efterlängtad

Grymt efterlängtade, ingen bra kvalite, men bryr


deep

Min tanke igår var att det mesta inför London skulle fixas och sen bara ta det lugnt resten av kvällen, blev det så? -Nej ;)

Det första fröken stenholm säger när hon kommer innanför dörren, är att vi ska ut på kvällen. Seg? eeh ah.
Men efter lång övertalning och lite fundering, så bestämde jag mig för att dra ut med henne. Skulle träffa några kompisar till anna, varav en som fyllde år. Grattis till henne :)

Riktigt trevlig kväll igår. Även om jag inte fick i mig mycket dricka, så fick vi bevis på att man kan ha kul utan alkohol ;) ahhaha. Sånt bra ordspråk!
Träffade riktigt goa människor, även mindre goa. Mot kvällens slut träffade jag även en vän som jag inte sett på ett tag, var riktigt kul att se igen :) Tänk så många man känner egentligen :)

Nu måste jag hoppa in i duschen och bli fräsch ;)

heeemma

Tillbaka från tre underbara dagar med mina favoritbrudar!
Vet inte om jag skrev det innan jag åkte, men anna fick en impulsiv idé att vi skulle åka upp till hennes lägenhet i måndags. Så vi gjorde det.
Jag kan bara säga att jag är riktigt glad att vi gjorde det! Har haft det så mysigt och roligt. Det var exakt vad som behövs på ett grymt sommarlov!

Bilder kommer kanske senare upp på face, det beror på vad fröken stenholm känner för :)
senare kommeer hon förbi hit, det är ännu en gång dags att planera london. Borde gjordet för längesedan, inte okej. Men idag blir det andra bullar. Sen måste jag även fixa pengarna som ska med :)

Blir fullt upp :)

halva sommaren?





Det slog mig för ett tag sedan, halva sommarlovet måste la ha gått nu? Jag vet att, när gothia väl har varit, då är det inte så länge kvar. Ärligt talat, jag blir nervös. Tänk, det är sista året som jag går kvar i skolan. Helt sick, ett år kvar bara. Sen är jag fri, arbetslös, ledig, och massa mer kan man säkert komma på.

Men nu ska vi inte deppa, haha. Jag ska njuta lika mycket av slutet av detta sommarlov, som jag har börjat, så det så. Dessutom är det ju london som närmare sig, tillsammans med min sten ;) Det kommer blir så awesome, på riktigt, jag längtar!!

Hade ju planer på att springa lite imorgon, känner att det är dags att ta tag i det. Men har känt hela dagen att varken min näsa eller hals tillåter mig till det. Lite irriterande, när jag väl fick igång mig att göra det. Får göra det så fort jag blir frisk istället.

sista dagen

Lite blandade känslor när jag lämnade jobbet (kanske inte känslor direkt, haha) men det var ju min sista dag på gothia cup. Har varit en riktigt rolig vecka, träffade riktigt trevliga människor. Haft både motgånger och medgånger, så som det ska vara på en arbetsplats, eller?
Så det var både skönt och tråkigt att lämna jobbet idag, men det var lätt värt att jobba, helt klart!

Nu är jag helt slut. Känner att jag bara vill gå upp och lägga mig, antingen kolla någon bra film eller läsa ut min bok, Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Väldigt intressant bok, en självbiografi av Magdalena Graaf.
Får se vad jag gör.

Imorgon är ju alla finaler i gothia. Frågan är ju om man ska åka in och kolla?
Har ju faktiskt gothia card, så jag kommer ju in gratis, men den stora frågan är ju om jag orkar de?

gothia

Jobbar på heden hela veckan, inne på grillen. Kommer inte uppdatera mycket denna veckan, pallar inte, jobbar så mycket, hehe. Kom gärna förbi och hälsa på :)

Introduktion

Eclipse, var såååå bra!!! På riktigt, har bestämt mig för att inte ha höga förväntningar, vad än folk säger och tyckte, men jag måste säga att den var så bra! Filmerna blir bara bättre och bättre för varje gång, dock är det inte riktigt samma med böckerna, men det kanske är lättare med filmer, vad vet jag?
SÅ jag säger verkligen att det är en film man borde se, på riktigt!

Igår var tanken att vi skulle dra till karisma, en kompis har fyllt. Men efter ändrade planer slutade kvällen hemma hos bella med en bra film, eller ah tre filmer blev det till slut. Det var riktigt mysigt att bara vara vi två och prata minnen och nytt skvaller, hahhah.

Idag blir det en introduktion inför gothia, som börjar imorgon för min del. Ska jobba nere på heden så känner ni för det får ni gärna komma ner och hälsa på mig :)
Tror det kommer bli en riktigt rolig vecka :D

 


eclipse



Äntligen kommer den efterlängtade dagen, jag ska nämnligen se Eclipse med anna och camcam :D såg den förra filmen med dem, så jag kände att det var dags igen för oss tre. Jag är exhalterad!!
Vad jag har hört ska den ju vara den bästa än så länge, vi får se hur jag tycker efteråt ;) Ska dessutom ta och köpa New Moon tänkte jag, har ju den första. Tanken är ju att skaffa alla ;)

deep



Kvällen igår blev ju lite ändrad, jämfört med hur den var tänkt från början.
Det hela slutade helt enkelt att vi drog ut. Först drog jag, rebo och stone  till Charlies Änglar, har faktiskt börjat uppskatta det stället mer och mer, så det är ett plus :)
Sen drog vi vidare till burger king (?!) lite fel ordning kanske, hahha, neej mupparna var lite hungriga bra.

