sannegården

Idag var det schteeek för min del.
Åkte in till stan vid tolv, skulle växla pengar och låna/lämna tillbaka en bok på biblioteket och köpa ett försvarets hudsalva. Dock fick jag aldrig chansen att köpa på hudsalvan, det var väldigt brådis om att åka till sannegården. Skulle dit med julia och jessica. Vi hade bestämt att vi tre skulle ses denna dagen och sola och bada, vilket är riktigt najs.
Väldigt mysigt ställe vi var på. Massa bryggor, där man kunde ligga och schteeka. Så vi hittade ett mycket bra ställe där vi låg och solade. Badade gjorde vi självklart också.

Pinsamt nog måste jag erkänna att det var första gången för mig i år, inte okej!
Men nu har jag gjort det i alla fall, och det är jag glad över. Blev dessutom i havet första gången, det gillar vi (Y)
Tog lite trevliga bilder på oss gjorde vi också, kommer nog senare upp på facebook. Några i alla fall, vissa är för privata, som vi håller för oss själva.
Vi tog även en lite paus och gick hem till jessico och tog oss en fika, blåbärpaj och glass inte alls helt fel. Sen drog vi tillbaka till bryggorna.

Tyvärr fick jag dra vid halv sex, skulle hem och äta, hade träning på kvällen. Var i alla fall inomhus, så det var alltid något (Y).
Höll på att svettas ihjäl bara av att stå och passa bollen, så får jag reda på att jag ska stå! Okej, de sa inte till mig, men frågade, kan ju inte säga nej då.
Dock visste jag inte att jag knappt skulle få några skydd. Ett knäskydd, ingen magplatta och en hjälm som ramlade av hur lätt som helst, det var det jag hade.
Gick ändå helt okej, grymt svettig var jag dock efteråt, men det var det värt.
Hade även en publik under största delen av träningen, alla spelare som ska vara med i partille cup börjar ju komma till landet nu, så då var det ett lag som var och kollade på våran träning.

När jag kom hem såg jag Ondskan, en mycket bra film.
Andreas Wilson är grymt snygg och sexig<3

6 dagar kvar

Det börjar allt mer och mer närma sig till prag! Det gillar vi extremt mycket!
Måste växla in mina cash till tjeckiska kronas ? ingen aning hur det stavas, men vet hur man uttalar det!
Så ska ta en sväng förbi stan imorgon och växla pengar, köpa ett Försvarets Hudsalva och åka till stadsbiblioteket och lämna tillbaka twlight. Ska se om det finns någon trevlig bok man kan ta med sig och försöka läsa på bussen, inte för att det kommer gå, men ändå, Måste även reservera new moon. Nerden som jag är så ska jag fortsätta mitt läsande på twilight-böckerna på engelska (Y)

Ska träffa mina kära homies imorgon också, jessica och julia! (L)
Har inte träffat de två sen vi slutade skolan, DET är tråkigt. Vi ska nog fika, julia vill äta sushi, sen ska vi åka till något ställe där jessica bor och sola och bada! Det låter inte helt fel att göra.
Kan alltid försöka få lite färg nu innan jag går, kan ju inte påstå att jag inte har någon färg alls, men man kan aldrig bli trött på att få mer. Speciellt inte om man är jag (får inte så ofta färg)
Så det ser jag verkligen fram emot!

Seriöst, vädret! Okej, jag är glad att solen är här. Men ibland kan det känns lite för svettigt varmt. Lite svala vindar får gärna komma. Nästa vecka kommer det dessutom vara ännu varmare än nu. Då ska jag stå i en bod (tror jag) och sälja godis och dricka till alla som spelar eller tittar på Partille cup. Känns ju bara lite sådär halvt kul att stå i den boden då. Kommer typ svättas till döds, hahha, neej men det lär bli extremt varmt.
Är dessutom på guldheden ? ingen aning om vart jag ska ta vägen. Börjar dessutom 08:00!!! Kul, då lär jag vara tvungen att vara där en halvtimme innan, så att jag hittar. Hur tidigt måste jag inte gå upp då?
Aja, måste tänka positivt, det är kul och man tjänar cash (Y)
Det kommer bli mycket kul!



