träning och sämst med uppdatering



Okej, jag orkar faktiskt inte bry mig om mina senast tid ang uppdateringar. Så det kan vi skita i.
Dock har jag haft väldigt trevligt dagarna jag inte har skrivit, men bryr om dem nu.

Ikväll är det träning. Jag är riktigt taggad idag faktiskt. Hoppas och känner att det kommer bli en grymt bra träning ikväll. Jag ska ge allt i alla fall, så kan man lägga sig med gott samvete ;)

Annars har dagen inte varit så värst speciell, eller fick reda på att vi bara kommer ha italienska steg 3 en timme, varje lektion. Vilket betyder att jag slutar halv fyra idag, istället för tjugo över och börjar nio på torsdag, istället för åtta. Jag gillar´t.
Dock kan det bero på att vi är en grupp på åtta pers, värt!


ursäkta agroinlägget

Okej, jag kanske överdrev en hel del i förra inlägget. Men när jag pluggar matte och det blir så, behöver jag få ut mina aggressioner, bara så att man är med :)
Ska ta tag i det imorgon, stanna kvar i skolan en stund imorgon och göra klart det. Det kommer säkert gå bra, måste bara tänka positivt! :)


I alla fall, fikan med camilla var jättemysig! Dock blev jag besviken på min varma choklad som jag köpte, inte alls värd pengarna. Skulle tagit en kaffe, säkert kort! Men men, får nöja mig med kaffet imorgon istället :)
Hade grymt trevligt med camilla, blev mycket snack, en hel del girl-talk så att säga ;) alltid trevligt när man inte har träffats på ett tag!
Den skiten började ju skolan igår, så har inte kommit in i rutinerna på samma sätt som jag har, men snart är hon ikapp ;)


Ska ta och gå upp och börja läsa på min nya bok, lånade Welcome to the djungel, en självbiografi om Guns 'N Roses. Tror att den kan vara riktigt spännande.
Har bara en lektion imorgon, dock över två timmar, kommer bli gryyymt segt, men värt!

matte fucking c

Åhhh! jag är så arg på matteboken nu! Hatar när man känner att man har fått in värsta flytet, så kommer ett fel. Sen kommer nästa och nästa efter det. Sen är det omöjligt att komma tillbaka på flytet!
Just nu vill jag bara bränna upp boken och det har bara gått tre lektioner! Hur ska jag överleva???
Får köra mammas teori, gå tillbaka när jag har lugnat ner mig.
Förlåt, behövde bara få ut det.


Ikväll ska jag på fika med camilla :) det ska bli mys. Har inte träffat henne sen innan hon åkte till Frankrike och det är väääldigt längesedan, så det är verkligen på tiden nu :)

glass i stora lass

Hade en väldigt kort dag idag, faktiskt. Visst det känns som att alla dagar vi har kommer vara korta, men idag kändes det extra kort. Kan bero på att vi inte har något ind.val denna veckan?

I alla fall så fick vi lite info om hur gympan kommer se ut i trean, känner mig riktigt taggad och har fått lite idéer och tankar ang projektarbetet, hoppas det slutar bra bara.

Tog en snabbis på stan med v.B idag, hon behövde block, jag skulle förbi The Body Shop, varför inte köra två flugor i en smäll? Blir dessutom trevligare :)

Ikväll blir det träning igen. Känner att man lär vara helt möör i bena när vi drar igång, träningslägret la säkert sina spår. Men det är upp till bevis helt enkelt.

träningsläger/helg




Vilken helg har haft!
Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte såå jobbigt. Känns redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon, men det gillar vi! Det betyder bara att jag verkligen har kämpat!
Annars har min helg varit riktigt bra, två pass igår.
Kvällen och natten spenderades hemma hos eve, riktigt rolig kväll. Spelade spel, sjöng singstar och spelade guitarhero, hur kul som helst. Härlig kväll!

Blev ett långpass idag, hur jobbigt som helst. Men det känns så gött när man är klar. Det är så träning ska vara!
Ska gå och fixa en kaffe, sen se film med syster, myyyys!

liseberg

Dagen har varit riktigt kort. Känns som dagarna blir bara kortare och kortare i skolan, eller kanske längre men få lektioner?
Sen har jag även upptäckt att vi knappt kommer få någon bambatid i skolan, eftersom vi börjar så sent varje dag. Whats up with that?
Tror de att man inte är hungrig när man börjar trean eller vad? Får komma på något bra sätt att lösa det, annars kommer jag typ avlida.

