tre veckor

Måste börja med att säga att Takida var GRYM!
Dock tog det ett bra tag innan de började spela. Jag menar, det skulle börja åtta. Takida började inte förrän 21:50, hallå eller.
Kan ju säga att vi var extremt nära på att dra. Grymt skönt att vi inte gjorde det.
Helgens händelser då;
Fredag, blev det bio med camilla och anna. Det blev New Moon! grymt bra asså! Har läst alla fyra böckerna, så nu är det dags för filmerna. Ett stort plus för min del. Väntar som ett as på nästa!

Lördag; Träna småbarnen som alltid. Dock hann jag inte vara med hela dagen, åkte till lindås för att spela med u-truppen. Tyvärr förlust, rolig match ändå. Slarvade i slutet, men men.
Sen såg jag två matcher i torpa (mitt andra hem typ) sen blev det mys och titanic. Seriöst, den filmen är farlig att se. Grät i stort sett i halva filmen. Tänk bara, det är sant det som hände. Sen att lägga till den kärleken. Börjar typ gråta bara jag tänker på de.

Söndag; Dömning 09:00. Ensam. Nervöst innan, som tur var det -00 jag skulle döma. Det gick bra. Kändes väldigt bra efter. Åkte till svingeln efter och såg p-98 med johanna och jeanette. Väldigt trevligt. Sen blev det plugg, usch, hatar att plugga. Blev faktiskt klar med matten, nöjd. På kvällen bar det av mot ale, för match. Förlust, tyvärr. Men men vad ska man göra.
Slog till armen, så kan inte vara med på stadslagsträningen idag :(
Får plugga istället.
Hoppas ni hade en trevlig kväll.

xoxo

tonight

Är det dags för träning och Takida med underbara ! <3

skönhetsbehandling


Brist på bilder - men snygg är han!




Till dagens ära var det buffertdag. Dock var jag, malla och vB grymt duktigt och pallrade våra arslen till skolan. Satt i skolan och pluggade intensivt (faktiskt) från 10:30-13:30 självklart blev det lunch där emellan. Väldigt bra gjort av oss tycker jag.
Börjar dessutom fatta mer inför bokföringsprovet nästa vecka (PANIK!) så det kändes att det var dags att ta tag i det! Stannar nog kvar i skolan imorgon med, man pluggar så mycket bättre där. Gött!

Beställde även tid för skönhetsbehandling. Jag och malla ska göra det, hon hade fått rabatt, så då ville hon göra det med mig. Gulligt av henne. Dock är det liite segt att vi gör det dagen innan vi slutar, men vad ska man göra. Det blir ju gjort i alla fall :)

Träning idag. I'm back on track again!
Blev bara enskilda foton igår. Usch. Grymt dåligt för mig. Men som vi sa, innebandykort har aldrig blivit bra. Så varför skulle det ändras nu?
Snart ska jag fixa att jag får ett nummer, känns inte direkt kul att vara nummerlös. Får snacka med magnus!

xoxo

jag ska vara stark!






Nu är det dags för mig att börja träna igen. Äntligen. Har inte hunnit träna på en hel veckan. Kanske inte låter så mycket, men det känns. Tro mig. Inte okej!
Så det blir den goaste träningen att börja med 21:00-22:30! Som tur var har jag buffertdag imorgon, så jag orkar dagen. Dock ska jag vara duktig och gå till skolan och plugga ändå.

Fick även reda på att det är lagfoto innan träningen idag. Tack Emmy! Annars hade jag inte vetat det, usch, det vill jag inte vara med om en gång till. Så ska dit åtta och just nu ser jag ut som ett as. Får ta och försöka göra någon förbättring så att jag ser accpetabel ut på bilden!

Kom och tänka på det när jag satt och läste bloggar. Måste börja fixa julklappar snart. Det börjar verkligen närma sig nu. Bara fyra veckor kvar i skolan. Shit.
Men har bestämt mig. Har en budget på att inte för mycket på julklappar i år. Visst, vissa kommer bli dyrare än andra. Ska ändå försöka hålla en jämn och bra summa.

