kickoff

Eftersom jag ska jobba på gothia cup i år, var det dags för detta årets kickoff. Jag vet inte riktigt var jag var, men jag tror det var på häckens hemmaplan. Vet att jag var på hisingen i alla fall, så det är ju alltid positivt att jag visste.
Dock är det alltid lika kul när man ska dit. Ofta har man ingen aning om vart man ska, så är det bara att följa med en stor grupp människor, för alla ska till samma ställe, haha. Men vi hittade ju, som tur var ;)

Senare ska jag faktiskt iväg till varberg. Hmm, vad kan det finnar för anledning till att jag ska dit? ;) det är något ni får klura på till imorgon ;)

Ska troligtvis ta en fika med bellabus imorgon. Har ju inte träffat henne på år och dar, så kände att det är dags nu innan jag åker :D jullebulle skulle kanske möta upp mig i stan innan. Måste fixa pengar och sån skit, annars kan jag inte åka ;)

spanien-portugal

Idag kände jag och min syster för att göra min mor några tjänster.
Så vi gjorde oss i ordning och begav oss ut på lite shopping, eller kanske inte rätt ord. Men fixade lite grejer som hon önskade.
Sen tog vi även en tur till allum, där vi fick tag på en ny mobil till syster. Så nervös var hon när hon väl skulle köpa den, men tro mig, det var dags nu. Hennes gamla har sett bättre dagar ;) Sen fick vi även tag på ett par skor till henne. Så fick gjort en del i alla fall.

Snart är det dags för träning igen, jag är taggad! Är det helt sjukt att jag längtar till att svettas? Eller inte bokstavligt talat, men jag älskar att veta att jag verkligen har kämpat och känner mig nöjd. Det strävar jag efter varje träning!

Ikväll är det dags, slutspelet har börjat. Spanien-Portugal. Fernando Torres vs Cristiano Ronaldo.
Beslutet är svårt, vilket lag håller jag på? Både två är mina killar. Usch, kunde de inte varit från samma land istället?? Nej, men jag tror det blir en grym match!


<3



<3

nu börjar det dra sig

Det har jag verkligen tänkt på idag. NU är det inte alls långt kvar tills vi åker till Praha detta året! Minns verkligen när jag och johanna pratade för ett halvår sedan och sa att det bara var ett halvår nu, och titta, nu när det inte ens en vecka kvar! Hur sick är inte det?!

Dock är det mycket som ska göras innan jag åker. Måste växlas pengar, träffa vänner, ta en fika, köpa tandborste(ja, jag ska ha en speciell!) sen fler grejer som jag inte minns just nu.
Sen fyller även lilla frida 19, så henne ska vi också fira, oj oj. Jag kommer har fullt upp den veckan asså, men jag gillart.


Praha 2010 here we come! Dock med en person mindre och lite utbytta personer ;)

go argentina go



Som alla säkert har koll på, så vann ju argentina igår kväll!! Så efter domarskandalen i england matchen, blev jag ändå glad. Dock måste jag erkänna att det blev nästan en domarskandal där med. VÄLDIGT synlig offside när Tevez sköt in 1-0 målet. Även om det inte hade godkänts, så tror jag att argentina hade vunnit ändå.
Så en del av kvällen slutade bra i alla fall!

Var på SB idag, lånade två nya böcker, Utan en tanke och I skuggan av värmen. Vissa kanske inte vet att den andra boken finns på film, och vem är inte med i den om inte självaste JOEL KINNAMAN! Det var så jag fick reda på att den fanns på bok. Dock är det en självbiografi i fem delar. Så nu har jag en hel del att läsa :)

Snart är det dags att byta om för träning. Har börjat känna numera att jag ser fram emot varenda träning. Hur kommer det bli efter prag då. Det är ju egenträning som gäller då. Får försöka hitta den peppande rösten i mig, så att jag inte tappar detta sug efter träning ;)

domare!

Har precis sett klart matchen. Ett ord, Domarskandal!
Inte okej att döma offside på ett läge som kunde blivit 1-0 till england.
Inte okej att missa ett mål som var klockrent inne.

Matchen kunde sett helt annorlunda ut. Är lite irriterad nu.
Hoppas på bättre match ikväll.


sommarsol

Nu börjar det likna en sommar i sverige. Känns som att det bara tog liiite längre tid än tänk, men nu när den här :D FINALLY!!

