handsjö byn

Jadå, kvällen hos jessica igår var mycket najs.
Satte på hamnen, åt god mat, trevligt folk. Nästan alla tjejer i klassen, jag gillade det.
Det lär komma upp massa bilder ifrån kvällen på facebook, dock är jag lite nervös över hur jag ser ut på alla dem. Jag är den som blir bäst på kort, om man säger så, hahha. 
Men det var en väldigt Lyckade kan jag verkligen lova!

Idag var det upp till landet för att fira morfar igen. Eller ah, hans bror har kommit ner ifrån norrland för att fira honom.
Shit, han och hans fru har så grov norrländska, den är så gullig på något sätt. Jag gillar den mycket, tyvärr har min morfar inte alls lika mycket. Han har bott för länge i Göteborg.
När vi sitter och pratar kommer vi på tal och låten Handlake village - Takida
För er som inte vet, är den låten inspelad i min morfars hem by, Handsjö byn.
DET är mycket najs, hans bror var till och med i tidningen när låten började bli som mest populär. Så det känns lite coolt faktiskt (Y)

Nu ska jag typ när som helst dra mig vidare till Halta Lotta för att äta middag med folket vi var med på landet. Ska  blir trevligt, alltid najs att äta på resturant.
Laddar upp ett klipp på handlake village (Y)
Så kan ni se hur det faktiskt ser ut där uppe, dessutom är han som sjunger släkt med min morfar. Han är syssling med sångarens mamma (Y)


Piknik firande för Lina

Hann inte skriva in något igår, kom hem lite sent för det, men skriver idag istället.
Igår var grymt segt i skolan. Jag började kvart över nio, den lektionen slutade halv elva typ. Sen hade jag håltimma fram till två, för att då hade jag teori på innebandyn. SJÄLVKLART så behöver vi inte ens gå på den lektionen, eller ah vi fick lyssna på en landslagspelare, som var tränare för det laget som killarna skulle spela mot. Det tog la tio min HÖGST. Sen slapp vi se matchen om vi vill, kul att vara i skolan så länge, för det lilla.
Men jag fick ändå gjort lite plugg (Y)

När jag kom hem satte jag på Twlight (L) jag verkligen ÄLSKAR en filmen.
Hann tyvärr inte se klart den, skulle till ellen för att ha en överraskningspiknik för Lina :)

Hon blev rätt chockad när alla vi satt uppdukade med alla pikniksaker.
Det var en riktigt mysig kväll, men hur lyckade är vi, sex tjejer och tre engångsgrillar. Ja, ska nog inte riktigt säga hur det gick med dem.
Men det var en riktigt lyckad kväll, speciellt när bella blev rådissad, hahha (L)

Finns en massa hemska bilder, som kommer upp på facebook senare, skulle jag gissa.
Hoppas du hade en roligt, senare födelsedag Lina!<3

Ikväll ska  jag till jessica, det kommer bli riktigt najs.
Blir nog uppdatering om det morgon ;)

studenten kommer nu...

Har precis kommit hem nu, skönt att sitta vid sin egna dator.
KUL att vi fick reda på att nästa onsdag ska vi samlas på skolan halv nio och sen GÅ TILLBAKA TILL SKATÅS!
Seriöst, jag bor ju typ vid skatås, okej inte med nära, det blir ju som att jag ska åka ifrån dit vi ska. Usch, nej det vill jag verkligen inte!
Annars har dagen varit bra, seg men den funkade.
Ska snart iväg till Media Markt med pappa. Vi ska titta på en ny telefon till farmor.

När jag åkte hem ifrån skolan, åkte jag på avenyn, hade varit på biblioteket. Då ser jag bara hur många klasser som helst som tar studenten. Åh! Jag vill också ta studenten, då blev jag lite deppig.
Men nu sitter jag här hemma och lyssnar/ser på svanprinsessan på youtube. Får ett extremt sug att titta på den filmen. Har inte den, har bara trean, men jag vill se ettan nu.
Har någon den, får ni mer än Gärna låna ut den till mig. Jag Älskar den filmen!
 Denna låten älskar jag mest i filmen!


med vB

Blev tyvärr inget inlägg igår.
Var på kviberg och kollade korpen, sen när jag kom hem var det bara pluggande som gällde för mig del. Så jag hann inte skriva.