Wiiiie!!! snart är det dags att börja packa igen!

ingen final för sverige

Såg lite av sverige matchen igår.
Lite segt att allt hände efter att vi stack. Träffade anna på vägen in, så jag hängde på dem.
Vi satt i bältespännaparken (stavning?) och chillade när vi såg den. Sjukt mycket folk när vi kom dit, ändå lyckades vi hitta tre Telia solstolar som vi satt oss i, rätt najs (Y)

Satt där tills första halvlek var slut och sverige låg under med 3-0. Självklart när vi är påväg att dra till tjärnet för att träffa några, ringer pappa och säger att det står 3-3! Då stannade vi en stund utanför en resturant och kollade på matchen en stund. Men självklart missar vi straffarna, pga vi inte orkade stå där hela tiden.
Men men, det var synd att sverige förlorade, men grymt att det kom så långt!

Var på tjärnet sen hela kvällen, några grillade. Det var riktigt trevligt. En hel del jag kände, men även några jag inte kände alls. Träffade även några old friends som man inte har sett på hundra år. Riktigt mysig kväll helt enkel.

Kom och tänka på det i morse, det är bara en fucking vecka kvar tills vi åker till prag. Jag måste typ börja packa redan på tisdag, hahha. Det kommer aldrig ske, men man kan ju alltid hoppas (Y)
Shit, det ska bli så otroligt kul att åka dit. Can't wait liksom!

Har äntligen köpt en kamera nu också, en orange XD ahhaha
Den är faktiskt väldigt najs, måste jag säga, jag gillar den (Y)

kom igen nu sverige!

Är duktigt och håller på att städa mitt rum nu, eller ah, mitt golv. Har lovat mamma att göra det. Tanken är att titta på en ny säng, men då måste golvet vara tomt, så att vi kan mäta ut hur stor plats den tar.
Så nu håller jag på att flytta på allting, sen ska jag våttorka golvet. Känner att jag tar tag i saker att göra nu.
Vaknde till och med halv tio (!) idag. Nu börjar min lördagsinnebandy pigghet börja verka. Kommer inte kunna sova länge nu på dagar. Lite sorgligt faktiskt, men bra tills nu när partille börjar och prag och allt.

Kan man få bättre musik att lyssna på än NRJ när man städar?
Nej, jag tror inte det, jag förstår inte att folk tyckte att The voice var bättre, jag har alltid älskat NRJ och kommer alltid göra. Det är min kanal. Fast jag gillade Lugna favoriter extremt mycket, fattar inte varför de tog bort den. Men har även börjat tycka om Banditrock. Dock känner jag att de inte behövde ta bort Lugna favoriter bara för att Bandit kom.

Nej, nu är det dags att börja städa mer!

uptown girl

Man kan inte något annat än att älska denna låten!<3

jag skära allt XD

.Japp, skulle skriva ett inlägg igår kväll, men blogg.se hackade upp sig så det kom inte upp något. Skriver ett lite kortare idag istället då.
Hade mycket trevligt på finland-spanien med lunneryd, dock satt vi mest och pratade minnen och att vi måste ta igen det och massa, vilket jag gärna säger ja till.
Spanien vann dessutom med 2-0, vilket inte var oväntat. Satt i finlandsklacken, så det var en del finnar som inte alls var glada efter det matchen, men det var kul.

Igår tog jag en glass på triumf med lunneryd(L)
hon har börjat jobba nu, så hon hinner inte vara med mig så mycket, jag får ta den tiden jag hinner. Hon åker dessutom till malta snart, den bruden. Tyvärr kan jag inte träffa henne när hon fyller år :( då är hon i malta och jag i prag. Men jag kommer tänka på dig hela dagen, you will be on my mind!(L)
Även på triumf satt vi och pratade om den gamla goda tiden. När det var jag, anna och anna och det inte fanns några bekymmer. Speciellt inte sådana som vi har idag, I miss it!
Nej, vi får verkligen ta tag i detta och ses mer nu för tiden.

