karisma

Helgen måste jag säga blev grymt lyckad!
Fick mycket fina saker, tack så mycket allihopa!

Folket anlände vid sju, fullt hus blev det verkligen. Amanda, så gullig som hon är kom hit tidigare för att fixa i ordning mig. Dock anlände folket när jag höll på, så det blev väldigt stressigt första början av kvällen.

När kvällen fortsatte blev det mycket bättre och jag fick lugna ner mig, så det blev väldigt lyckat till slut.
Fick kläder, smycken och massa andra fina grejer.
Blev även lite goa lekar som man alltid kan köra, grymt kul.

När kvällen gick mot sitt slut var det dags för stan!
Det som bestämdes blev att Malla och jag drog till Karisma, frida stackare mådde dåligt, så hon åkte hem :(
Jag hade i alla fall väldigt roligt inne på klubben, så folk jag kände, visste vilka det var. Grymt kul!

Träffade även christian när det var dags för hemgång. Riktigt kul att träffa honom, det var inte igår. Satt och pratade med honom på hålltplatsen och bussen, snackade gamla goa tider.

Så min födelsedag kan jag säga blev väldigt lyckad!


carro anländer i vuxenlivet

Dagens låt; Your song - Moulin Rouge



Först vill jag bara tillgängna att Carro fyller arton år idag. GRATTIS SÖTNOS!

Har varit en grymt stressig, seg, irriterande och varm dag.
I skolan var det helt okej, dock har jag fortfarande ångest inför provet, men det löser sig, hoppas jag. Så den lektionen var ingen jag direkt njöt av, men men.
Annars var dagen helt okej.
Blev dock väldigt irriterad när jag inser att ingen har meddelat mig att det ÄR innebandy i skolan. Hallen har liksom varit stängd, pga rasrisk, bra säkerhet. Det är ju ändå schysst ifall det nämns för alla!

I alla fall, drog mig till stan för att fixa lite grejer inför morgondagen och kvällen.
Middag för söta Carro, var på resturang Pasta Vino tror jag den hette. Fick min favorit pastarätt, Pasta Carbonara!
Hade mycket trevligt, var kul att träffa alla igen. Eller rättare sagt, vissa som man inte ser så ofta nu för tiden. En väldigt lyckad middag vill jag påstå!

Ska snart dra mig till sängs, en ny lång dag imorgon. Måste bara försöka få min mobil att dö, hatar att ladda den när den inte har laddats ur.

xoxo

fikaaa

Dagens låt; Thunderstruck - ACDC



Blev en riktigt mysig fika idag. När vi hade anlänt på condeco bestämde vi oss för att ringa våran käre vän stone. Det kunde inte blivit mer perfekt, för den bruden hade precis slutat och pallrade sitt arslet mot oss.
Så mysig hade vi, det går inte att ha något annat är när vi tre är igång!
Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, bestämde ett och annat! Lördag kommer bli så grymt, både för mig och dem ;) fast det hänger inte alla med på.

Annars har jag bara pluggat denna dag, usch 199 st glosor i engelskan till imorgon! Jag kan ju uttala mig i hur bra det känns, vill inte att det ska kännas bra, så går det värdelöst imorgon. Känner helt enkelt att jag tar det som det kommer och kollar igenom dem imorgon innan vi har "testet". USCH!

Hoppas hoppas att min malin kommer imorgon! Har saknat henne jättemycket!

Gissa vem som ska upp imorgon klockan sex och se sverige-slovakien? JAAAG!
Kalla mig galen, jag kallar mig sportnörd. Jag älskar hockey och varför skulle jag då inte vilja se sverige, i OS dessutom? Dock missar jag troligtvis det sista, får lyssna på radion medan jag åker till skolan.
Jag önskar dock att jag får ett sms av någon ängel som säger att de kan köra mig till skolan, så att jag kan se klart den! Man kan ju alltid drömma!


hahahha, brudar hittade bilden på mig hemma hos johan som vi pratade om, sååå ful!

xoxo

23/2-10

Dagen har varit väldigt oinnehållsrik, kan man säga så?
Hann i tid idag igen, vädret har inte påverkat min bit att komma till skolan i alla fall och det är väl bra, antar jag.
Kort dag idag, så har inte gjort så mycket vettigt, får ta och fixa engelskan och gympan. Nästa kommer bli en grymt jobbig vecka, och det är ett faktum!

