the show must go on

Dagens låt; The show must go on - Queen
Har faktiskt en liten anledning idag!<3




Denna veckan är väldigt speciell måste jag säga. Har typ haft en eller två lektioner varje dag, gött tänker ni, skumt tänker jag. Men tänk, att gå från att ha minst tre lektioner varje dag, till knappt en typ. (lite överdrivet) Det känns som att det saknas något, typ lektioner?
Men men, nu är det lov snart, vilket är grymt gött! Känner att det kommer rätt passande faktiskt!

Hade som sagt bara en lektion idag. Natur. Helt okej. Känns som att det börjar gå bättre i det ämne, bara därför kommer det gå neråt nu hahhaha. Men men, stannade ändå kvar till ett. Fattar inte riktigt, stannar alltid kvar i skolan, men det har ju sina anledninar varje gång ;) hehe.

Åkte och träffade anna efter skolan. Tog en promenad i det regniga vädret. Faktiskt rätt mysigt, pratade om massa. Kändes grymt skönt att bara prata! Satte oss även på en fin utsikt och satt där när det hade slutat regna en stund. Så skönt att träffa anna igen. Att man verkligen kan sakna en person så mycket, helt sjukt. Men det är skönt att vi faktiskt ses!<3

Träffade pappa på allum, skulle köpa sushi. Mumma! Älskar det!
Sen åkte vi förbi östra och hämtade pia, pga regnet. Så snälla är vi.

Har även pluggat riktigt bra. Inför detta engelska provet har jag faktiskt pluggat väldigt bra, om jag själv får säga. Men nu ska jag visa för ann att jag förtjänar ett starkt VG, där med basta!

Imorgon är det dags för tandläkarn, lite nervös faktikst. Fast vet inte varför, har aldrig haft problem innan, är la rädd att jag ska ha fått mitt första hål, någonsin. Nej, vi får hålla tummarna på det bästa!


xoxo hellepelle

I'm adult now

Dagens låt; Oh Africa - Akon feat Keri Hilson
 

Jag måste säga att varje gång jag hör låten, så kommer börjar jag tänka mer och mer på sommaren. För er som inte vet, är det denna låten som är den officiella VM låten inför fotbolls vm i afrika. Tycker att det har lyckats bli en grymt bra låt detta året. Brukar inte gilla de låtarna, men i denna fick det med liten afrikansk musik men även dagens. Dessutom är ju båda sångarna från afrika, jag gillar't ;)

Min dag då. Jo, har insett en sak. Det är inte bra att ha sovmorgon varje dag i en vecka, som denna. Inte för min del i alla fall. Jag har blivit typ trött, eftersom jag sover för mycket? Går det? Det borde det.
Men jag ska inte klaga, får ju sova ;)

Min dag i alla fall började inte bra. Började med att det blev ett sorgset samtal med en väldigt nära vän till mig, ska inte nämna namn och orsak. It's none of your fucking business!
Grymt tråkigt var det i alla, ska nog träffa min vän imorgon, känner att personen behöver mitt stöd.
Annars har min dag varit helt ok. En lektion. Matte. Usch, men det känns som att vi knappt fick något gjort. Vi började typ gå igenom en grej, sen skulle vi läsa en sak, sen slutade vi.
Vad hände där?

Sen blev det stan för observation på stan. Usch, kände ju sig inte lite dum när man satt där och kikade på vad folk intresserades av. Usch, aldrig igen säger jag! Nu är det gjort i alla fall.
Skulle även träffa mamma. Var på nordea och fixade lite, så kan nog säga att jag är vuxen nu, haahaha.

xoxo hellepelle

underbar veckan, svar ja!

Denna veckan kommer bli en grymt underbar sådan.
Har en lärare som är iväg med en klass i New York, så har en hel del sovmorgnar. Dock så blir det sovmorgon på onsdag också, men det är för att killarna drar iväg på SM, gött!

Ska även till stan någon gång i veckan, för observation. Kommer vara så extremt hemskt va! Seriöst, vi ska typ stå och kolla hur folk agerar på stan, när de handlar i affärer. Vi lär ju få världens skäll ifrån någon affär, för hur skumt ser det inte ut, ifall två personer står/sitter på exakt samma ställe, med ett block och antecknar folk inne i ens affär?
Usch, kommer typ få fråga personalen i butiken att det är inte okej, annars kommer jag inte göra det.

