Home alone

Seg, men snabb dag idag, slapp innebandyn idag, eller ah jag ska ha teori imorgon. Hälften av gruppen hade idag, för att många ska iväg till SM nästa helg, så dem hade teori idag istället.

Svenska redovisning, matte och italienska var typ de jobbiga på hela dagen, livskunskapen gick som på räls, typ kyratorn kom och pratade om sexualkunskap XD så det var en väldigt "intressant" lektion.
Kändes helt konstigt när jag slutade efter italienskan, är så van vid att innebandy efter, men inte idag (Y)

Var i stan en stund och köpte smink och kollade runt lite, dock hittar jag aldrig någonting när jag är i stan :( typ en ond förbannelse över mig, hahha.

Idag fick även Pia sin 20-års present, en middag på Jensen Boefhouse (Y) det var riktigt trevligt, bara en middag med oss två, fick vi prata och ha de mysigt  :)

Sen blev det utgång för henne, mamma ute med kompisar och pappa spelar poker. Så vem har hela huset för sig själv? ;) Jo, JAG!! Hur gött som helst, får se vad jag vill, bara ligga i soffan och ta det lugnt (Y) det gillar vi verkligen ;)
Så nu sitter jag i soffan, har duschat och ser på mamma mia (Y) sen blir de dirty dancing 2, sen om jag orkar blir de nog lite läsning i Om jag kunde drömma, seriöst, en av de bästa böcker jag läst, LÄS DEN!! Tips.

Nu är min lilla Jessica uppe i falun och spelar SM, hoppas de går bra för henne!!(L) Lycka till gumman !!



tänkte ägna detta inlägget för min störda katt (L) hon är väldigt speciell men
 jag gillar henne ändå (L)


Om jag kunde drömma

Underbart med två inställda lektioner idag (Y)
Först geografi, jobbade vi med palestina arbetet, rätt lugn. Sen matte, som för en gångs skull gick väldigt bra. Efter de lunch, svenskan inställd då så vi tog naturkunskapen då, skulle redovisa i tvärgrupper (Y) sen slapp vi engelskan, så det blev ingen direkt lång dag idag (Y) sånt gillar vi.

Fick äntligen tag på Om jag kunde drömma!
romell har typ haft den i hundra år nu, men nu, nu fick jag äntligen tag på den! Helt, störd är jag, började läsa den på bussen på väg hem, och jag är redan innan på sida 152 :O seriöst, jag kan inte lägga ner boken, den är föör bra för att läggas ner. Men nu har jag faktiskt tagit en paus ifrån den, men jag lär ju typ ha läst halva boken innan imorgon :O
Men det gillar romell, vi ska gå på bio så fort jag har läst ut den (Y)
Filmen sägs ju vara as bra, men jag tror att boken är bättre, de brukar vara så.

Idag fyller lilla Carro 17 år, Grattis älskling (L) äntligen är hon lika gammal som mig, fast jag kan alltid vara stolt över att jag är äldre än henne :D så de så.

Nej, nu ska jag ta och fortsätta läsa min boken, är helt fast i den, jag skojar inte :O

At Frida's place

Seg dag i skolan som varje onsdag.

Åh, hur seg som helst att gå upp tjugo i sex för att ha fys på innebandyn, dock var jag faktiskt riktigt duktig, jag gjorde mycket faktiskt, riktigt stolt över mig (Y)

Sen blev de lååång och seg dag med Bertil, kan ju inte bli bättre (N) men så snäll som han är, så fick vi sluta en halv timme tidigare (Y) det gillar vi helt klart :D

Sen drogs det till stan för att träffa Frida thai, om jag och jessica kallar henne nu (Y) bara för att hon har varit i thailand precis. Åh, jag vill ockås utomlands!!!
Läskigt värre va :O när vi går ner till burgården för att ta vagnen hör vi ett skrik och ser en kille springa förbi vagnen, sen ser vi att det är en tjej som har blivit påkörd, usch vad hemskt det var, ambulansen och allt kom :O riktigt läskigt...

Men vi drog vidare hem till Frida och så snäll som hon är, gjorde hon mat till mig, mycket gott (Y)
Nu sitter vi båda och luffar framför varsin dator (Y) kan inte bli bättre ;)

Men snart ska vi til porthälla och kolla på när Ellen ska uppträda (Y) det ska bli kul.


kisses and hugs / leniis <3





hahha, den är så klockren va (Y)

Studiedag imorgon

Nu var det ett tag sen man skrev.

