen blev det harry potter och de vise sten, hahha, den är la okej.
Seriöst, är man hemma hos amanda, kan man räkna med att man blir mätt, det är ett faktum.
Kommer hem till henne, massa chips och godis, så kommer hennes föräldrar på att dem ska baka pizza, så då får man slänga i sig en pizza bit, när man även har ätit massa snacks på bion, jag kommer typ inte behöva äta på en vecka nu, hahha. Men det var mysigt ändå, ska inte klaga på denna dagen(L)

Nu sitter jag hemma och funderar på att sätta på Mamma Mia (L) most wonderful (L) men dock är pappa i vägen, men får la ta och se den när han har gått, mamma lär ju inte säga nej till det, om jag känner henne rätt ;)
Har haft en stark känsla av att se den hela dagen, kärlek till den (L)

Snart blir det, förhoppningsvis Disney-maraton med banana(L) det måste bara bli av, annars vet jag inte vad jag ska göra, haha, har väntat på detta sen vi började skola, så det är länge asså ;) hahhah


kisses and hugs / leniiis <3


All I want for Christmas i you <3

Dagens: Knackar på hos anna, hör hennes pappa ropa, - anna till dig, hon öppnar, men jag säger, - jag söker faktiskt mannen i huset, och då menar jag inte den lilla ;) heheh, hennes min


Dan före dopparedagen och jag har ingen julstämming :(

Denna dag har varit seg, åkte till banana och fixade det sista på hennes julklapp, det blev riktigt bra till slut, riktigt nöjd med den. Sen blev det dags för att lämna julkort och julklappar med pappis :D
Alla blev lika förvånade, som förra året, så roligt att se glädjen när dem får presenterna (: det är jul (Y)

Åkte hem och lämnade en andra delen av Puffs julklapp (L) saknar henne väldigt mycket och längtar tills torsdag, dör av nyfikenhet, vad hon har hittat på. Men blir inte förvånad, om hon bara vill vara med mig och det är inget mer, heheh :P men det ska bli kul att träffa henne, för mig själv en hel dag, det var riktigt längesen nu.

Ska kanske dra ut och träffa Peter senare, han ska få sina julklappar, fick ge honom fyra stycken igår, han gav mig tre förra, så jag måste självklart verka bättre och ge honom en mer ;)

Hade tänkt att se på Grinchen idag, men precis när jag kom upp, så såg jag att jag hade sett fel dag :( mycket sorgsett, så då blev det istället Love Actually, den är för sööt, kärlek på den, fast jag blir så ledsen i slutet, för alla får någon utan jag, hehe, inte bra (N)

längtar till julafton nu och alla julklappar (A)

kisses and hugs / leniiis <3





Bara för att jag Älskar One Tree Hill och ÄLSKAR Chad Michael Murray (L) looove till honom!<3

Last Christmas I gave you my heart, but the very next day, you gave it away

Dagens: Bella tappar mobilen, ska visa "repan" som kom, slår till mig med näven, tappar mobilen, igen och sen trampar på den XD

Åhh! äntligen är jag klar med julklapparna til ALLA!! Finally (Y)
drog med bellabus till stan, hon har ändå inget viktigt för sig ;) var inget misstag i alla fall, det roligare börjar redan i hennes rum, man kan inte ha tråkigt med den tjejen, omöjligt, helt seriöst (L)
Fick til slut fixat alla presenterna, till alla, riktigt stolt över mig och bella :D
Seriöst, om man åker till stan, hur många brukar man träffa då, om man är inne i ungefär, två och en halv timme? jag och bellabus träffa 19 per, som båda känner!! Sen träffade vi några fler, som den andra inte känner, men 19 st liksom, hallå eller XD men det är mest för att det är jul, men ändå!
Sötaste pojken som stod och sjöng innan på nordstan (L) dock hörde man inte så bra vad han sjöng, men hur söt får man lov att vara :O naaw, söötnos<3

Sen var det mat hos farmor, och drog även till träningen, var dock inte med, men det var träningen före jul, så den kan man bara inte missa, speciellt inte skumtomtarna man får (6)
Fick min julis ifrån Puff<3 dock fick hon bara halva sin av mig, men det fixar sig, dock är jag liten nervös inför torsdag, hon ringde och sa att jag var fullbokad med henne den dagen, blev bara liiite nervös inför vad det kan vara, hehe.

Jag fattar verkligen inte att det bara två fucking dagar till julafton!! Har verkligen INGEN julkänsla totalt :O Nothing! Var är snön liksom?! Ingen Jul utan snö, fast det var nog bara för sisådär tre år sen det verkligen stämde :( men men, det blir nog en underbar jul i alla fall, hemma hos familjen lager (Y)

Nu sitter jag och slår in alla mina sista julklappisar, känner mig riktigt duktigt, brukar sitta natten innan och slå alla, men i år har det varit andra bullar, började redan slå in de första i lördags :D det går framåt (Y)
Sen ska jag kankse dra och träffa lilla Lunneryd (L) måste lämna hennes julklappis innan hon åker iväg till sin pappa över jul :( hennes julklapp är prefect, riktigt nöjd med den, måste jag säga (A)
Hoppas bara hon tycker om den lika mycket ;)

kisses and hugs / leniiiis <3


Moi on Christmas eve two years ago


mer jul, ge mig, mer jul

Dagens: - Jag har inte sett På spåret på länge..
Pia - Men titta ut, så kan vi titta, På spåret XD

Kände för att byta blogg, det blev bara en massa problem med den andra, vissa har hört, andra inte, så då blev det en uppgradering, perfekt til jul (Y)

Pepperkaksbakning igår, tyvärr inte med glassyr som förra året :( men det var ändå kul, alltid kul, knoda degen, äta lite i smyg, kasta lite smått på Pia, ååh, jag saknar julkänslan när man var liten.
Sen blev de Mamma Mia med Pia och mamma(L) ååh, seriöst, det var nog en av de bästa filmerna, jag skojar inte :O
jag blev kär i den, så söt film, handlingen, låtarna, ALLT var bra(Y)
självklart, blev man avundsjuk på att alla i filmer får sin älskade, men inte i verkligheten, tyvärr, banana fattar vad jag menar med det :)
usch, sa verkligen och funderade på honom under hela filmen, får se hur det bllir.

Idag var det stan med farmor och Pia, vi hjälpte henne med julklappisar :D det var en riktigt julkänsla då, vi har hjälpt henne tidigare, hon är så söt :) 
Film hemma och bara deg, Dirty Dancing 2, åååh kärlek till den!!<3<3 jag älskar den filmen (L)

Ikväll blir det film hos banana med henne och cam (L) ska bli mysmys. Men får ta rätt buss hem ikväll, så jag slipper gå mer än halva vägen hem, halv ett på natten, inte kul. Trodde nästan att jag skulle möta någon jag inte vill träffa.

Nu är det bestämt, ska sova hos Skölja på nyår, mycket najs, kommer antagligen sova på golvet, men det är ju ingen direkt ny grej om man säger så. Är man hos bellabus, då kan man nästan räkna med att man sover på golvet, hon ska ha sin säng, så är det bara, hahha, älskar dig sööt (L)

kisses and hugs / leniiis <3


förra årets pepparkaksbakning <3

RSS 2.0