Men jag älskar verkligen alla dessa sovmorgonar som kommer. Ahh, att det är påsklov nästa vecka, är ännu mer underbart! Då kommer sömnen ikapp en, dessutom ingen dagis innebandy på lördag. Det blir en hel del sova för min del. Dock ska jag spela dumleslaget, men det löser sig.

Åh, idag spelar blåvitt borta mot helsingborg. Hade så gärna velat åka dit och se den. Kommer typ inte ens hinna se den på tv..
Har träning idag som börjar typ sju, så kommer säkert missa hela matchen. Det suger stenhårt!!
Får lösa det på något sätt, men det blir ju självklart vinst för änglarna klarar det alltid ;)


xoxo hellepelle

lördag it is

Dagens låt; But I still haven't found what I'm looking for - U2



Fick en god nyhet denna lördag. Från och med helgen efter lovet, kommer vi inte behöva vara med på sista träningen på lördag. Det känns gött. Dock vet jag att alla vi tre kommer stanna kvar i hallen varje lördag och vara men ändå. Så gulliga är vi. Men det är skönt att veta att det kommer lösa sig för dem killarna som ska bilda ett nytt lag :) så det var nästan två flugor i en smäll ´denna lördagen.

Var i hammarkullen med jeanette och friday och såg när johanna spelade. De vann. Gött. Vi hade med oss deras otroligt söta hundar. Man dör så fort man ser dem, jag skojar inte. Så jag och frida satt och tog hand om lilla Nelly och Ludde hela matchen. Åh, lilla Ludde somnade i min famn hela tiden, jag älskar de så sötnosarna!

Skulle egentligen träffat anna och anna denna helgen, men icke. Efter massa typ strul och snack, så kom vi fram till ett vi tar det nästa vecka. Så det blir en tråååkig seg hemmakväll den lördag.

ska lägga upp ett album från barcelona på face nu, så det kan ni kolla på senare.

xoxo hellepelle


sushi i eriksberg

Hinner inte skriva så mycket, anna och camilla kommer snart. Vi ska åka till eriksberg och äta SUSHI. Det har typ blivit en tradition för mig att äta sushi varje fredag, dock med min syster, men men.
Idag ska jag faktiskt äta sushi med anna och camilla för att jag var i barcelona när lilla anna fyllde. Så då tänkte jag att vi skulle fira henne lite senare med middag. Och hon valde att äta sushi, jag hade faktiskt inget med valet att göra denna gången.
Det blir säkert mys.

Dagen har varit helt okej annars.
Seg, men jag och malla var riktigt hurtiga på lektionen måste jag säga. Så nu ska vi vara lika duktiga som idag, ända tills matte np är!

Nej, nu måste jag fixa det sista, som alla vet är jag världens tidspesimist, så hiinner inte skriva mer.

xoxo hellepelle

sovmorgon

Dagens låt; Dancing in the dark - Bruce Springsteen



Ibland undrar jag om det är något fel?
Hade världens goaste sovmorgon inte, började 11:50 som vi dessutom tydligen kommer börja varje torsdag framöver me liike!
I alla fall, när jag väl tog min tid på mig att klä på mig, sätter på min mobil, får jag ett sms av malla
- hellepelle, ring mig så fort du har vaknat!!
sen ett till av henne
- seriöst, ring mig när vi är vaken :)
jag blir faktiskt lite orolig vad det kan handla om, så jag ringer upp direkt.
Då vill den sötnosen bara träffa mig tidigare på centralen och äta frukost på espresso house. Så söt är du!<3
Så jag tar första bästa bussen och tar en frukost med malla, mycket god!