Imorgon blir det troligtvis fika med lunneryd, blev ingen idag. Lite problem kom i vägen, sen blir det ingen innebandy i skolan heller, så det blir sovmorgon. yay.

Känner mig inte på topp att skriva idag, fråga inte varför.
Så det får räcka här.

xoxo


snökaos

Dagens låt; We are the world 25 for Haiti



Först måste jag bara påpeka att jag hade en jättebra födelsedag och tack till alla som grattat mig!

Trodde faktiskt att det skulle bli en sån här dag.
Tänkte först vara lite smart och ta bussen, ettan har varit indragen hela helgen, så det kände ovärt att ta den. Då tänker jag inte alls på att det är väääärldens bilkö till stan. Tog mig seriöst 20 min att bara komma till stan, helt sick.
Resten av resan tog dock inte lika lång tid, men men.

Hade typ en och en halv lektion, gympan var inställd pga rasrisk i hallen. Engelska gjorde vi typ inget speciellt på, så det var gött. Stackars malin, kommer typ inte från sitt bonneland <3

Ikväll blir det dessutom ingen träning :( hallen är stängd för rasrisk. Så det blir nog att plugga ikväll, surt. Kommer inte få träna imorgon heller, så det känns ju också värdelöst. Usch, ingen bra start på denna veckan.

Får ta och gratta Mattias som fyller arton år idag. Grattis Mattias, nu är vi lika gamla igen ;)

xoxo

äntligen 18 fucking år!!!!!!!!!!!


de va la äänna gött!

dagen före

Dagens låt; Your song - Moulin Rouge



Kul att komma til torpa ännu en lördag och se på problem. Denna gången var det larmet som gick igång. Kom igång en halv timme senare, sen kom nästan ingen ungar alls. Kul. Vad ska man göra liksom?

Idag skulle det bli en hel bella dag.
Först bio, Luftslottet som sprändes, mycket bra film. Alla de tre filmerna är typ lika bra, dock höll jag på att dö när vi såg den, behövde verkligen gå på toa. Men jag stod ut!
Sen blev det greenwich för att äta lite gott och prata skit, riktigt mysigt!

Nu sitter vi hemma och ser Den vita massajen och snart Sweet home alabama.
Så min dag har varit väldigt bra!

xoxo

sushi

Dagens låt; Tusen och en natt - Charlotte Nilsson



Jag var inne på min käre vän annas blogg, annastenholm.blogg.se, där hon hade skrivit om att skolan börjar snart och det är sug på det. Faktiskt så tycker jag det är helt okej att börja skolan igen. Det kan räcka med att ha en veckas lov mitt i terminen så som vi har med sport- och påsklov. Dessutom kan mina vibbar gilla det, eftersom efter lovet är det bara två veckor tills jag äntligen åker till Barcelona med min familj!
Vi gillart!

Annars har jag varit duktig än så länge av dagen. Ställde klockan på elva, så att jag inte skulle vakna halv två igen. Gick upp, åt frukost, duschade och har även dammsugit. Det är inget kul att göra, men pappa bad mig, så jag gjorde det. Får dock hoppas på att han godkänner det, har brukar alltid vara rätt negativ till min dammsugning.

Senare blir det stan med syster, sushi står på menyn. Underbart.
Måste också förbi torpa för att lämna godsaker att sälja i helgen. Vi som ska till prag har cafét i torpa nu fyra helger i rad, mycket najs.

xoxo

os i vancover

Dagens låt; Alla you need is love, - Moulin Rouge



Någon som var uppe i natt och såg tre kronor?