Ikväll blir det nog liseberg som gäller. Det är tydligen någon speciell som kommer, minns aldrig namnet. Så ska dra mig in med lite folk. Får se hur kvällen blir :)
Imorgon är det dags för träninsläger dock i torpa, men det funkar för mig ;)

schema




Första dagen med det nya schemat, avklarad!
Gick faktiskt bättre än förväntat. Dock så gick jag ju förbi syon ännu en gång utan resultat. Vill ju ta tag i allting innan det är för sent, så är kvinnan aldrig där. Får ta och maila henne istället, det lär hon ju inte, får man hoppas på ;)

Annars var dagen bra, kände dock att jag kommer vara så grymt seg varje måndag, speciellt när vi börjar åtta och har lunch hur tidigt som helst (?!) men det löser man på något sätt :)

Irriterad kan jag ju säga att jag lugnt blev idag.
marknadsföringen får jag ett sms, där camilla frågar om vi kan ses och ta en fika vid sex. Glad som jag blir, kommer jag dock på att det är träning, så det får bli en annan gång.
Slutar det så, självklart, att det inte blir någon träning, joo exakt vad det gör! Det blir jag riktigt irriterad på, hallå, vart är kommunikation i denna klubben?
Hade ju hunnit ändå!
Men men, vad ska man göra? Ny dag imorgon, nya möjligheter ;)

skolstart



Jag har fått lite blandade känslor, ang skolstarten. Visst, det är surt att sommaren är slut och man slipper tänka på att gå upp tidigt och sånt. Men på samma gång är det skönt att komma in i rutinerna igen och ha något att göra exakt varje dag. Detta året är ändå det sista, vilket ger en kick av att göra det bästa nu.
Dock fick jag lite panik faktikst, eftersom vi ska göra det omtalade projektarbete. Förut tyckte jag att jag hade lite bra idéer och tankar, men nu har det kommit massa men och nej, så då känner jag mig helt tom. Och pressen gör det inte bättre, känns som vi inte har någon tid kvar att ens komma på något. Men det löser sig, hoppas jag :)

Annars har det var som det alltid är när skolan börjar. Hulesärken idag, dock så var jag inte deltagare, utan hade hand om en gren. Lite det som är grejen på skolan. Ettan, tvåan är man deltagare och i trean har man hand om det :) Blev faktiskt bätttre än jag förväntat mig, men hade velat göra det lite annorlunda ;)

blåvitt-helsingborg

Då var det äntligen dags. Har sett fram emot denna matchen nu, tror att det kommer bli en grymt bra. Blåvitt fick ju självförtroendet efter drebyt på rambergsvallen, så tror det blir en spännande match senare.
Åker in med min kära vän johanna ninjaturtle ;) hon ska även få sina presenter, får hoppas på att hon gillar de nu ;)

Sen tar vi kanske oss en snabbis förbi rix fm festival, om vi hinner och orkar vill säga ;)

fixar-dag



Eftersom jag inte hade något inplanerat denna dag, så tänkte jag dra tummen ur röven och göra något, enligt mig, vettigt. Så idag blir en lite sorts fixar-dag. Vad innebär det?
Jo, jag ska in till biblioteket och låna en ny bok, ja, som den boknörd jag är, läser jag mycket och behöver en ny så fort jag är klar med den gamla, hehe.
Sen ska jag även fixa till ett litet fint kollage, som ska sitta på framsidan av min nya kalender. På så sätt kommer det vara mycket roligare att öppna och skriva i den.
Tänkte även kolla lite i bokaffärer om jag kan hitta någon fin liten bok, ska jag göra ett litet minnesalbum med allt som finns kvar av londonresan. Känns som att jag har en bra idé till det, så det ska jag genomföra ;)

Medina spelar nere på kanaltorget idag. Funderar faktiskt på att dra in än en gång. Denna gången kanske jag dessutom kan få köpa mig en god langos, något som jag verkligen har fastnat för :)
Men vi får se vad som händer och fötter ;)

göteborgskalaset



Jag har tagit mig en funderare ang göteborgskalaset, eller numera kallat Kulturkalaset.
Egentligen känner jag inte direkt ett stort behov av det. Visst, jag minns när jag var yngre och tyckte det var jättekul att åka in med min föräldrar, på kvällen. Minns en gång när vi var inne, så spelade Gyllene Tider med sin låt Sommartider och en annan gång, när Håkan Hellström stod på balkongen på operan och sjöng Känn ingen sorg för mig Göteborg, samtidigt som det hängde ner en gais flagga.
Då tyckte jag att det var roligt. Kanske kan bero på att jag var lite och det var stort för mig att åka in till stan på kvällen, eller så var det bättre artister då, vem vet

I alla fall, så ska jag faktiskt ta mig en tur in och kolla in något band med mamma och syster. Det är tydligt mammas arbetskamrats son som spelar, så det ska blir intressant. Får se om det är något som jag uppskattar :)

Tog en fika på Espresso House idag med en barndomskompis. Riktigt kul att träffa honom igen. Har pratat länge om att göra det och nu var det dags, så det var riktigt kul. Pratade massa och hade allmänt trevligt. Det slog mig, det är faktiskt han som jag känt längst, som jag fortfarande har kontakt med, helt sick.