Mycket plugg i veckan, men som sagt jag ska vara duktig!
Snart får jag göra mig i ordning till träningen, wiiie!

xoxo

one tree hill

Hur gulligt är inte detta liksom?
Man måste erkänna att min blir lite småkär ;)

söndag

Söndag igen. Segt. Känner mig inte pepp på att dra arslet till skolan imorgon. Måndagar är de värsta. Första lektionen 08:45 (helt okej) med företagsekonomi, i TVÅ timmar! Bara tanken av den lektionen gör en trött. Rätt gött ändå att man har buffertdag på tisdag. Känns som att vi är lediga hela tiden nu.
Snart är det jullov, eller ah, typ.

Vad har man gjort i helgen nu då. Hoppas alla har haft en trevlig helg.
I fredags var jag hemma hos johanna med frida. Vi skulle ha en mysig hemmakväll, passade bra pga att vi har dagis innebandy och innebandyskola på lördagsmorgonen.
Såg Idol, första gången jag kollar sen auditions var, hehe. Sen blev det Ice Age 3, grymt bra. Skrattade grymt mycket, verkligen värd att se!

Lördagen blev inte så innehållsrik. Såg några avsnitt av Ullared med syster och mamma, sen blev det beck senare på kvällen.

Söndag, dagen började med dömning i torpa, 09:00-11:00. Gick väldigt bra. Första gången jag kände mig riktigt nöjd över mig själv. Skön start på dagen
Sen blev det kalas borta i Jörlanda. Trevligt. Nästan hela släkten var där, kändes det som i alla fall.
Så det var min helg.

Märkte att jag hade en del av första säsongen av One Tree Hill på skrivbordet. Jag verkligen Älskar den serien. Följde den extremt mycket förut, men har tappat det nu. Dock börjar den bli lite sämre än innan. När de gick i skolan var den underbart grym. Nu börjar det gå lite för långt. Får ett sug att börja se lite gamla avsnitt nu.
Får ta och köpa mig mer säsonger, lätt värt!

xoxo

stipendium





Denna dagen började med att jag gick upp tre gånger, vad hände där liksom?
Hade fått fö mig, i sömnen, att jag skulle upp 07:10 och gick upp. Sen slog det mig att jag borde kolla klockan, då är den bara 05:10. Så jag lägger mig ner och somnar om igen. Sen vaknar jag igen, drar upp rullgardinen, kollar klockan och då är den bara 07:10, fast jag egentligen ska upp 07:30, så jag somnar om en sista gång. Går inte upp förrän klockan ringer.
Kanske inte låter som det roligaste, men det var det när man berättar med mer inlevelse!

Hade grym tur idag. Kom lagom till terminalen, för att ta min buss. Då står det på displayen att bussen innan den jag ska ta, är 40 min sen? Min buss är då 15 min sen, lyckat!
Så jag går och snackar med någon brud på västtrafik, finns ingen buss som jag kan ta, så att jag kommer i tid till skolan. Dessutom kan man inte veta när bussen kommer, den kan komma allt ifrån en timme till två min. Så jag får gå tillbaka och sätta mig.
Men turen som jag har, kommer bussen åtta över nio, bara en minut senare än den ska göra, bussen efter den jag tänkte ta. Så kommer precis i tid, tur?

Fick mitt stipendium idag! Har varit en duktig ledare inom klubben, så jag belönades för det! Kul!
Dock kanske det inte var världens största cermoni, torpaskolans aula. Måste erkänna att jag fick lite flash back ifrån den tiden jag gick där. Shit, det var grymt längesen, sjuan slutade jag där. Det var inte igår, tiden går fort.

