orientering 1,54

Jag har faktiskt inte nämnt någon om min design på bloggen. Min kära vän Malla har nämligen designat den till mig. Vi tog några bilder utanför mastetjärn (stavning?) en dag efter skolan, sen tog det någon vecka och vola! Hur snygg är den inte?
Den represtenterar mig väldigt bra, jag är stolt över den. Är så glad över att hon fixade den för mig!<3
Ni kan även läsa hennes blogg på prinsmalla.blogg.se.

Idag hade vi orientering i skolan. Kände verkligen hur jag inte var taggad till det, vi skulle vara vid Finnsjön? Vet knappt vart det ligger. Pallrade mitt arsle till bussen och mötte upp vB på hålltplatsen där hon bor. Hade även sällskap med Natacha, Ivan och Johanna. Det tog en stund innan vi kom fram till målet, men vi kom fram.
Väl framme var det bara att göra sig redo till att börja. Hade lånat ett par snygga sådana där orienteringsbyxor, eller som man har när man springer allmänt. Ingen aning om vad det kallas, men fick låna det. Grymt skönt var det, kändes lite skumt i börja, men jag gillade det. Ska nog ta och fundera på om det är en bra investering till våren, tänker långt, haha.
vB och jag var lätt bäst på att orientera, trodde att det skulle gå sämre (jag är sämst på att läsa karta) men det fixade sig fint! vB läste mest kartan, jag försökte hjälpa till, jag sprang in i de konstiga ställena som knippsan satt. Så det blev ett bra teamwork.
Trodde dock att vi skulle ge upp vid den sista kontrollen. Hade kanske 40 min till godo på de sista två, men det var omöjligt att hitta den sista! Vi gick runt, men den fanns inte. När det kändes som att hoppet verkligen var ute, så ser jag den rakt framför mig! Halleluja!
Kom in på tiden 1 timme och 54 min, precis sex minuter ifrån att inte få mvg, men vi klarade det, kändes gött!

Ikväll ska jag på match i valhalla, mitt lag spelar, blev dock inte uttagen, men ska dit och kolla. Johanna ville snacka med mig angående träningen igår. Var inte med, hade stadslagsträning.
Hoppas vi vinner nu bara!

kalmar-blåvitt

Sitter och kollar på kalmar-blåvitt med mamma.
Dock spelar inte blåvitt så jättebra, men förhoppnigsvis blir det bättre i nästa halvlek. Det är ju guldjakt nu, då har man ju inte råd att förlora!
Tror även att Brynäs spelar idag, mot vilka minns jag inte, men tror att det var en match. Fick även sms från pappa för ett tag sen, där det stod att liverpool leder med 2-1, gött.
Nu gäller det bara att änglarna visar vilka stoltheter vi är ifrån Göteborg!

Annars har jag inte gjort mycket denna dagen, träning i torpa.
Har även färgat Pias hår, så får la se hur resultatet blir sen. Det blir säkert jättefint! (det var ju faktiskt jag som gjorde det, haha)
Ikväll ska jag nog dra mig till anna och se DISNEY! Vi hade faktiskt ett disneymaraton för ett tag sen, men har så många att vi inte hann se klart alla ;) får hoppas att vi hinner det idag.
Imorgon blir det bara plugg, om jag inte går förbi sävedalen och kollar in höstmarknaden, lite tvek faktiskt.

uddevalla

Har precis kommit hem ifrån Uddevalla. Fick en impuls fråga av anna igår om att åka till uddevalla och kolla när u-truppen spelade match där. Skulle träffat bella ikväll, men hon skulle spela, så då kunde jag lika gärna åka med och kolla på den.
IBK vann med 2-1, en bra match, kanske inte så jättespännande, men bra. Fick ett sånt otroligt sug att spela, så jobbigt, speciellt när jag inte blev uttagen till matchen på söndag :( fick precis reda på att johanna ska få spela den. Klart jag det är kul för henne, men blir lite avis, vill också spela. Men men, det kommer fler matcher.

