lördag

Känner att uppdateringen är inte lika stor som innan. Har man sommarlov, så har man.
Ja, vad har jag gjort det senaste. Träffade anna som jag  säkert har berättat tidigare, har saknat henne som ett jävla as! Hon är hemma nu i alla fall.

Var på fest igår, ska inte nämna vart, känns bäst att låta det hållas utanför. Men grym fest var det i alla fall, för er som inte vet, var det en välkomsfest för anna och rebecca. Det är vad jag har hört i alla fall, men vad vet jag.
Grym fest var det i alla fall, även stenholm kom med och joina oss :D<3
Så kul att träffa den bruden igen, har fan inte sett henne sen, jaa hur längesen som helst i alla fall. Gash, jag har saknat henne. Alla minnen bara kom tillbaka när man träffade henne, ååh den bruden (L)

Förhoppningsvis ska jag träffa de där brudarna ikväll igen. Så att vi kan ta igen alla våra minnen och bara prata och prata, inte helt fel!<3

Imorgon åker frida till frankrike i en vecka :( <3

blått är en killfärg?

Då var det ett tag sen man skrev.
Men har inte riktigt hunnit eller tagit mig tiden att skriva, så är det ibland. Även jag är inte inne på datorn hela tiden.

Men men, var i strömstad söndag till måndag, för att hälsa på min älskade frida!
Väldigt synd att det bara var två dagar, men hon jobbar så mycket denna sommaren, så hon har inte den tiden som jag har. Men det var lätt värt att åka dit för de dagarna. Kom dit rätt sent på söndagen, hade lite problem på kvällen, men de löste sig till slut. Åkte till "stan" på måndagen och spenderade den där.
Åt pizza på en trevlig resturant, sen satte oss och sola och myste lite. Sen blev det dags för mig att åka tillbaka till göteborg. Var tråkigt att lämna henne, men ska träffa henne en stund på lördag innan hon åker till frankrike med sin familj.

Var på stan idag och träffade anna!!!! Hon har äntligen kommit hemifrån malta. Har saknat den bruden som ett as! Så vi tog en fika tillsammans med fred, han har jag inte heller sett på länge. Så det var hur kul som helst att träffa båda två. Vi får göra om det!
Snart kommer stenen hem ifrån sitt sommarställe, då blir det the three igen! Längtar!


dagens låt:
karma chameleon - culture club
 

sista dagen

Japp, då var sista dagen för gothia cup 2009 klart för denna gången.
Det var nog den långsammaste dagen som jag någonsin har varit med om på gothia/partile cup. Seriöst, vi hade nästan inga kunder på två timmar. Det får inte bara hända, hallå, då går ju inte varorna åt och vi har det bara tråkigt. Men men, vi fick sålt en del i alla fall.
Fick jobba i en kiosk idag, igår var det i glassen. Eller jag började dagen i kiosken, men den fortsatte och slutade i glassen. Fick vara där istället för att jag har koll på hur man gör ;) hahhaha.

Så skönt att man inte behöver gå upp tidigt imorgon och ha en tid att passa, bara sova ut tills man vaknar. Eller ska i och för sig åka till kviberg för att kanske kolla på en kompis, men även lämna in ett intyg till sofia eller helena. Men det känns gött att jag inte behöver gå upp halv åtta i alla fall.

Nej, nu har jag inte så mycket mer att berätta. Ska nog ta och gå och lägga mig, känns som att det är dags att göra det nu!

gothia cup

Då är man hemma igen efter en lång vecka i kära Praha!
Har varit en grymt rolig vecka, jag skulle inte tacka nej till att åka dit igen. Väldigt synd att vi bara var nio personer, men vi hade hur kul som helst. Tog sjukt mycket bilder dessutom.
Tyvärr gick det inte alls lika bra i cupen, men vad hade vi satsat egentligen liksom? hahah.
Huvudsaken var att vi fick spela innebandy och umgås med det lilla laget vi hade.
Ja, resan till prag detta året var verkligen ingen besvikelse! Jag skulle gärna stannat en vecka till! Fast ändå inte, rätt gött att komma hem på samma gång.

Tog ledigt ifrån jobbet på gothia, så började dagen idag istället.
Jobbar på kviberg, btw ifall någon känner för att hälsa på mig.
Det var stressigt redan första dagen, för mig då asså. Stod först i en liten kiosk med två stycken, blev sedan flyttad till grillen. Jag skojar inte, vi hade kunder hela tiden i säkert två timmar, helt sick. Men vi klarade det galant!
Imorgon blir det dags att börja jobba 08:45 inte okej, haha det är ett typiskt uttryck ALLA i vårat lag använde i prag. Minnen (L)
I alla fall, det är rätt segt att börja så tidigt. Får leva på att jag börjar 10:30 dagen efter, så jag kan sova då!