Det var något jag tog mig an att göra. Dagen började dock med att jag först vaknade klockan nio? vet inte riktigt vad som hände där. Hoppades på att jag hade drömt, men klockan stod på 09:00 och jag var pigg som en mört (om man nu säger så)
Så jag pallrade upp arslet och funderade på hur jag skulle bearbeta min morgon, skulle inte träffa bella förrän senare på eftermiddagen och alla vet att den bruden inte vaknar tio i första hand ;)

Satt mig och gjorde en skiss för min meritlista, som mina kära mor ska hjälpa mig att fixa, men jag hade fortfarande mycket tid tills det var dags för bellabus.
Vid två hörde hon av sig och det var dags att gå till henne. Vi gjorde inte mycket, pratade skit, planerade lite lördagen, kommer bli mysigt. Bestämmde även att vi skulle se Moulin Rouge efter hennes träning. Typ den bästa kärleksfilmen som finns??

Hon stack på sin träning och jag drog med peter till ica för att fixa gott till filmen.
Smart som jag är, lovade jag även pappa att spela in när tre kronor skulle möta tyskland. Så när jag väl hade sett min film hos bella, var det bara att pallra mig hem och kolla hockeyn.
Inte för att jag inte gillar hockey, men var tvungen att ha koll på tiden, så att jag inte missade den för pappa. Bra match var det. Sverige visade hur grymma vi är. Gillade första femman tror jag det var, med bröderna sedin, weinhandl och niklas kronwall och lindström. Tyckte att det var den femman som började bäst.

Vaknade inte förrän halv två idag, så är grymt seg nu. Ska försöka göra allt för att kunna som i god tid idag. Har en del grejer att göra. Måste även ringa mia, fast det blir nog imorgon istället.

xoxo

 

 


fyra dagar bara :O:O:O

Någon som såg när Björn Ferry tog guld igår? Jag missade det, var på den tråkigaste träning på hur länge som helst! Skrev ju igår att jag skulle träna med u-truppen, vi var åtta personer! Seriöst, visst det är lov, men åtta pers går ju inte att vara!
Längtade hela tiden tills den var slut bara

Jag hade hellre suttit hemma och sett när Ferry tog guld, kännner som att det var liiite mer lockande, tro mig.

Kom och tänka på en sak nyss, det är bara fyra dagar tills jag fyller arton :O:O
Bara fyra, det är helt sick, på riktigt!! Känns som att det var en vecka sen jag fyllde sjutton, jag minns den kvällen. Herregud, hur fort har det inte gått? :O detta året kommer bli ett bra!

Ska snart dra mig och träffa bella, vad vi ska göra märker jag när jag anländer hos henne. Troligtvis blir det hos henne ;) ska även träffa henne på lördag, för den skiten är inte hemma den dagen det är tänkt att vi ska fira mig. Som sagt, det är sug att fylla på en söndag, så vi firar mig lite senare. Men det är najs :D



snyggingen!

fröken olsson

Det blev en mysig fika med anna. Vi drog oss till fröken olsson, känner att det är alltid dit vi går, men jag gillar det. Som anna skrev på sin blogg, kan vi verkligen snacka i timmar om allt och ingenting. Men det är så det ska vara, annars har man igen glädje av sina vänner :D
men det var riktigt mysigt måste jag erkänna. Vi satt även och pratade lite om min födelsedag och lite planering inför denna dag, längtar :D

Ska äta snart och snart kommer den seeena träningen med u-truppen. Ska vara duktig tjej och gå på den, även om jag lär vara hemma vid tolv. Som sagt har jag ju lov imorgon.
Dock ska vi springa ut, dööö på de. Det är fortfarande halkigt ute, kommer ju typ bryta båda bena och fötterna, sug på det. Men funderar lite på om jag ska ta på mig min löparbyxor jag fick i julas och inviga dem?
Får se hur jag gör ;)



en bild från festen hos eve, har många goa minnen från den festen ;)


5

Dagens låt; Mirror mirror (Look into my eyes) - Def Leppard



Någon som känner till dagens låt? Första gången jag hörde den var faktiskt på nyår, vilket ger mig minnen av den kvällen. Så det är något jag kommer minnas ett tag framöver. Gillar när man har låtar som påminner en om saker, känns som att det är något speciellt med låten då.