Rätt kort dag igår, blev lite trött på min lärare eftersom vi bara hade en lektion, segt att behöva åka till skolan då, men jag är duktig och gjorde det.
Åkte hem till bellabus efter, vi bakade kokosbollar :D:D gottgott
Som vi sen tog med till matchen, där det började regna och blåsa, så vi fick uppfinna värsta vindskyddet av våra paraply (Y)

På svingeln mötte jag sedan Louise (L)
Den tjejen har man inte sett på år och dar, tro mig, bokstavligt talat. Det var riktigt kul, har saknat henne :)
Hon var sig lik hon(L)

Sitter i skolan med vB nu och deegar, har haft naturprov, så det är ju skönt i alla fall. Jag diggar inte att vi slutar halv fyra idag, var mer kan vi göra liksom :S aja, jag står ut
Skriver mer ikväll :*

Cogli l'attimo

Pluggande för hela slanten

Japp, då var det "älskade" måndag igen. Det kommer aldrig vara kul att vara måndag, i alla fall så länge vi slutar 16:10. Den är inte så skön, har jag tur, Kanske jag hinner med fem bussen hem, men trafiken är så jobbig så oftast missar man den.
Hade friidrott idag, vb är ju fan bäst på de :O vill också vara så bra. Den stackare mådde illa och såg konstigt, tycker synd om dig gumman(L)

OMG! I bamba i dag, plötsligt, från ingenstans börjar några esteter i trean dansa och sjunga, as ballt. Dock satt vi i lilla bamba och när jag skulle komma såg jag självklart ingenting, så liten som man är. Men det var ballt det lilla jag såg.

Har varit riktigt duktig och pluggat hela kvällen, har inte gjort något annat. TACK MALLA FÖR HJÄLPEN! DU ÄR EN ÄNGEL!<3
Usch, imorgon har jag slutprov i italienska, visst jag har ändå bra betyg i det ämnet, men jag är så nervös för att få en blackout mitt under provet. Så kommer hon sänka mitt betyg til IG, usch, jag får altid så hemska tankar inför prov.

Sen är det inte bättre när man har ett jättestort prov i natur, det som jag älskar......not
Får plugga som ett as hela denna veckan. Måste få hyfsat resultat på det.

Nej, nu får jag lämna datorn för idag.
Satt och lyssnade på denna låten, lyssna på texten, jag tycker att det är hemskt att höra.
Låten är väldigt bra, och jag vet, jag har väldigt mixad musiksmak, om någon undrar, hahha.


Losing you - Dead by april

object width="560" height="340">
Älskar denna låten!

6 km uppe på vid tjärnet

Nu känner jag mig väldigt duktigt.
Gick ut förut när klockan var runt ett och cyklade upp till tjärnet och sprang.
Jo, det är sant, Anna Helena Lager har varit ute och sprungit, och det var inte en träning. Visst, jag missade båda förra veckan, så jag fick ta igen det. Men ändå, någon som är lite chockad?

Stackare lilla bella ringde förut och frågade om jag hade hennes ipod, hon har tappat bort den, älskling (L)
Så söt är hon, säger att man inte kan ringa den som en mobil, så hon får leta på.

Har inte så mycket mer att skriva, ska plugga lite natur och kanske åka till allum och försöka skaffa sponsorer.
Skriver senare kanske (L)


Gais-IFK Göteborg 0-1

Derbyt igår vann då det kära IFK Göteborg.
Men jag måste erkänna att Gais spelade mycket bättre än vad IFK gjorde, i andra halvlek. Första tyckte jag ändå att det var väldigt jämnt. Huvúdsaken är ändå att IFK vann, men tjena vilket hat det var mellan mig och bella ett tag.
Men när vi satte på De ofrivlilliga  så blev det bra mellan oss.
Måste säga att den filmen var bra, den kändes så verkligt på något sätt. Ibland filmade de konstigt och man hängde inte helt med, men annars var den bra.

Tog en rätt lång promenad efter matchen, hur mysigt som helst. Det var inte ens kall.
Tror att det var tre olika "grupper" som frågade hur det hade gått i matchen. Hallå, vem har inte koll på de ;)

Sen blev det film och mys.
Idag får vi se vad hittar på, men något roligt blir det.
Började ju med att vi spelade monpol junior. Dock vann bella, haha.

Gais-IFK GÖTEBORG

Yes, äntligen kommer det kära efterlängtade Derbyt!
Ska bli riktigt kul att se matchen, tyvärr inte på Gamla Ullevi, men det är ju ändå snack om att IFK supportrarna ska bojkotta den matchen och se hemma. Så det gör nog inte så mycket.
Ska se matchen hemma hos bellabus, hon som är gaisare och jag som är IFKare, det kommer bli en riktigt rolig och intressant kväll idag. Vi kommer typ hata varandra när matchen är slut.