Fredags var det skol-sm i jönköping, kul att gå upp fem, men vi vann i alla fall 5-1 de gillar vi (Y) så nu är det slutspel som gäller för oss, gött e de (Y)

Lördag var de min dag (L) fyllde äntligen mina 17 år!!
Gick och la mig tio (!) dagen innan, var helt slut, så när min kära familj kom och väckte mig på dagen så var jag skönt utmattad. Fick en ipod, koss hörlurar och lite pengar och sånt, mycket trevligt.
Precis när jag ska gå till hallen vi tjugo i nio, öppnar dörren och på trappan hittar jag ett stort paket :O jag tar in det, inget namn står på, så jag börjar öppna de.
Ingen liten kartong, i den ligger de fullt med tidningspapper, hittar ingenting :S men till slut hittar jag en lite tunn plastpåse, där i ligger ett kuvert med mitt namn på.
Öppnar de, på ett papper format som ett hjärta står de;
- Det är tanken som räknas
Då slår de mig, BELLA, det är hennes handstil och det är bara hon som kommer på en sån ide(L) så gulligt va (L)

Sen i hallen var de lugnt, tills träning för dagis innebandyn slutar, samlar alla ungar på mitten, så säger Anders, vi har ett födelsedagsbarn här idag, jag tycker att hon ska ställa sig i mitten.
Så där står jag i mitten, med alla barnen runt mig, som sjunger för mig, hur gulligt som helst (L) sen kommer fyra ungar fram till mig, med varsit present till mig aww
de var ju från anders, men det var så sött med ungarna

Senare blev de middag för några av min babes (L) mycket trevligt, fick fina presenter och hade mycket trevligt.
Det drog vidare till en fest i frölnda (?)  som var helt okej, inte den bästa, men inte den sämsta, det dög. Kom hem ganska sent, men man fyller ju bara en gång, hahahah.
Hade en trevlig födelsedag i alla fall.

Söndag var de match i torpa, dock spelade jag inte, men var och kollade, vi mötte landvetter wings, och slog dem med 5-1 de gillar vi ;) speciellt när vanja hade sagt i skolan att dem skulle spöa oss totalt (Y)

På kvällen blev de mys hos berglund (Y) fixade även min ipod och fick lite music av henne, kanske inte min smak direkt, men ska ta och fixa de imorgon, tänkte jag. Vi såg Dansar med vargar (L) den är så söt den filmen, eller ah, bra, men det är två personer jag gillar i den filmen(Y)

Idag var de skolan igen, var med på gympan idag, börjar blir mer frisk (Y)
Innebandy på gympan, var faktiskt roligare än jag trodde, jag och rebecca var målvakter, vi var grymma (Y) annars gick dagen rätt fort faktiskt, lite chockad över de :O brukar alltid hata dem dagarna och halvsova sista lektionen, men var väldigt förvånad när vi slutade.
Självklart glömmer jag min nycklar i låset (?) igen, börjar bli mer slarvig, så får gå tillbaka, när jag har kommit till gatan, så får gå tillbaka ( och missar bussen ) och hämta dem, när von brömsen har tagit hand om dem :P

Imorgon är de studiedag i alla fall (Y) de gillar vi mycket, så det blir plugg och fixa ipoden, med MIN musik imorgon, sen match på kvällen i askim ? ingen aning om hur jag ska komma dit, men det löser sig.

Nu ska jag äta, sen blir de träning nio, lite segt, men men vad ska man göra ?




kisses and hugs / leniis<3


Jag saknar dig och vill att du ska komma hit (L)


1 dag kvar nu bara!

Skol-sm idag (Y)

Segt att gå upp tio över fem idag! Usch, men det fulaste är ändå, jag vaknar typ halv fem, känner att jag snoozar lite sådär, får plötsligt panik eftersom klockan har ringt och att jag säkert har försovit mig! Så jag kollar klockan, då ser jag att den bara är tio i fem, göött, då kan jag sova tjugo min till (Y) 
Så jag var helt utmattad när jag vaknade :O 
Trodde att tröttheten skulle komma på vagnen eller bussen, men kom inte förrän senare.

Samling på skolan halv åtta, kul (N) sen bara på bussen och iväg mot jönköping, för att möta Erik Dahls gymnasiet.  
Rätt spännande match, spelade inte, är fortfarande sjuk, så det blev inget spel för min del. Men var med i alla fall och fick se när vi vann :D:D 5-1 
Nu är vi ett av de fem lagen som ska spela slutspelet! Det känns bra, måste jag säga (Y)

Såg P.S I love you på bussen också, herregud, så sjukt söt film va :O grät och allting, visst hade jag sett den hemma hade jag storlippat, men nu blev det inte lika mycket, hehe

GIllade att nästan alla sov på bussen hem, även jag :O det var nog första gången jag somnade på en buss XD


Nu känner jag att jag kommer somna när som helst asså :O så fort jag stänger av datorn, kommer jag typ somna i soffan, men hallå, hur länge har jag inte varit upp dessutom ;)


kisses and hugs / leniis <3





Hulebäck, vi är grymma! Ett steg närmare  

2 dagar..