Skön träning igår. Hatar dock när man kör mycket stillastående övningar och skott, man blir så seg när man väl ska spela. Det tar några byten innan man kommer in i det. Men kul är det!

Idag ska jag in och fixa lite i stan. Ska bl.a äntligen få tillbaka mina älskade stövlar! Har gått nästa tre veckor sen jag lämnade in dem, jag har gått i mina sneakers ända sen dess :O helt sick, ändå har jag inte blivit sjuk. Ska också möta upp Susanne, så att jag kan få mitt intyg om att jag är med och hjälper till på tränarutbildningar, najs. Senare kommer även anna i till stan, så då ska vi ta oss en mysig liten fika.

Måste fixa lite mer inför mitt cv och sånt, fattade inte att det ska vara så mycket att göra. Känns som att det bara är svårt att göra en ansökan för att få jobb. Men det är lika bra att göra allt, så har man kanske större chans att få jobbet :)

Ikväll blir det träning med U-truppen. Ska ju ha internmatcher mot IBF varje tisdag, resten av säsongen, tror jag. Så då blir en del uttagna till den matchen varje tisdag, denna tisdagen blev det inte för mig. Så får vara med på träningen efter. Hatar att träna så sent, vill ha bättre tider, men får nöja mig med att det är så, så jag får sova ut en bra stund.

xoxo

cv

Dagens låt; Tick Tock - Keisha



Blev inget inlägg igår. Hade ingen direkt motivation att skriva något intressant, men kanske blir något bättre idag. Spelade i alla fall match igår, vi vann. Jag gjorde ett mål, yay, det var en väldigt tag sen. Men som jag alltid säger, det är inte lätt när man är back. Kändes bra att äntligen få göra mål igen.

Var även om kollar när Mjölis spelade, även dem vann. 11-2. Ingen direkt händelserik match, men men. Alla matcher kan inte vara det.
Tog även en promenad med peter på kvällen, så min alla hjärtans dag var inte så direkt romantisk. Känner inte direkt något behov av att den ska vara det. Det är ju bara en dag? Visst, kommer kanske kännas lite annorlunda om jag har pojkvän nästa år, men just i år var det inget speciellt.

Hur ser min dag ut idag då?
Jo, sitter och skriver mig ett CV nu, känns som att jag har ett flow på gång. Ska visa det för mamma sen, så får vi fixa lite, så att det blir perfa. Ska nämnligen ut och lämna ut några imorgon, känner att det är dags, så att man får något jobb i sommar.

Även träning ikväll, sen pragmöte. Ser inte jätteljust ut just nu. Det ska lösa sig, för vi ska till prag! Så är det bara, jag har en idé hur man kan lösa det. Det tar vi när det blir mer aktivt för den tanken. Men men, får se vad som sägs och görs. Har faktiskt cafét i torpa fyra helger i rad, som ekonomiskt kommer det nog lösa sig.

skriver kanske ikväll

xoxo

dålig kommunikation

Dagens låt; Pour some sugar on me -  Def Leppard



Lite irriterade blev jag i morse, måste jag erkänna.
Kommer till torpahallen vid tjugo i nio, som jag brukar. Så ser jag hur anders står ute vid ingången, med sin utekläder på sig. Whats up lixom?
Då får jag reda på att det är någon handbollsturnering idag! Wtf!! Hade jag gått upp åtta på en lördag, i onödan?!!
Tydligen hade den där cup ansvarigen bokat hallen, visst en sak, men sen hade de avbokat och är ändå där?! Hur går det ihop egentligen? Inte logiskt någonstans.
Vad ska man göra liksom, känns onödligt att gå hem och lägga sig, jag är liksom ändå inte den personen som bara kan lägga mig när jag väl har gått upp. Så jag och johanna bestämmer oss helt enkelt för att stanna och informera alla som kommer att det inte blir något. Så gulliga som vi är.
Dock kommer Rosvita och ska stå i cafét, så det slutar med att vi hjälper henne där från typ tio till två.

