gothia



Nu var det ett bra tag sen jag skrev senast.
Har inte haft varken lust eller impuls av att skriva. Men nu är det dags igen, kände jag, eller det var malla som fick mig att göra det.

Vad har jag gjort det senaste?
Inte mycket, pluggat, tränat, hade faktiskt sista träningen för denna säsongen, riktigt rolig träning. Hade sista IBK Mästerskapen. Riktigt rolig träning faktiskt, många goa skratt.

Idag var det dags för engelska nationella skriftligt. Åh, lite smått nervös var man allt, men det kändes som att det gick hyfsat ändå. Får se vad resultatet säger helt enkelt ;)

Snart ska jag iväg och träffa amanda en stund, sen blir det även premier för Korpen ikväll. Så det ska bli riktigt kul att se igen, var ju på nästan alla matcher igår, så får se hur året blir nu.

xoxo hellepelle

boknörd

Har inget vettigt eller lust att skriva en lång rad idag.
Eftersom jag är den boknörd jag är när jag väl får en bok, så ska jag gå och fortsätta läsa på Män som hatar kvinnor, seee yaaa


sooool

Solen skiner ännu en gång!! UNDERBART!

Ska snart dra mig in mot staden en snabbis, sen blir det SM i Ölbryggeri, spännande ;)


hemmakväll




Känner mig faktiskt stolt över att jag och malla var ute och sprang. Duktigt av oss! Stackarn var sjuk dessutom, så fick ta det lite lugnt.
Var dock lite stressad av att vi hade tid på oss innan omklädningsrummen stängde. Får helt enkelt ta och dra dit fler gånger, då vi slipper tänka på tiden överhuvudtaget!

Känner att det blir en hemmakväll idag. Kan ju inte festa varje helg ;) hahhah. Usch, låter som jag blir värsta partaya varje helg och inget annat, men så kommer det inte bli. Ska det göras, ska det göras på bra sätt.
Så ska nog sätta på Dirty Dancing lite senare och drömma mig bort. Låtsas som att det är jag som är Baby och får den sexiga Johnny!

Syster har åkt till stockholm med gustav, så hon är borta hela helgen. Hade inte bangat att åka dit. Hade varit riktigt kul, men det kommer fler tillfällen. Jag är fortfarande ung ;)

Imorgon blir det SM i Ölbryggeri. Inte något man ser varje dag. Pappa har en kompis som brygger mycket öl, så vi tänkte dra dit imorgon och försöka få honom att vinna ;) han ska tydligen vara grymt duktig, så får dra fram min "kunskaper" imorgon och se ifall jag faller för någon sort, hahahaha


xoxo hellepelle

you belong with



Hur gullig är inte denna musikvideon med Taylor Swift?!


Snart blir det löprunda med malla. Känner mig faktiskt riktigt taggad på det nu! Dock hoppas jag på att vädret blir snäppet bättre!

heliga birgitta

Dagens låt; Bad Boys - Alexandra Burke feat Flo Rida



Någon som tycker det är intressant med medeltiden?
INTE JAG! Vi har börjat med det i svenskan och det är något av det tråkigaste. Jag är som sagt inte kristen, så när vi sitter och snackar om medeltiden och kyrkan och heliga birgitta, tycker jag det är så grymt tråkigt. Jag menar, finns det något riktigt bevis på allt detta är sant? Njaa, det är nog inget för min del.
Fick se en film om just heliga birgitta, inte alls intressant någonstans, men men får överleva.

Hade bara en lektion, sen slutade vi. Det är både gött och segt. Någon dag kommer hon ju vara sjuk, kul att åka hela vägen till skolan, bara för att åka hem igen. Usch, får hoppas på att hon antingen aldrig är borta, eller att vi får reda på det dagen innan, vilket aldrig lär hända.