Fick även tag på biljetter till blåvitt på söndags, så det är jag och johanna! Fett


Grattis på födelsedagen världens bästa johanna!



För er som inte vet, fyller denna söta underbara tjejen 17 år idag!
Grattis Grattis Grattis Hjärtat!<3

Det är helt sjukt hur länge jag har känt dig! Jag funderade i morse på hur länge det egentligen är, tror nog att det är 10 år faktiskt. Eftersom jag började innebandyn när jag var 8 och nu är jag 18, så då borde det stämma. Vi har spelat i samma lag faktiskt hela våra innebandyliv. Det är helt sick faktiskt!
Du är en av mina närmaste vänner, du finns vid min sida, jag litar på dig till tusen, mer än tusen. Jag vet att jag alltid kan prata med dig.
Vi är lite speciella, ena stunden kan vi skälla och skrika på varandra, sen andra stunden skrattar vi åt det och är sams igen. Tror att det gör oss så bra vänner!
Hoppas du får en riktigt bra födelsedag igen älskling, så ses vi senare!
Du är fett najs mannen!

Love yooou!!!<3

london baby!

Nu tänkte jag göra ett inlägg som sammanfattar min och fröken stenholms underbara london resa!

Förut tänkte jag att jag skulle sätta mig ner och i detalj berätta om hur grymt kul och roligt och spännande det var, men sen tänkte, hur kul är det att läsa?
Jag menar, det är ju inte direkt lika kul för folk att läsa allt i detaljer, det är ju roligare när man berättar i person.
Men jag ju i alla fall dra en kort version.
Denna resan var mest tänkt som en shopping och sevärdigheter resa, vilket det också blev. Fick se, enligt mig det självklara turistställen som man borde se när man åker till london. Vi åkte london eye, gick runt i hyde park, checkade in buckingham palace och mycket mer.
Vi gick på oxford street och andra trevliga ställen för shopping.
Äntligen fick jag smaka på fish'n'chips på en riktigt engelsk pub, gillade resultatet :)

Vi gjorde mycket varierande saker på denna resan och jag kan säga att det är en resa som kommer vara ett minne för livet, för min del. Kommer alltid minnas denna resan, speciellt för att det var den första resan utomlands, utan min föräldrar. Så jag fick stå på min egna ben. :)


Lägger in lite bilder ifrån resan, så kanske ni blir lockade att åka dit ;)
Denna låten kommer säkert påminna mig om denna resan! <3






Kommer fler bilder på face :)

drar till stan

Snart drar jag mig in till stan, ska på fika med min kära vän von Brömsen. Har inte träffat henne sen minst en veckan innan jag drog till london, så det ska bli grymt kul att träffa henne igen!
Tänkte även gå förbi forex en snabbis och växla tillbaka lite pund som blev över från resan :)

Ska även träffa amanda en stund senare, av olika anledningar. Henne har jag inte träffa på länge. Får ta tag i de sista dagarna jag har på lovet. Till skillnad från typ alla andra, så börjar ju hulebäck på måndag, som suger och är så extrem ovärt. Men vad ska man göra?

Lägger upp lite bilder och berättar om london senare, c yaa mates :D

helt fucked up




Nu är det inte alls många timmar kvar tills vi sticker. London here we come!
Måste ännu en gång påpeka hur sick det faktiskt är att vi åker. Detta är något jag kommer minnas hela mitt liv, tro mig. Jag äär så härligt exhalterad :D

Tänka sig att dagen snart är här. Som säkert inte många vet, kom jag mest in på ett bananskal om man ska vara ärlig. Anledningarna till det är inget som hela världen har med att göra, men bara så att ni får en insikt. Att jag nu ska med på denna resan är jag grymt glad och tacksam för, det ska du veta anna! Tack baby! <3


NU skriver jag inte mer förrän jag är hemma igen :D

 
Det är du och jag mot London! <3

nerverna



Jag kände att det var dags för ett inlägg idag :)

NU är det verkligen inte alls långt kvar. Resan till London närmar sig allt mer och mer. Jag är jätteglad att det verkligen ska ske nu. Tidigare har man bara tänkt, det kommer snart, men nu är det faktiskt inte långt kvar. Vi åker om bara två dagar, helt sinnes!

Är ändå on time så att säga ;) har fixat med pengar och sånt, ska bara fixa det sista lilla, sen är jag klar. Åh, det ska bli så roligt!

Idag kommer även syster hem från Pride. Ska bli kul att höra om att som hände där, hade gärna velat åka, men man kan inte alltid få som man vill. Jag åker ju till london istället ;)

RSS 2.0