Johanna åkte senare iväg för att spela (ännu en match jag inte får vara med på) så jag bestämmer mig för att kolla på IBF herrarna mot floda. Tjena vilken match! Seriöst, så mycket på en och samma match. Först blir en spelare skadad, det tar ambulansen 25 min att komma till hallen från sahlgrenska? Kändes som föör lång tid. När väl matchen kommer igång igen, slutar det med att både kapten OCH målvakten i floda åker ut 2+10 min. Seriöst. Grymt underhållande match kan jag lova! IBF vann till slut med, 7-5 tror jag att det blev.

Stannade även och såg damerna, dock blev det grymt försenat. Fick även reda på att vi vann serien, yay, känner mig så delaktig i den seriesegern... kan ju inte påverka tränarna, men surt måste jag få säga att det är. Både vinna serien och få kvala till division ett utan att spela, inte illa. Suck.

Kom nyss hem ifrån en promenad till ica med peter och carl. Trevligt. De två är så roliga. Pratade lite om allt möjligt. Men trevligt var det.

Måste bara ta upp melodifestivalen! Seriöst, tycker verkligen inte att det är kul längre. Det är inte underhållande någonstans. Nu sitter säkert alla tjejer i min ålder och tycker att han den nya darin-kopian och säger att han är jättesöt, men jag tycker verkligen inte det. Han känns som en sån person som tror sig grymt mycket. Nej nej, han är ingen kille i mina ögon. Så alla ni som vill ha honom, go on because I don't want him.
Andreas Johnsson
är ju lätt mycket snyggare än honom, det kan ingen ta ifrån honom!


kolla bara in honom, hur snygg är han inte?

ibland gillar vi det

Dagens låt; United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop) - DJ Earworm





Idag hade jag världens jobbigaste dröm på länge. Det började typ jättebra, men helt plötsligt gick den över till en hemsk thriller och helt plötsligt kommer en man och ska döda mig. Jag sparkar honom så att han ramlar bakåt, men reser sig och sen trycker en dörr på sin väg så att mitt ben bryts. Sen kom polisen.
Men usch, jag hade sån ångest när jag vaknade, trodde verkligen att det hade hänt.

När jag insåg att det bara var en dröm, blev jag lugn, dock var det segt. Jag hade fått fö mig att det var söndag och jag kunde sova mer, men icke, det är bara torsdag. Men det betyder bara att det är EN dag kvar till LOV!
Vilket är hur efterlängtat som helst!

Idag var det en kort dag. 11:50-14:55. Kom dit tidigare, skulle gå till syon och fixa nytt möte. Men hon var sjukt igen. Suck. Inget hon kan göra åt, men man blir så trött. Tänk om det inte löser sig liksom? Måste jag gå kvar på den kursen, även om jag inte vill. Får vänta och se helt enkelt.

Skulle skriva uppsats och en andra del av hörförståelse på svenskan, suck. Men när vi sitter och skriva för full gång, säger våran lärare att vi tar det på måndag efter lovet istället! GÖTT
Så vi behövde bara skriva uppsats och utvärdering, sen dra.