Hängde med malla till skatteverket efter skolan. Efter massa strul och sånt, fick hon lite hjälp med hur problemet skulle lösas, men fortsättning följer kändes det mest som.
Hade väldigt mysigt också. Satt och pratade om allt och inget. Usch, kom fram till att ingen av oss vill bli vuxen, även om det är en del av livet. Det är mycket bättre att vara tonåring.
Men det var ändå hur mysigt som helst att vara med henne, vi förstår varandra så bra!<3

Malin, you make my day!<3


xoxo hellepelle

rosa naglar




Hur gött är det inte att veta att man börjar typ tio i tolv imorgon? Jag gillar't
Sen är det dessutom ledigt på fredag, kan dock tycka att det är konstigt att vi faktiskt bara tre hela veckor kvar tills skolan slutar. Visst, vi har kanske en och en halv månad, men det är knappt några hela skolveckor för min del. Det är rätt gött!

Hur blir kvällen för alla nu då?
Själv har man målat naglarna rosa nu!! Underbart, tycker det är så fint med starka färger på naglarna. Men hur kvällen blir resten, får helt enkelt vänta och ses!


ballerina kladdkaka

Dagens låt; Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle





Har äntligen gjort mitt muntliga italienska prov, shit det var typ en lättnad att få har gjort klart det. Hel sick, men så kan det tydligen vara. Kändes som vi gjorde hyfsat ifrån oss, även om jag sa att ideal vädret under vinter är soligt och dåligt väder? hahahha fattade inte helt vad hon sa där ;)

Hahah, roligaste. Satt och väntade på lektionen skulle börja, lektionerna börjar bli kortare och kortare hela tiden känns det som, aja back too reality. Så ser vi hur några i klassen kommer in  med ett paket ballerina kladdkaka, då får malla och jag ett sug av det. Så vi nästa springer till hemköp och köper ett paket, plus en liiite mjölk och bara möölar i oss allt på tio min. Väldigt gottt, men även väldigt tjock kände man sig efter, hahahha. Men gott var det ;)

Har precis ätit lite sushi med syster. Ska snart sätta mig och läsa igenom svenskahäftet vi fick om medeltiden, suck. Bara tanken av svenska får mig att inse att vi kommer ha provet dagen innan vi ska ha vårat slutprov i italienska. Det suger!


xoxo hellepelle

farmor fyller åttio!



Först och främst vill jag bara nämna att mina farmor fyller åttio år idag! Hon börjar bli stor nu ;)
Grattis Farmor!

Hade min två prov idag. Ekonomi och matte. Ekonomin kändes alldeles för lätt, så nu är jag mer tveksam till att jag ens gjorde rätt. Sånt gillas inte. Matten, ja, matte. Tycker inte om matte längre, så vill helt enkelt inte riktigt uttala mig i den frågan. Så det lämnar vi med att jag har gjort det sista delprovet. Nu är det bara att plugga inför nationella provet i matte, usch!

Fick även reda på att vi ska ha svenskaprov dagen innan vi har slutprov i italienska. Schysst. Kommer ju gå mycket sämre än vad det kunde. Kul att försöka fokusera lika bra på både, när jag helst vill lägga all min energi på italienskan i detta fallet. Det suger stenhårt!

Sen måste jag klaga på en till sak, hahha. Idag var tjejerna i innebandy i västerås och spelade skol-sm. Visst, varför var inte jag med?
Jo, jag kände att det är bättre att göra två prov, som dessutom är ämne jag både måste klara av och för att jag hatar att skjuta upp grejer. I alla fall, så imorgon måste jag och en till tjej gå och gyma på lektionen, när alla andra tjejer får vara lediga?!! Är det ett skämt??!
Så irriterad blir jag, bara för att man lägger mer tid på prov???

Nu blev jag av med det.
Annars har dagen varit väldigt bra, skönt med ledighet på fredag. Tänkte faktiskt vara lite hurtig och gå ut och springa på fredag :) Känns som att jag måste börja ta tag i det, hade ju varit riktigt kul att vara med i något lopp i sommar, mest för att ha ett mål att springa för.
Kanske även får med mig malla ut, eftersom hon ska försöka vinna så omöjliga vad, hahha love you baby ;) <3


xoxo hellepelle

måndag



Denna dagen har bara ägnats åt att plugga, faktiskt. Känner mig duktig och förberedd inför morgondagens äventyr, hahha. Skolan menar jag, men måste försöka peppa mig till imorgon. Inte så lång dag, så jag ska nog stå ut.

