söndag...skola imorgon suck







Denna tråkig söndag har ännu en gång anlänt. Suck. Söndag innebär bara att det är skola dagen efter, det efterlängtas INTE!
Dock kan man alltid glädjas åt att jag har en resursdag på onsdag, vilket innebär LEDIG! Underbart skönt!

Slog mig förut, det är bara tre veckor tills jag blir myndig :O Det är helt sick! Hur fort har det inte gått liksom?

Idag har varit en rejäl degdag. Fast jag vaknade tio idag, inte lyckat direkt. När man väl får chansen att sova, då vaknar man tio, vad hände där liksom? Men men, gick upp ändå, kunde inte somna om.
Vid kvart över två drog jag mig till torpahallen, då var det dags för match med juniortruppen. Amanda gjorde sin debut efter typ ca ett år och ville att jag skulle dit och stötta henne.

De vann, men det var precis på håret att de vann. In i slutet var det riktigt jämnt, men det slutade bra. Tyckte Amanda gjorde en bra match!

Snart är det dags för mat! Blir pizza denna kväll. Ska ta hand lite om min syster idag, hon mår inte riktigt bra :( så får vara en snäll syster och hjälpa henne så gott jag kan.

Ska även ta och förbereda mig inför mina eventuella redovisningar imorgon. Dock verkar det som att Malin och Julia inte är sjuka imorgon och kommer. Då slipper jag plugga in deras texter på redovisningen, vilket är grymt skönt. Men ska kolla igenom det ändå, för att vara på den säkra sidan, ifall något händer dem i natt ;)

xoxo

mys, mys och bara mys

Dagis- och innebandy skolan avklarad för denna helgen. Skönt. Var ensam, Johanna och Frida var borta i Varberg och spelade, men det gick bra ändå.
Skulle egentligen börjat göra mig i ordning för att träffa Anna och Anna, men icke. Ena Anna skulle jobba, så det blev inställt. Får ta det en annan dag. Dock har alltid just tiden med dem försvinna när man planerar, men nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv. Får bli mer envis oh ta tag i sakerna i tid!

Skickade även in min ansökan till Liseberg igår. Kändes som att det gick bra. Får bara hoppas på att det lönar sig positivt nu. Så håll tummarna!

Ikväll blir nog ändå en bra kväll. Ska mysa tänkte jag. Sätta på en bra film, kanske läsa lite ur min bok. Ha lite gott att äta vid sidan. Känns som en bra och mysig idé.
Imorgon ska jag antaligen dra mig till svingeln, kolla lite när J-truppen har match. Så det blir nog bra.

Måste även ta och börja öva inför två eventuella redovisningar imorgon. Kommer kanske få redovisa Ipren helt själv, så kanske borde ta tag i det, så jag kan lite i alla fall. Men som sagt, det löser sig.

xoxo


dags för fredag

Kul att när man vaknar och precis ska dra sig till skolan, får man ett sms ifrån malla där det står att hon har mått dåligt hela natten och inte kommer? Detsamma med julia? ett ord - SEGT!
Ídag tänkte jag vara riktigt snäll och åka tidigare till skolan hålla malin sällskap, fastän jag inte hade någon italienska, vi har typ fritt arbete, så blir hon sjuk :(
Inget illa mot malla, men det är bara grymt segt att sitta här och fördríva tiden ;) <3
Men ska nog sätta igång och göra lite italienska, det är alltid bra!

Senare blir det stan med syster! Najs, vi ska nog äta SUSHI!! ÄLSKAR SUSHI, så det kommer bli väldigt bra.
Ska även ta och skicka in CV till olika jobb, det är ju dags att hitta jobb nu till sommaren, man kan ´ju inte vara utan´jobb denna sommaren. Det löser sig!

Har dock ganska ont i mitt finger idag. Slog till den igår på träningen, mitt gamla skadade finger dessutom :( som tur var, är det inte lika illa som förra gången, men ganska ont gör det.

Nu får jag vara duktig och plugga italienska och roa mig på bästa sätt.

xoxo

grattis på födelsedagen sötaste!




Hoppas du får en grym kväll på krogen!!<3

lovets slut närmar sig

Usch. Känns sorgligt att inse att min lov har sin sista dag idag. Segt. Hade mer än gärna varit ledig minst två veckor till, bara tagit det lugnt, ingen stress i skolan. Men, vad ska man göra?
Får helt enkelt ta dagen som den kommer, kan ju faktiskt påpeka att halva min skoltid i gymnasiet har gått! Hur sick är inte det?! Halva liksom, tiden har gått fort.

Vad har jag gjort under lovet då? Jo, det har mest varit det vanliga. Jullovet brukar inte bli något av åka iväg på semesterlov. Det blir mer åt våren. Men mitt lov har varit ett väldigt bra lov. Träffat mina vänner, spelat gothia och sånt. Har velat träffa så många andra av mina vänner, men inte blivit av :( skärpning till nästa år!

Idag var jag faktiskt på en tur i stan, med johanna. Stackaren började skolan igår, så vi åkte in vi halv tre. Hon skulle kolla på en klocka och jag på ett par skor. Tyvärr fick vi inte tag på klockan, eller vi hittade inte affären, hahha. Jag fick dock köpt mig ett par nya stövlar! Mina gamla gick sönder på nyårsafton :(

Imorgon börjar dagis- och innebandy skolan igen. Då var det dags igen, gå upp åtta varje lördag. Segt, men kul är det, faktiskt. Speciellt med dagisbarnen, de är så söta. Vi har våra små favoriter, men inget vi pratar högt om ;)
Sen ska jag in till stan med von Brömsen. Hon behöver mitt moraliska stöd och varför skulle inte jag ställa upp?


xoxo

nyår, nytt år, nya möjligheter






Då är det äntligen 2010! Detta kommer bli ett grymt år. Jag blir arton, helt sick, bara en månad och 19 dagar kvar. Hur sinnes som helst!
Hade en grym nyår. Först hemma hos frida med sex andra tjejer, jättemysigt. Så Grevinnan och betjänten, den får man bara inte missa. Sen blev det hockey för min och Pias del, kan ju inte missa våra kära småkronor, även om det var på nyårsafton. Missade dock sista perioden, skulle vidare till en kompis till frida. Men självklart vann sverige med 7-1! Semifinal på söndag, den ska i alla fall inte jag missa. Gött é de!

Träffade mycket trevligt folk. Alla var pratglada och hade kul. Vid slaget fick man även samtal av sina kära väänner. Jaa, jag hade en mycket bra nyårsafton. Tyvärr blev det inga kort, men vad ska man göra ?
Tack frida!<3

Dagen efter var seg. Dock hade jag och amanda bestämt att vi skulle gå på bio. Det blev Alvin och gänget 2. Okej, jag vet, men har man sett den första, kan man lika gärna se den andra. Helt okej var den, men det blir aldrig lika bra som ettan. Men men, helt okej att se.

Idag har jag varit i stan med bellabus. Tanken var att vi skulle in snabbt bara, men icke. Bella ville kolla på lite jeans, men hittade inga. Kom faktiskt hem nyss, tog liiiite längre än tänkt.
Snart blir det mat, sen ska jag dra hem till bella. Vi ska mysa och se film, har övertalat henne att se Eight Below! Jag vet två stycken som kommer gråta ikväll. Sen ska vi säkert se lite annat och snacka skit, me liiike!

Imorgon börjar gothia, hoppas det går grymt för oss. Har ett bra lag, så det ska nog gå vägen

Syster kommer hem ifrån danmark idag!<3

xoxo


RSS 2.0