Hade bara två lektioner idag, fett värt! Fick reda på att vi ska göra en pjäs i svenskan, från antiken, men vi får tolka den hur vi vill. Så vi bestämde att vi ska göra våran modern, våran handlar om när kvinnorna sexstrejkad i grekland, under antiken. Får se hur det resultatet blir. Hahaha

Fick även alla material för provet vi ska ha i engelska nästa torsdag, ska till tandläkarn så missar min goa sovmorgon :( men har mer tid på mig att förbereda inför provet då :)

Snart ska jag dra mig på träning, lite synd att jag inte kan äta våfflor med de andra, det är ju ändå våffeldagen denna dag ;)
Men jag får våffler när jag kommer hem ändå, så snäll är min syster mot mig ;)

xoxo hellepelle

italienska föreningen

Känner inte att det har varit någon "dagens låt" idag, så vi skiter helt enkelt i den delen.

Min dag. Den har varit helt okej. Började vid åtta, innebandy. Var dock inte med, har börjat få ont i min tidigare skadade, så tänkte att jag vilar idag, så tränar jag imorgon istället. Satt faktiskt och pluggade istället :)

Onsdagen var lika seg som alla onsdagar är, rätt jobbigt att börja åtta och sluta fem i tre, när man har sån skillnad mot de andra dagarna. Men men, jag överlever, det är ju bara typ tio veckor kvar, vilket är helt sjukt! Hur fort går det inte liksom?
Om bara typ två veckor är det ju påsklov, vilket är mycket mycket najs.

Efter skolan skulle hela våran italienskagrupp åka till något ställe i gamlestaden som hette typ italienska föreningen där vi fick beställa mat och dryck på italienska. Alla där inne pratade italienska, så att man skulle få sig en liten känsla av att man faktiskt var i italien.
Var faktiskt riktigt trevligt, dock var det inte många som kom. Men vi som kom hade det trevligt i alla fall.

Får ta och gå upp och kolla hockeyn nu, markström är inte med, har skadat "den nedre delen" som tidningen säger. Men det går hyfsat, hörde precis att det blev lika i matchen, jag tror att Brynäs klarar det!

xoxo hellepelle


try sleeping with a broken heart

Så otroligt fin!


sm kval

Dagens låt; Welcome to the jungle - Guns N' Roses



Hela helgen har bara ägnats åt innebandy. Kan bero på att det har varit kval för både mitt lag, damer div.2 och herrarna div.2.
Så igår var det färd mot växjö. Väldigt bra match. Tyvärr gick det inte våran väg. Men vi spelade grymt bra, sen i det sista hände det en hel del som inte borde hända. Men den saken behöver vi inte gå närmare in på ;) Huvudsaken är att vi har en match till och det är bara att tagga rejält till den.

Har även varit i Wallenstam idag. Då var det dags för herrarna att kvala mot ett annat lag, som också kommer från växjö, dock inte samma. Började as bra, grymt spännande match. Men det gick inte vägen för dem heller. Så man kan inte säga att det har varit en helg för IBK Göteborg, men det blir säkert bättre nästan match!
Hade dock lite tur, vann nionde pris på en lott. Det blev en keps, rosa pannband och en flaska från klubbhuset, inte helt fel. Vissa grejer var ändå väldigt praktiska!

Snart ska jag äta, sen blir det marknadsföring för min del. Har även hört lite rykte om att det ska vara studiedag på torsdag. Det hade inte varit fel, ska jag säga dig ;)

Malla ring mig!!!!

xoxo helle pelle.

M&Ms

Dagens låt; Down - Jay Sean feat Lil Wayne



Har precis kommit hem ifrån stan. Träffade anna som sagt. Trevligt. Vi gick direkt till Lydias något och åt. Mycket trevligt ställe. Var en buffe där man fick äta hur mycket man ville för bara 79 kr! Inte illa, det var mest fokuserat på tacos. Det var heller inte helt fel :)

Satt där ett bra tag och bara pratade, mysigt. Tänk att det var senast när vi firade min födelsedag när jag såg den bruden, inte okej. Hann prata om allt och ingenting, me liike!