Har även funderat en hel del på saker och ting. Känns som jag har löst en hel del delar av min förundringar, vilken känns bra. Tro inte att jag är någon psyko-kid, har bara funderat en hel del och kommit fram till ett och annat. Bra.

Kom även och tänka på hur mycket jag saknar sommaren. Ni vet, sitta på tjärnet och grilla med goa vänner och lyssna på bra musik, så mysigt. Inte behöva tänka på att man har skolan, läxor och stress dagen efter. Bara ta det lugnt, hinna träffa alla kära man vill träffa (även om man inte alltid hinner det) och bara umgås.
Jag har lite idéer och tankar om hur jag vill spendera sommaren, även om pengar stoppar en väldigt snabbt, så måste man la ändå kunna drömma? Man kan ju ändå lyckas göra de saker som inte kostar så mycket pengar, just att bara umgås! Så jag har bestämt mig, denna sommaren ska bli lyckad!

Back too reality,
imorgon nalkas det kalas för min kära farmor som fyller åttio år, och ändå lika pigg som alltid.

xoxo hellepelle


all my live, all my love

Dagens låt; Sky's the limit - Jason Derulo


Inte så värst händelserik dag.
Hade min redovisning i företagsekonomi, gick helt okej. Kändes som att jag gjorde bra ifrån mig i alla fall. Så får vi se vad bertil tycker.
Annars var dagen mest menningslös faktiskt. Såg ett avsnitt av vänner på engelskan och fick skriva in ord på texter där det saknades ord. Sen blev det teori på gympan, eller vi satt och snackade om kost, sen fick vi sluta.

Imorgon är det två prov, matte och bokslut. Känns ändå som att jag är hyfsat förbered, måste plugga italienska bara imorgon, den är bra att kunna. Speciellt det vi snacka om Göteborg, men det går nog bra.

Nu får jag nog börja tänka på matte.

xoxo hellepelle

jag såg glenn hysén!!



För er som inte vet, så slog blåvitt elfsborg idag med 5-1!!!!!
Så otroligt gött é de!!

Idag var det dags för låtsasderby som blåvittklacken kallade det. Kan faktiskt hålla med om, det är faktiskt inte derby mot elfsborg. Borås är inte Göteborg, så det var en liten miss på det. Men vem klagar?

Jag såg/gick förbi Glenn Hysén!! Skojar inte, han bara gick förbi mig och elin, fast det fattade inte hon haha. Men seriöst, jag såg honom!

Skulle träffa elin på bussen, hon håller på elfsborg, så det var lite jag mot henne ;) både var lika taggade på vinst. Jag var dock lite osäker helt tiden, eftersom starten för änglarna inte har varit den bästa. Men efter första halvlek var jag liiiite lugn och hade liite hopp om att de faktiskt skulle vinna.
Herregud, men trodde verkligen inte att det skulle gå så långt som till 5-1, så GÖTT È DE!
Dock var inte elin inte alls lika glad, men jag förstår henne!<3

Köpte mig även en t-shirt på blåvittshopen, nu har jag äntligen fått tag på den. En vi med texten Glenn, Glenn, Glenn och Glenn. Den gö snygg!

Denna segern behövde vi!


xoxo hellepelle

when love takes over




Grymt rolig kväll igår! Lite stel början, men bästa slutet.
Gårdagen finns det inte mycket att klaga på, riktigt kul, även om det var två tjejer och resten killar ;) men det var goa gubbar. Detta måste göras om.

Kvällen började hemma hos bröderna och senare mot kvällen blev det utgång mot karisma. Lite skeptisk var jag faktiskt i början, men det ändrades fort. Grym musik, verkligen blandat på allt. Jag gillar't!

Ja, finns mycket jag kan skriva om kvällen, men finns ork? Nej. Jag vet att jag hade grymt kul och det verkar som de flesta hade det med, så vi avslutar så ;)


xoxo hellepelle

födelsedagsbarn!

Dagens låt; I gotta a feeling - Black Eyed Peas



För er som inte vet, så är det bröderna larssons födelsedag! Awesome!
Så ikväll blir det firande för de två goingarna! Jag gillar't!


