sei dolce

ännu en dag av denna tråkiga språkarbetet vi har ( eller vad man ska kalla de ) men det är ganska skönt att den tar slut imrogon. En sak som dock INTE är skön är att vi börjar ÅTTA imorgon och slutar HALV FYRA! Seriöst, vi har resursdag, kan vi åtminstonde inte få liite sovmorgon då, så säger gustav att vi slutar tidigast. Jo, tack men det känns inte så lyckat när man slutar halv fyra. Jag får överleva med matten och natur och redovisningarna imorgon. Inte en dag för helena, nej.

känner att jag måste börja rycka upp mig, har varit nere nu för tiden, så det är dags att slänga allt bakom sig och bara leva livet helt enkelt!
Startar från och med imorgon!
Det hjälper ju en del när jag vet att det är lov om ca tre dagar bara! Min söta lilla allansson ska åka iväg och spela sm med 91erna, så duktig är hon, ja om hon nu är tillräckligt bra i foten för att spela. Men det klarar hon (L)

Sjukt läskigt när jag åkte hem idag, för det första fick vi sluta 11:15 ( läraren hade glömt av lektionen och hade utvecklingssamtal då ) så det var rätt gött. Så kommer jag till nisse terminalen och läser i När jag hör din röst och är helt inne i den boken, så när jag går ungefär inne vid espressohouse och den andra pressbyrån som finns, tycker jag att jag ser Jonas, min stockholmare! ( för er som inte vet är det en kille som jag träffade i somras som jag har velat träffa sen dess ) men när jag kommer närmare, ser jag att det är en helt annan kille :( men jag skojar inte, han var hur lik som helt :O börjar nog komma in FÖR mycket i min bok, börjar se saker som jag vill.  Men det hade varit kul, om han någon gång skulle sitta där på terminalen och vänta på mig :$





kollade igenom min dator och hittade den här bilden, sommaren -06 tror jag
vi hade precis kommit hem ifrån tyskland och det första jag gör är att sätta
mig i soffan, så ska de va (Y) ingen kommentar på solglasögonen XD

sista matchen för säsongen

Idag hade vi sista matchen för säsongen, kände mig väldigt taggad, efter hur det blev i matchen igår. Tyvärr vann vi inte denna heller, men thats life helt enkelt.
Men det är ändå rätt skönt att äntligen hade det lugnt på helgerna, fast det tycker jag bara nu, nästa helg kommer jag vilja spela match hur mycket som helst va :O hhahaha

Imorgon är det språktemat igen, usch, men ska stå ut detta sista dagarna.

Är hos berglund och ska skicka ansökan om sommarjobb, får hoppas på att vi får de nu (Y)

systrar i jeans - andra sommaren

mysig kväll hemma hos berglung. Tyvärr blev det ingen fika, så blir det ibland, men det löser sig, det gör det alltid :)
Istället var jag och papish på klubbhuset och shoppade loss (Y) skulle köpa ett par nya skor, lite roligt var de. Vad jag vet så brukar man köpa skor, för att de gamla är för små eller slitna. Men jag går och köper nya skor för att dem andra är för stora! Hahha, gick runt och letade efter skor som var i 36-37, det var lite kul faktiskt. Fick faktiskt tag på ett par riktigt snygga.
Hade en rekvisition, så jag tänkte att det var lika bra att göra slut på allting då. Skorna gick bara på 420 kr, så jag fick även köpt tre par strumpor och två pannband. Det var sån skön känsla att bara gå in i affären och plocka det jag ville ha, utan att jag behövde betala. Men har man jobbat, så för man något för de (Y)

Sen blev det hemåt och äta och så, sen kom lilla berglund hem till mig, vi skulle iväg och hyra film. Jag ville se Vinterviken men den fanns självklart inte, så vi tog istället Systrar i jeans, andra sommaren.
Den var helt okej faktiskt, dock satt vi hela tiden och störde oss på att den inte alls var som boken. Därför ska man inte se böcker som har blivit filmer, hehhe

ingen italienska

sitter i en datasal och har ingenting att göra. Fick sluta en timme tidigare på italienska, men jag måste stanna kvar och säga till att jag inte kan vara med på innebandyn. Kul att behöva stanna när jag inte ens ska vara med!
Aja, men får la helt enkelt gilla läget, that's it liksom.