Tog en promenad med amanda och emil också. Gick runt lite och träffade på lunneryd, rebecca och anders som satt uppe på östra och hade en mysig picknik. Satt där en stund med dem. Sen var det hemgång. Skulle hem och prata med min mamma. Får se hur dagen blir för mig idag.



en av våran grymt oseriösa bilder. bara en av våran goa stunder tillsammans(L)
anna är grymt söt (L)

spanien-finland

Var ute och sprang idag igen, känner verkligen att jag har varit riktigt dålig med att springa i år. Måste börja ta tag i det nu när den kommande säsongen kommer.

Rätt lugn dag annars, har läst i min älskade twilight, som jag inte kan få nog av. Blir fast i den så fort jag läser, men de gillar vi.
Ikväll blir det fotboll på gamla ullevi, ska se spanien-finland men lunneryd och några andra. Det kommer nog bli najs. Har aldrig varit på gamla ullevi, sen den gjordes om, så det ska bli intressant och se ifall stadion är så bra som alla påstår att den är.
Först blir det middag på någon resturant innan, trevligt. Sen möta upp lunneryd innan matchen, sen är det spanien som gäller, för min del i alla fall. Känner inte direkt att jag kommer heja på finland, när spanien är så mycket bättre.

Ska träffa romell imorgon, mycket trevligt. Har inte sett henne sen skolan slutade, tror jag :O och det var ett tag sen nu. Sen blir det träning på kvällen+möte. För en gångs skull är jag rätt pepp på att dra tll träningen, börjar jag få tillbaka känslan för att spela innebandyn redan?

midsommarafton hos ellen

Spenderade kvällen igår hos ellen propellen
Det var en riktigt trevlig kväll, var ca 10 pers där. Hade väldigt roligt, först var det middag, sen kom det några boys och gjorde oss sällskap :)
Kan ju i alla fall säga att bella är den sämsta personen på att grilla i sverige. Så ska man grilla med henne, låt inte henne sköta grillen, haha (L)
Men det blev väldigt gott, det vi grillade faktiskt.
Senare på kvällen blev det singstar(L) och kladdkaka på det. MMMM, så gott. Okej, singstar är hur kul som helst, även om man, som jag är tondöv och knappt kan sjunga. Det gör det liksom roligare, att man inte kan texten är bara ett extra plus i kanten. Så vi hade det jättekul.

När det började bli mörkt gick vi ut på hennes gård och spelade kub, jag kände att jag fick den största pressen på mig, av mina egna lagkamrater. Bara för att man satte två på raken direkt, så var det som om jag var den bästa spelare. Tyvärr vann vi inte, men det var kul ändå.
Sen gick vi in och åt nudlar(L) som jag verkligen älskar. Dock såg vi en äcklig psykfilm om konstiga människor som levde ett vanligt liv som oss, fast de åt våra kroppsdelar. Då blev man inte så jättesugen på att äta, men det var ändå gott.
Såg även rec, usch har redan sett den filmen och jag gillar INTE den. Helt störd film på spanska, hatar speciellt sättet de filmar. Så fick mest sitta och lugna ner lina bredvid mig, hahha.
Kom i säng rätt sent, när ska vi nog inte gå in på. Men är hemma nu i alla fall, har tagit ner vårat partytält som mamma och pappa hade igår.

Ska dra mig till bella snart, äta pizza och se gamla filmer, ska bli najs. Det var ju så "jättelängesen" jag såg henne, haha (L)

midsommar imorgon

Sitter och pratar med min saknade Malin!<3
Får reda på ett och annat av den tösen, men det gillar vi bara. Har mycket att prata om med den tösen, hon borde komma hem nu, jag saknar henne så mycket.