Dagen har gått hyfsat fort, kan bero på att jag har sett fram emot kvällen, tror det faktiskt. Ska snart börja göra mig iordning, är inte den snabbaste på den fronten. Johanna kommer även förbi om ett tag, hon ska banne mig få fixa till mitt hår. jag+mitt hår= BESLUTSÅNGEST
Har faktiskt bestämt resten av min outfite, får se om det kommer upp någon bild på hur jag såg ut, vem vet ;)

H
ar inte mer att skriva.

xoxo hellepelle

studiedag

Dagens låt; Turn the lights off - Kato feat Jon



Glömde tidigare skriva att jag faktiskt har studiedag idag! Hur gött är inte det på en skala? Veckan känns helt plötsligt mycket snabbare när man får vara hemma och ladda batteriet så att säga ;) hahhha, nej men det är gör gött!

Har precis kommit hem från frisören. Blev grymt nöjd! I'm blond again! Plus att jag bangade luggen denna gången, så nu ska det bli långt hår! Fick även postiv respons på mitt hår, hon tyckte att jag hade väldigt fint hår. Det blev jag extra glad för eftersom jag har aldrig riktigt har gillat mitt hår. Vill ha mycket tjockare och finare än jag har, så det gjorde mig glad.

Blir inge med naglarna ikväll. Hon hade mycket att göra, så det får bli en annan gång helt enkelt. Lite synd, hade sett fram emot det faktiskt. Men men thats life :)

Får se hur min kväll blir nu, kan nog ta och plugga lite.

xoxo hellepelle

god morning sunshines



Ännu en dag då solen lyser igen. Me liike!<3
Kände att jag var inne på datorn, så kunde lika gärna dra till med ett inlägg. Så här är ett.

Ska snart börja göra mig i ordning, ska iväg och klippa mig idag! Erkänner att jag faktiskt har längtat efter att göra det, mitt hår har börjat sett förfärligt ut nu det senaste. Så det känns skönt

Idag fyller även daniel år, får ta och gratta honom sen. Grattis daniel!
Har även beställt tid att fixa min naglar ikväll, hos pias kompis sandra. Kännder iofs henne, så inget så. Lite nervös är man ändå, hihihi.

Nu ska jag äta frukost.

xoxo

what a night!



Har varit i full gång hela kvällen, typ. Har skickat runt ännu fler ansökningar om sommarjobb. Snart kommer typ alla skicka massa hatmail och säga att jag bombar dem för mycket och att de verkligen absolut inte alls någonstans vill anställa mig, hahhaha. Positivt snack!

Så min kväll har inte varit så innehållsrik, hoppas eran har varit bättre ;)
Imorgon blir det frisören för min del, jag ska bli blooond again!! Can't wait! Älskar att gå till frisören, speciellt nu när jag äntligen har hittat en jag verkligen tycker om. Är väldigt kräsen med frisörer, har ju inte det tjockaste håret, hahha. I'm exeited :D
Sen blir det även naglarna på kvällen ;)

xoxo hellepelle

sunshine all this sunshine

Dagens låt; Open your heart - Madonna



Jag har börjat uppskatta dagarna mer och mer, kan detta bero på att det är sol ute? :D I think soo ;)

Fast på samma gång, kommer min ångest ikapp mig. Satt och smsade med bella förut och båda verkar ha samma problem. Har fortfarande inte hittat något sommarjobb, har sökt massa, men bara fått svar från gothia. Mitt mål är att få jobba ca fyra veckor under sommaren. Kan låta mycket, men jag känner att det får det vara värt. Man måste börja ta tag i det nu, fast det kanske jag känner bara för att det går bra för andra vänner till mig.

NU positiv! Ville verkligen inte gå upp idag, men tvingade mig ändå. Känns bra. En bra dag var det faktiskt, gick hyfsat fort, så det är uppskattande. Har även fått gjort mycket idag!

- Hämtat ut matcher till Blåvitt-Elfsborg för mig och Elin på söndag (dock fick jag lägga till 90 kr för att jag har fyllt arton och det suger!!)
- Lämnat pengarna för New Body till Frida.
- Varit hos farmor
- Fixat inför imorgon.