Ser fram emot dagen, sen blir det fika och känner för att tvinga min syster att dra och hyra Vinterviken om hon nu ska vara hemma ikväll, det vet man aldrig.

Skönt att veckan är slut, temaveckan också. Okej, vi har det på måndag också, men en dag till kan jag faktikst så ut.

Sista matcherna i helgen nu :( spelade förövrigt lika mot surte igår, gick ifrån 0-3 till 3-3. Så det är väldigt bra för att vara oss. Tyvärr fick jag min handled stukad :( men det hindrar inte mig fråna att spela. Jag tejpar den i helgen, blir det värre så får de bli de. Jag tänker vara med de sista matcherna, speciellt när vi ska möta min classmates imorgon (Y) 
Sen blir det hindås också, nu måste vi fan ta dem, annars blir jag ledsen, sista matchen för säsongen, den kan man inte förlora, så är det bara!

vita converse

Idag träffade jag min mamish i stan för att shoppa lite. Mina föräldrar var så snälla mot mig och gick med på att köpa ett par vita converse till mig, så vi gjorde det idag. Mamma skulle även köpa ett par skor. Dock gick vi runt i tre olika stadium, bara för att hitta rätt storlek till mig, det hittade vi till slut i sista affären. Hade världens tur, ber om hjälp, så går han med ett par skor i just den storleken jag vill ha, som dessutom är det sista paret dem har, det kallar jag tur ;) tyvärr fick inte mamma tag på sina skor i den affären, men hon ska köpa dem någon annan dag istället. Väldigt snygga som hon ska köpa (Y)

Sen gick vi vidare, mamma hade bestämt sig för att köpa en superminiräknare ( vb har fått mig att kalla den så ) så vi gick till akademinbokhandeln, fick tag på henne väldigt bra, tror jag i alla fall. Tittade även lite om de hade Twilight böckerna, fast på svenska, tyvärr inte, måste vänta tll sommaren :(

Middagen blev på köttbullekällaren ( egentligen heter den typ Nord och Syd eller något, men för mig är det köttbullekällaren ) alltid samma ställe som vi går till, när hon och jag ska äta ute (Y) det gillar vi.

Träffade även Mika i stan idag, fick ju vänta på min käre mamma i typ en halv timme, så fick fö mig att gå in på pocket shop och titta efter Twilight. Så knuffar någon till mig, jag blev lite irriterad, men sen såg jag att det var hon. Mycket trevligt faktiskt, har inte pratat med henne på väldigt länge :)


Idag gick dagen fort, för att vara onsdag. Jag tror att det beror på att det var så varierande i ämnena, i vanliga fall har vi samma ämne i tre timmar, den är inte skön. Så jag var ovanligt pigg när jag slutade. Fick även vb att stanna kvar i skolan med mig, tills jag skulle åka (Y) tror inte någon av oss vad medvetna om hur fort tiden gick, men jag hade trevligt.  För övrigt känns det gött att veckan börjar gå mot sitt slut.
Men jag gillar inte att det är sista helgen som vi har innebandy, eller ah serien, men ändå :(



have I told you lately, that I love you ?

tisdag

det har bara gått två dagar på denna temavecka, och jag är redan trött på den! :O
hur ska jag då stå ut med den ända tills på onsdag, nästa vecka? får helt enkelt ladda batterierna och köra på helt enkelt.
Fick i alla fall äta lunch med mina homies idag :D yay. Mycket mysigt, men bara för rasten tyvärr då, sen var alla tvungna att gå på varsin lektion (N) en positiv sak med imorgon är att vi jag har innebandy imorgon :D den tänker jag verkligen inte missa! Något kul under veckan måste man får ha. Dock lite jobbigt att gå upp 05:40, men det är det värt!
Men lilla allansson ska inte vara med imorgon :( hon har fått en kraftig stukning i ledbandet, inte bra alls. Så hon hoppar runt på sina kryckor nu den stackaren (L)