Har varit en väldigt lugn dag, var på allum med pia. Hon skulle köpa skivor, så att han kan bränna. Den tjejen ska åka til Falkenberg imorgon och fira midsommar. Själv ska man spendera den med några goa människor, blir säkert bilder ifrån kvällen. Så det kommer bli mycket trevligt :)
Annars har det varit en bra dag, så ska dra mig mot duschen snart, känner att jag inte har lust att sitta här i otvättat hår, haha.
Fast ska prata en stund med Malin innan jag går, man får ju ta chansen när man har den.

jag saknar malin


va små vi ser ut :)




Är väldigt glad över att solen har kommit fram i kära.
Men man vet aldrig hur länge denna solen stannar, förra sommaren höll den sig inte så jättelänge, men får hoppas på det bästa nu!
Nu är det bara två fucking veckor och några dagar innan jag åker till prag! Shit, jag har längtat, dock är det bara åtta personer i laget som ska med, men hur kul kommer inte vi ha? Det kommer vara hur kul som helst, tro mig!

Jag kom fram till det idag, jag ska börja träna mer övningar. Känner att jag behöver göra det, inte för att jag känner mig tjock och har dåligt samvete. Jag vet bara att när man har gjort det, känner man sig så jättestolt. Det är underbart att känna att man har gjort det, för då kan man äta godis eller bara dega en hel dag och känna att man förtjänar det.
Så varje kväll från och med idag, ska jag göra olika övningar för kroppen, det känns som en bra idé.

Dagen har inte varit i fullpackad, vaknade vid elva, av mig själv (Y) är nog första gången på lovet. (inte för att det har gått så långt, men ändå)
Sen vid tolv gick jag och pia till farmor för att hälsa på henne, köpte även baguetter för att äta till lunch med henne, trevligt. Drog hem en stund senare och läste i min kära TWLIGHT. Är helt fast i den också, kommer nog läsa ut den rätt snabbt.
Var hemma hos bella en snabbis också, men hon skulle upp till Paulin, som åker till kreta på fredag! Det hade verkligen inte varit fel att åka dit en vecka. Sen ska stenis åka til ITALIEN I TVÅ VECKOR!
Jag vill också till Italien, typ mitt favortiland, hallå, aja, jag får klara mig i tjeckien, hahha.

Ikväll blir det kanske att åka och kolla när några kompisar spelar match. Men får se hur jag gör :)

Måste påpeka att jag saknar Malin Johansson och jag tycker att hon ska komma hem nu. Kommer inte träffa henne på jättelääänge, så det blir svårt. Du är saknad Malin!



Lyssna!

Denna låten bevisar att det var bättre förr, ibland.
(inom musiken då)

träning ikväll, suck

Japp, då var det ännu en träning idag.
Jag måste säga att jag börjar bli riktigt trött på innebandyn nu. Okej, inte så att jag vill sluta, men jag vill ha en paus under sommaren. Jag tror jag fick ett uppehåll på två veckor. Jag vill ha mer!
Kommer ju få det efter Prag, men det är så långt tills dess, dit kan jag inte sluta längta. Dock beror det på att vi ska spela cup, det är självklart det roligast.
Speciellt när vi bara är åtta spelare och ingen målvakt (Y)

Var på tjejmiddag/picknik hos Paulin igår. Mycket trevligt.
Hon kom bara på idén att ha en picknik för några tjejer, vilket var en väldigt bra idé. Lyckad kväll helt enkelt.
Gick ifrån henne vid elva, men kom hem halv ett, hahha. Stod och pratade med bella vi pizzerian, de är inte fel.

Ska snart dra iväg till biblioteket och hämta en bok som jag har på reservation, Twilight! Okej, lite nörd kanske jag är som har läst alla på svenska och nu ska börja med dem på engelska. Men har hört att de ska vara så mycket bättre på engelska, så varför inte testa.

anna, anna och helena

 Satt och kollade igenom mina bilder precis och hittade massa bilder på mig och anna x2.
Jag blev väldigt rörd, kommer ihåg den tiden. Då var det bara vi tre och INGEN annan. Det var underbara tider det, måste verkligen erkänna stort att jag saknar den tiden enormt!
Vi tre måste börja ses igen, så är det bara!