Jag har börjat gilla svenska lektionerna mer och mer nu för tiden (Y) uppskattar verkligen att gå dit numera (: så ska det vara, nu gäller de bara att jag känner så inför alla lektioner, men de kommer ;D

Malla och von brömsen var ej i skolan idag, de var på horse show, jaa, vissa har sin egna intressen, jag förstår dem, inte för att jag hade velat sitta där, men om jag hade gillat hästar, så hade jag säkert varit där (Y)

Helt okej dag faktiskt,  men helt seriöst, maten i skolan, dem måste ju göra någonting åt den :O det är INGET skämt, man får gulaschsoppa ( eller hur det stavas ) soppa är ingen mat, det är en förrätt!! Fick äta många apelsiner istället, det dög, men min lilla mage klarade sig tills jag kom hem i alla fall (Y) då fick jag en underbart god pizza (L)

Gjorde lite matte idag, mamish fick hjälpa mig, det är alltid en utmaning att göra matte med henne, men till slut funkar de (Y)

Imorgon är de skol-sm :D:D vi ska iväg till Jönköping, men självklart kommer det ALLTID något negativt med på köpet, samling halv åtta vid hallen (N) så jag måste gå upp 05:10 !!!! :O:O helt stört, jag kommer typ somna klockan åtta imorgon, men det blir nog bra sömn inför lördagen, hahha

Hallå, dagens bästa.
Vi sitter och äter man, så får jag ett sms.
Ifrån min tränare som skriver att jag har rekvisition på klubbhuset, för att jag arbetade i hallen under lovet:D:D det är ju underbart, bara tacka och le, det förgyllade min dag :D:D


kisses and hugs / leniis <3

fyra dagar

Så skönt att bara ha två lektioner idag, plus att man inte börjar förrän tio i tio. Dock känns det inte när man hör de, om man bor borta i göteborg som jag gör. Får ändå gå upp sju, det känns extremt mycket när man går upp, för börjar jag åtta, går jag liksom upp tjugo i sex, så man känner sig mer utvilad (Y)

Fick tillbaka italienskaprovet, jag måste säga att jag är nog den ända jag känner, som faktiskt gillar språk :O alla andra säger hur mycket de hatar språk, hit och dit, men jag måste säga, jag tycker att det är jättekul att läsa italienska (Y) förhoppningsvis kanske min familj vill vara så oerhört givmilda och ta en resa till Italien igen snart. Var är för typ två år sen, jag gillar Italien (L) 
För övrigt gick de väldigt bra på provet (Y)

Engelska gick ganska snabbt det också, för en gångs skull, så är jag inte helt död efter den lektionen, det beror nog på att vi slutar så tidigt, kan ju säga att jag är inte lika pigg på torsdagseftermiddagen när vi har svenska sista lektionen till halv fyra, fast då blir jag på lite bättre humör när jag kommer på att romell inte slutar förrän tjugo i fem. Usch vilken hemsk person jag är, men ibland behöver man vara de (A)

Lilla mamish var sjuk idag, så hon var hemma när jag, när jag öppnar dörren känner jag hur hela huset lukat oleium basaleium (Y) rätt god doft, om man tänker efter, och väldigt effektiv, om man vill bli frisk (Y)

Imorgon ska laget inför skol-sm tas ut på innebandy, kommer dock inte vara med på träningen ens, så min chans att komma med, åker längre och längre bort bara, heheh, men får hoppas på att vi går vidare, så kanske jag kan vara med då istället (Y) men jag tycker vi är så bra, så att vi SKA gå vidare, helt klart :D:D

Sitter här nu och ska snart ut i kalla kylan (N) ska till torpa och prata med jeanette om mitt goa tillstånd, självklart skriver lilla vaziri att han ska se one tree hill, kan man göra något värre än att göra mig avundsjuk?? :O:O JAG, som verkligen ÄLSKAR den serien, usch, nej den var riktigt elak av honom, hahahh (:



kisses and hugs / leniis <3





m


skolan har börjat

Första dagen i skolan.