Först ska jag upp till mina morföäräldrars land och fira morfar, som fyller 75 år idag, GrattisGrattis till honom!
Så vi ska dit och fira honom vid ett och äta smörgåstårta (gör vi alltid när de äldre fyller) sjunga för honom. Sen när klockan närmare sig fem, blir det skjuts hem till bellabus, med en pizza och dricka i handen. Hon fixar snackset och filmen efter matchen. Måste se en film efter, så att vi kan lugna ner oss efter matchen.

Måste också påpeka att det är så underbart att vi har långhelg nu!
Det var verkligen något som behövdes, då kan man ladda om till det "älskade" natur provet som vi har veckan efter, tror jag det är i alla fall.

Nej, nu måste jag packa som väska till bella, behöver ju min IFK tröja! och lite andra grejer, ska ju spendera natten där.
Ha de bäst!


Cogli l'attimo

äntligen långhelg

Historia prov på renässansen idag.
Gick bättre än jag trodde, eller det vet jag egentligen inte, men det kändes bra när jag lämnade salen. Så får hoppas på det bästa resultatet, helt enkelt.
Fick även sluta direkt efter provet, det var riktigt underbart. Alla blev verkligen chockade, bertil är verkligen inte den läraren som låter oss sluta efter ett prov.
Alla trodde vi skulle ha en lång dag, men inte det. Så det gjorde faktiskt min dag.

Så åkte hem med tolv bussen, skulle till en behandlings affär och kolla priset och sånt, kanske ska göra en snart igen, gäller bara att få mamma och pappa på min sida.
Men det ska nog lösas :)

Idag blir det film hemma hos bellabus ikväll, ska bara ta det lugnt och vara uppe länge, eftersom jag kan sova ut hur länge jag vill.
Eller inte för länge, ska på kalas för morfar, som fyller år imorgon. Då ska vi troligtsvis åka upp till landet och fira honom, sen blir det raka vägen hem till bella för att se på DERBYT! Jag är så taggad på den matchen! Gais is going Down!

Fredag hoppas jag på att jag ska träffa malla och vb, det beror på om de två skitarna vill. De vill träffas imorgon istället, men jag har ju derby, som jag har planerat ända sen jag fick reda på när den var.
Så malin och julia, om ni läser detta, Jag röstar så för FREDAG! :D<3




Fröken Olsson med lunneryd och åkerlind

Japp, då var andra delen i matte nationella klar.
Kan ju säga att det blir nog G för min del, men jag hade inte förvänat mig något bättre. Matte är inte mitt ämne helt enkelt, thats life.

Slapp ju italienskaprovet denna veckan, så fick sluta typ elva, as gött.
Slapp även engelskan, vet inte riktigt varför, men varför fråga? hahha

 Så tog det lugnt hem, sen var det café med lunneryd och åkerlind, mycket trevligt.
Kul att vi sitter kvar ute när det regnar, med paraply och allt. Det är typ bara vi som göra sånt, men det gillar vi.
Men det var riktigt, har inte varit med de två på länge, så det var mysigt.
Satt nog där i två timmar i alla fall, sen blev det hemgång.

Ska snart sätta mig och plugga till historia provet imorgon, har inte lust att ha det.
Men får ta och börja plugga, så att jag får bra betyg.
Dock börjar jag efter maten, har mer energi då (Y)

Imorgon är det sista dagen på veckan, det är najs.
Sen är vi lediga i två dagar.
Dessutom är det derby på torsdag!
Hemma hos bellabus, jag är beredd på vinst!

måndag, jobbigaste dagen på veckan

Så var det måndag igen.
Malin busen kom inte till skolan idag, vi saknade dig :)

Så lyckad att jag glömde att jag kan vara med på gympan nu (låter helt fel men har varit skadad nu den senaste och har inte kunnat vara med)
Så det blev mest hjälpa till i slutet för min del.

Vi fiskade i massetjärn idag, det var la intressant.
Fick upp en massa äcklig småkryp, jag tänker i alla fall aldrig bada i den sjön, det är något som är säkert. Tro mig!
Sen har la dagen varit som den alltid är på måndagar- SEG
Finns inga andra ord, har ändå haft det så sen jag började, men det är ändå lika jobbigt varje måndag, men det är bara 17 skoldagar kvar! Så jag klarar mig några måndagar till.

Har varit duktig idag och pluggat denna kväll.
Har både matte nationella, andra delen och historia prov om Renässansen denna veckan.
Matten är imorgon PANIK!
Det är bara så, jag och matten kommer inte överens, men men vi får se hur det går.
Historian kommer det i alla fall gå bättre på.