Så är äntligen hemma nu. Har ätit inför träning, så är laddad. Måste även plugga natur idag, inför provet imorgon, men jag känner att jag har koll. Helt stört egentligen, att jag har koll hehe. Någon gång måste vara den första inom alla ämnen ;)

Ska även fixa lite kläder till morgondagen. Ska åka till Natascha och fira henne. Hon har fyllt, så det blir nog lite förfest, de ska nämnligen dra ut imorgon. Vi under 18 får helt enkelt vänta på våran tur. Haha, men det blir nog riktigt trevligt imorgon.

xoxo

11

Dagens låt; Bästisar - Micke och Molle





Gick och lyssnade på min dagens låt och kom och tänka på anna och anna. De tiderna, har nämnt det många gånger, men tror inte att det är någon som riktigt förstår hur bra vänskap vi hade.
Folk säger ju att tre är lyckotalet, men i praktiken är det lätt att det bildas att så kallat tredje hjul. Det kan jag med hjärta säga att, så var det inte för våran del. Vi hade så kul tillsammans på alla sätt. Var inte de två skitarna i skolan, så var min dag seg och tråkig, kunde inte vänta förrän nästa, i hopp om att de skulle komma.
När vi dessutom tog tag i våra kragor och träffades igen, vi tre, då tyckter jag i alla fall att det kändes som förr. Varför ska man bli äldre och tappa kontakten? Varför blir det sån skillnad bara för att man går i olika klasser och skolor? Varför kan inte allting bara vara som det var förr, utan massa problem?
Vill bara kolla fram till att jag tyckte det var hur kul som helst att träffa er igen brudar!<3


Brudar, låt det inte ta ett halvår innan vi ses igen!<3



Åh, det kändes bra att få skriva av sig lite av min känsla på vägen hem. Kom faktiskt och tänka på det, man tappar kontakten med många av sina gamla vänner när man blir äldre, så grymt tråkig. Såg faktiskt en gammal kompis sittande på redbergs när jag åkte förbi idag, inga namn nämns, hahha. Då kom jag och tänka på att vi inte har haft kontakten på väldigt länge. Så grymt tråkigt, det var ändå en som stod mig nära. Får försöka ta tag i detta och försöka ha kvar kontakten, är det en nära, vill man inte släppa dem.

Min dag då. Jo, den har varit helt okej. Seg innebandy träning, hade fys, men känns som att lärarn tror för mycket om oss. Ger oss instruktioner på vad vi ska göra, hur många gör det?
Tycker faktiskt att de borde stanna kvar och se så att vi gör det, fast går vi på dagis? Vi borde kunna göra det som lärarn säger till oss.

Lämnade även in valblanket för nian idag. Jag hoppas för deras skull att det löser sig för min del. Annars vet jag inte vad jag gör. Förhoppningsvis gör det. Ska dra mig till syon, än en gång, och boka en ny tid. Så irriterad och trött blir jag, konsekvenser??

Idag hade jag tänkt att plugga inför naturen på fredag. Känner att jag har hyfsad koll (borde vara första gången inom natur) så det ska nog gå helt okej. Hade även min italienska redovisning, kändes bra. Blev lite småfel här och där, men man kan inte vara fläckfri!

Nu måste jag skriva ett mail. Så kan inte skriva mer.
Juste! Malin, jag tänker på dig, hoppas ditt prov gick grymt. Du är bäst!


xoxo

hat

Dagens låt; What can I say - Dead By April

Modo-Brynäs
4-1




Åh, jag är så arg! Det är så självklart!

Hade samtal med min studievägledare idag, halv nio, mamma tog ledigt och skulle med. Kommer dit. Då är hon sjuk. Suck. Visst, det kan inte hon hjälpa, men expeditionen, seriöst! Kan man vara mer ohjälpsam?!
Ingenting gjorde hon för att hjälpa oss. Blir så trött, det var som att prata med en väg. Hur stor chans är det att bara EN person på hela skolan vet hur det ska fungera?!
Så trött blir jag!

Detta gjorde ju så att mitt humör förstördes över hela dagen. Dock fick jag ut det mesta och julia och johanna fick mig på bättre humör. Malin och natascha var sjuka idag :( hoppas det kommer imorgon.
Kort dag. Så det blev ändå helt okej, för mitt humör. Kommer nog känna mig mycket bättre imorgon, ska sitta ner med mamma och fylla i valbara kurser. Det var det ändå som vi blev tipsade om att göra.
ÅHHH!! Så arg blir jag!