Ganska seg, men förvånadsvärt var jag verkligen pigg. Så jag klarade av dagen (Y) som tur var så fick vi sluta tidigare, fast det tog min typ tre min efter alla hade fixat i ordning sina grejer, då fattade jag att vi slutade, hahaha.
Men det var kul att träffa alla igen :)

Kom hem i rätt god tid, så jag har varit duktig och pluggade, så nu ska jag gå och duscha, så jag känner mig fräsch

Inte roligaste inlägget, men sånt är livet ibland
 

SNART FYLLER JAG ÅR :D:D:D



kisses and hugs / leniis <3




saknar sommaren (L)


det ser mörkt ut

Sista dagen på lovet.

Trevlig kväll igår med romell och boström, melodifestivalen, det är verkligen sämre och sämre hela tiden. Den bästa låten var ju helt klart med Måns (L) han är så snyygg (L)(L)

Sen fortsatte vi med fler disney, ååh det finns inget bättre(L) dock var camilli tvungen att dra, trodde att hon skulle sova hos oss, men så blev de inte :( tråkigt nog, men vi hade ändå kul efter (:

Somnade till bambi, jag ville verkligen se hela, men kände hur jag ville somna, så det slutade med att jag tvingade hålla mig vaken till våren kommer och alla blir kära, sen boom så  somnade jag direkt, hahah.
Vaknade upp med världens förkylning och ont i halsen, inte kul (N) men sånt för man leva med antar jag....

Kom hem typ halv fyra, inte så bra med tanken på att jag skulle pluggat idag, men får ta igen det, inget bra :(
Mat hos farmor, stannade kvar där tills typ åtta, sen hem och nu är det beck.

Skola imorgon, känner mig inte taggad för de, men det får man ta.


kisses and hugs / leniis <3




pengar kan inte skapa lycka

Glad alla hjärtans dag, eller ah

Japp, ännu ett år utan en lite pojke vid min sida :(

Dock kan man ju räkna med min lilla stockholmare ( okej liten, han är några år äldre än mig, hahha ) men han är en biit ifrån mig. Han är för övrigt sjuk idag, lilla stackare :( <3

Min alla hjärtans dag har inte varit så jobbig, var tvungen att gå upp åtta (segt) för att träna småungarna en timme(!) mina killar hade ingen träning. Men vad gör man inte för dem små  ;)

Papish kom och hämtade mig vid elva, skulle iväg och byta någon grej så att vi skulle kunna köpa en avfuktare, sjukt dyr :O över tusen spänn, hur kan de vara så jävla dyrt :O men men, jag betalade inte den ;)
själv fick ett skydd till min fot ( han tycker att jag ska sluta tejpa min fot, gör de varje match (A) ) det var inte så jättedyrt, men jag betalade ändå inte (A)

Hade en lite powernape mellan tre och halv fem, kan inte bli bättre (Y)

Ikväll blir de disney och melodifestivalen med romell och boström :D:D mycket najs
Nu är det Skönheten och Odjuret, so long suckers


kisses and hugs / leniis <3

dirty dancing

dagens:
- du vet mitt självförtroende är ju sämst, så när han kollade mig i ögonen tror jag fortfarande inte hade han kollade på mig...
anonymis;
- men det är ju lugnt, du har ju tillräckligt stora bröst, dra ner urringningen, så kommer killarna ;)
hahhaha, helt störd <3

Dagen hade sina negativa och postiva sidor. '

Känns verkligen som att lovet börjar ta slut, och vad har jag gjort :O spenderat 70 % av mitt lov i torpahallen och hjälpt ungar med innebandy typ, hahhah, men det är trevligt, roliga människor att vara med i alla fall, jag och johanna i hallen, eller ahh, det blir nog mest i kansliet med magnus och åsa, trevliga människor.

Bella kom till hallen när jag slutade, vi skulle till sävedalen och fixa id-kort til mig, martin som är så snäll kör hem mig, när han inte ens bor i närheten av mig, jättesnällt (:
Så kommer vi till affären och tar fotot, det blir rätt bra, men självklart hackar datorn sig och bilderna kommer inte ut, så jag får ta nya och jag skojar inte, det var något av de värsta :O jag ser verkligen ut som att ha ett fejk leende ( vilket som var sant, men ändå) dessutom ser det ut som att jag inte har något hår på ena sidan, allt ligger typ på andra sidan :S men det värsta är nog att jag ser as tjock ut :O usch och det fotot ska vara i min plånbok och på ett kort som jag måste visa när jag handlar i vissa affärer, usch :(

dock hade vi turen att banken hade öppet längre än vi trodde, men självklart får inte jag skaffa ett nytt id, varken själv eller gratis, som de sa till mig när jag skaffade det första, men hallå mitt blev liksom stulet!! Kommer kosta mig 175 kr! Så säger hon att jag får en rabatt, ååh, så glad jag blir, neej, det hjälper ju inte ett piss att dem säger så, jag får ju inget nytt kort. Så mamma måste fixa personbevis, ha med en föräldrar och 175 kr, den får jag skaffa ett!!