Imorgon ska jag och mamish träffas i stan och kanske köpa ett par skor till mig, och henne yay. Det gillar vi, då ska även lilla von Brömsen stanna kvar i skolan en stund med mig, så att jag inte behöver vara ensam tills jag ska åka. Dock ska vi även göra vårat idrottsarbete, inte för att det är så svårt, men det ger  henne en anledning att stanna kvar längre i skolan, så de gillar vi. Kanske är så lottad att hon orkar göra kladdkaka som vi kan mumsa i oss imorgon (L) pusspåde

Hade italienskaredovisning idag, gick faktiskt bra, kändes det i alla fall. Får hoppas på att min lärare också tyckte det. Gillade mest när Kajsa, Anna och Kajin redovisade, då fick vi glass, mycket gott. Italiensk glass, okej jag tyckte inte att det smakade lika gott som den jag åt i Italien,  men det var sjukt gått med glass. Har inte ätit det sen förra året, ååh, saknar när jag och Lunneryd satte oss utanför en glassbar borta vid Linné. Solen sken och det var varmt och sommar (L) det måste göras om!

träning ikväll då, vi ska tydligen vara duktiga och ta hand om den själva idag, eller ah, början i alla fall. Tränarna ska ha något möte, så vi ska starta upp och bara spela, får se hur de går för oss (Y)

Får ta och renskriva mitt arbete nu också, så att jag kan skicka in det till gustav idag, hoppas bara på att det blir bra nu



finns "den rätta" för alla ?

solen är här

Skön dag med solen idag!
Tänkte sätta på mig solisarna, men icke, glömde av de när jag skulle dra mig mot hålltplatsen. Väldigt skönt att börja 10:25 idag. Dock är jag fortfarande inte alls taggad för att ha språkvecka! Vi gör ingenting på lektionerna, okej vi sitter och ser filmer, det är typ det ända vi gör, seriöst!
Men men, får la ta och stå ut en och en halv vecka, det klarar jag, nog.

As gött med en seger mot backadalen igår, ÄNTLIGEN. Dock spelade vi kanske inte bäst, men huvudsaken är ändå att vi ägde dem och vann till slut. Gick ifrån 0-2 till 6-3, inte illa. Dessutom är jag stolt över lilla Berglund som gjorde hatrick. Hon som inte ens brukar göra ett mål, riktigt duktigt av henne <3 Jag då, fick även göra en assist till henne, så man känner sig ändå lite delaktig i det (Y)

Känner mig hyfsat taggad till träningen idag, kanske beror på mest att jag fick sluta tre idag, istället för tio över fyra. Fast är ändå helt seg i kroppen, känner nog fortfarande av matchen igår. Får se om vi gör något vettig på träning idag, hoppas hoppas.

Imorgon ska några i min klass möta våra 93, den matchen måste man bara se! Om inte pixbo slår de, blir jag nästan arg, vi slog dem liksom, då måste pixbo göra de. Det ska bli en intressant match att se (Y)


Saknade att vara med mina babes idag :( (L) hur ska jag klara mig i en och en halv vecka?
jaja, jag klarar mig. Imorgon blir det i alla fall tårta, eller hur ? <3

I taket lyser stjärnorna

Skön dag i skolan igår, fick se två filmer, det kändes som en väldigt behaglig fredag (Y)
Nästa vecka är det språktema, typ de som går i samma språk ska vara en klass under en och en halv vecka, seriöst, hur segt som helst. Det är typ ingen som vill göra de, hahha. Dessutom vill jag inte missa min innebandy på onsdagar, det schemat jag går efter, där börjar dem halv nio, ofta jag vill missa innebandyn då!