Idag ska jag faktiskt ta och tvätta min converse. Har köpt en tvål, galltvål, som är grymt bra. Tar bort svåra fläckar, hahah. Låter som värsta reklamen nu. Men den är faktiskt grymt bra, har använt den en gång tidigare, så förhoppningsvis blir det ännu bättre resultat denna gången.
Har varit en riktigt fixar helg, men ibland får det bli så också :)

Senare är det fotboll som gäller för hela slanten. Någon mer än jag som blev glad över att ghana gick vidare i vm? Tycker inte att usa ska vinna i allt, så det var bra att de förlorade igår ;)
Men ikväll är det grymma matcher.
16:00 Tyskland-England
20:30 Argentina-Mexico
Tro mig, jag ska inte missa dessa två matcher. Kommer antagligen sitta klistrad framför tvn ;)





märks det vilka jag kommer hålla på idag? ;)

ibland händer det

Tro det eller ej - men jag gick faktiskt upp och rensade mitt rum !!
Är riktigt stolt över mig själv, tänk ändå att jag dra tummen ur röven och fixade allt. Det var nog den där kicken innan jag la mig igår som tog över.
Ikväll kan jag lägga mig i ett fint rum :)

fröken lunneryd kom förbi förut också. Den skiten åker ju till alanya med rebecca och masssa, så jag kommer inte träffa dem på två veckor :( kan ju trösta mig med att en av dem veckorna är jag i PRAHA!! Helt sjukt att det är så snart, bara en vecka. Har mycket att fixa :)

Men det var mysigt att anna kom förbi. Kunde prata lite om resan och allt möjligt. Kände att vi både behövde det, sen var ju tanken att hon skulle få musik av mig. Men eftersom ipods och itunes är så efterblivna, kunde hon inte göra det. Jag får vara en ängel och skicka till henne sen :)

Fick precis ett mail från gothia om att vi ska ha en kickoff på onsdag. Har ingen aning om vart jag ska, men jag har en beskrivning, så det löser säkert sig ;) men spännande :)


slappisdag

Dagen efter midsommar. Måste säga att det blev en riktigt trevlig midsommar. Inga fyllesvin som spydde i huset, eller totalskämde ut sig. Bara goa vänner som umgicks och tjockade sig med mat, haha. Jag hade som sagt en riktigt bra midsommar. Hoppas alla ni andra också hade det :)

Idag känner jag för en riktig slappisdag, bara ta det lugnt. Kanske fixa lite i mitt rum, OM jag verkligen pallar, fick dock igår en kick av att jag verkligen borde göra något åt det. Men som sagt, vi får se ;)

Dessutom drar ju slutspelet i vm igång idag, den kan man ju bara inte missa ;)

glad midsommar



Glad midsommar på er alla!

Nu har dagen anlänt, hahha. Låter som om det vore evigheter sen sist, men det var ju ändå ett år. Är inte riktigt säker på vad jag gjorde förra året. Vad kan det bero på? ;) hahhaha.
Denna gången blir det i alla fall att grilla och ha trevligt med goa männsikor. Känner att det kommer bli en bra kväll!

Men hold up!
Jag hoppas inte att, bara för att det är midsommar, så missar allla matchen??! Kom igen, det är ju Portugal-Brasilien! Jag kan ju lova jag ska se den. Kan ju inte missa när min man spelar. Så jag kommer sitta klistrad framför tvn, ensam, hahah. Men jag kommer ändå inte vara uttråkad ;)


Min man!<3

berså

Ännu en utgång för min del. Fick ett sms från fröken lunneryd och då var det bestämt.
Tanken var att vi skulle dra till fler ställen, men så blev icke planerna. Så kvällen spenderades på berså, riktigt rolig kväll. Den bästa på länge!

Träffade riktigt mycket roligt folk, dansade, alla bara var glada och hade hur kul som helst. Finner inga ord, hahha.
NU orkar jag inte skriva mer.
Sov hos anna, så nu ligger vi och väntar på anna. Har precis ätit pizza och nu är det film!

grease




Längre än en vecka har jag gått och velat se Grease, ni som inte har sett den, NI har missat något. Den är en sådana film som man bara måste se. Anledningen till att jag vill se den, är johannas fel. hahha, men jag gillar't.
Eftersom jag ska träffa fröken lunneryd imorgon, ska jag nog ta och övertala henne att se den. Liksom, hur snygg är inte John Travolta i filmen? MAN DÖÖÖÖR!

I alla fall, ni verkar det ta sig med chokladen. Alla har fått sitt, hoppas de är i full gång med att sälja allt nu. Dock sitter jag hemma med en extra beställning, så hoppas att den tösen kommer snart ;) efter matchen, slovenien-england, ska pappa och jag iväg och dela ut allting.
Sen får vi se hur kvällen slutar, har lite alternativ, om man säger så ;)

nu går det undan



Nu var ett tag sen, JAG VET.
Men har haft annat för mig. Tänkte faktiskt skriva ett inlägg igår kväll, men då ringer fröken lunneryd och säger att vi ska dra till parken rosébaren. Så jag fick praktiskt taget en halv timme på mig att sminka mig, klä på mig och göra något hyftsat med håret. Hann gjorde jag, men om det blev bra är en annan femma.