Sen gick vi till cederlöfs, för att bli på bättre humör, dessutom var busan på fikahumör, så söt. Men vika nerds är vi egentligen, sätter oss på cederlöfs på i sävedalen!! hhahah, så klockrent ändå, men rikigt mysigt (L)
Gud, sötaste killen satt typ bredvid oss där inne, dock gissar vi på att han var typ 23, men det är jonas med, så whatever ;) men han var riktigt söt i alla fall, fråga bella i alla fall ;)

Mat på  thai sweet smile, eller hur de stavas, jag och busan, så mysigt, okej kanske inte bästa resturangen att äta mat på, men orka ta med det hem, skulle ända till utby, så det hade ju vara as kallt när vi kom hem. Så blev det filmhyrning, jag och bella är verkligen SÄMST på att hyra dåliga filmer, men vi hade turen att vi hann med båda bussarna, det var riktigt skönt (L)

Nu är de dirty dancing och mys, sen blir det nog dags att sova, ska ju upp tidigt imorgon till torpahallen, sista dagen. Blir pizza och bakelser efter ::D:D:D hihihi


kisses and hugs / leniis <3





är inne på busans dator, hittade denna bilden ifrån höstmarknaden, haha
trevlig dag med bella och pia då (Y)

torpahallen

Åkte ifrån landvetter till torpahallen idag.

Sov hos Malla igår, med mina homies, underbart(L)
Jag skojar inte, hon bor verkligen i SKOGEN (!!) shit, när vi åkte i bilen, så var de helt dött, eller helt svart och inga skyltar eller någonting, helt tomt. Kändes som att jag var med i House of Wax, när ungdomarna åkte i skogen och skulle campa på ett läskigt ställe. Dock hamnade jag hemma hos Malla, istället för på någon läskig campingplats, hahha.

Vi hade verkligen roligt igår(L) heta linjen, filmerna, gud så roligt. Dock var jag tvungen att dra väldigt tidigt idag, skulle vara i torpahallen tio, som alla andra dagarna. Så jag fick åka ifrån henne tjugo i nio(!) jag var sjukt nervös när jag skulle ta bussen. Malin hade sagt att bussen bara skulle gå tre tillfällen på dagen, så kul om man missade bussen.
Jag hade turen att jag kom i tid och hann med bussen och kom i tid till hallen, så det blev ju bra till slut, allting.

Dagen i torpa, gick så sjukt fort :O helt plötsligt var dagen halv två och det var dags att plocka i ordning allting :O kändes som att hela dagen gick i ett svep. Mycket skönt, måste jag säga, men jag var nära på att somna ett ex antal gånger, hahha. Men jag höll mig vaken.

Träningen idag var riktigt chill.
Vi var ungefär tolv utespelare, så man trodde att det skulle bli en extra jobbig träning, men de gick också fort, hela denna dagen har gått Väldigt fort. Fysen, som alltid brukar vara sjukt jobbig, var jättekort, okej den var jobbig, men det brukar alltid vara så länge, så att man blir as arg och sur för att man vill att det ska sluta. Idag så höll vi på i en kvart typ bara, och de var inte ens jobbiga övningar :S så det gick bra bra.

Äntligen hemma, så fick jag MASSAGE(L) jag lyckades övertala min mamma att hon skulle ge mig och hon gav mig två gånger (L) det var nog något av de skönaste på länge (L) tack mamma (L)

Nu sitter jag här och ser på Tila Tequila, seriöst, det mest störda programmet jag har sett, asså, det är helt sjukt, hon får ha miljoner personer att välja mellan, för att hon ska hitta sin "soulmate", får dem att tatuera eller pierca sig för hennes skull, göra massa saker för henne, usch, så amerikanskt. Hon är inte ens snygg, personligen tycker jag att hon ser ut som en verklig barbie docka.
Sjukt trött är jag dock, somnade framför datorn, så väcker mamma mig precis när tila ska välja sin "rätt", så skriver johannes till mig, hoppas han inte skrev för länge sen bara, hahha. Men, ibland kan man inte hålla de små ögonen öppna, så är de bara.