Igår firade vi även lilla Romell (L) ( okej, det är typ två veckor sent men människan har ju aldrig tid XD ) med ögonbindel och bio och allt (L) tror att hon uppskattade det väldigt mycket :)
På bion såg vi I taket lyser stjärnorna
Den var sjukt bra, jag både grät, skrattade och skämdes i den, hahha, Den borde ses.
Klockren kommentarer i den;
- Vet du vad som är så vackert med din ögon? Jo när jag ser in i dem riktigt nära, spelgas jag i dem ;)
- Asså, du är så sexig, du är så hot
Hahah, men fattar mer om man var där, men det var kul och den var jättebra!
Roligast var nog ändå när vi var hemma i Björkekärr, fick henne att gå igenom stolpar, under och över, hahha. Dessutom när vi går vid Boströms hus, säger hon
- Vart är vi? Det känns helt öde.
hahahhha, hur kul som helst (L)
Sen blev det thai, jag har börjat tycka om det mer och mer för varje gång jag äter, kanske något för mig (Y) och film, The Notebook (L) ÄLSKAR DEN!!
Dock sov jag typ 70% av den (A) men jag blir typ trött vid elva nu varje fredag, inte kul (N) Fick springa som ett as när jag skulle ta bussen hem, den skulle komma om tre min när jag sprang. Men det var på håret att jag hann med .
Hade i alla fall kul igår och hoppas Romell även hade (L)


Idag var det match i Lerum, usch alla var värsta taggade innan, för dem säger alltid att man är en hora och sådana grejer, när det går dåligt för dem, Även föräldrarna :O vad är det liksom
Tyvärr förlorade vid den :( hade inte farten och viljan, men nästa gång tar vi dem, det kör vi på!!

Nu sitter jag här och tar det lugnt, tanken var att se Vinterviken men vet inte riktigt hur det blir med den. Film hemma blir det i alla fall. Ska bli mysigt, behöver få sova ikväll (Y)


finns det kärlek vid första ögonkast ?

the girl in the green scarf

Är så otroligt seg idag, men har typ alltid varit det på tisdagar, de senaste. En sak man kan glädja sig åt är i alla fall att SOLEN ÄR HÄR!!
Nu känns det som att sommaren är på väg, okej det var ändå rätt kallt, eller blåste kallt, men det var så fiiint, och solen sken, jag blev glad!

En bra sak idag var också att jag fick VG- på min engelska berättelse, eller ah vi skulle läsa den och sen återberätta den på engelska, men det är ändå ett väldigt bra betyg.

Var och såg A shopaholics bekännelser igår med syster. En väldigt bra film faktiskt, jag hade inga direkt höga förväntningar. Ska nog börja köra på att inte ha det, så kanske jag kommer tycka om alla filmer jag ser (Y) satt även och diskuterade den lite med malla när vi åkte hem, fast det blir mer om det imorgon i skolan. Jag tycker att folk ska se denna filmen, för jag hade verkligen trott att den skulle vara sämst, men den får ett stort plus!

Ska träna idag, är inte alls taggad för att träna, men just nu känns det som att vädret kommer göra mycket så att det kanske blir roligare att springa ute, men jag vet inte. Ska ändå dra mig dit, måste tänkta på beachen -09 va fan ;) Har även två matcher denna veckan, båda med damtvåan.
Imorgon mot Ale och på torsdag 94 stadslaget.
Lite blandade tankar inför matchen mot stadslaget. Kommer ihåg när jag var med i stadslaget och skulle möta just damtvåan. Var sjukt glad när vi hade slagit dem. Fattar hur dem kommer känna sig, ifall vi förlorar, men det kan jag ge dem (:

Måste bara säga att FRIDA, du verkligen förgyllade min dag när du bad mig ringa i morse! Det var som ett tecken, ifrån dig (L)


Nej, nu måste jag plugga, så att jag har ett arbete på torsdag, hehhe

natur suger

Sitter i geografisalen och försöker hitta fakta om elektroniska appareter och hur hållbart det är för miljön. Det är något av det tråkigaste jag vet just nu!
Finns ju fan ingen fakta, usch, får be mamma eller systern om hjälp när jag kommer hem. Någonting måste det ju finnas!