Så jag känner mig nöjd för denna dagen. Att det är studiedag imorgon är inte heller helt fel. Gräddet på moset skulle jag nog kalla det ;)
Skriver senare

xoxo hellepelle

sommarnatt



Satt precis och kollade på Fjorton suger, väldigt hemsk film, men ändå gullig på ett sätt. För er som har sett den, förstår ni nog exakt vad jag menar.
Fick en sån längtan efter sommarnätter när jag såg den. Filmen utspelar sig ju under sommarlovet, då det är underbart på kvällarna, när man kan sitta ut och bara njuta hela natten, utan att känna någon kyla. Jag längtar till sommarn!!<3

Yeah yeah, tillbaka till verkligheten. Skulle egentligen hade två redovisningar, men hade bara en. Eller, den ena var en teater för min del, gick helt okej. Var inte så lång, men men. Den andra hann jag inte göra, eller vi hann inte alla grupper som skulle göra. Men det var ändå okej, för då hinner vi lägga till lite delar som vi hade glömt, super.

Träning snart. Fick nyss höra att vi ska möta herrtvåan på en träningsmatch(!?) Lite förvånad faktiskt, jag kommer lätt bli så äägd av typ alla spelarna, men men, får ta det som en klackspark ;) dock måste jag gå och leta upp en vit t-shirt, vi skulle vara vita och de svarta. Så nu får jag allt kila :D

xoxo hellepelle

your song

Bara för att jag och jullepulle gick runt och sjöng denna låten hela dagen, blir det dagens låt ;)
Your song - Moulin Rouge



Har faktiskt inte så mycket att säga nu. Skrev det mesta i det tidigare inlägget.
Jo, jag skulle skriva in en ansökan till rusta förut, så hittade jag inte mappen med alla mina intyg där jag har jobbat. Sprang runt som en tok och klagade på alla och anklagade alla för ha tagit den. (är elak när jag inte hittar mina grejer, skyller på alla andra)
Till slut, när jag och mamma står och letar på ett ställe där jag letat hundra gånger, så ligger den rakt framför nosen. Ibland blir jag riktigt trött på mig själv!

Haha, så det var nog större av min kväll. Funderar på om jag ska börja/försöka skriva två inlägg per dag. Får kolla med min kära trogna läsare vad de tycker ;)

xoxo hellepelle

mjukglass med strössel



Blev faktiskt lite förvånad idag när jag gick in på min mail, hade fått svar från gothia cup att eventuellt jobba där i sommar, naajs. Det skulle vara riktigt skönt att få det, så att jag bara har något jobb denna sommaren. Fast jag vill ju ha ett längre, men man kan inte mer än hoppas, eller?

Kändes la sådär att återvända till den där skolan. De hade möblerat om lite, helt okej. Fast gillade det nog bättre förut. Hade väldigt roligt på ekonomin, ska redovisa imorgon, så när jag var klar satt jag och jullepulle och sjöng låtar från moulin rouge, hur mycket tönt är man? ;)

Åh, måste också nämna att min kära jullepulle har en arbetsintervju imorgon. Det kommer gå bäst gumman, du kommer klara det! Det vet jag!<3

Tog en tur förbi stan med johanna idag. Skulle fixa presenter till ett par bröder som fyller på fredag. Vad som köptes nämns inte här, det förblir hemligt tills vidare! Tyckte ändå det var rätt bra grejer!
Vi tog även oss en mjukglass med strössel i solen och njööööt! Hur gött som helst, nu är det vår jag gillart!

xoxo hellepelle

sostak



Åh, uppdatering har la varit sådär, men what to do.
Min helg har varit mest en slapphelg, men kände att det var dags för det. Var ju på middag hos några vi känner i fredags, trevligt. Fast åkte hyfsat, var rätt trött och skulle upp dagen efter, så så kände att det var bäst så.