Imorgon blir de torpa, fick id-kort och träffa bellabus(L) shit, jag har saknat den tjejen och jag är så glad över att hon ska med till PRAG I SOMMAR!!!(L)(L)
Seriöst, jag har tjötat på henne hur länge som helst att hon ska med, så till slut, efter massa tjöt ifrån mig och ifrån jeanette, så har hon bestämt sig att hon ska med :D:D:D asså, jag älskar henne så mycket att jag bara vill krama henne, för att jag är så GLAD (L) Det kommer bli en rolig sommar, i prag i alla fall :D:D

nu ska jag se hur det går för tila, hahhaha


kisses and hugs / leniis <3



dags att börja gå ner och sova snart, det behöver jag i alla fall, gör du ?

sportlovet har börjat

Första dagen på sportlovet, kan ju inte bli på något annat sätt, om man heter helena lager.
Gick upp åtta (?) och gjorde mig i ordning för att vara i hallen nio, skulle fixa ordning allting innan ungarna kom. Jag skojar inte, vi tog typ upp allt på tjugo min, orka att vara där en timme innan då liksom :O:O men imorgon skulle vi komma halv tio istället, så det är i alla fall en halv timme längre (Y)

Var ungefär så seg som jag trodde den skulle vara, första timmen var helt okej, hade jag och johanna något att snacka om, men sen kom alla småungar ifrån fritids, då skulle man in och kolla till dem, så att ingen slår sig, men deras lärare är ju med, då sitter man där själv och halv sover, så kommer ungarna fram ibland och frågar vad man heter och om man vill klappa deras häst (?) joo, det var min dag i torpahallen det första dagen på sportlovet (Y)
Behöver bara vara där tio till två, men när man väl är där gå det segt, hahhah. 

Hann inte vara hemma så länge, skulle till farmor och äta mat, vanliga rutiner varje måndag, dock kan jag aldrig det, vi äter fyra (farmor har alltid bestämd tid på mat) och jag slutar skolan 16:10(!) så det är ingen ide att åka dit för min del :( men idag kunde jag vara med (Y)

Träningen idag var framflyttad till 17:50-19:40 så det var rätt gött, så har man något att göra efter liksom, träningen var kul, lite varianter är alltid kul. Körde femkamp i sporter, eller ah, det blev fyra sporter, men det var skit kul ändå :D

Imorgon blir de mycket att göra, torpahallen på dagen, sen har jag övertalat mamma att jag ska få slinga håret!! :D:D så jag ska ut och söka efter någon bra frisör (Y) sen fixa lite andra saker, sen blir det myskväll hos malla, med mina homies (L) segt att jag måste sticka så tidigt dagen efter, men hjälper man klubbben så gör man ;)


kisses and hugs / leniis <3




saknar honom enormt 3 trodde inte man kunde sakna någon så mycket

cafe vasa

Ibland tror jag att det är något fel på mig, hahhah
Äntligen får jag sova ut på en söndag, typ första gången på Hela året, jag skojar inte, alltid match varje helg, men så var det ingen idag, självklart så vaknar jag bara tio i tio!!! Vad hände liksom, hahahha, här får man chansen att sova, tar man den? Nej, man sover till tio i tio hahha.

Annars var morgonen riktigt seg, satt inne på datorn ifrån tolv till halv två, inget vettigt, hahha.
Då blev det dags att städa och fixa lite i rummet, mitt i det smsar amanda och vill att jag ska komma till henne, så fort jag är klar, blir det gång mot henne (Y)

Hos amanda blev det deg och film, första något avsnitt av kanadas nästa top model, sen Ice Age (L) den filmen är så söt va, speciellt sid (L) haah underbaring ;D
Dock var amanda nära på att somna hela tiden, men lyckades hålla sig vaken, vilket är bra (Y)

Vid typ sex bestämde vi att vi skulle in till cafe vasa och ta en fika, fick ett enormt sug efter deras kladdkaka (L) den är UNDERBAR, seriöst, jag skojar inte :D så vi drog dit och drog även med oss hampus (Y) dock var alla tre jättesega där, sa typ ingenting i 20 min, alla var as sega och hade inget att berätta, så vi stack därifrån ganska tidigt, men sådana dagar måste man också har (Y)