En rolig sak är i alla fall att jag ska på A shopaholics bekännelser idag (Y) det gillar vi.
Ska gå med min kära syster. Har hört att den ska vara väldigt bra av min lilla malla :D så vi får la se om den är så bra, har inte så höga krav personligen, men vi får se.

la voix, Inte okej

Har precis kommit hem ifrån scott, såg melodifestivalen med henne och carlsson.
Seriöst, vad är det med sverige idag?! Hur kan den låten vinna liksom, hade jag kommit in mitt i melodifestivalen, hade jag aldrig kunnat gissat att det var sveriges bidrag. Jag skulle lätt gissat på typ frankrikes :O
Hallå, vad händer liksom? Måns? E.M.D?
Whats up med sverige?? :O

Usch, nej, besvikelse, hahaha

Men nu blir det sova, match imorgon klockan tolv, rätt gött med senare än idag i alla fall. Ska inte stå imorgon heller, det gillar vi (Y)

melodifestivalen tonight

Kom hem ifrån öckerö för några timmar sen.
För en gångs skull hade jag inte full med träningar i torpahallen idag (Y) istället var jag i öckerö och spelade matche (Y)
Jag fick stå i mål igen, det gick faktiskt väldigt bra för min del. Släppte inte in ett enda mål. okej, jag fick typ två riktigt skott på mig, men jag är ändå nöjd över min insats.
Kan ju inte påstå att det var ett roligt och sportsligt lag vi mötte. Johanna fick en rätt klockren utvisning, men det ger inte motståndare rätt att kalla henne hora. När jag fick reda på de blev jag arg, men vad ska man göra efter matchen. Tycker riktigt synd om Johanna.

Ikväll är det final i melodifestivalen. Har varit väldigt dålig med att se på den, men det ska bli rätt kul att se vem vi skickar iväg till, vad är de ryssland ? Men får se vad Sverige har för musiksmak nu för tiden.

Ska nog dra och ta en powernap snart, känner att jag behöver det.



prag -09 det kommer bli så sjukt roligt.


611 mot landvetter

Jag har kommit fram till att jag lyckas med det mesta, nästan i alla fall.
Hade turen att jag fick sluta tidigare idag, - yes, tänkte jag. Då slipper man ju komma hem typ tio min innan jag måste gå till träningen.
Så jag går till hålltplatsen och väntar på bussen, som alla vet bor jag i göteborg och ska ta grön hem. Bussen kommer, jag går på och väntar på en skön resa hem. När vi kommer ner till Solsten, märker jag att den inte stannar, dessutom kör den till höger ( den ska gå åt vänster) mot landvetter!!
Då har jag, så lyckad som jag är, gått på 611, som går mot landvetter. Hur lyckas man liksom. Men men, jag tänker att det kan inte vara så långt mellan hålltplatserna, så jag går tillbaka. Usch, det var nog de jobbigaste! Kändes som att det tog en evighet att komma fram ( tog säkert 20 min högst ) men till slut kom jag fram till Solsten!
Då hann jag i alla fall med rätt buss och är äntligen hemma och tänker på hur klantigt att jag missade att det inte var min buss. Får ta och skylla på snön (Y)

Träningen idag är i Svingeln. Usch, jag har typ ångest, har knappt tränat denna veckan och kommer inte kunna träna nästa heller, har så sjukt mycket i skolan nu. Så jag får gå på träningen idag istället, fastän det finns saker jag kan göra hemma istället, men men.

Ska träffa Boström imorgon och ta en fika! Yay, det ska bli mucho trevligt, hon är en sån söt liten prick <3

Måste dra och äta något nu.
På tal om inget, jag är jättesur för att den irriterande snön har kommit!! Vad är grejen liksom, nu har man börjat ta fram skinnjackan och känner våren komma in. Nej, då kommer hur mycket snö som helst istället! Nej, det gillar vi verkligen inte!



träning på g, träning på g (Y)

confessions of a shopaholic

Vem är gratis biljetter till en shopaholics bekännelser ? Jo, JAG och syrran (Y)
Hur tur har man egentligen, gick dit när jag slutade, fick sluta kvart över elva denna veckan med, as gött. Så åkte först till Klubbhuset för att shoppa lite, men det såg mörkt ut på min front, så det blev inget köp. Gick istället till stadsbibbland och lånade två böcker. Skulle egentligen lånat När jag hör din röst, men självklart var den reserverad typ fem personer innan mig. Men hon lät så positiv med att det skulle gå så fort innan jag får den, så jag satte upp mig. 
Istället lånade jag Gossip girl och It girl, får se om dem två är bra. 