Har inte så mycket mer att säga, är sjukt trött, ska nog sova nu!

hockey, hockey, hockey




Sitter och kollar på timrå-Brynäs just nu! Är så glad att elitserien är igång! Dags att börja se det nu varje kväll. Ser ut som att det går hyfsat bra för min göbbar.
Spelar sudden death, för er som  inte vet spelar man matchen ut, blir det lika spelas sudden death. Båda lagen har redan fått ett poäng var och nu spelar lagen om det sista poänget.
Den som vinner matchen får alltså två poäng, medan de som förlorar får ett. Men om man vinner på ordinarie match tid, får man tre poäng.
Åh! Äntligen har det börjat, det gillar vi mycket mycket.
Gött e de!

resursdag och träning

Hur skönt är det inte att få vara ledig på en dag som denna?
För det första blev jag inte väckt förrän halv tolv, det var hur skönt som helst att bara få sova ut.
Sen blev det lugn dag och när klockan började närma sig ett, blev det dags för att plugga. Kände att jag var duktig idag. Har fått gjort en del idag, så det blir bättre och bättre.

Snart blir det träning idag igen, känner mig grymt taggad. Kommer även få reda på ifall man får spela matchen i helgen. Till skillnad från de flesta andra lagen, har vi våran seriepremiär på söndag. Så jag hoppas att jag får spela den matchen! 

Imorgon är det skolfoto! Har i alla fall hittat något att ha på mig imorgon, men är ändå nervös. Det är alltid svårt när man det ska tas, även om man är förbered. Dock är jag inte speciellt glad över att fotot ska tas utanför gatu gott, vad hände där?
Alla lär ju stå och kolla när man står där och ska försöka le utan att ser det fejkat ut. Får hoppas på att det löser sig till det bästa i alla fall.

luke perry<3


min man!<3




Känns riktigt gött att veta att jag råkar ha resursdag imorgon, fett nice!
Det blir nog dock lite jobbigare imorgon, när jag vet att jag måste plugga rätt mycket, men det är verkligen inte helt fel att få sova ut och sen börja plugga. Så ni som inte är lediga imorgon, sorry for you!
Annars har min dag varit helt okej. Blir alltid grymt seg när man har innebandy på morgonen, men vad gör man inte för innebandy?
Trampade dock snett på foten, så fick vila slutet av passet, segt.
Annars var dagen bra, dock hade vi typ ingen lektion efter lunchen. Eller rättare sagt, man behövde inte gå på svenskan. Vi jobbar med argumenterande texter så kunde man gå på lektionen för att få respons och hjälp med sin text.

Imorgon börjar elitserien för Brynäs  del! Det är något jag har sett fram emot hela sommaren! Hockey Hockey!Jag ska lätt åka upp till Gävle någon gång och se Brynäs spela i hemma arenan Läckerol Arena! Sen lär jag ju försöka fixa biljetter till frölunda-Brynäs, när det spelas här i Göteborg! Äntligen!

Förut kom jag och tänka på hur mycket jag saknar serien Beverly Hills 90210! Är det någon mer än jag som gillar den serien?
Den är så grymt bra, när jag var mindre brukade jag, min syster och min pappa se ett avsnitt varje dag. Dock var det självklart repris, orginalet är typ från 80-talet. Ändå Älskar jag serien, speciellt Dylan, spelad av Luke Perry! Finns det någon snyggare, han är verkligen den där badboy, men ändå gulliga killen som man vill ha. Åh, jag vill verkligen att den ska börja sändas i tv igen!
Får ta och köpa säsongen på dvd, så att den inte försvinner helt!

MALLA!<3

TACK MALLA, DEN ÄR GRYMT FIN!
CAN'T WAIT TILLS DEN ÄR HELT KLAR!
DU ÄR BÄST<3

MESSAGE TO HELENA LAGER FROM MALLA

Jag är inte klar. Men hoppas du gillar början! <3

svenska grammatik





Har kommit från pluggandet ett tag nu, känner att man måste ta en paus när man håller på med det också. Snart blir det dags för träning, eller ah det är inte förrän halv nio. Fast jag ska dit tidigare och träffa johanna, den bruden har mycket godsaker att berätta för mig. Har varit exalterad ? (stavning?) hela dagen, så jag ska veta Allt, tro mig. Men det är inget ni får reda på ;)

Dagen gick hyfsat fort, ska få reda på vad Makt innebär inom företagsekonomi, så det kanske blir intressant. Har bara den lektionen och svenskaprov, grammatik på eftermiddagen, så det är en kort dag. Har ingen natur, eftersom det är halvklass, så börjar inte förrän 09:30, isn't it awesome?