Tog oss även en liten tur i stan, blev inget köp, bara lite godis. Det är faktiskt fredag! Kollade igenom lite solbrillor inför sommaren. Hittade två par som var intressanta för min del. Får se ifall det blir något köp av något av paren, who knows ;)

Sitter och knaprar på mina sista M&Ms nu. Köpte det på taxfree när vi var i tyskland. Tänk, för exakt en vecka sedan, satt jag i vårat hotellrum och var helt exalterad inför matchen vi skulle se mellan Barca och Valencia. Helt sjukt att det är en hel vecka sedan :(

xoxo hellepelle

träning it is

Känns verkligen som att det var hundra år sedan jag var och tränade. Fast det är ändå två veckor :O
Har ju varit i barca en vecka och veckan innan det var jag tvungen att plugga, så att jag inte skulle ligga efter nu. Men ikväll är dag dags igen! Jag är grymt taggad, det var faktiskt grymt längesedan jag var så taggad som jag är nu.

Underbart skönt med sovmorgon denna dag. Dock var julle fortfarande sjuk och malla försov sig :( men det var en bra dag ändå. Fick reda på vad vi ska ha med på engelskaprovet. Usch. Prov hit och prov dit, palla!
På tisdag är det dags för ännu ett "älskat" bertil-prov. Men har faktiskt pluggat väldigt mycket, så det ska nog gå mycket bra.

Imorgon blir det en tur på stan med anna stenholm! Grymt kul! Har inte träffat henne sen jag firade min födelsedag, så tycker verkligen att det är på tiden! Så kan jag även kolla på en present till en annan anna ;) hahhaha, livet är svårt när man känner fler än en anna ;)

Snart måste jag gå och byta om, men kan nog sitta här en stund till. Min käre pappa är så snäll att han kör mig till min träning, i svingeln.

xoxo hellepelle


saknar barca!

nu börjas det igen

Dagens låt; Snart skiner Poseidon



Någon som lyssnade på Barcas kampsång?
Jag tyckte faktiskt den var helt okej, men Snart skiner poseidon är mycket mycket bättre! Den är grymt svårt att slå! Blåvitt!<3
Satt på bussen imorse, helt plötsligt kom den på min ipod. Då. Då fick jag tillbaka känslan när jag stod i klacken i höstas och sjöng med alla andra änglar, underbart.
Jag ser fram emot denna säsongen till tusen! Detta ska bli ett blåvittår!

Lilla julle kom inte till skolan idag :( stackarn hade gått och blivit sjuk. Hon lät inte alls bra igår i skolan, så jag sa till henne att stanna hemma idag och det gjorde hon. Hoppas bara att hon är frisk till imorgon.

Annars var dagen helt okej. Dock blir jag alltid så grymt seg på onsdag, jag vet inte vad är. Men något med onsdag säger att man ska vara helt slut när man sitter på bussen. Skumt. Kan nog bero på att det är mitt i veckan och man vill att det ska vara helg, men typ halv veckan är kvar, eller?

Var även ute och delade ut lite cv, inte det roligaste, men fick delat ut några. Får se ifall det är någon som nappar på mig, jag ska hålla tummarna som ett as!
Ska även ta och skicka några fler på datorn, så man har fler alternativ, ifall man inte får en, så kanske man har tur på den andra. Den döh ;)

xoxo hellepelle

honey, I'm home

Dagens låt måste tillgängnas till FC Barcelonas låt



Nu är har jag kommit tillbaka till kalla sverige. Är både kul och tråkigt. Hade gärna stannat kvar i värmen, men jag saknade ju mina kära vänner, så det är kul att träffa alla igen!

Min dag har varit rätt kort och helt tom typ. hahahha. Två lektioner, varav ett prov på ena. Gick la som det gick, får se när jag får tillbaka svaret.
Annars har jag bara varit i skolan och pluggat och umgåtts med mina kära vänner!

Hur var då min resa i Barcelona? Underbar!
Det bästa med resan måste jag erkänna var när vi var på nou camp och så FC Barcelona-Valencia, som barca vann med 3-0 och min man, messi gjorde alla tre målen!

Men överlag, så var det en grym resa, orkar inte skriva allt vi gjorde. Så ni får förstå att den var underbar bara, kommer säkert upp bilder på face senare.