Dagen var rätt seg, beror nog mest på att det bara var typ två timmar där, men det var seriöst typ mindre än tio pers :O rätt dåligt ändå. Jag ska inte nämna några namn, men jag vet en viss person som "missade" att vi började halv nio, inga namn ;) <3

Har faktiskt pluggat en hel del idag, känner mig riktigt duktigt, så nu kan jag gå och träna med gott samvete (Y) de gillar vi. Ska bli skönt att träna, eftersom det inte blev någon träning för min del igår. Men jag är verkligen inte taggad för att gå ut och springa, men nu blir bättre väder, så det blir nog skönare att springa.
Usch, jag måste verkligen börja gå ut och springa nu, men jag har faktiskt sagt att jag skulle börja när vädret tillåter, så jag får nog ta och stå för de jag säger. Så det är bara ut att springa Helena! 
Beachen 2009 liksom (Y) 

Nu ska jag iväg och packa min väska, så att jag känner mig mer och mer taggad inför att för att gå ut och springa. Hoppas det går bra för mig i alla fall. 



 

Slumdog milionaire

Shit, slumdog var sjukt bra :O
Seriöst, jag fastnade direkt på den, men det berodde nog på att jag hade så låga förväntningar. Jag skojar inte, det är ett måste att se den, Jag LOVAR!

Hann inte med träningen idag, så kom dit vid sex, men skulle få info angående att vi ska sälja New Body. Så om någon vill ha, säg bara till, eller ah ni får köpa av mig :D
Ska ha de för att vi ska åka till prag och måste försöka få ihop pengar, så att det blir billigare att komma dit.

Dock lite segt att vi var tvungna att se filmen så sent med klassen idag, eller ah, vi fick gå på den idag, men alla var inte helt tillsammans, men ändå. I alla fall var det väldigt trevligt idag.

Kort dag imorgon, rätt skönt, har bara två lektioner, slutar kvart över elva. Ska förbi Klubbhuset och sen till stadsbiblioteket, sen blir det mycket plugg, plugg. Känns som att det kommer bli en väldigt skön dag faktiskt, så träning på kvällen (Y) 
Palla att ha en match i Öckerö på lördagmorgon, då missar jag hela min dag i torpahallen, men det får man göra ibland. Sen blir de även match mot våra 93, förhoppningsvis vinner vi mot dem, till skillnad ifrån hur det gick förra gången, det behöver vi ju inte prata om. Nu tar vi nya tag helt enkelt.


powernaps rules

Två matcher idag.
Kul att jag är så borta, så att jag ställer klockan på sju, när jag inte behöver gå upp förrän halv åtta. Gick upp då, sen kommer pappa ner när jag sitter och äter och frågar vad jag gör uppe. Haha, jag hade ingen aning om vad jag gjorde uppe, men jag fick ta en powernap innan vi åkte. De gillar vi (Y)

Sen bar de av mot lundbystrand, för att spela mot challengers. Det resultatet ska vi inte alls diskutera, men kan ju säga att det verkligen inte gick bra, Har väldigt mycket blåmärken efter den matchen, men de så de ska vara när man spelar.

Efter den matchen var de en till i torpa.
Då skulle moi, i högst grad, stå i mål igen. Var så orolig över att det skulle bli en likadan match, som igår.
Istället vann vi med 5-2, de var faktiskt riktigt kul att spela, för min del. Kanske inte den bästa matchen av laget, men de var kul att vi vann igen.
Fick reda på att vi ska till öckerö nästa helg, KLOCKAN 11 på morgonen!!! Hur segt är inte de, måste typ gå upp åtta, okej det gör jag varje lördag, men ändå, palla sitta i en bil för att åka dit och spela (N)

Så underbart, när jag kom hem, tog jag en riktigt skön powernap (Y) det var riktigt gött, de behövde jag verkligen (Y)
Men nu är de oth, så ska kolla lite mer engagerat i den nu.



jag älskar den serien (L)

trött som ett as

Hemma ifrån matchen nu.
Usch, jag kan ju inte säga att jag är nöjd med min insats. Men man kan la alltid inte vara på topp. Jag får ta och skylla på att de var första gången på typ tre år som jag stod i mål. Huvudsaken är ändå att vi kämpade väldigt mycket, även fast vi fick mycket motgångar, det måste man faktiskt säga!

