småkronorna






Någon som såg när våra kära Småkronor spelade i natt?
Det gjorde jag, segt att de spelar i kanada, direkt sändningen blir ju på natten. Men lätt värt att se. Speciellt när Brynäs har tre spelar med sig! Markström är ju grym i mål. De kan inte hitta en bättre målvakt. Grym match igår, mer spänning än när de mötte Tjeckien. Sån hockey gillar vi!

Sen på tal om hockey-brynäs måste jag tillägga att brynäs slog linköping idag, med 6-3 de är på gång nu asså! Gött é de!

Ja, imorgon är det nyårsafton. Någon mer än jag som tycker att det året nästan har gått för fort?? Känns som att det var igår jag fyllde år, och det är ju mer än ett halv år sen. Helt sinnes!
Men jag kommer ha en riktigt bra nyår! Vart jag ska är inget som jag nämner här, inga objudna gäster ska komma dit jag ska. Får berätta mer om det nästa år ;)

Vad har jag gjort dag nu då?
Inte mycket, hämtade en dator hos en kompis til pappa, annars inget vettigt. Johanna och peter kom hit på kvällen och såg lite film. Mys. Alltid kul att få besök, hahaha.
Hade en del goa skratt och snack, underbart.

Imorgon ska jag till amanda och fixa till mig, ååh, jag är så glad över min nyårsoutfite, bilder på den kommer senare. Ska vara hos amanda en bra tid och fixa henne och mig, sen drar jag mig till mitt ställe och hon till sitt. Hon är så snäll som fixar både mitt hår och smink!<3 men hon är ju bra på det, så jag klagar inte ;)

Någon som har några nyårslöften föresten?
Jag har inte kommit på så många, men i alla fall två ;)


- Ut och springa en gång i veckan, om jag inte har match!
- Träffa min homies mer anna och anna! viktigt!


Oj, detta blev ett långt inlägg. Men har inte skrivit på länge, så det får ni helt enkelt tåla :D

xoxo och Gott Nytt år!<3

5-2!

FAN VA GÖTT BRYNÄS 5-2 MOT FRÖLUNDA!!

GÖTT E DÉ !


samsung GT-S5230

Yes. Nu har jag inhandlat mig en ny telefon! Känns som att det var på tiden nu. Blev ingen Ultra Touch som var tanken ifrån början, den var lite för dyr för min ekonomi. Istället blev det en samsung GT-S5230, även den touch. Grymt snygg telefon. Även mina snälla föräldrar var med och bidrog för att hjälpa mig att köpa den!<3

Så nu sitter jag här och väntar på att den ska ladda klart. Längtar efter att gå igenom den och kolla på alla möjliga funktioner på den. Älskar att kolla igenom nya telefoner och se vad den har för roligt. När det är ens egna, blir det ännu roligare :D
Det är något jag ska spendera mig kväll med, bl.a

Träffade bella igår kväll. Mys. Tanken var la att vi skulle sett eight below<3 men den filmen glömde jag hemma. Istället såg vi sagan om kungens återkomst (ingen hit hos mig) sen dagissnuten. Mysig kväll med pepparkakor och kaffe. Inte helt fel att spendera juldagens kväll på det sättet.

Imorgon blir det kanske en sväng hos romell :)
Ska kanske ta mig och låna de första Stieg Larsson filmerna imorgon, har bara hört positivt om dem filmerna. Emelie tog med sig den sista boken till träningen, shiiit hur tjock som helst. NÅGON gång ska jag ta och läsa mig igenom alla de böckerna.






Min nya kära telefon!

xoxo


juldagen





Nu kommer aldrig julafton 2009 tillbaka, som min lärare hade sagt. Haha, han säger alltid så om alla loven när vi kommer tillbaka.
Igår hade jag en riktigt mysig jul. Fick många fina klappar, god mat och julig känsla. Alla blev glada för sina klappar, så det kändes som en väldigt bra julafton.

Tog även en promenad med peter på kvällen, riktigt mysigt. Gick runt i typ två timmar skulle jag gissa och bara pratade, minnen och allt möjligt. Gick även in på våran gamla skola och tittade. Det är helt sick hur tiden går fort. Alla minnen därifrån, shit, känns som det var igår man var där.