Har inte gjort så mycket idag, varit med lunneryd och rebo, naaajs. Inte så länge, vaknade upp hos bella med värsta håret, kände bara att jag behövde tvätta det så fort som möjligt. Men det var mysigt att vara med bella igår, vi var på bio och såg Baksmällan. Väldigt rolig film, kanske lite överdriven i vissa scener, men helt klart grym film. Fick många goa skratt.
Tänkte ta rollerblads (stavning?) och åka hem till hennes mamma och hämta lite grejer, men vi hittade de inte. Så vi gick hem och hämtade tre filmer hos mig (för er som inte vet, bor jag fem min ifrån bella)
Vi tog Fucking Åmål, Robin Hood och Mamma Mia.
Tre grymma filmer, man måste liksom ha sett Fucking Åmål, har ni inte GÖR DE. Den är grymt bra!
Usch, jag måste sluta säga grymt innan ord, hahha.

Neej, imorgon ska jag vara duktig, några ska ut och springa klockan tolv imorgon, väldigt bra.
Sen blir det tjejmiddag hos Paulin, mysigt mysigt



Måste lägga upp en bild på oss tre. Dock är det en av alla bilder som vi tog
under våra tider! Saknar det enormt!<3


fel skrivet

på inlägget innan har jag skrivit fel, det ska stå "passar väldigt bra" istället för "passar inte väldigt bra"
bara så alla vet, hehe

första dagen på sommarlovet

Igår var det skolavslutning.
Mycket trevligt, kändes att det var dags att sluta nu, vi gör ändå inget vettigt, hehe. Tyvärr var inte malla där med oss, men det var kul ändå. Uppträdandet på skolan var väldigt bra och alla var väldigt duktiga.

Tanken var att man skulle till saltholmen och träffa massa folk. Dock blev det så mycket regn, så var i slottskogen med frida och några ifrån hennes klass. Det var riktigt mysigt, sen vid elva drog vi till avenyn för att äta på subway men den var tyvärr stängd. Så vi drog till burger king istället. Det var mysigt, lite kallt och så men annars okej.
Så jag hade en riktigt trevlig kväll igår faktiskt, hade gärna gått med bellabus på fest, men det går inte alltid. Men det kommer fler fester.

Dagen idag har inte varit så full, om man säger så. Känner att jag verkligen inte är på topp, det beror nog på många anledningar. Får inte tänka så mycket om jag gör, hehe. Usch, nu låter jag verkligen jobbig, men jag vill inte ta ut det på er. Jag klarar det.
Dock var det riktigt najs att få börja sommarlovet med att få sova ut till tolv (Y) Man får ju inte sova bort hela dagen, men nästan, hehe.

Ikväll blir det bara lugnt, har inte tänkt att göra något direkt. Det regnar bara hela tiden, då är man inte så direkt taggad på att dra ut någonstans, men vi får se.
Imorgon ska jag nog träffa bella och dra på stan och sen gå på bio, får hoppas att det blir av. Skulle vara riktigt mysigt..

Vill också säga att jag hade riktigt kul hos bella i tisdags, några vet nog varför. Men men, thats life.


Denna låter stämmer VÄLDIGT bra på mig just nu, i alla fall som det känns,
exakt på orden, men innebörden


inte illa med ledighet

Då var man en dag närmare till skolavslutningen och början på ett nytt sommarlov!
Kan fortfarande inte förstå att ettan i gymnasiet är slut redan :O känns som att det var en vecka sen vi började med Hulesärken. Får se vad de hittar på till hösten, men shit va fort det har gått.

Ikväll ska jag till bellabus och ha det trevligt. Några ifrån hennes klass ska kanske komma förbi, de slutade idag, så det blir nog riktigt najs.
Nu sitter jag och väntar inte bella, vi ska ses en liten stund innan jag ska iväg på mitt möte. Fortfarande nervös, fattar egentligen inte varför, men så är det.

Har inte så mycket mer att säga, kanske skriver ikväll.

känner mig duktig

Har kommit hem ifrån träningen nu.
Känner mig väldigt duktig nu, känns alltid lika bra när man har varit ute och tränat. Det svåra är bara att komma dit.