Annars var dagen som vilken annan lördag som helst, torpahallen till klockan två, då jag kom hem. Men vad ska man annars göra? Haha, jag har inget bättre för mig, så varför inte spendera den halva dagen i hallen, hahha. Det kan inte blir bättre :) 

Imorgon blir de två matcher för min del, kul att jag måste gå upp halv åtta imorgon, match i lundbystrand halv tio, inte kul. Sen en senare i torpahallen vid tjugo över tolv, sen får vi se vart dagen för mig (Y)

kungälv nästa

Åh, är så nervös inför matchen idag :O:O

Är dags att börja taggad inför matchen, så att jag gör okej ifrån mig i alla fall ( första gången jag står i mål på typ tre år! ) Det är mitt mål i alla fall!

Ska ta och äta snart, så jag har energi i mig, ska vara i hallen kvart över fem, så kommer Jeanette och Johanna och hämtar mig (Y) så får gå och göra mig i ordning nu.


Önska mig Lycka till nu i alla fall :)

Mora träsk

Segaste dagen idag, typ.
Händer verkligen ingenting vettigt idag, typ bara redovisningar och matte, kändes de som. Dock fick vi reda på att vi ska på bio på måndag, Slumdog millionaire. Den verkar faktiskt rätt bra, dock ska vi se den halv fyra på eftermiddagen och jag har träning som jag verkligen MÅSTE gå på. Jag får la komma senare eller något, vi får se.

Teori på innebandyn idag (N)
Så otroligt segt, bara sitta där i en och en halv timme och lyssna på när läraren snackade om hur vi ska äta, vila, bla, bla, bla.

Efteråt mötte jag och allansson, romell och eriksson på stan (Y) de satt och åt på slimfood ( deras mat smakar lite speciellt måste jag påstå ) men vissa kanske tycker att den är underbar.
Vi gick istället vidare till donken, för att köpa en mc flurry OREO!!! Seriöst, typ den mest underbaraste någonsin!! Det är ett MÅSTE att testa den. Gillar du oreo, kommer du ÄLSKA denna!
 

Dagens skämt eller vad, JAG ska vara målvakter på två av matcherna i helgen! Seriöst, hahha det kommer nog bli några speciella matcher, de känner jag på mig, ahaha, wish me good luck (Y)

Hallå eller, förut satt vi och kollade på reklam ( väntade på att Lets dance skulle börja ) så kommer den där reklamen om att apoteket har tillverkat en egen tandkräm. Då slår de oss, alla i familjen, det är en låt ur Mora Träsk!! Jag älskade den filmen när jag var liten. Eller ah, det är inte riktigt en film, det är mer ett band där två killar sjunger massa låtar, så kan man sjunga och dansa till :D Jag älskade de när jag var lite. Fick en sån stor känsla att sen den nu, men får se (Y)

Nej, nu ska jag nog upp och se på Lets dance ( om det nu är något kvar av den ) sen får jag se vad som blir kvar av denna fredagskväll. Dock måste jag skriva upp vad mina små killar ska få göra på sin träning imorgon, sen är de match på kvällen imorgon, sånt gillar vi (Y)



this is my life, live with it

Pizza, mmmmh

Till slut kom jag äntligen hem vid halv sju (!)
har aldrig varit i skolan så länge att jag kommit hem så sent :o men men, någon gång måste vara den första.
Kändes väldigt bra när vi var klara, hoppas och tror att det kommer bli en bra dag imorgon (Y)

Vad händer liksom, nu känns det som att alla skaffar bloggar :D anna skaffar, frida skaffar, okej det är två stycken, men de känns som att det bara blir fler och fler hela tiden. De gillar vi (Y)

Blev inte så långt inlägg nu, men har redan skrivit en gång idag, så nu ska jag skriva svenska, sen läsa engelska, sen blir de nog bedtime.
Ingen direkt lång dag hemma känns de som, hahhah.


skola med von Brömsen

Sitter i skolan med von Brömsen och fixar vårat svenska arbete.
Ja, jättesmart att börja med det två dagar innan vi ska redovisa, men det blev faktiskt väldigt bra. Måste kommentera STORT att von Brömsen är lätt bäst på powerpoint (Y)
Så det blir nog en riktigt bra redovisning imorgon!