Var på triumf med bellabus idag, mycket trevligt.
Ska ju spendera min kväll hemma hos henne på torsdag, Gais- IFK GÖTEBORG!
Undra hur mycket vi kommer hata varandra när den matchen är slut. Som alla säkert vet är jag IFK are rakt igenom, när bella är gaisare, tyvärr hahhah. Men jag gillar dig ändå<3

hemma

Har äntligen kommit  hem ifrån träningslägret i Långared med stadslaget. 
 
Det har varit ett väldigt jobbigt läger. Kände direkt att jag är väldigt otränad. Är typ minst otränad i stadslaget, i mitt lag dessutom. Men det är bara ut och springa som gäller helt enkelt. Segt.
Förutom att det var väldigt tufft, så var det väldigt kul, så det var ingen helg som var för jäves, eller vad man säger.
Dock blev jag väldigt förvånad idag på frukosten, när Rolle kommer fram och säger att Jag ska spela forward på våran "träningsmatch".
Hur otippat är det liksom?
Det gick la som det gick, men en karriär inom forward är inte något för mig direkt, hahha. Men det gick...

När jag kom hem såg jag på min mail att vårat Italienskaprov blev framflyttat till vecka 22! Det kändes faktiskt väldigt skönt. Så slipper man ett prov denna veckan, så det gillar vi :)

Ikväll blir det nog en lugn kväll, känner att man kropp behöver det, efter två helger i rad med träningshelger.

Så blir det även fiskning imorgon i Massetjärn. Det kommer bli väldigt intressant, hehe.

matte nationella

För det första måste jag säga att nationella matte var lätt :O då måste det nog vara något fel, eftersom JAG tyckte det var lätt. Aja får se hur det går.
Dagen började kanske inte som den bästa, jessica kom rätt lagen till tåget, men har glömt skolkort. Så vi får skita i tåget och ta bussen istället, så att vi skulle vara där precis åtta.
Väl på bussen säger chauffören att man inte kan betala med mobilen, så jag får lägga ut för henne.
Kommer till skolan och blir fem min sen in i salen, lite pinsamt, kändes som en jättestor tenta. Dock kändes det mycket bättre när jag var klar, då blev jag lugn.

Bertil dag var som den alltid är, seg som ett as. Jättekul att man får reda på att vi ska ha prov på renässansen, som vi bara har pratat om i typ två lektioner. Seriöst, tre prov på en vecka, kul (N)

Drog i alla fall och träffade bellabus i stan och fick min glass, som jag vann när vi slog vad om hur många år jeanette hade tränat oss, och vem hade rätt? -  Självklart Jag ;)
Sen drog vi hem, men när vi sitter på 58 mot svingeln, så kommer bella på att hon inte har sina skolböcker! Så vi får gå tillbaka till H&M och har turen och hittar hennes böcker i affären, vadå tur?
Efter det åkte vi äntligen hem till henne och åt mat. Trevligt.
Fick även lite efterrätt hos henne, dock hade vi typ 10 min på oss att äta upp den, lite stressigt. Skulle iväg och kolla på FC Härlanda som tyvärr förlorade, men nästa gång går det bätre (Y)

Väl hemma var jag så duktig att jag pluggade geografi tills nu, typ, Det känns väldigt duktigt av mig, okej jag har prov imorgon, men lite glad kan jag vara, haha.

Hahah, imorgon ska bella gå 1,8 mil med sin klass!
Var bara tvungen att nämna det!

Favoritäälsklingsjeessica fyller 16 år!

Idag är det lilla Jessicas födelsedag!
Grattis älskling och hoppas att du får en jätterolig födelsedag :D<3

En annan bra sak med denna dag är att man är ledig!
Det är inget fel att vara ledig två dagar i rad, så att man dessutom bara går tre dagar denna veckan. Det hade inte varit fel om det var så resten av skoltiden nu.
Kollade förut i kalendern och det är typ bara en månad kvar av skolan :D asså, det är så underbart va.
Sommarlovet kommer bara närmare och närmare hela tiden nu.