Ledsen, men var tvungen att få ut min ilska!!

xoxo

hur lyckas jag

Dagens låt; I wanna know what love is - Mariah Carey

Brynäs-Luleå
2-1



Gårdagen blev faktiskt riktigt najs. Först var jag ju och såg min match, vinst med 7-2 tror jag det blev till slut, GÖTT. Sen var det min tur att spela, dock blev det förlust :( våran målvakt blev skadad, men det är inget vi ska gå in på i detaljer. Men hon blir snart bättre :) krya Malin!

Sen var det bara in i duschen, snabbt som ögat och dra sig vidare till anna. Vi hade blivit bjudna på fest, riktigt najs. Mycket trevlig kväll, de flesta gick på hulebäck, så kände igen en hel del.
Spenderade mesta tiden med annax2! Underbart, vi skratta och hade det hur kul som helst! Det var saknat!<3

Nu måste jag dock springa, ska snart ta bussen och kolla innebandy. Först måste jag göra mig i ordning, packa väskan inför match ikväll. Så nu är det brådis!

xoxo

annax2!

Dagens låt; Bed of roses - Bon Jovi


Lördag. Precis kommit hem ifrån torpahallen. Ännu en dag i torpa och tagit hand om dem små barnen, så söta är de. Har även pratat med mjöllis om mitt CV, fick positiv respons av honom. Bra.
Ska snart tillbaka till hallen. Är en vikig match för mitt lag, mot Lindome, vi måste vinna. Det kommer bli grymt spännande. Efter den matchen är det dags för match med juniorerna. Ska möta Ale, kommer nog bli en tuff match, om inte jag minns fel.

Efter det ska jag dra mig till anna. Ska äntligen träffa annax2 igen!<3
Blev ju aldrig av förra gången. Så det blir ganska stressigt efter matchen. Ska försöka få pappa att köra mig, annars blir det buss, lite mer stress än om jag får skjuts. Vi får se hur det blir med den saken.
Ska dock bli grymt kul att träffa anna och anna igen, har inte varit med dem, båda, sen i somras, inte okej!
På den fronten får vi faktiskt ta och skärpa oss, men det löser sig! ;)

Ska upp och packa väskan snart, sen blir det nog mat. Måste få energi och kolhydrater att springa bort på matchen. Kommer bli grymt kul, har hört att det ska vara mesta dels 92:or med på matchen. Grymt kul. Vi har inte spelat tillsammans sen i prag, även det var i somras. Så nu kör vi brudar!

xoxo

16

Dagens låt; Man I Feel Like A Woman - Shania Twain

Södertälje-Brynäs
3-3



Äntligen var det fredag igen. Underbart. Även denna veckan har gått riktigt fort, har även fått igång ett flytt med bloggen nu. Ska nog börja skriva mer aktivt nu.

Dock blev jag grymt trött när jag på matten får reda på att det inte inställd. KUL. Har burit min väska och klubbor hela vägen till skolan, det är grymt jobbigt att gå och bära på. Detta kunde man ju fått reda på liiite tidigare, typ skicka ett mail dagen innan?
Ibland blir man bara trött på lärare, men men, det löser sig.

Ikväll får vi se vad som händer. Har smsat bella, men den skiten har inte svarat mig än. Måste även prata med luet snabbt om imorgon, det kommer bli najs.
Min första planer sprack ju, så vi får se vad som hittas på. Kanske plugga?
Är VÄLDIGT säker på att det inte kommer ske. Funderar på att dra mig till allum och försöka hitta ett par billiga stövlar jag kan ha tills min blir klara. Får se hur det blir med det.

xoxo

IBF vs IBK

Dagens låt; Down - Jay Sean feat Lil Wayne



Trodde att jag skulle få mig en stressig eftermiddag, men min lärare är så snäll att hon låter oss gå nästan en timme tidigare! Yes!
Dock så var allt som hade med transportmedel riktig seg! Bussen tog ovanligt längre tid än annars, vagnen var sen så jag missade min buss, sen hade någon i vagnen innan skadat sig, så ambulans hade kommit. Läskigt att det händer olyckor, kan lika gärna hända en själv.