Snart ska jag få tacos! Pia och andreas står och lagar den nu, de är så duktiga! Luktar otroligt gott dessutom! Nej, nu blir det mat och sen byta om för den sena träningen!


här e bästa laget ifrån staden göteborg





Äntligen match!
Mina kära vän Ellen följde med mig för att kolla när Änglarna tog hem segern på Gamla Ullevi mot hammarby. Den goa stämningen som var på i klacken, den går inte att jämföra något med. Love it!
Nu är det Blåvitt som leder allsvenskan, dock kommer aik imorgon och ska spela mot öis. Då får man ta och hålla på öis, under matchen, så att det låter Blåvitt vara kvar på toppen!

Har inte gjort mycket annat under dagen, blev mest taggning inför matchen. Blev mat på donken efter matchen, grymt hungrig var jag. Dock kunde inte ellen stanna så länge, hon skulle iväg på dans. Det var grymt kul att du vill hänga med idag!<3
Hon gjorde även en fin, väldigt ovanlig fläta på mig (kanske lägger upp den i ett annat inlägg, vem vet) men den var grymt fint, tack ellen!
Tänkte faktiskt gå ner till torpa vid 11:00 på U-truppen, men att få sova ut kändes lite mer lockande. Det kommer ju faktiskt fler matcher, säsongen började ju denna helgen. Så jag lär ju var där och kollar, isn't it awesome?
Ser framo emot skola imorgon?
- Svar nej!

sushi vid kanalen







Blev inte någon uppdatering igår, så får köra en på både dagen igår och dagen idag.
Rätt seg dag igår, trodde att jag skulle avlida, dagen gick så otroligt segt, men jag stod ut. Blev dock grymt trött på mig själv när vi skulle ha innebany. Skulle byta om, men allt jag hade med mig var sporttop, mina skor, fotskydd, fotledsskydd, strumpor, vattenflaska och överdrags kläder. Vad hände med t-shirt och short? Nej, då blev jag grymt trött på mig själv, hur kan man glömma det liksom?
Satt och pratade med Jonna hela träningen dock, så hade kul, följde även henne till 4-gott när vi hade slutat.

Skulle träffat bellabus senare på dagen, men hon hade blivit sjuk, så hon kunde :(
Blev istället så att jag hängde med syrran och sofia till liseberg för att se på Håkan Hellström. Träffade även deras kompis Gustav, väldigt trevlig prick.
Kan ju inte direkt påstå att jag är det största fanet av Håkan, men gillar klart några låtar av honom. Dock stod jag och sofia mest och skrattade under konserten, men det var najs.

Dagen idag började i torpahallen, som många lördagar framöver, vilket också är najs, kanske inte det roligaste att gå upp 08:00 på en lördag, men det får man leva med ibland. Jag har kul med Johanna, så varje inte liksom?
Skulle möta upp vB vi tre, hon skulle få luggen klippt av amanda, så jag gick runt på stan och fördrev tiden. Skulle köpa en superminiräknare, som vB kallar den, så när jag väl gjort det, gick jag till biblioteket och satt en stund. Mötte sedan upp vB och vi drog oss till amanda, resultatet blev jättefint!<3
Vi stack sen in till stan och köpte sushi! Träffade även louise inne på super sushi, det var verkligen inte igår. Väldigt roligt att se henne igen, hann dock inte tjöta så mycket, men det får vi ta igen!
Efter vi hade fått sushin, gick vi till kanalen och satt där och åt, mys mys.
Väl klara, tog hon bussen hem, och jag åkte hem till mig.

Sitter hemma nu och har precis sett Matilda med pappa, eller ah, han halvsov hela tiden, men jag gillar filmen. Vad som händer resten av kvällen återstår att se!

seriepremiär







Träning idag igen då.
Grymt skönt att komma igång med träningen med laget, okej det var bara en dag sen sist, men jag har typ blivit besatt av att träna. När jag inte har träning, sitter jag hemma och pluggar, men när jag blir klar, kan jag ibland bli uttråkad? Vad händer med mig?
Fick i alla fall en skön träning idag, sen fys på de. Även fast det är jobbigt för stunden, känner man sig så duktig när man går hem, för då har man gjort något bra för kroppen. Så det ska fortsättas!