Har varit riktigt duktigt idag och pluggat hela dagen, både geografi och italienska. Lite matte har man också gjort, är så nervös inför nationella matte imorgon. Måste klara mig bra på detta, annars blir det inge bra, hahah.
Geografi prov denna veckan också, det är lite segt med att sluta skolan. Nu kommer alla de sista proven, så man kommer inte ha tid att göra något annat. Men det är det värt det.
Veckan är rätt jobbig, nationella i matte imorgon, geografiprov på torsdag och svenska skrivning på fredag.
Så man har en del att göra, men sen är det stadslagshelg. Så man får en rolig och förtjänad helg efter den korta, men långa veckan :)

Snart är det löpning med laget.
Bellabus ska ha hand om träningen idag, får se hur det kommer gå. Är säker på att hon kommer lyckas jättebra, hon är så duktig hon!
Ska möta henne halv sex vid min gata, tyvärr är jag inte alls taggad på att springa, men det måste ändras, så det blir nog bra när vi har kommit dit.

silver

Idag var det skol-sm i Karlstad med skolan.
Så snäll som min pappa är, körde han mig till skolan, där vi skulle träffas 07:00. Hur segt som helst, hur tidigt måste inte jag gå upp då egentligen :O

Resultatet med resan blev i alla fall silver, inte det bästa, men inte det sämsta heller.
Lite tråkigt var det att vi inte hade slut spel, det var två matcher, sen de som hade mest poäng vann. Hade vi bara spelat lika mot sista laget, hade vi vunnit. Men icke denna gången, tyvärr.

Dock kändes det lite för seriöst när vi kom upp, killar som gick runt med Crew på ryggen och sådana grejer. Dessutom berättar Landgren att vi ska ställa upp oss på mitten för att ropa upp allas namn och för att höra nationalsången. Där kändes det lite som att det gick för långt, för att vara skol-sm, men kul var det i alla fall.

Fick tyvärr inte spela, pga mitt finger som nyss blivit frisk, eller vad man ska säga.
Var en rolig dag i alla fall, kom hem vi sju, så har inte hunnit göra så mycket annat. Var ute och gick med Pia en stund, trevligt.


ÄlsklingsMalin fyller 18 år idaaaaag! :D

Idag fyller kära Älskade Malin Johansson 18 år!
Grattis älskling, hoppas du hade en underbar födelsedag igår med den fina klänningen som jag hjälpte dig att hitta och hela din utstyrsel :D
Du får berätta ALLT på onsdag! <3

Andra och sista dagen på våran träningshelg, även sista helgen med f-92 IBK Göteborg, även gamla Björkekärrs IK!<3 Snyft, fäller nästan en liten tår, det har ändå varit i sex år jag har varit med detta laget!<3
Visst det är löpning nu hela maj ut, men alla kommer inte komma då och det är sorgligt.

Från och med nu finns det inget f-92 IBK Göteborg!
Vilka år vi har haft! Men nu är det slut!<3

Dagen var faktiskt väldigt jobbig ändå. ALLA i laget hade träningsverk i låren och neråt, hahaha. Ingen ville börja träna för att alla hade så ont.
Men vi spelade match ifrån ett till halv fyra, tjena asså. Men vi klarade det!
Nu känns det som att vi kommer åka till mora, Även om vi är bara åtta pers, det är så värt det!<3


Hittade ingen bild på hela laget, men denna får duga-
IBK Göteborg F-92 <3

träningshelg med f-92

Japp, då började det med det första av två träningshelgerna för min del.
Har denna helgen och nästa helg blir det med stadslaget, för min del ser jag verkligen fram emot det :D

Det var ett riktigt jobbigt pass idag, men sjukt roligt också. Som alltid klagade mikael på mina små steg jag tar när jag springer. Att jag inte accelirerar (vet inte hur det stavas) när jag springer genom att inte ta större steg när jag ska bli snabbare. Något som jag nog alltid kommer att få leva med.
Det bästa var nog ändå när vi precis har ätit och har en rast på tre timmar. Alla i laget lägger sig någonstans på golvet och ligger och antingen sover eller bara vilar och lyyssnar på musik. Sen är det två stycken som står och skjuter på mål. DET är verkligen vårat lag, f-92, så underbart att se att sådana typiska saker aldrig förändrar (L)

Fick även visat ena presenterna till mikael och jeanette för laget, de gillade verkligen våra ideer. Så det kändes väldigt bra :) men måste fixa det sista med grejerna idag och även slå in dem. Vilket är något som jag verkligen INTE är taggad för, men jag måste göra det, så det löser sig.

män får förskylning lättare än kvinnor


Om det ändå var vår och varmt, inget kallt och regn! Anna<3

Helt underbar dag idag, började 12:25.
Dock känns det lite fail att behöva gå upp 10:10 när man börjar så sent. Men vad ska man göra egentligen, haha. Hade bara två lektioner, eller man kan inte riktigt kalla det lektion.
Hade italienska, sen var det en föreläsning om mental träning, väldigt intressant faktiskt. Föreläsaren var riktigt snygg, han sa att han var snart 40, men tror mig, han såg ut att vara 30. Varför får jag just en tanke på malla när jag skriver det ;) hahha.
Han kom med den klockrenaste kommentaren som i tidningen ansågs vara sanning:
- Män får lättare förskylning än kvinnor.
Självklart tog det längst tid för mig att fatta den, hahah. Får se om ni fattar den direkt, kommentera annars (Y)