Ikväll blir det bara deeeg. Ska inte göra något vettigt alls, så ska en juldag vara!
Ska faktiskt vara lite duktig, pappa fick en ny mp3 av mig och pia igår, så ska vara snäll och lägga in lite goa låtar på den. Liiite får man nog gjort idag.
Stackars pia är tvungen att jobba idag :( tycker grymt synd om henne, jobba på självaste juldagen? Helt sick!
Men hon är duktig som gör det!<3


xoxo


god jul!


på tiden





Äntligen! Äntligen. Äntligen har jag köpt alla min julklappar. Stolt måste jag faktiskt säga att jag är. Tog mig en tur till rusta med syster, sen vidare, genom hela valhamra typ, sen vidare till stan. Hatar att köpa julklappar, det är så tungt att gå runt med alla påsar och presenter och inte vara säker på vad man ska köpa. Nej, det gillas icke. Nu är det gjort i alla fall. 

Fick hjälpa vB att hitta lite grejer till hennes maskerad, tror jag det är hon ska på. Hade jag inte haft så mycket att bära, hade det varit mycket roligare. Men men, vi fick köpt det mesta tror jag.

Snart får jag dra mig upp och slå in alla mina klappar. Dock är det en del av det roliga inom julklappsinköp. Fast jag får ändå ett sug att bara öppna alla när jag är klar, bara för att det är så kul att öppna.
Nu är jag så gott som klart, så det känns bra.

Måste bara berätta en sak. En kompis till oss kom nyligen hem ifrån australien. Hur ballt är det inte att åka dit liksom? Fast han är typ doktor inom matte (?) så det handlade mest om jobb, men ändå. Så snäll som min pappa är, bad han honom köpa något typiskt australiensiskt (stavning?) Då hade han köpt en varsin känguru, som håller i en bomerang. Hur snällt är inte det?
Bara för det, valde jag att döpa min till Johan, syrrans blev sockerpullan. Gillar mitt namn mycket bättre!

xoxo


ångest

Idag tog jag mig en tur in till stan med lunneryd, för att handla julklappar. Kan ju bara säga att det inte riktigt gick enligt planerna. Tänkte köpa så många att jag bara behöver åka in snabbt imorgon, men icke. Köpte la några stycken, men har fler att fixa. Istället för att leta, satte vi oss på espresso house och tog oss en kaffe, mys. Satt nog där i mer än två timmar och bara pratade, minnen och sånt. Åh, det var grymt mysigt!<3

Kom fram till att jag får nog ta och skriva upp exakt vad jag ska ge alla i år. Det går verkligen inte att gå runt och försöka få inspiration på stan, det är för mycket folk på stan! Jag klarar inte av det, alla är där och det är fullt i alla affärer. Åh, har sån ångest, borde fixat allt detta i november. Måste börja ta tag i julklapparna lite mer nästa år. Nyårslöfte typ.

Imorgon blir det stan igen, skulle kanske träffa julia. Mys. På kvällen skulle jag kanske på Jul på liseberg med syster, men vi får se hur det blir med då. Åh, jag måste verkligen fixa alla julklappar imorgon!

xoxo

eight below!<3

Detta är seriöst den BÄSTA filmen jag sett. Grät igenom mer än halva filmen!<3




äntligen jullov!





Äntligen har det efterlängtade jullovet kommit! Avslutningen igår var trevlig. Hade julfika med klassen+lekar, sen blev det föreställning i idrottshallen. Julia fick sin efterlängtade dunderpresent, hon blev jätteglad! Underbart att hon uppskattade den. Sen hade malla, så söt som hon är skrivit ett brev till mig och julia, var. Gullig som hon är!<3 vad som stod i brevet är privat och borde inte läsas här ;)

Efter avslutning mötte jag upp johanna i stan, skulle fixa en julklapp inför kvällen med laget. Blev en väldigt bra present.
Kvällen började med att bowla i partillebo hallen. Gick la sådär för mig, men betydligt bättre för mitt lag. Vi räknade ihop poängen vi hade tillsammans.
Efter gick vi hem till maria och christian och körde julklappsleken. Tyvärr var johanna tvungen att dra, stackare har skadat fötterna och kan knappt gå :( hoppas att det inte är något allvarligt med henne!
Hade mysigt hela kvällen igår, satt och spelade spel och tjötade med alla. Grymt rolig kväll! Måste göras om!