Det blir ingen seriepremär i helgen :( jag såg verkligen fram emot det, men nej, i tisdags får jag reda på att den matchen är flyttad, varför vet jag inte. Vad ska man nu göra istället för att spela innebandy, en hel helg utan innebandy, eller jag lär ju dra till torpa och kolla på u-truppen, men det är nästan värre, för då får man bara mer lust att spela. Livet är hårt...

Nu ska vi inte hänga läpp för de, jag klarar mig allt. Kan ju alltid trösta mig med att jag ska på Blåvitt-Hammarby på söndag med scott. Det är riktigt najs, lördag blir det dagis innebandy, innebandyskolan, massa veckosnack med johanna (en grej vi har, haha) sen hem till amanda för att klippa håret på vB. Så det blir säkert bra!

Dagen har annars inte varit så inrikesfull, kan man säga så?
Var på västtrafik och snackade med dem angående min argumenterande text, de var grymt hjälpsamma, ska ringa till deras kundtjänst imorgon. Man skulle tydligen kunna få intervjua någon, det hade varit något, haha.
Sitter och kollar på Liverpool (L) nu med pappa, så får nog sluta, sen måste man också lägga sig, det är en ny dag imorgon!


stå upp för staden göteborg


RIP Patrik Swayze<3





Äntligen har man fått biljetter till Blåvitt-hammarby! Ska dra dit med min scott, det kommer bli grymt najs. Det är något jag verkligen längtar till denna veckan!
Kommer stå under klacken och höra den goa sången som sjungs av hela klacken, som man även själv kommer hänga med på, åh, det gillar vi enormt!

Läste i tidningen igår att Patrik Swayze har dött... rip
Det var grymt sorgligt faktiskt, en bra skådespelar, dog i cancer. Hatar att folk ska behöva dö i det. Hemskt, hoppas att det aldrig händer någon nära till mig.
För att hedra honom, läste jag att de ska visa Dirty Dancing på svt fredag 22:00. Det är en film jag ska se i alla fall, det är la ingen som har missat det kända citatet;
- Nobody puts baby in a corner
Åh! Jag älskar den scenen, hela vändpunkten kommer då! Har ni inte sett filmen, se den på fredag då!

Min dag har inte varit så informationsfulls, så har inte direkt något kul att berätta. Ingen träning idag, kommer imorgon istället. Får se hur resten av veckan slutar, på lördag har jag fixat så att vB ska få sin lugg klippt av amanda, awesome.
Börjar 09:20 imorgon och slutar 11:50, vilket är mycket najs, men stannar nog kvar i skolan och pluggar ett tag, känner att jag ska vara duktig, nu när vi slutar så sent.
Nej, nu måste jag börja plugga!


inte okej

Fick precis reda på att elitserien inte börjar förrän runt 20-21. Jag som verkligen såg fram emot det på onsdag, aja, det kommer snart i alla fall ;)

scotts - jag tror på oss

Så dagens låt! Ja, jag gillar dansband



10-3



tro det eller ej - men jag har varit brunett
Italia -05



Yes, gå upp 06:00 på en söndag! Det kan inte bli bättre!
Dock måste jag påstå att när jag väl var uppe och påväg till matchen var jag ändå pigg, någonstans inne i mig fanns det en del taggning dessutom. Var så glad över att få spela igen!

Vi hade första matchen i partillebo hallen, de döh. Hahah, men det var kul, lite ont om folk bara, de kom på matcherna efter. I alla fall, vi vann mot Marstrand med 10-3,  inte helt fel. Var grymt taggade när matchen började, kändes det som i alla fall. Så att gå upp sex var det värt med det resultatet i alla fall!

Vad har jag annars gjort i helgen då?
Jag har kollat innebandy hela helgen, förvånad? Usch, det var både kul och jobbigt att kolla. Hade ett sån spelsug redan i fredags och det blir självklart inte bättre när man ser innebandy. Men det var grymt kul att kolla. Synd att det inte gick bättre bara.
Tog en promenad med peter igår, mycket trevligt. Har inte träffat honom på länge, så det var dags nu! Fick pratat en del, vilket kändes bra.