Hade debatterna i skolan idag, gick faktiskt väldigt bra. Dock var vi väldig irriterade när vi fick reda på att vi inte skulle ha våra debatter förrän elva! Kul att vi redan var där åtta och förberedde, aja men nu är det gjort i alla fall

Så snäll som jag är väntade jag på von Brömsen, så att vi kunde göra klart svenska, ända tills hon var klar!

Nu ska jag försöka hjälpa henne så gott jag kan (Y)
( Det vill säga, typ inget (A) )

Palestinakonflikt

Kändes ganska onödigt att gå till skolan idag, hade två lektioner, så vi slutade kvart över elva.
Hade sista lektionen inför debatterna som vi ska ha imorgon, dock kändes det som att vi inte hade någonting att göra, så vi satt typ bara och snackade hela lektionen. Men vi ska samlas vid nio imorgon, så det blir nog kul. Vi ska klä ut oss och allt, känns som att vi kanske går lite mycket in för de, men you gotta do, what you gotta do.

Italienska var riktigt seg, ska göra ett grupparbete, min grupp ska redovisa om Italiensk mat. Tror att det kan bli väldigt bra faktiskt, får hoppas på de i alla fall (Y)

Så duktiga som jag och vn Brömsen är, så stannade vi kvar i skolan. Okej, vi hade inte ens börjat på svenskan, typ, så vi fick börja fixa den, men det blev väldigt bra. Ska bara fixa de sista imorgon, men känns som en onödig dag imorgon med.

Jag hade mina debatter till tolv imorgon, så jag kommer få vänta på von Brömsen till kvart över TRE!! Usch, men jag tvingar johansson att stanna kvar i skolan (Y) det behöver hon ;) hahahha

Hade två träningar igår.
Kom en ny tjej igår, så jag var med och hjälpte henne att "komma in i laget", men jag var helt seg när jag kom till den andra träningen.
Gabby kom fram till mig när vi skulle spela typ tredje matchen
- Är du lite borta idag? ;)
Jag såg helt borta ut, jag skojar inte :O hahah, ibland är man som man är.

Ikväll blir de träning igen, den har blivit framflyttade, så den slutar nio istället. Det är rätt gött i alla fall.



Det var tider på ugglum de (L)


Singstar

Jag har kommit fram till att jag verkligen har no life på lördag.
Spenderar verkligen VARJE lördag i torpahallen, eller ahh, 90 % av året i alla fall, hahhaha, kan inte bli bättre (Y)

RIktigt kul att träna idag, men det kan nog bero på att jag somnade elva (!) igår, hallå eller, elva på en fredag, men det är skönt dagen efter, hade ju ändå en lugn kväll igår (Y)

IBK mötte Marstrand idag, viktigt match, berglund kom och såg den med mig. Vi satt bredvid den sötaste ungen (mattiassons lillebror) hur söt som helst. Tyvärr förlorade IBK, men det var en bra match.

Sen blev de hemgång till mig, senare kom det bästa, vi gick till deniz, satt där hur länge som helst och tjötade, riktigt trevligt faktiskt. Först kom Pao, sen kom Carro och allt slutade med att vi var hemma hos Pao och spelade singstar :D riktigt kul.
Jag var självklart sämst, men det är kul att göra bort sig helt och hållet, trevligt  trevligt.

Nu blir det bedtime hos berglund (Y) ska ta och läsa klart Om jag kunde drömma, först innan bara. Har bara fyra kapitel kvar :O herregud, har läst den på tre dagar, hur bra bok som helst (Y) LÄS DEN!!

RSS 2.0