Kom i alla fall hem halv fyra och min träning börjar fem. Segt. Kom hem ungefär samma tid som ifall jag hade slutat tio i tre, men men. Vad ska man göra?

Blev en liten annorlunda träning. Hade fått sms av någon Magnus från IBF att vi skulle spela träningsmatch emot dem. Dock skulle våran samling vara fem, och matchen börja kvart över sex, vilket inte gick ihop för mig.
Kom dit och fick höra att vi först skulle träna och sen spela matchen.
Hallå, tror dem att jag har all tid i världen?
Men hann vara med en stund av träningsmatchen, fick dock spela med IBF, men kul var det!

Lite smått irriterade måste jag erkänna att jag blev. Lämnade in mina stövlar på Scorett i måndags, de ska fixa dem, vilket är jättebra.
Dock fick jag reda på idag att det kommer ta ännu längre tid för dem att bli klara av någon anledning. Vilket betyder att jag måste fortsätta använda mina uggs jättelänge, men dem är värdelösa!
De läcker in och jag blir bara blöt och kall på fötterna.

Måste försöka få tag på ett par stövlar jag kan låna, tills mina är klara i alla fall.

Har fixat handledning med syon på skolan nu. Det känns bra, ska dit med mamma snart. Då ska det bli andra bullar! Nu ska det fixas och dornas (?!)

xoxo

resursdag, yay!!

Dagens låt; Maybellene i hofteholder - Volbeat



Dessa underbara resursdagar! Det är bara att njuta och ta emot! Kan inte bli bättre, bara få sova och inte tänka på bussar för att komma till skolan. Sånt gillar vi!

Ingen träning denna afton, lite tråkigt. Hade inte sagt nej till en träning, efter gårdagens. Kändes som att det låg något i luften, men men. Ibland måste vi ha dåliga dagar.
Fick även pratat med erika och löst ut det, så det kändes ockå bra. Så nu är det nya tag som gäller.

Ikväll ska mina små änglar göra sig ett nytt försök till att hitta sin destination. Dock är jag säker på att de kommer ringa mig ikväll igen. Men vi håller tummarna för dem!

Snart kommer syster hem och så snäll som jag är, ska jag platta hennes hår. Det kommer blir najs.

xoxo

kort dag

Dagens låt; I don't wanna stop - Ozzy Osbourne



Kom till skolan idag, står det en skylt vid ingången;
Vattnet har frusit, bara toaletterna i sp-huset fungerar.

Lite chockad blev jag, men tänkte inte mer på det. Hade mina redovisningar att tänka på.
Gjorde både ekonomiredovisningen och engelskaredovisningen, gick la sådär. Tycker dock att det gick bättre på ekonomin, än engelskan. Men men, nu är det gjort i alla fall och slipper ha det att tänka på.

Bästa var ändå när vi har redovisningar på ekonomin, säger någon i högtalaren att vattnet har frusit så mycket på helgen, så att vi inte får någon mat i bamba. Schysst liksom! Sen säger dem att alla lektioner ställs in efter klockan tolv pga det!! GÖÖÖTT
Så fick gå tolv ifrån engelskan, hur underbart är inte det? Det uppskattades väldigt mycket, så nu är jag hemma mycket tidigare än tänkt.

Ska snart dra mig och äta, måste ha mat innan min träning som är tidigare idag. Det gillas också, hatar att sluta träningen halv elva på kvällen, är så seg i skolan dagen efter.
Måste också bestämma vad jag ska läsa i trean, Marknadsföring eller Redovisning och beskattning?
Dock känns det mest som att det lutar mot marknadsföring, känns mer som mig.


xoxo

RSS 2.0