Idag ska jag vara duktig. Ska fixa i mitt rum och så. På kvällen blir det att träffa Frida. Det är verkligen dags att göra nu. Får se vad vi hittar på, men en film och godis är aldrig fel på en lördagskväll ;)
Måste hem hyfsat, ska upp och dömma imorgon. Sen simma, usch! Ångest!

xoxo

skönhetsbehandling

TYes, då är det dags för att sluta skolan imorgon. Det har jag väntat på ett bra tag, kan jag lova. Dock har jag fortfarande min ångest inför att jag inte har köpt en enda julklapp. Blir deppig när jag hör alla som börjar bli klara redan, hallå vad hände där liksom?

As chill dag i skolan. Fick reda på exakta betyget i matten först, klart godkänd! Duger mycket bra för min del. Sen fick man resultatet för olika prov och shit på engelskan, gick mer sisådär. Behöver inte gå in på detaljer, hehe.

Hade en bokad tid för ansiktisbehandling med malla, så det blev att vi stack och åt thai på terminalen. Älskar verkligen thaien där, underbart god!
Var väldigt tidiga inne i stan, så vi fixade en julklapp för malla, ska inte nämna det. Grymt weird snubbe träffade vi på bussen, åhh jag skrattar bara jag tänker på det, hhahahha. Händer alltid något skumt när vi är i stan.

Åh, ansiktsbehandlingen var helt underbar! Trodde att det skulle bli en plågsam och hemskt, som det har varit det tidigare gångerna, men icke. Helt underbar! Har verkligen fått en bättre hy, det är jag grymt glad för!

Nu måste jag upp och skriva lite julkort, blir nog nytt inlägg på lördag skulle jag gissa.

xoxo

stolt

Nu är jag grymt stolt över mig själv. Har lämnat in italienskan och svenskan, har gjort naturprovet. JAG ÄR KLAR!

Känns hur skönt som helst. Gött att det bara är två fucking dagar kvar. Dessutom sovmorgon de sista. Eller typ, i alla fall.
Imorgon blir det ansiktsbehandling med malla. Underbart. Det är så grymt skönt, bli ren och fin. Kommer iofs se ut som en tomat, men det är det värt i längden.
Så det ser jag verkligen fram emot!

Sitter i biblioteket nu och väntar på amanda. Som jag sagt tidigare ska jag ju träffa henne idag :) Ska bli grymt kul att träffa henne igen. Ta igen gamla minnen och prata och så, myspys.
Får se hur länge vi är inne, måste ju tänka på skolan imorgon ;)

Usch, visst nu börjar julen komma och man ska vara glad. Men ärligt så har jag lite ångest. Har inte köpt en enda julklapp! Har bara liiite ideer om vad jag ska ge folk. Måste verkligen ta tag i det när skolan slutar. Lovar att det kommer sluta med att jag köper allt dagen innan. Usch, måste skärpa mig!

Avslutning med innebandyn imorgon awesome. Riktigt najs ska det blir. Dock måste jag fixa en present dit med, ÅNGEST! Ska fixa något fint med johanna på fredag. En present, till någon mellan typ 30-16, förslag? Skulle vara underbart!

Nu ska jag underhålla mig med något annat än bloggen. Ska fortsätta min trevliga konversation med Stenholm!<3 underbara unge!

MALIN JOHANSSON!

GLÖM INTE ATT TA MED DIG LAPPEN IMORGON!

VIKTIGT!

xoxo


stolt

Nu är jag grymt stolt över mig själv. Har lämnat in italienskan och svenskan, har gjort naturprovet. JAG ÄR KLAR!