I alla fall, sitter och lyssnar på Mixmegapol ? Får inte in någon annan kanal på min kära stereo, ser man den skulle man nog kunna tänka hur bra den var. Visst, den är grym, men jag får inte in någon annan kanal. Dock kan det bero på att jag bor i källaren, men men jag klarar mig i alla fall. Orkar jag inte med den, så kan jag alltid lyssna på youtube.

Har inte så mycket mer att säga, är fortfarande lite nervös inför mötet imorgon,
Förra året var både bellabus och min syster med mig, men i år är det bara jag. Känns lite konstigt, men jag klarar mig!

Sen vill jag bara säga för en sista gång
HEJDÅ MALIN!
Du får ha det så jätteroligt i Danmark, så ses vi så fort du kommer hem!
Jag saknar dig redan!<3


malin åker till neråt

Sista riktiga dagen i skolan nu!
Hur underbart som helst, okej jag slutar inte förrän på torsdag, men jag är ledig (?) tisdag och onsdag. Helt stört, men jag säger inte nej till ledigt, verkligen inte!
Så denna dagen var väldigt kort, fick mitt efterlängtade G i natur, för er som inte vet, är jag SÄMST med stora bokstäver, på natur. Det är omöjligt för mig att fatta, så jag var väldigt glad över att jag fick G.

Malin var inte i skolan idag, stackarn var sjuk, speciellt nu när hon ska åka till Danmark imorgon. Hon ska dit i en månad och arbeta på något ställe :S men usch, jag ville träffa henne och säga hejdå, men så blev det inte :(
Får banne mig ta och åka ner dit och hälsa på henne, det hade varit riktigt kul! (L)
vB och jag har bestämt att åka till Ullared! Kvinnan har aldrig varit där!! Vem har inte liksom, så det ser jag fram emot!

Ikväll blir det träning i skatås, är sååå på att göra det..not. Men får ta och börja röra på mig nu, så att jag har någon kondition när inomhusträningen börjar igen.

Ska på möte imorgon, angående jobbet i sommar, ska faktiskt bli lite kul att se vilka som jobbar i år igen, lite nervöst, men ändå kul.

trött och hemma

Har kommit hem ifrån Hindås nu. Eller, okej det var för typ en timme sen, men ändå.
Så trött är jag nu va, försökte sova på bussen hem, men det gick inte. Det är verkligen omöjligt för mig att sova på bussar. Känner bara vad jobbigt det kommer bli för mig när vi åker till prag i sommar. Gick ju inte så bra förra året.

I alla fall, jag hade jättekul i helgen.
Målade hela helgen och spelade spel på kvällarna, hur mysigt som helst.
Bella hade ju lätt den bästa beskrivningen när vi spelade Med andra ord på ordet Kondom, hahha. Ni ska bara veta ;)
Känner mig riktigt duktig när jag har varit där och målat.
Vi fick även lyfta pinnar med en grävmaskin, det är inte så lätt som det verkar. Jag var SÄMST första gången, men jag blev bättre andra gången. Men det var riktigt kul att komma dit. Åker gärna dit igen :D

Så jag för en gångs skull har jag gjort något riktigt vettigt denna helgen. Det gillar vi.
Går typ bara en dag denna veckan :O Slutar på torsdag, men har inga lektioner på tisdag och är ledig på onsdag för då ska treorna ta studenten på skolan. Så jag går typ bara imorgon, DET gillar vi!
Har längtat efter lovet och nu kommer det snart. YAY


Prag förra sommaren när vi satt inne på "våran" resturant som vi kallar
Trallen

frida är duktig

Väldigt skön dag idag, känner verkligen att sommarlovet kommer närmare och närmare hela tiden.
Började 09:15 och hade en utfyllnadsuppgift att göra medan vi fick våra betyg i geografi och matte. Kändes helt okej med mina betyg, hade inte så direkt höga krav på mig inom de ämnerna.
Sen hade vi svenska och såg film medan vi fick betyg, inte lika glad över det, men vad ska man göra när hon har satt dem?
Fick i alla fall sluta efter det, riktigt najs. Så härligt att höra att man måste tömma ut sina skåp senast nästa måndag, SOMMARLOVET KOMMER!