I lördags då. Kom rätt tidigt, var där tjugo i, frida satt utanför. Jaha, tänkte jag. Men då var det så att anders inte hade kommit, skumt. Han och johanna brukar alltid komma halv, fast johanna skulle inte komma, det visste vi. Kvart i kommer håkasson och öppnar. Vi börjar förbereda, barnen börja droppa in, ingen anders. En minut innan träningen börjar, får vi reda på att han jobbar. Kul. Tagen på sängen liksom!
Blir lite smått nervösa, det är ju ändå ca 30 ungar som kommer. Det gick ändå bra. Fick mycket hjälp ifrån alla föräldrar, så det blev en lyckad träning. Tjejernas gick också bra.

Hade även sällskap med sofia hem, bruden hade solat. Hon fyller år imorgon, så ska dra ut idag :D jag blir så glad för henne, minns när jag var i hennes sits. Ska nog smsa henne imorgon och se hur hon mår ;)

Idag måste jag verkligen skriva klart min sostak. Har världens problem bara, har ingen idé om vad jag ska skriva om!!!! Det är liksom första steget, för att det ska kunnas verkställas. Ah, men får tänka som ett djur idag, så hoppas vi på att resultatet blir bra.

xoxo hellepelle

vilken härlig dag shalalalalalala

Gissa vem som är hurtig denna dag och har målat verandan?
Svar: JAAAG!

Yes, var och köpte olja med min far igår, tror jag. Så bad han mig att jag skulle hjälpa honom, varför inte liksom? Tycker faktiskt det är rätt kul att måla, så varför inte göra det när man väl är ledig. Så får man något gjort på dagarna ;)

Ska bort på middag idag. Kompisar till familjen, deras son fyllde för ett tag sen, så vi ska dit och fira honom ikväll. Det blir säkert najs. Det nalkas även grillat, har jag hört rykten om ;)

Får se hur kvällen blir efter det.

xoxo

torsdag, yay!



Äntligen hemma. Blev en hel del oväntade grejer igår. Från att bara åka till stan med syster, till att dra till landvetter på någon fest. Den döh ;)
Hade trevligt på stan med syster, alltid kul att gå på stan med henne. Dessutom hade jag inte gjort¨något vettigt på hela dagen, så det var dags att röra på fläsket.

Festen i landvetter var la helt ok. Kunde faktiskt varit mycket roligare, men men. Hade grymt kul ändå med mina homies ;) Så kvällen avslutades hemma hos anna. Gött.

Ikväll blir det först kalas hos mormor, fyllde igår. Sen blir det utgång med anna, anna och carro. Lite smått ovant att skriva det. Jag är ju inte direkt den partybruden som festar hela tiden, but I like it ;)
Så det kommer säkert bli en riktigt grym kväll känner jag på mig.

Nu ska jag gå upp och dricka min Scvepps (stavning?) redberry, har varit sugen på det i över en veckan nu!

xoxo hellepelle

solen är tillbaka



Blev typ överlycklig när jag drog upp rullgardinen och såg att solen skiner idag! Nu tycker även jag att det är dags att det slutar regna och solen kommer fram och tar över istället, eller? ;)

Kom hem rätt sent igår, så hann inte skriva något. Var la hemma runt elva typ, men men.
Hade riktigt mysigt med malla och även julle som kom :D satt och pratade, bara vi tre, så mysigt. Dock blev det senare än tänkt, men men.

Mötte upp johanna för att mat innan matchen, donken yay!
Drog till matchen vid halv sju, helt sjukt match egentligen. Tyvärr ingen vinst, 1-1, så surt att djurgården fick in sitt mål så tidigt. Väldigt tveksam till den bedömningen av domaren, visst första nerdragninen köper jag, men den andra?? Jaha, blåvitt hade inte domarna på sin sida igår i alla fall.
Det sjukaste var ändå att det var en kille som blottade sig typ hela matchen, vem gör så??
Okej, han var inte nyktrast på läktarna, men ändå. Ramlade ner på planen(svårt att förklara) och kom upp med värsta såret på ögat, den gör nog riktigt ont idag...

Snart ska jag dra mig upp till östra, ska träffa syster och åka till stan. Ska kolla på lite presenter tänkte jag, men även lite annat smått och gott, me liike!

xoxo hellepelle

hata djurgården!



Någon mer än jag och Johanna som ska på BLÅVITT-djurgården idag?