Har skickat in min svenska novell nu. Hoppas min lärare uppskattar den, känns ändå helt okej. Det borde jag inte tänka, varför gång jag tänker så, går det mycket dåligare än jag trodde. Får helt enkelt hålla mig neutral bara!
Resursdag imorgon, underbart. Blir plugg inom italienska, stan med syster kanske och träffa malla och vB en stund på eftermiddagen!

xoxo

bad girl, bad girl, what you're gonna do






Kanske ska ta tag i bloggandet igen, om jag nu har några trogna läsare. Vad tycker ni?
Det är ändå skönt att ibland få skriva av sig, när man känner att det ibland kliar i fingrarna och man bara vill skriva. Då är det kul att skriva i bloggen, speciellt om man har något roligt att dela med alla andra.
Får se hur det går med bloggandet.

Sen var det en viss person som klagade lite på bilden från förra inlägget, men icke. Jag kommer inte ta bort det, jag gillar den bilden och har inte så många på oss två. Så du får helt enkelt ta att överleva BELLA!

Grymt kul "händelse" idag. Julia, den ängeln som hon är, stannade kvar i skolan med mig idag. Hade stadslagsträning så tidigt, att det inte var värt att åka hem i mellan.

Stadslagsträning var det även dags för denna dag. Gick helt okej. Känner inte mig ofta nöjd efter de träningarna, men det kommer antar jag. Får ta igen det när vi spelar matcher.
Fick även testa kläderna vi ska ha under sm i april. Känner att det börjar närma sig nu och att man har en plats  laget.

Har även kommit fram till vad jag vill tatuera in när jag har fyllt arton! Det är något (kanske onödigt) som jag har funderat på det senaste. Jag känner mig nöjd över mina val. När jag kommer göra det, är en annan sak.

xoxo

novell


Prom queen och servitris




Då var det söndag. Sista dagen på veckan. Surt. Hade gärna varit ledig några dagar till. Får glädja mig med att jag är ledig på onsdag nästa vecka. Okej, det är grymt, men är inte på bästa humöret för att glädjas för det än.

Har dömt idag. Gick la sådär. Började bra, sista matchen gick dock inte lika. Vad tänker man med? Min fjärde match att döma blir pojkar -98, inte okej! Speciellt inte när man känner halva laget och halva hallen. Pressen satte enormt på mig, hade inte riktigt lust att tabba mig.
Självklart gjorde jag det, har inte riktigt lust att gå in på det, så vi lämnar det där. Dock var det kul att döma med api, gör jag gärna igen.
Men att döma pojkar -98 igen, det får jag ta en tankeställare till först.

Tjejmiddag hemma hos camilla igår. Mycket trevligt, och svettigt. Hahha, vi spelade twister. Märkte vilka muskler jag har, igår. Om jag nu får kalla det så. Hade så ont i både händer och ben när vi var klara. Mycket kul var det.
Såg även Confessions of a shopaholic, har redan sett den, men den är helt klart värd att se, do it!

Sitter och skriver novell nu, tänkte skicka in första utdraget (säger man så?) till min lärare och hoppas på att hon kan ge respons på tisdag. Sen måste jag jobba lite med moms, läxförhör imorgon, som troligtvis kommer vara på fem sidor!
Stadslagsträning imorgon, så missar min egna, segt.

xoxo

fredagsmys






Då var det dags för fredagsmys igen. En underbart skön känsla av att skolan har tagit sitt slut på denna veckan. Dock är jag hemma? Vad hände där liksom. Fast det kan ändå vara grymt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull också, yeah?

Min favorit malla var riktigt duktig idag! Visste att det skulle gå mot en lösning. Malin, du är en bra bit på vägen, du är bäst!<3
 
Dagen var för övrigt grymt seg bara!
Haha, trodde att gustav skulle flippa ut under matten. Jag och julia, som man kanske tror är duktiga och stannar kvar efter lektion för att be om mer hjälp. Det kanske är riktigt sant, vi fattar ingenting och vill ha  hjälp av gustav. Haha, det är nästan synd om honom, han klarar typ inte av att vi inte fattar. Hang in there!
Kanske någon vacker kommer jag uppskatta matte? Inte troligt, men vem vet?