Nästa vecka börjar serien, vilket är awesome. Men vad som är ännu bättre är att på onsdag börjar ELITSERIEN.´Det har jag väntat på ett bra tag. För er som inte vet, så ligger Brynäs IF närmast mitt hjärta, inom hockeyn, no matter what!

björnslaget







Idag börjar Björnslaget, självklart ska in och kolla på detta under hela helgen, awesome.
Grymt segt att jag försov mig i morse. Pappa kom in i rummet och frågade mig om jag inte skulle upp, klockan var dock bara kvart över, men det innebar att jag hade en halv timme på mig att packa väskan, klä på mig, äta och göra mig ordning. Som tur var hann jag väldigt perfekt till bussen, så det kändes ju ändå skönt. Får bara se till att skärpa mig till imorgon.

Jag har kommit fram till en sak, jag kommer typ aldrig fatta MATTE B!
Skojar inte, jag satt nästan hela lektionen och försökte förstå det, men det gick bara inte. Typ när det var fem minuter kvar, så började det klana upp lite för mig. Får verkligen ta i med hårdhandskarna nu, jag ska minst bli i godkänd i matte, så är det bara. Kom igen nu!

Dagen var annars seg bara, våran långa lunchrast tar typ på våra krafter. Men jag står ut, det är ju viktiga saker vi lär oss, eller e de de, som malla hade sagt ;)

Sitter och kollar på Tillbaka till Aidensfield, någon som sett den?
Ska snart iväg och hämta johanna, sen vänder sig destinationen mot lundbystrand för att se Innebandy! Awesome :D
Kommer bli så sjukt sugen på att spela, men får helt enkelt vänta tills söndag 08:00, isn't it awesome?

så klockrena!


kul sovmorgon?


kolla in min mödarblick på bilden, haha
den hade du inte velat möta i en mörk gränd! ;)






Kände mig otroligt peppad till träningen idag och är mycket stolt över mig nu. Egentligen vet jag inte riktigt varför, men det är la för att när jag väl har tränat vet jag att jag har gjort något bra, eller något xD

Idag var den älskade torsdagen i skolan. Börja 09:20 och sluta 11:50, det kan inte bli bättre!
Blev rätt segt efter det, hade tänkt och fixa och dona lite för malla, men det gick inte bra, så blev alla på dåligt humör, haha. Det löste sig till slut, våra humör i alla fall, så det blev en bra avslutning ;)

Träningen var väldigt intressant på något sätt idag. Hade en teknik bana i kanske 20 min, sen körde vi tvåmål resten av träningen. Men det slutade inte där, vi hade även fys. Våra tränare har kommit fram till att, eftersom vi har en så tidig träning på torsdagar, har de beslutat att köra fys en halvtimme efter den träningen. Isn't it awesome?

Sen har vi ju cup denna helgen, fast det är bara två matcher, IBF tog tydligen våran tredje, men men vad ska man göra? I alla fall, har en match imorgon och en på söndag morgon. Vi delar typ upp oss, för att vi är så många nu, så man spelar den ena eller den andra. Så jag hade lite förhoppningar om att få spela den imorgon, eftersom jag inte är den bästa morgonmänniskan, men NEJ! Självklart fick jag den tidiga matchen, kul att gå upp typ sex på en Söndag!
Men vad gör man inte för innebandyn?

Såg precis idol med min kära familj! Herregud asså, hon Mariette, hennes röst, jag blev helt såld när jag hörde henne. Om någon ska vinna Idol, så är det lätt hon!


<3

Du är grymt saknad!<3


fotobilder






Sprang det "efterlängtade" cooper testet idag.
Fick en föbättring på typ två min, det låter väldigt bra, men vet man vad min tidigare tid var, så är det inte så jättebra, haha. Den tiden kommer jag dock inte avslöja för någon här,  thats my secret.
Trodde nästan att jag skulle avlida på naturkunskapen idag, först hörde man en sak, så stämde inte det, men det gjorde inte det heller, för det var samma som det första och jag hängde inte med någonstans. Som du tur var, fanns malla och vB där för att hjälpa mig. Så fattade lite mot slutet i alla fall.