Hemma blev de beck klockan nio, dock var jag inte så insatt på den, höll på att fixa med mobilen på datorn, hahha, vilken mobil nerd jag är, men men, det måste se bra ut i den ;)
Roligaste kommentarna sa vi (jag och pia), det är så typiskt oss att tänka samma sak och säga de.
Beck och Gunvald är hos ett äldre par och säger att barn har blivit mördad i en jordkällare på deras mark och tar fram en bild, dem frågar " är de hon?"
Båda två svarar samtidigt;
- Nej, det är mitt barnbarn XD
hahhaha hur klockrent är inte det, varför skulle det inte vara en bild på den flickan som var mördad? hahhaa, min och pias humor asså (Y)
Btw, BJÖRN GUSTAVSSON VAR MED I BECK!!! (L)(L)
Dock hade han en scen i tio min och hittade offret och gav fulaste kyssen till en ful tjej, men guuud så söt HAN är (L)



kisses and hugs / leniis <3




är inne på pias inloggning, så det får bli en bild på henne när hon är på sin
studentbal och är påväg till valand ifrån götaplatsen, alla var jättefina, speciellt
hon (L) får se om ni kan hitta henne ;) (tips, hon tittar mot kameran)

melodifestivalen

Trevlig kväll hemma hos emil igår :)
Måste jag verkligen påstå, dock var jag tvungen att dra hem tidigt, men hade två matcher idag och skulle upp åtta för att träna småungarna idag, som varje lördag.

För en gångs skull så var jag faktiskt Väldigt pigg i hallen :O hallå, vad hände där liksom?? Men, de var ju bra i alla fall, för då såg jag inte helt stöörd ut, hahhah.

Spenderade nästan HELA min dag i torpa idag, no life eller vad ;D hahhah, men skulle spela match med damtvåan, så det var ingen ide att gå hem, skulle ändå vara med på p-99 träningen, dock bara tjugo min, hahha nödvändigt (Y)

Första matchen var i kungälv, mot marstrand ? borde man inte åka till kungälv, för att möta kungälv, hahhaa.
Vi vann, men de var verkligen ingen rolig match.... domarna var sämst, verkligen ALLA tyckte de, dem såg verkligen INGENTING, usch, trodde att domarna skulle sluta matchen, men den spelades klart, så de blev till slut 2-1 till oss (:

Kom till torpahallen direkt efter matchen, samlingen var typ en halv timme efter, men när vi kom spelade fortfarande IBF Göteborg mot Surte, och IBF VANN :D:D underbart att se, dem ligger delad första plats nu, kanske kan kvala till elitserien, det skulle inte vara dumt asså (Y)

Våran match, den var riktigt seeeg, usch, jag tyckte att det kändes som en träning, gick verkligen inte bra någonstans för mig, seriöst, jag blev typ sur på mig själv, men men, förlorade bara med 3-2.

Fick städa i hela hallen efteråt, Bara för att vi hade cafet :O vi har aldrig gjort de tidigare, men det var typ för att det är ju LOV!! men segt att vi skulle göra det, det är liksom en match där imorgon också, varför kan inte dem ta de då ;)

Ser på melodifestivalen nu, seriöst, hur dålig musik är de, det blir bara sämre och sämre varje år, jag skojar inte, det var typ 3 låtar som var bra, eller två va bra, en var okej. Scotts var ju den ända som hade en bra låt, vad händer med sverige och den sköna schlagern?? :O:O usch, kommer typ skämmas i eurovision, om det inte blir bättre låtar i de nästa deltävlignarna.


kisses and hugs / leniis <3





denna bilden får visa dagen för mig, INNEBANDY(L) kan inte bli bättre,
dock saknar jag stadslaget och västerås!! (L)

2 1/2 män <3

Astronomiprovet idag,
Gick faktiskt rätt bra, kändes som jag kunde det rätt bra ändå, kunde svara på allt, men det betyder inte att jag var säker på alla svaren ;) hahha.

Annars var dagen väldigt seg, hände inte så speciellt mycket, dock kommer vi in och ska ha engelska sista lektionen, så ser vi bara att ann har ställt stolarna som att vi ska ha prov :O OMG, det är så typiskt henne att göra så, men till slut får vi reda på att vi var typ utvalda att göra något sorts test, som kanske kommer vara med på nationella prov i engelska någon gång, eller något sånt.
Tack vare den grejen, fick vi sluta tidigare (Y) kan de bli bättre :D

När jag kommer hem, ligger min sjuka lilla pappa hemma och mår dålig :( tycker faktiskt synd om honom, han ser så sorgsen ut när han är riktigt sjuk :(


Var faktiskt duktig idag igen, pluggade direkt när jag kom hem, italienskaprov imorgn (N) jättekul... not

Men pluggade rejält en del, så jag gjorde klart allt inför imorgon, så jag känner mig väldigt förberedd och får hoppas på de bästa imorgon.