Nu känner jag att det är dags för en film!
Jag är grymt sugen på att se Dansar med vargar, grymt bra film med Kevin Costner tror jag att det är. Verkligen en film man borde se, dock ser min föräldrar på doobidoo nu. Får ta och fjäska in mig sen, så att jag får se min film!

För övrigt gick det väldigt bra hos sjukgymnasten! Har fått lite övningar och strechningsövningar att göra, så nu får jag ligga i och gör som han säger!

xoxo

Malin Johansson, jag vet att du klarar det, du är bäst!

Hur gött är det inte när man på tisdagen får reda på att det är resursdag på torsdag, med andra ord IMORGON. Jo, man blir hur lycklig som helst, att få ledigt en dag i veckan, det är en stor skön skillnad! Dessutom blir det bara bättre, vi är lediga en dag i veckan, i TRE veckor, om man räknar med denna veckan då. Det kan inte bli bättre!
Dock, när det är över kommer alla de jobbiga sista proven för terminen. Fast vi har ju de lediga dagarna att plugga in extra på det. Något som jag tänker göra i alla fall. Har faktiskt blivit bättre på det idag!

Idag hände det! Malin var duktig och tog ansvar! Jag blev stolt över henne!
Malin, om du ser detta. Du var grym idag! Det kommer lösa sig! Du är bäst!<3
Vad det handlar om, är inget för allmänheten att veta, så släpp de.

Annars var det ingen direkt speciell dag idag, fick ÌNTE tillbaka naturprovet idag. Seriöst! Provet var på typ tre sidor, HÖGT. Det var tre veckor sen vi gjorde det och hon har inte rättat! Medan bertil har ett "läxförhör" på typ tre sidor mer och vi får tillbaka det dagen efter, hur gick det till liksom?
Lärarna är verkligen olika på skolan, fast det är la bara som vi personer är. That's life

Imorgon ska jag träffa en sjukgymnast, har börjat få ont i mina lår. Dock är det konstiga att det varken är framsida eller baksida lår. Det är på sidan av låret, på något konstigt vänster. Får se vad han säger imorgon, så ni får hålla tummarna för mig.


träningslös kväll

Nu var det ett grymt bra tag sen jag skrev, senast var nog, usch, den dagen vill jag inte prata om. Så vi skiter helt enkelt i det.

Vad har jag gjort på den senaste tiden?
Det vanliga, innebandy, kompisar, plugg, har faktiskt varit duktig och inte spenderat all min tid på datorn. Måste väl ändå vara ett plus i kanten för min den.
Hade en mysig lagmiddag i lördags, dock inte med mitt lag, hehe. Hjälper till och spelar matcher med juniortruppen, och de skulle ha en middag efter matchen i lördags, då fick jag hänga på. Riktigt mysigt, fast det kändes väldigt mycket som om det vore det gamla laget. ÅH! Kärlek på det!<3
 
Skulle egentligen haft övernattning med bella denna dagen, men det blev icke. Istället åkte vi till Greenwich på avenyn och tog oss en fika. Hur mysigt som helst, vi satt där tills klockan blev 01:00
Det får vi verklgien ta igen.

Hade elevledd lektion på gympan idag, vi hade fysbingo, gick ändå hyfsat bra, måste jag säga. Lite skillnad ifrån att leda små barn från sex till åtta, än en klass på typ 30 elever som är mellan sexton och arton. En utmaning helt enkelt!

Ingen träning idag, pga tidig skoldag imorgon. Hatar att ha natur klockan åtta på morgonen, vem lär sig natur så tidigt?? Jag kan inte medge att jag någonsin kommer uppskatta den lektionen.
Nej, nu ska jag snart äta, så vi hörs av imorgon eller något.

xoxo


IFK Göteborg, Blåvitt, Änglarna, Kamraterna!

I MINA ÖGON KOMMMER NI ALLTID VARA BÄST!<3



RSS 2.0