Nu ska jag dra mig till torpa, adios!


lagfest

Kom nyss hemifrån lagfest, mycket roligt måste jag säga!
Var lite stelt i början, men så är det alltid. Musik var la helt okej, lite för gammal och skum för min del, vissa låtar. Men helt ok!
Hade gärna dragit vidare, folket skulle till valand, men ska upp vid halv åtta och stå i fiket, så kände mig inte så taggad på att dra. Dock försökte emelie dra med mig hela tiden, men som sagt, det kommer fler helger ;)

Annars har min dag sett ut som vilken lördag som helst. Träningar till ett, dock ingen tjejträning gött! Så då fick man sig en liten paus, inte helt fel.
Stanna kvar, självklart, och kollade på mitt lag. Dock såg jag inte klart hela, var ju dags att dra sig hem och göra sig redo inför kvällen!

Var la i svingeln vid tio över åtta, och kommit hem nu. Borde la räknas som en lyckad kväll? Okej, har varit hemma en stund, men ändå. Inte en helt fel lördagskväll. Jag är nöjd.

Imorgon blir det packning inför det efterlängtade BARCA!!!!

xoxo



lagbild, innan vi skulle till olofstorp på 19-årsfest för Petra


bara tre dagar kvar

Dagens låt; Cry to me - Solomon



Det är kanske inte många som känner till dagens låt, då kan jag berätta att den är med i dirty dancing. Ni vet den underbara scenen när baby och johnny dansar tillsammans i hans privata stuga?
Åhh, den scenen är fin!

Uppdatering har varit sämst det senaste, har lagt mer mycket på plugg denna veckan. Som alla säkert vet blir det ju av till Barcelona på måndag, så det kändes bäst att plugga mycket. Så blir det mindre veckan jag kommer hem, smart va?

Min dag då. Hade italienskaprov första lektionen. Surt. Irriterad mig sååå mycket på att jag inte kom på fyra glosor och en mening! Hade missat det när jag pluggade! Så arg blir jag på mig själv! INTE OKEJ HELENA!
Var även hos syon idag, tänkte att det var dags att få veta hur min skolframtid kommer se ut. Shit var vuxet deet lät, hahhaha. Nej, men det gick väldigt bra, ser ut som att alla mina planer kommer lösa sig, jag gillart!

Annars var dagen bara allmänt seg som den alltid är på fredagar. Drog till stan med malla, grymt kul. Vi lyckas alltid få det så roligt på stan. Den skiten ska på Alice i Underlandet, det är ju den filmen jag har velat se sen jag såg den på sådana där affischer!! Hahah, tar det när jag kommer hem igen ;)

Kvällens planer ser ut att spenderas med skolböckerna, vilken kväll (Y)
Hahha, tänkte att göra lite till, så har jag mindre att göra under/efter resan. Yes, jag ska plugga på planet tänkte jag ;)

xoxo

kaffesug

Yes, det snöar....
Samma tanke när man tittar ut och ser att det snöar, vad händer med sverige??
Nu borde snön börja försvinna, det är dags för våren att komma, så att jag kan ta på mig min vita converse och min svarta skinnajacka!

Glädjer mig mycket åt att om exakt en vecka är jag i alla fall påväg till BARCELONA! Då ska jag verkligen ha på mig min converse och skinnjacka!

Dagen, jo den har varit helt okej, rätt kort egentligen. Hade företagsekonomi, fattade la både det ena, men inte det andra ;) men jag tog mig igenom hela lektionen i alla fall
Sen var det bara betygsnack på engelskan, gick hyfsat bra, ligger där jag har trott hela tiden, men det kan bara bli bättre med tiden.

Hade det hemska gymnastikprovet idag också. Jodå, svarade ju på hela provet, men hade ingen bra magkänsla när jag lämnade cafét, av någon anledning var vi där, men men.

Har suttit på stadsbiblioteket nu en stund. Min mamma har varit så snäll och skrivit klart min meritlista och skicka den till mig, våran dator är lite efterbliven så våra dokument kan inte öppnas på våra datorer.
Så nu har jag sutttit och klistrat och fixat, så min ansökan till astra tech är nu skickad!
Kände lite nervositet när jag skickade det, men vi får se hur det går.

Nu måste jag dra arslet härifrån och åka hem, det är matteboken som väntar. suck. Gillar verkligen inte matte för tillfället. Studiedagen imorgon gör det inte bättre, måste plugga matte exakt hela dagen!
Nu ska jag gå och köpa mig en kaffe, är grymt sugen!

xoxo


RSS 2.0