Kvällen avslutades/höll på inne på  Deep. Kan ju erkänna att jag inte riktigt diggade musik, men man kan inte alltid få det bästa. Dock kunde personalen varit lite trevligare, men men man kan inte alltid ha grymma kvällar :)

Idag drogs det mot stan, kände att det var dags att inskaffa mig en ny kalender!! För er som inte vet, så är jag galen i att skriva upp saker som ska ske, så behöver min kalender. Hittade faktiskt en jättebra, lite tvek i början, men nu känner jag att den är rätt!
Ska upp och skriva i den nu!

ciao

nyklippt



Första året i prag


Idag har jag bestämt med amanda att det var dags att klippa mitt hår. Det senaste har frisören ofta klagat på hur dåligt mitt hår ser ut varje gång jag klipper det, så jag har bestämt att amanda ska klippa det ofta. Så frisören inte kan klaga mer. Så idag var det dags igen.
Jag är nöjd, men som jag sa till pappa, det är så lite att det inte ens märks, jag känner, men inte mer, heheh.


Annars har jag tagit det lugnt. Har nästan läst ut min bok, just nu läser jag I skuggan av värme, ni vet den filmen som Joel Kinnaman är med i? Den är riktigt tragisk, men grymt bra också. Har ju sett filmen, men boken är MYCKET bättre :)

Ikväll ska jag sova hos stenen men jag hör rykten om att det kanske nalkas en utgång, orkar jag verkligen de dah?? Får se vad fröken säger, hon skullle höra av sig senare ;)

NU har även bilderna från prag kommit upp på face, frågan är ju om ni verkligen orkar kolla igen ;) Det är inte lite bilder, TRO MIG

regn



Ärligt talat kan jag faktiskt säga att det efterlängtade regnet kom idag. Har haft 40 graders värme i prag, så jag tyckte att det vara riktigt passande att det idag. Dessutom lyckades jag dra tummen ur röven och packade upp min väska från resan. Förvånansvärt gick det väldigt fort, trodde det skulle ta mycket längre. Men ibland överraskar man ;)

Kollade runt på lite bloggar precis, så att fröken lunneryd åker iväg igen :( inte okej anna! Du får tänka på att jag jobbar nästa veckan, med tanke på din födelsedag, menar jag :) men ring så fort du kan bara (L)

home sweet home

Tillbaka från praha denna gången. Det känns riktigt tråkigt. Har varit en riktigt rolig veckan, med båda framgångar och motgångar. Känns sorgligt att det kanske var sista gången, men tro mig jag ska dit igen. Hur och när vet jag inte riktigt. Men jag vill tillbaka!

Kom hem vid tio igår, satt och lyssnade på matchen på bussen. Sen hade vi sånt flytt, att vi nästan hann hem och se slutet av matchen!! FORZA SPANIEN är allt jag har att säga. Så uunderbart, jag skojar inte, jag rööös när målet gjordes och även efter. Det kändes nästan som att jag var med i laget.
Underbart

För övrigt har det varit en underbar vecka i prag, värmen, inte att leka med. Men jag kan inte säga mer än att det var en resan som alltid kommer att minnas hos mig. Jag kommer alltid sakna prag med laget!<3<3

praha, here we come!

Då var det snart dags!!!
Om exakt 24 timmar sitter vi säkert på trallen eller inne på vårat boende och bara njuter. Tänk så fort tiden har gått, på riktigt!!
Blir ingen uppdatering, kommer när jag är hemma igen!!

NU måste jag springa upp och se en av alla mina män ;)


I loooove you!!!

grattis frida!!



Idag fyller denna lilla tös 19 år, vilket absolut måste nämnas i bloggen!
Grattis på födelsedagen gumman, hoppas du hade en grym kväll igår och en riktigt rolig födelsedag idag!<3

Som jag skrev igår, det blev saltholmen med mina två homies. Möttes i stan redan 08:30, hallå har jag sommarlov? I alla fall, to en trevlig frukost på Espresso house och sen åkte vi iväg till havet. Riktigt najs, dock var det lite småkyligt ibland, men det märkte man senare på resultatet. Har brännt mig lite, dock inte lika mycket som tidigare gånger, men ändå :(

Så skulle även fridisen firas igår. Började med tårta och gått hemma hos henne. Senare drog vi inåt staden. Det hela slutade med att jag hamnade på Queer med syster och hennes kompisar. Hade en grymt kul kväll, även om min bränna känns. Men, man får sota för sin misstag ;)

pick och pack



Tjena vad härligt väder det har varit idag!
Perfekt dag för att att fixa de sista inför prag, eller nästan allt. Har faktiskt lite lite kvar :)

Tog mig turen till stan för att växla pengar och inhandla lite grejer inför resan :) Jag är så exhalterad nu. Nu är det verkligen inte alls långt kvar. Dags att börja tänka på vad som ska packas ner, okej sportgrejerna vet jag redan, men resten :D O ena sidan är det ju kul att packa, men att få allt plats och bra är en annan femma. Tyvärr får jag klara det på egen hand denna gången (hur det nu ska gå) men det löser sig säkert, på något sätt ;)

Snart ska jag dra iväg på träning igen. Har jag verkligen sommarlov? För tittar man på innebandyn känns det knappt. Har fortfarande tre träningar i veckan, hahah. Fast detta är sista veckan, sen har vi "ledig" (egen träning) hela juli, sen bär det av på träningsläger :D

Efter träningen blir det en tur till stan igen. Ska möta upp lina och bella för att ta oss en fika. Har ju inte setts på länge, så det ska bli trevligt :) en mysig kvällsfika :)

RSS 2.0