Åkte hem och tog det lugnt, sen vid sex var det dags att åka till porthälla och se när min älskade frida hade konsert och fick stipendium, så duktig är hon!
Åkte dit med scott, så längesen man såg henne, vi måste ses snart igen!<3
 
Sen var jag så snäll att jag bar hem två trumpeter ända hem till frida, för att jag är en sådan jättesnäll kompis! Hehe, nej men det var trevligt, fick en trevlig pratstund med henne, det gillar vi.

Så underbart att jag är ledig imorgon.
Det kan liksom inte bli bättre just nu, eller jo, om vi fick sluta på måndag hade det inte varit helt fel. Men man kan ju inte få allt.
Dock tycker jag lite synd om bella, hon ska åka till skolan för att ha en lektion, eller nej, jag tycker att det är kul, hehe <3

Hindås blir det även imorgon, har sett fram emot det ända sen johanna frågade om jag vill med.
Så kommer nog inte kunna blogga i helgen, men jag kommer igen när helgen är slut. Så nu hoppas jag på ett grymmeväder hela helgen, så man kan bada :D



Lite ballt att jag hittade vad GB glass heter på tjeckiska,
längtar till prag 2009


onsdag

Ja, vad ska man skriva om denna dagen, finns inte så mycket att säga.
Kan säga att bella ringde och berättade goa nyheter för mig, men vad det är håller jag för mig själv, hehe ;)

Träning igår, kul att när man är som mest trött på innebandyn, ska vi börja igen. Jag kommer gilla det om ett tag, men just nu vill jag bara ta en liiite paus ifrån det, men Nej. Aja, jag står ut (Y)
Fick även reda på att vi ska skaffa några t-shirts som vi ska med oss ner till prag, ska typ stå cupen namn och sponsorer och även F-92 då, som vi är (Y)
Dock är vi bara sisådär åtta spelar och INGEN målvakt, så vi får se hur det kommer bli, jag ha några aningar om vem som kommer få stå (jag) men jeanette hade typ tankar om att vi skulle lotta till varje match. Det kan ändå bli riktigt roligt, jag längtar!

I helgen blir det najs, ska till Hindås med johanna, bella och erika. Vi ska måla ett hus där johannas pappa bor. Hur kul som helst,okej, det kanske inte låter så jättekul att göra det, men det är.
Jag var faktiskt med och måla i Svingeln för klubben, lite stolt faktiskt, hahha.

Ikväll blir det match på kviberg igen, dock är den mycket senare än den brukar.
Men ska ta bussen med Paulin ífrån svingeln vid halv åtta, så det blir najs.

Bara sex dagar kvar nu...

sju fucking dagar

Idag är det bara SJU FUCKING DAGAR kvar tills man slutar skolan. Hur gött är inte det liksom?
Det kan inte bli bättre.
Dagen kan man inte klaga på i alla fall, nästan inga lektioner och dessutom sluta tidigare, inte illa ;)
Dock var det lite segt att ha coppertest idag (springa två km på tid) man trodde seriöst att man skulle få vattenbrist. Inte kul!
Men fick la en hyfsad tid, men jag har tvåan på mig att göra ett bättre resultat. Så det kör vi helt enkelt på!

Efter gympan gick jag och vB och köpte GLASS! Så gottgottgott. Det var som pricken över iet att köpa det!
Hur varmt har det inte varit idag liksom :O och så otroligt smart som jag är, hade jag JEANS på mig idag, inte alls ett bra val. Så jag gick där hela dagen och typ svettades sönder.
Så nu har jag tagit på mig bättre goare kläder för vädret, så de najs.

Nu ska jag snart gå upp och äta, sen ska jag och min lunneryd dra och bada någonstans. Gillar när hon får sådana idéer från ingenstans:D <3

RSS 2.0