Stannade kvar i skolan en stund och blev fotograferad av fotografen MALIN!
Den tösen ska nämligen var underbara och designa min blogg, så att den blir lite roligare att läsa. Skickade några bilder till henne igår, men de bilderna var inte acceptabla, eller ah, de var svåra att arbeta med, så hon krävde att vi skulle ta lite med hennes kamera annars skulle hon inte ställa upp.
Så det hela slutade med att, jag, hon och vB stod ute vid Massetjärn och tog massa bilder på oss, awesome. Har fått några bilder på mig (varav en där uppe) och några på vB, seriöst, hon vacker blev inte den kvinnan, jag blir så avis på henne, helt stört vad bra hon blev!<3
Måste säga att jag blev ändå väldigt nöjd med min bilder, visste inte att jag kunde bli så bra på kort, Tack Malla, du är bäst!<3


takida









Fick sluta tidigare idag, awesome
Hade ingen gympa, fick vi reda på läraren inte var där. Men istället för att åka hem och inte göra något vettigt, stannade jag och vB kvar i skolan och gjorde våran planering inför gympalektionen vi ska hålla. Så då kände jag att vi var väldigt duktigt!
Fick ett gulligt sms av Carro innan jag åkte hem också, det gjorde min dag<3

När jag väl kom hem kände jag att jag blev grymt uttråkad, jag hade inget att göra. Hade inget direkt att plugga, så jag satt bara inne på datorn och väntade på att tiden skulle dra ut.
Som tur var, hade våran träning blivit flyttad tidigare, så jag hann dra iväg i god tid!
Träningen var rätt seg, gick inte sådär grymt bra för mig, men man kan inte alltid ha en grymme träning. Dock var det grymt skönt att komma igång igen, tränade inte på hela veckan, så nu var det verkligen dags igen.

Pratade även med Camilla idag, hon, jag och Anna ska gå på Takida den 26 november i Lisebergshallen, awesome! Det kommer bli grymt kul, gillar det bandet. Självklart har jag inte koll på alla deras låtar. Det är typ min grej, gillar miljoner låtar, men har ingen aning om vad de heter, men känner igen de så fort jag hör de. Får ta och skärpa mig på den fronten, så att jag får tag på alla min låtar!

beck - i stormens öga








Kom nyss hem ifrån bio med frida!<3
Vi såg den alltid grymma Beck - I stormens öga!
Det är verkligen ett måste på att se den, om man nu gillar beck filmerna, vill säga. Jag då, som alltid har tyckt om de filmerna, måste säga att filmen får 5/5 toaster ;)
Filmen var grymt bra, tro mig, som alla borde gå och se, så värd 95 kr asså!

livet i torpahallen










Då var det igång med livet i torpahallen, spenderad med johanna, igång igen.
Träffade mjölis i fredags och fick reda på att dagen efter, d.v.s lördag, så var det dags för dagis och innebandyskolan igen. Japp, dags att börja gå upp klockan 08:00 ! på en lördag morgon. Inte direkt det roligaste jag vet, men det är ändå värt det. Har väldigt roligt där nere, speciellt när johanna är med.
Vi får liksom köra en uppdatering om hur våra veckor har varit, eller ah, inte för att det blir så mycket nytt, vi ses redan tre gånger i veckan innan det, men men. Vi gillar det!

Igår hade johanna party, eftersom hon har fyllt år, dock var det i augusti, som hon firade i svingeln sporthall. Det var inte helt fel kan jag säga, ha hela den hallen för oss själva, var ca 20 pers, awesome!
Grymt kul var det igår i alla fall, så det är inget jag hade sagt nej till en gång till.
Jag och emma gav henne en månadsten i present, fick reda på att hon hade velat ha det, så varför inte? Det är nåot som hon uppskattar och är riktigt fint.
Vad gjorde vi nu då? Jo, vi hade en tävling, mellan två lag om vilka som kunde göra den godaste/finaste tårtan, mitt lag vann, awesome
Gjorde en lek med ballonger, dock vann inte vi, men vi vann på tårtan. Sjöng singstar, gitarrhero, och massa trevliga saker.