Känns hur skönt som helst. Gött att det bara är två fucking dagar kvar. Dessutom sovmorgon de sista. Eller typ, i alla fall.
Imorgon blir det ansiktsbehandling med malla. Underbart. Det är så grymt skönt, bli ren och fin. Kommer iofs se ut som en tomat, men det är det värt i längden.
Så det ser jag verkligen fram emot!

Sitter i biblioteket nu och väntar på amanda. Som jag sagt tidigare ska jag ju träffa henne idag :) Ska bli grymt kul att träffa henne igen. Ta igen gamla minnen och prata och så, myspys.
Får se hur länge vi är inne, måste ju tänka på skolan imorgon ;)

Usch, visst nu börjar julen komma och man ska vara glad. Men ärligt så har jag lite ångest. Har inte köpt en enda julklapp! Har bara liiite ideer om vad jag ska ge folk. Måste verkligen ta tag i det när skolan slutar. Lovar att det kommer sluta med att jag köper allt dagen innan. Usch, måste skärpa mig!

Avslutning med innebandyn imorgon awesome. Riktigt najs ska det blir. Dock måste jag fixa en present dit med, ÅNGEST! Ska fixa något fint med johanna på fredag. En present, till någon mellan typ 30-16, förslag? Skulle vara underbart!

Nu ska jag underhålla mig med något annat än bloggen. Ska fortsätta min trevliga konversation med Stenholm!<3 underbara unge!

MALIN JOHANSSON!

GLÖM INTE ATT TA MED DIG LAPPEN IMORGON!

VIKTIGT!

xoxo


skol-sm





Måndag igen. Känns faktiskt skönt för en gångs skull. Vilket innebär att vi slutar skolan om mindre än veckan! ja man är glad att det är måndag.
Fast sen kommer ju allt det negativa. Plugg. Inte så jättemycket, men jobbigt att ha det sista veckan.
Ett natur prov (perfekt för mig som verkligen älskar natur)
En inlämning i svenskan. Börjar komma igång riktigt bra på den. Har en grund, gäller bara att skriva en bra text som flyter på.
Ska jobba riktigt duktigt imorgon, så att den är klar. Känner inte att jag har lust att stanna kvar i skolan på onsdag (nästan en vana numera)

På onsdag ska jag även träffa Amanda. Det var inte igår, kan jag påstå. Ska träffa och ta en fika, snacka minnen. Myspys helt enkelt. Så det ser jag verkligen framemot

Idag var det skol-sm i kungälv. Mimers hus arrangerade det (stavning?)
Gick bra, vi gick vidare till nästa steg. Mötte Mimers hus och Rudebeck. Trodde att det var ett gymnasium i Göteborg, men kom sen frma till att den heter Sigrid Rudebeck. Så det borde inte vara samma, eller?

xoxo

syster ska firas


Världens bästa syster!<3



Denna helgen har mest inriktat sig på min syster!
Det är nämligen så att hon fyller 21 år på måndag! Grattis Grattis!<3
Men eftersom det är grymt segt att fylla år på en måndag, så bestämde vi att hon skulle firas tidigare. D.v.s lördag med kompisarna och söndag med familjen.
Så det började med lördagen:
Först blev det sista dagis innebandyn för jul GÖTT. sen blev det stan med bella, för att hitta två presenter till min syster. Hon förtjänar faktiskt en för de dagarna vi firar henne!
Sen sushi för att bli mätt inför kvällen, orkade inte göra någon stor middag direkt.

Kvällen blev riktigt lyckad, tycker jag. Även om det skedde vissa problem, men vi hade grymt kul i alla fall. Pias kompisar är grymt roliga att umgås med, så det var super.
När de äldre åkte in till stan, fick vi minderåriga, som sofia kallade oss, stanna hemma. Vi gick och hyrde Benjamin Buttons Otroliga liv. Grymt besvikelse måste jag säga. Somnade till den, kanske för att jag var trött, men mycket för att den var dåligt. Men men, vad ska man göra?