Min morgon kunde ju inte börjat värre.
Kom perfekt till hålltplatsen, två minuter innan vagen skulle komma, kändes väldigt bra. Tiden går, klockan blir fem i halv, så ropar västtrafik ut i högtalarna,
- Västtrafik informerar, ettans vagn har förseningar mot och från östra, bla bla bla
Underbart liksom, jag har inte ens buss som jag måste hinna med bara, men visst. Dock kom vagnen halv istället och då kan jag ändå hinna med buss. När vi är vid munkebäck säger chauffören,
- Jag ska vända denna vagnen och åka tillbaka till östra, så ni får vara vänliga att hoppa av på Härlanda.
Suck. Bussen kom la fyra min efter, då var klockan tjugo i, kanske skulle kunna hinna.
Självklart blir det köööö, vid svingeln (Y) Yes, det kan inte bli bättre.
När jag äntligen kommer till centralen, är det tre minuter kvar tills bussen går. Jag chansar och springar och HINNER!
Det kallar jag tur i alla fall!

Drog in till stan och träffade mamma. Hon var snäll och köpte två par byxor till mig. Eller att par jeansleggins kanske man borde säga egentligen. Det behövdes efter min jobbig morgon, eller ah, vägen till skolan kanske man bara borde säga. Halv tolv kanske inte är morgonen direkt, inte för mig som går på Hulebäck, haha.

Min dag har inte varit mer full, sitter och kollar på Sverige. Vad händer liksom, jag trodde att vi hade en chans att spela, så som vi har spelat tidigare. Nu ser man bara hur det går down för oss. Usch, jag som hoppades på minst en final för oss, men icke denna gången. Blä på kanada!

två timmar i skolan

Hade nationella prov i engelska idag, hör- och läsförståelse.
Hörförståelsen gick bättre än läsförståelsen. Dock hoppas jag på att den gick väldigt bra, men vi får se hur det går.

Blev så sjukt glad när vi fick reda på att vi slapp naturlektionen, hade vi inte sluppit den, så hade vi haft rast ifrån 10:10-13:25, så det var väldigt bra.
Så jag och malla drog in till stan, försökte få med oss vb, men den lilla skiten vägrade. Skyllde på att hon hade sina ridgrejer ;) hahha.

Hade sjukt kul i stan med malla i alla fall, så stör är den tösen. Okej, jag är värre, men malla är snart uppe i min nivå ;) tro mig snygging.
Seriöst, vi gick i stan från 11:00-14:45 tror jag, men det roligaste var att klänningen som hon såg i första affären, tog hon! Vi gick runt i typ alla affärer vi hittade, ändå slutade det med att det blev den som hon hade tänkt.
-Men jag tror nästan att din cheeseburgare gjorde tricket för klänning ;)
Du får ta och äta en innan du tar på dig klänningen i helgen. Hon ska nämligen ha den när hon fyller år! HON FYLLER ARTON STORA ÅR!
Åh! Jag vill också bli så gammal! Jag har fan ett år kvar! Lite smått irriterande, hahha, men jag gillar dig Malin!<3

Det var nog en av de roligaste dagarna i stan på länge, hahha. Ska nog börja gå på stan med den tösen :D

Imorgon börjar man då 12:25 , dock har jag ingen aning om när jag slutar. Ska på en föreläsning klockan två, men jag har ingen aning om när den slutar. Men förhoppningsvis vid halv fyra. Dock känns det lite segt att gå i skolan två lektioner, men det får man ta om man har valt innebandy.


Fick ingen bild på när jag var i stan med Malla idag, men jag hittade en bild
på anna x2 när vi var i stan och kollade klänningar till mig. Det var nog en
lika rolig dag som idag, med Malla!<3

almondy med marabou choklad och marängswiss, ett Måste

Dagen gick faktiskt hyfsat fort idag.
Blev ingen löpning för mig på innebandyn, det regnade som bara den. Så det slutade med att jag fick sitta och kolla på träningen inför sm-slutspelet på måndag! Då ska vi till Karlstad :D Längtar? ehh ohja!
Testade även att skjuta idag, och det kändes ingenting alls :D okej, det låter helt stört att säga så, men ni som känner mig vet att jag skadade mitt finger och kunde knappt röra det, så jag är jätteglad!