Klippte mig även i torsdags, blev riktigt nöjd faktiskt, blond och nyklippt igen awesome!
Hur stor chans är det egentligen, min frisör berättade att hon har spelat inneband i challengers a-lag, spelar i guldheden nu, som jag kommer möta i serien och har haft min nuvarande tränare. Hur stort är oddset på det? hahah, det var kul att höra. Så hade grymt trevligt när jag var där i mina två timmar (Y)

Spenderade min studiedagen först på stan för en present till johanna, sen mysig film med lunneryd. Det var skönt att träffa henne och bara mysa och prata. Det får vi helt klart göra om!


pråkresa


Hahaha, helt seriöst, jag döör!





stadslaget











Jag känner att jag börjar förstå matte B mer och mer. Satt kvar i skolan med malla en stund, jag skulle göra matte och hon organisation och ledarskap. Det tog en stund, men till slut ramlade tio-öringen ner, som min pappa skulle säga xD
Var även i stan idag för lilla vBs skull, hon skulle provrida idag, inte för att jag har världens koll på vad det betyder, men hon var grymt nervös och det märktes på henne. Men det gick säkert bra, väntar på att hon ska ta och höra av sig, dags att hon börjar göra det snart!

Malla skulle på förhandsvisning av Prinsessa idag, jag vill också gå på den! Har sett trailern för den, verkar hur bra som helst, dock väldigt hemsk. Men vilken film är inte det?
Hoppas bara att den är bra, så jag också kan ta och se den, och att det verkligen är värd pengarna!
Träffade även frida!<3 när jag åkte hemifrån stan, gick runt lite med lunneryd och rebecca. Åh, har saknat min frida, ska till och med träffa henne på söndag, finally typ!<3

Är hemma hos elin nu, har varit hos henne typ hela dagen, sen jag slutade. Det var inte igår jag träffade henne, så det är mys. Vi har inte gjort så mycket, degat, pluggat, eller elin håller fortfarande på med det och jag sitter här med en kopp kaffe som hennes pappa har gjort, awesome!

Men hon får börja bli klar nu, så vi kan leka en stund till för det är ju skola imorgon med, så man kan inte vara borta hur länge som helst. Imorgon blir det frisören och träffa ems för att fixa present till johanna, awesome!


blåvitt för evigt!



Rätt dålig skärpa, men armbandet är fint!<3





Tjena, vilken dålig uppdatering det har varit det senaste. Okej, jag vet inte ifall jag egentligen har några trogna läsare, men det är kul att skriva av sig lite då och då. Det är ju mycket trevligt ifall det finns någon liten prick som läsare, får gärna kommentera!
Ja, vad har jag gjort det senaste?

Åkte till Halmstad i lördags, skulle spela två matcher med laget. De första för säsongen dessutom, med de nya tränarna också, inte illa!
Förlorade dock en, men vann en också, grymt kul att spela! Kände att jag verkligen har saknat hallarna och spela, mm det var en underbar känsla att vara tillbaka på planen igen!
När jag kom hem var det dags för kräftskiva hos oss. Kan ju inte påstå att jag var det social sällskapet direkt. Men efter ha åkt bil en och en halv timme, spelat två matcher och åkt hem en och en halv timme igen, vad kan man begära då? Inget!
Så jag höll mig mest inne och såg på Bridget Jones Dagbok, inte helt fel.

På söndagen blev det BLÅVITT-Elfsborg, med mamma. Fick egentligen biljetter på borta klacken( mamma var lite sen med att få tag på biljetter) men vi hade en sån tur att vi blev ledda till Blåvittklacken, inte helt fel alls! awesome :D
4-0, matchen kunde inte sluta bättre, fast det var en jämn match i hela första, sen tappade elfsborg allt när Blåvitt fick in sitt första mål. Aja, jag är bara glad att Änglarna är ett steg närmare GULDET! Det börjar närma sig nu, awesome!

Har även varit på Blåvittshopen och handlat lite med min mamma! Det är typ super rea nu där, eftersom den ska flyttas till Ullevi, så ska allt bort. Varför inte ta chansen och köpa lite?
Så det blev lite intressanta saker, en t-shirt bl.a, awesome

Fick även, äntligen min försenade julklapp ifrån malla!<3
fick ett fint armband, gillar det jättemycket(L)
Tack malla, jag älskar det! (L)


RSS 2.0