Ikväll blir det kalas med familjen. Mys. Har slått in den andra presenten till henne, så jag är redo.
Får ta och se hur kvällen blir

Nu kom mamma och pappa med mat. Så skriver imorgon igen.

xoxo

Anna, Anna och Helena!<3

Satt och pratade med lunneryd förut, så bestämde att dagens inlägg ska handla om De tre vännerna Anna, Anna och Helena!

Heregud, man vet inte riktigt vart man ska börja med detta. Ni som inte gick på Ugglumskolan, vet nog inte riktigt vilka vi är. Vi var (sorgligt nog) ett underbart litet gäng som umgicks tillsammans varje dag! Det gick inte en dag i skolan utan att vi fick oss ett underbart skratt!
När jag var med Anna och Anna, så levde jag livet. De var det bästa jag kunde tänka mig. Vi pratade om allt, även om det nästan inte fanns några bekymmer att prata om. De fanns vid min sida hela tiden!
Vi hade våran egna lilla hörna som vi allt satt på, varje rast, hade även speciella platser att sitta på. Alla visste typ att det var där vi satt!
Kommer ihåg den dagen, vi satt som vanligt i "vårat" rum, lyssnade på musik. Då kom låter Poison med Alice Cooper på. Då säger Anna;
- Det är så läskigt vilken manlig röst Hon har!
Anna instämmer!
Hahaha! Vem vet inte att Alice Cooper är en man?
Det är bara ett av alla de underbara minnen som jag har tillsammans med de två!

Saknar er så otroligt mycket brudar!
Vill verkligen att vi ska ta igen de åren vi har varit ifrån varandra.
Självklart blir det svårare när man börjar på olika skolor. Men våran vänskap är stark och jag vet att vi kan ha kvar den hur länge som helst!<3


I'm on fire!






Jag är så grymt stolt över mig själv idag!
- Har äntligen gjort det muntliga italienskaprovet, gick hyfsat, så det blir nog bra.
- Har gjort klart alla matteuppgifter inför matteprovet vi ska ha
- Har skrivit klart italienskatexten, även renskrivit den
- Skrivit klart+tränat på min engelska bokprat jag ska ha imorgon.
Grym är jag!

Nu är det bara att ta tag i det sista, svenskan och naturen. Dock känner jag lite problem i det, ska göra en del imorgon, ska bara fixa en bok till svenskan. Då kommer jag igång med det. Tänkte plugga extremt på söndag, men kom på att min syster ska ha kalas då. Men det löser jag. Får gå upp en hyfsad tid, sen låter jag alla andra göra det viktiga medan jag pluggar. Det löser sig!

Annars har dagen inte varit så innehållsrik. Skönt att vara på gång när det är så kort tid kvar. Känns bra. Ska göra lite engelska igen innan det blir nana kudden. Får se ifall det blir någon Bonde söker fru hos oss ikväll

xoxo

helgen börjar gå mot sitt slut




Denna helgen har varit grymt skön! Har nästan inte haft någon innebandy på hela helgen. Hade faktikst en match igår. Förutom det var det ingenting. Det är inte vanligt för min del måste jag säga!
Gick faktiskt rätt bra på matchen. Spelade med j-truppen, mot frölunda. Började rätt segt, men slutade väldigt bra. Resultatet slutade med 4-4, bra insatts brudar!

Annars har jag bara slappat och sovit ut denna helgen. Jag lovar, det är första helgen jag får göra det, sen skolan började. Som ni vet är det ju dagis innebandy och allt det från klockan nio på morgonen. Men men, thats my life.

Vill dock inte börja skolan imorgon. Vet vilken jobbig vecka det kommer bli. Tre prov och två inlämnigar, än så länge. Shit, det kommer ta på krafterna, får stanna kvar i skolan också.
Men jag kan alltid glädja mig åt att det är MINDRE än två veckor tills vi slutar skolan! Jag längtar!

Måste börjar skriva listor för vad alla ska få i julklapp. Sen måste jag även skriva önskelistor. Vilket jag tycker jättemycket om! Får se vad tomten kommer med för julklappar i år! :D

xoxo

för söt!

Detta är en av de få sakerna som får mig på bra humör nu.



RSS 2.0