Nu är det faktiskt dags för blåvitt att ta hem en go seger! Jag har funderat en hel del på matchen mot helsingborg. Tyvärr missade jag den matchen :( men men, i alla fall. Helsingborg är ändå ett sådant lag som jag tror underskattas väldigt mycket. Egentligen är de nog mycket bättre än vad man tror. Fast det var ändå inte okej att de slog blåvitt! Men det tar vi igen!

Som sagt, jag och johanna ska se den matchen idag. Så irriterande att bli vuxen, hahha. Biljetterna blir mycket dyrare när man blir äldre, hahahha. Kommer inte ha råd att gå på varje match, om inte mina föräldrar vill hjälpa till, hahhaha.

Först blir det en sväng på stan innan matchen. Ska träffa malla, och ta en fika. Det kommer bli riktigt mysigt. Bara sitta på ett café och ta en kaffe, något gott till, tjöta om allt och ingenting.
Måste även förbi nordstan och köpa lite smink. Tro det eller ej, men det ska jag faktiskt göra. Det var inte igår ;)

xoxo hellepelle

ingen koll

Dagens låt + film; Can't fight the moonlight -Coyote Ugly



Satt och kollade på klipp på youtube och började lyssna på låten. Varje gång jag har hör den, börjar jag tänka på filmen, som dessutom är min favoritfilm. Den är riktigt bra, blir så full av hopp när jag ser den. Jag känner att, om man vill ha något och kämpar för det, så kan det faktiskt gå. Ett tips, se den!

Jag har verkligen inte kolla på hur dagarna har varit alls. Tror typ att det är andra dagar än det är. Trodde typ det var fredags igår och att det är lördag idag, har ingen koll känns det som. Det är ju ändå riktigt skönt med lov i alla fall, så jag klagar inte.

Tog faktiskt min första glass för i år idag. Det blev en promenad till triumf med amanda och emil idag, riktigt trevligt faktiskt. Glassen där är inte heller helt fel. Så det var gött att äntligen ta den första för i år!

Vi drog senare hem till mig och såg sandor/slash/ida. Amanda hade inte sett den, så då tyckte vi att det var dags för henne att se den. Så, så blev det med det.
Hur kvällen blir idag, vet inte riktigt än. Men det är ju inte helt fel att sitta framför tvn och se någon bra film, kanske Coyote Ugly ;) vem vet. Det regnar ju ändå, så vem pallar gå ut? Men men, vi får se vad som händer och fötter ;)


xoxo hellepelle

navid modiri och gudarna

Måste bara säga att detta var dagens låt!
Kom och dansa med oss - Navid Modiri och gudarna


kommer och tänka på sommaren när jag hör denna!<3

påsklov



Åh, satt och kollade lite på bilder ifrån när vi var i barcelona, saknar faktiskt det om jag ska vara ärlig. Kan nog bero på att jag inte är ute och reser mycket, sen var det fint, varmt och att se fotbollen, amazing!

Jaja, nu ska jag inte drömma bort allt för mycket.
Då var det besök hos tandläkarn i morse, gick bra. Dock fick jag tid igen, fast skulle bara fixa en liten sak, inga hål, en annan sak. Så det var ett lyckat besök måste jag säga.

Kom till skolan vid nio, så hurtig som jag är, så satt jag mig och förberede mig inför provet. Kändes bra när jag var klar, hade hyfsat koll på alla ord.
Sen kom provet, kändes även bra när jag lämnade klassrummet. Jag brukar inte vara nöjd med engelskan, men denna gången kändes det riktigt bra. Svarade på alla glosor, så får se vad det blir för betyg denna gången.

Var inte på den nyinsatta svenskan, eftersom jag åkte till tandläkarn istället. Men men, tror inte det var så jättemycket jag missade, får ta igen det efter lovet bra.

Så underbart skönt att lovet äntligen har kommt! Nu kan jag faktiskt säga det, för nu är det lov för min del!!!
Gött. Ikväll blir det träning och förhoppningsvis hem till johanna. Får se hur det blir, hennes ena hund har blivit sjut :( så om hon inte blir bättre är det nog inte så bra om jag kommer dit.
Vi får se vad som händer och fötter.


xoxo hellepelle

RSS 2.0