Praha 2009 (L)

wiiiie snart åker vi!

Nu är det bara några få timmar tills vi åker till prag!
Jag har nästan packat klart allt, ska bara packa klart den väskan som jag ska ha på bussen
Kan inte vara mer glad än vad jag är nu!


frida fyller äntligen arton och jag åker till prag imorgon

Nu är det nästan bara 24 timmar kvar tills jag sitter på bussen påväg mot bra, äntligen. Det har gått så sjukt fort sen förra året. Känns som att det var igår som vi bestämde att vi skulle det. Har varit lite tveksamheter under vägen, men nu är det bestämt, vi åker!
Ser verkligen fram emot detta, kan inte bli bättre!

Sista dagen under partille cup, fick frågan om att jobba imorgon med, men jag kan ju inte det. Ska åka och det skulle bara bli stressigt med att jag inte har packat nu heller dessutom. Så jag fick helt enkelt tacka nej.
Lite synd att malin fick migrän idag och inte kunde vara med hela dagen, hoppas du mår bra nu. Men jag och malin hade kul ändå ( ja, jag jobbar med två tjejer som heter malin)
Dock lite segt att vi var tvugna att ta ner allt som fanns i boden. Det tog la typ en timme, i den värmen, inte okej. Men till slut blev vi klara och jag fick ta bussen hem!

Följde med pappa till ica för att köpa mat till pia, som hon ska ha under veckan. Även lite mat och godis vi ska ha med oss på bussen. Var helt död där inne, helt stört vad solen kan göra mot ens kropp.

Idag fyller min älsklingsfrida arton år, GRATTIS PÅ DIG (L)
Jag är så ledsen att jag inte kunde vara med och fira dig på denna viktiga dag. Men det tar jag igen, det lovar jag!
Hoppas på att du får en underbar födelsedag, även om jag inte är med på den ;) (L)


I år kommer vi igen!
Dock är vi tyvärr bara nio spelare, lite mindre än förra året. Hur många var vi? typ 13?

partille cup, första dagen

Då var det dags för partille cup detta året igen.
Var lite nervös inför att jobba på guldheden (?) detta året, det är inte där jag har varit tidigare. Aja, samlades ändå på heden halv nio (så fick min lilla sovmorgon) för att få tröjor för året, de var rätt najs. Ser lite ut som landslagströjorna, fast det står kopparberg på dem.
Var nervös inför att träffa denna Malin som jag skulle jobba med ensam på guldheden. Men hon visade sig vara en riktigt go tjej. Ett år äldre än mig, vi insåg även senare att världen är väldigt liten. Hon känner nämligen min bästa barndomskompis. Det kändes lite sjukt när man fick reda på det, hur liten är världen egentligen?

Sen var det även en till tjej, som också hette malin, som skulle med oss upp till guldheden, mycket trevlig tjej det med. Hon skulle ha hand om informationen, men det slutade mer att hon sålde med oss. Om man säger så, hon hade inte så mycket att göra, genom att vara information Bara.
Men det var riktigt kul, skönt att man fick vara med två öppna tjejer, hade inte riktigt varit lika kul att vara med någon som är blyg. Jag menar, vi ska ändå vara med varandra i nästan trettio timmar. Så jag gillar mina arbetskamrater!

Träffade syster och sofia i stan efter jag hade slutat. Vi gick och köpte sushi! Eller, jag och pia gjorde det, sofia satt mest och åt jordgubbar. Satt vid kanalen en stund, sen drog vi och köpte glass och chillade på den "fulla" heden en stund. Sen blev det hemgång för våran del, men det var trevligt att träffa dem två.

Dock är jag helt död nu, känns inte så jättebra att vara slut efter bara första dagen. Men men, jag klarar mig, får se det positiva, det är riktigt kul när man är där!
Ska nog gå och lägga mig nu, känner att min kropp och mitt sinne behöver det, hahha.
Imorgon blir det att börja klockan 08:00 inte så kul direkt. Ska öppna kiosen dessutom och vara ensam i två timmar, tills malin och malin kommer. Dock slutar jag 18:00 och de 20:00, så jag får ta och vara glad över det.

Kom gärna förbi och hälsa på mig!<3

RSS 2.0