Hade provet om Ideologier idag.
För första gången någonsing (typ) så kände jag att det gick väldigt bra för mig. Jag var nöjd när jag gick ifrån salen och var klar, helt underbart. Dock är jag lite nervös för att det ska gå raka motsattsen bara för att jag kände så :S men vi får se hur det blir.

Var på skol-sm i handboll och kollade när Hampus spelade final, med lunneryd, rebo och anders. Trevligt, dock förlorade porthälla. Men jag kom fram till att katrinelund (som de mötte) borde ha vunnit med sjukt mycket mer, de ska liksom vara ett riksgymnasium som tar in de bästa och möter ett lag där skolan tar in alla som vill spela. Dock var det grymt spelat att porthälla.
Tyvärr kommer jag nog aldrig uppskatta handboll så mycket som vissa andra, det känns ju inte som att det inte händer något i spelet, haha. Det beror säkert på att jag är van vid innebandy, haha

Gav Amanda sin present idag efter korpen matchen, där vårat lag förlorade (fattar inte hur de kunde göra det) hon var så söt va. Hade en kartong fullt med tidningspapper som var i småbitar, gömt med massa grejer där i. Så lyfter hon massa papper, så att hälften försvinner, hahha. Hon är beng hon <3

Oh my god!
Testade den nya (kanske inte så jätteny men för mig är den det) almondy med marabou choklad och marängswiss!
Seriöst, det var typ den godaste jag har ätit :O jag bara Älskar den!
Skulle nog kunna äta upp en hel själv, dock skulle jag känna mig extremt tjock efteråt, men för stunden hade jag älskat det, hahha.

Åh, nationella i engelska imorgon, igen. Segt, vad mer kan vi göra i engelskan liksom, aja men jag klarar det nog hyfsat bra, det är min tanke i alla fall. Så får vi se hur det går och göra mitt bästa!

whats up med saxmannen :S

Min dag började ju inte direkt på den goda sidan i alla fall.
Fick springa till vagnen ( hatar att göra det på morgonen ) det var precis på håret att jag hann med, måste nog tacka den snälla vagnchaffören för det.
När man väl är på, ser man självklart den sista personen man vill se. Nämner inga namn men någon kan säkert gissa vem denna människan är, eller nej det är nog näst intill omöjligt, hahha.

Dock var det lite trevligt på terminalen, mötte lilla bellabus när jag ska sätta mig och vänta på bussen. Den skiten hade fått skjuts av sin mamma till terminalen ( går på Bernadotte, så det tar ca 10 min för henne att komma till skolan därifrån ) till skilland ifrån mig som måste ta bussen 07:51 ifrån terminalen när man börja 08:30 liiite smått skillnad sådär.
Jag blev sjukt rädd när hon berättade om saxmannen!
Det är tydligen någon sjukt idiot som sitter bakom en på vagen och klipper av ens hår! Vad är det för idiot liksom, man kan ju inte bara klippa av någons hår bara sådär. Läste även om det i metro, det var tydligen en kvinna som var utsatt för detta på 60 bussen. Gissa vem som aldrig ska ta den bussen ? - JAG!
Polisen kan typ inte gripa någon, hur stor chans är det att hitta honom, när allt man vet är att han är i 30 årsåldern och bär keps och en sportbag. Liiite omöjligt kanske?
Det var ju tydligen en saxman för tio år sen i partille som "gick på" fyra tjejer, usch, tänk bara om en man klipper av mitt hår, det hade jag typ inte klarat av :O

Dagen var för annars väldigt najs. Bara två lektioner, geografi och italienska. Hade ingen engelska för att vi har nationella muntliga på engelskan och jag har redan gjort det. Så är ledig två tisdagar i rad nu, det gillar vi!

Så det blev hemåt bara, pluggade faktiskt lite till provet imorgon, så jag känner mig väl förberedd nu.
Sen blev det stan med bellabus, för att avsluta våran present till mikael och jeanette. Det blev väldigt bra resultat, men nämner inte vad det är förrän vi har lämnat det. Ofta de går in och kollar på min blogg, men man kan aldrig vara för säker ;)
Vem har turen på sin sida, om inte bella? Sitter på vagen och en kontrollant kommer. Bella har inte stämplat, men nu för tiden behöver man ju inte det. Så kontrollanten tar den för att kolla, men den piper bara något konstigt. När hon står och försöker kolla hennes kort kommer vi till svingeln där vi ska av. Bella får sitt kort och går av. Sen får jag ett sms om att hennes utökning hade gått ut idag, hahha. Snacka om tur!

vill inte bli sjuk

Vaknade upp helt täppt i näsan, Inte okej!
Jag har inte tid att bli sjuk nu, det är sämsta tillfället, nu när jag har träningshelg med laget och träningshelg med stadslaget. Jag vägrar bli sjuk! Ska börja äta brustabletter tills jag har varit på det sista lägret!
Usch, näsan bara rinner nu, jag blir bara ledsen av det :( men jag ska bli frisk, tro mig!