MAQ träning imorgon på innebandyn, ingen aning om va de är, men vi ska typ lära oss att träna rätt, så vi får se hur de blir. Killarna gjorde de förra veckan, då såg det rätt okej ut, men de kanske är roligare än de såg ut :)


ÅÅHHH!! Bara EN dag kvar, sen är det SPORTLOV !!!

Äntligen får jag sova ut (Y) jag älskar att sova, dessutom ska jag träffa min homies och ha en mysig mysig kväll (L)

Nu ska jag se 2 1/2 män, den är bäst <3


kisses and hugs / leniis<3





de va tider på ugglum de <3


one tree hill <3

Japp, då överlevde man en Bertil dag, seriöst, FYRA timmar med honom, inget illa menat han är en av de bästa lärarna, men att ha en och samma en hela dag, det blir liiite jobbigt i längden.
Man sitter där och ser på klockan när den är ett och vet att man ska vara kvar där i typ tre timmar, då blir man lite trött på att bara sitta där, dock får vi rätt mycket raster, så det är ändå en helt okej dag.

kul att man kommer till innebandyn och märker att man har glöm specialskyddet (Y) inte kul, shit var så nervös när jag inte hade den på mig :O men men thats life

ååh, jag bara ÄLSKAR OTH (L)
det finns ingen bättre serie, seriöst, jag kom in på den när jag kom hem, asså, jag bara älskar den, man kan inte göra något annat!
Jag måste verkligen ta och skaffa alla säsonger, så är det bara, ett faktum, men det gäller bara att få fram the money (Y) nästa steg XD men men,

nu ska jag se på vänner och köpa glass och försöka att få se mitt älskade one tree hill igen (L)(L)(L)



kisses and hugs / leniis <3




oth <3 tar en verkligen på hjärtat och man känner igen sig i serien (L)

litteraturens dag

Ganska seg dag.

Började nio, men självklart kom inte min buss, så kom typ lite sent, men hade i alla fall sällskap med Lajnoo, mycket trevligt. Så ballt, hon hade köpt ett lipsyl som luktar coca cola, hur ballt är inte det liksom? :D:D

Hade först boktips i klassen, som var på ca 15 pers, väldigt många engagerade, hehhe. Sen gick vi till biblioteket och fick boktips där med. Efter det var det föreläsning av Johanna Nilsson, tror jag hon hette, sen lyssnade vi på en bok.
Ingen direkt lång dag, kändes väldigt onödig, slutade dessutom 11:00.

Malin och Julia skulle prata med syo, så de var tvugna att vara kvar i skolan till typ halv två, så jag stannade en stund med dem en stund, så vi gick och satte oss på ett cafe, tog en varm choklad, mycket mysigt.
 Lyckat när jag skulle hem, märker att jag varken har mina hörlurar och min mp3, kul att jag inte hade någon musik, det är ju så sjukt segt att sitta på grön hela vägen hem, UTAN MUSIK!!
Men jag klararde mig (Y)

Var faktiskt en väldigt duktig flicka idag, har pluggat ända sedan jag kom hem :D så jag känner mig riktigt stolt över mig själv, så nu ska jag snart äta och senare blir det träning för min del, idag igen (Y)
Hoppas på att den ska gå väldigt bra idag, till skillnad ifrån vad den brukar göra, hehhe.



kisses and hugs / leniis<3


måndag imorgon.

Kul att jag gick upp sju idag, så när jag sitter och äter, kommer pappa ner och säger att han ska köra mig, så jag hade kunnat sova typ 40 min till, thanks liksom XD

Två matcher i svingeln med mina killar, första matchen vann de stort, men sen matcher efter gick det bara down (N) men men, dem blir bättre och bättre hela tiden, jag ser framsteg hos dem :D sen finns det dock några som inte alls kommer någonstans, som helt enkelt bara är i sin egna värld, hahah.

Sen var de egen match för min del.
Usch, det gick verkligen sämst, i början spelade vi faktiskt helt okej, men i tredje vet jag inte vad som hände :S Alla slutade bara spela typ, usch, var as arg när jag gick därifrån, dock på mig själv typ bara.

Väl hemma, skriver bellabus på msn och frågar om jag vill gå på bio med henne. Det var ju bara räddaren i nöden, jag hade verkligen tänkt på hur tråkig kväll jag skulle då, men så kommer bella. Som en ängel och räddar mig, hahhha.
Så ikväll ska vi se changeling:D:D har velat se den ända sen den visades på reklamen (Y) så otroligt bra verkar den!
Då kan även bella få sin andra present av mig (A)


kisses and hugs / leniis <3





jag älskar bellabus och våra stunder (L)

RSS 2.0