Var på Kenny Begins med bellabus igår (Y) trodde verkligen inte att jag skulle skratta så mycket som jag gjorde. Sjukt bra film och jag måste bara säga att Björn Gustavsson är sööt i hockeyfrilla (Y)
Pinsamt nog var det bara sex stycken i hela biografen, så man hörde ju när jag och bella skrattade som idioter. Men det får man ta, helt enkelt. Rolig var den i alla fall (Y)

Träffade Peter och hans flickvän innan bio, med bådas mödrar, de skulle se några andra filmer, kommer inte på dem nu. Men det var trevligt att träffa dem (Y)

As gött att börja halv elva idag (Y) det är nog det jag älskar mest med måndagar. Dock är det bara varannan vecka, men jag gillar de. Så dagen kändes inte så jättelång som den annars brukar göra.
Fick reda på mitt betyg i senaste historiaprovet, helt stört. På frågorna där man kan få MVG skriver jag närmare MVG i betyg, med i själva faktadelen, så skriver jag tydligen G. Den är inte alls skön, speciellt inte när man får G på provet. Får ta och ändra det på något sätt, typ hitta på ett annat sätt att studera in provet.

Var på biblioteket idag också, gjorde en reservation på Så länge vi båda andas. Åh, jag vill bara ha den boken nu och läsa ut den. Dock är det lite sorgligt, för när den är slut, så finns det ju ingen mer. Fast jag ska ju då läsa dem på engelska, men då är det också tråkigt när jag har läst ut dem med. Nej, nu ska jag inte tänka så alls.

Imorgon fyller min lilla Puff år imorgon, äntligen blir hon lika gammal som mig <3
Ska även in till stan och köpa en present till henne, men ska även köpa avskedspresent till tränarna med bellabus. Så det blir nog riktigt najs. Speciellt när man slutar kvart över elva (Y) DET gillar vi!
Har ingen engelska, så därför slutar man så tidigt. Då kan man åka hem och sova lite, eller det lär ju bli plugg för mig, men man kan alltid drömma :D


Denna bjuds, eller mig ska man nog säga, anna x2 är så sööt.
Saknar oss!<3

finally vi tre

Idag var det kalas för min kära släkting Glenn som säkert många känner till.
Rätt trevligt faktiskt, alla snackade och hade det trevligt. Stannade inte så länge, men det var trevligt så länge det varade. Sen var det hemåt.

Nu sitter jag och fördriver tiden. Ska dra till elin och sen ska vi iväg och träffa hennes pojkvän och massa, troligtsvis, lilla scott ska också vara med, dock kommer hon lite senare. 
Det ska bli kul att träffa de igen, har saknat båda två. Sen blir det även övernattning med dem. Det kan inte bli bättre.

Så gör man lite annorlunda mot hur dagen var igår, men ibland måste man ha sådana dagar med.
Nu är min käre far i london och kollar på fotboll, det vill jag också vara, blir alltid lika avundsjuk när han åker.  Vill också åka och se fotboll. Fast jag vill till liverpool och se dem istället :D

valborg igår

Igår var jag faktiskt en väldigt duktig.
Istället för att vara någonstans och dricka, så var jag på Härlanda tjärn och jobbade. Okej, tanken var att jag skulle gå till apslätten senare för att träffa några. Men jag kände mig ändå väldigt duktig som valde att jobba den dagen.
Jag kan säga att det var rätt likt som när jag jobbade på gothia, ibland stressigt, ibland lugnt. Men kul var det i alla fall. 
Stod bredvid Åsa, mycket trevligt att prata med henne :)

Var helt underbart med det varma vädret, men lite jobbigt att ha det i ögonen hela tiden när man skulle ta sina kunder. Dock, om man har lite tur kanske man får lite färg i ansiktet.

Hade även nationella muntliga i engelska idag, det gick faktiskt rätt bra. Kändes så i alla fall, det beror nog mest på att jag var med malla och vb. De är typ bäst i engelska, så jag fick hjälp på traven :)

Vaknde halv ett idag, as gött att sova så länge :D
Får se var denna dagen leder mig idag, måste i alla fall duscha snart. Sen ska jag nog sätta fart på denna dagen (Y)



sommaren är här! saknar anna (L)

RSS 2.0