Hade ändå riktigt trevligt iigår, tog ett glas rosé. Pratade, umggicks dansade, träffade trevligt folk. Tyvärr fick vi dra vid ett redan. Det är ju vardag och bussarna går ju inte riktigt som vi vill. Men jag hade en trevlig kväll.

Igår kom ju alla chokladaskar, så jag är i full gång med att dela ut till alla min köpare och till alla i laget, som ska sälja sina. Ska snart iväg och träffa malla för att lämna två. Dock väntar jag samtiddigt på ett samtal från jeanette. Som det tidpessimisten jag är, så börjar jag bli stressad nu, ska gå om tio. Hinner hos ringa??? :O

inget

Har inget intressant att säga. Har bara sovit hela dagen, typ. Skriver något roligare imorgon.


brasilien-elfenbenskusten

Kvällen igår var verkliigen riktigt awesome!
Började kvällen i en lokal vid rebecca, där bjöds det på mat och gott, även lite dricka, hahha. Men som sagt, vi är ju arton nu.
Senare blev det utgång och vi drog till karisma. Måste erkänna att jag var gaaanska skeptisk till valet, men det var ju rebeccas kväll, så man får ju ge med sig. Men jag är glad att vi gick dit, hade hur kul som helst. Kan man konstarera med tanken på hur mina fötter mår idag. :)

Träffade folk jag kände, dansade, sjöng och hade det hur kul som helst. Lyckad utgång!
Hoppas du fick en grym födelsedag nu rebecca! det förtjänar du!

Är liiite tveksam om jag vill se en del av bilderna igår, hahah. Har några vibbar av att jag fulade mig lite för mycket på vissa bilder. Men, man får ju bjuda på sig själv ibland.

Ikväll blir det fotboll. Grymt taggad på brasilien-elfenbenskusten, är peppad på att se när drogba förlorar. Speciellt mot brasilien, som spelar så snygg fotboll. Hoppas det blir en kanon match ;)


grattis rebecca!

Då var dagen här. Rebecca fyller år! Grattis på födelsedagen gumman!
Ska snart dra mig mot henne och möta stenen på vägen, sen får vi se hur lång tid det tar innan vi hittar lokalen vi ska till, haha.

Kommer bli riktigt najs idag. Sminket är klart. Outfiten är klar. Jag är redo! ;)

hur svårt kan det va



Efter beslutångest angående löjliga saker och försenade bussar, tog vi tre oss till slottskogen för att grilla och bara ta det lugnt. Ja, grillen. Vad ska man säga, har aldrig riktigt förstått hur man får igång den. För följer man instruktionerna, så funkar det ändå inte. Så ja, vi blev lite osams med grillen kan vi ju avsluta det hela med.

Men mysigt och trevligt hade vi. Många goa skratt och tårar. Hahaha, lite lät poetiskt där kanske, eller ;) men det var riktigt kul att träffa dem igen, även om det inte var så länge sedan :) dock blev det lite för kallt, så kunde inte stanna så jättelänge. Är ju hemma nu liksom.

Imorgon ska jag och stenen ta en sista tur till staden och kolla lite, eller allum kanske. Sen ska mina vän johanna komma till mig och fixa mitt hår, sen kommer stenen igen och sminkar mig. Så är det dags för att fira våra käre vän rebecca som äntligen fyller arton!! Kommer bli en awesome kväll! :)

slottskogen




Idag ska jag och mina vänner ta och sätta oss i slottskogen och grilla och bara njuta av sommaren :) även fast det bara var en vecka sen vi sågs, saknar jag dem jäääättemycket. Kanske kan bero på att man är van att se dem i princip varje dag i skolan? Hmm...

I alla fall, det ska bli riktigt mysigt. Vi ska sitta och grilla, äta gott och bara prata :) de börjar dessutom jobba snart och jag ska ju åka till prag om typ TVÅ veckor bara!!
Så det blir mysigt.

Har varit i full gång hela morgonen. Har dammsugit, handlat inför eftermiddagen, duschat, fixat med chokladen. Fick ett problem mitt i alla, kände bara att jag ville riva sönder alla papper och bara skita i det. MEN till slut fixade det sig. Dock saknas det bara en beställning från en, så får jag den så är det bara att skicka. Så kommer varorna snart :)
NU ska jag fixa i ordning mig, dessutom kommer syster snart :)

den långa väntan

Älskar att folk ringer just idag och ber mig komma och kolla på korpen. Varför just idag, hade varit bättre igår, hahha. Livet är orättvist ibland.

Sitter i alla fall och väntar på att jag ska få in beställningar från diverse personer i laget. Som jag nämnt tidigare, så säljer vi choklad, praggänget asså, en sista grej. Så redan nu är det dags att dra in alla beställningar, så att jag kan skicka vidare det till företaget.
Så nu sitter jag här och väntar.

Om jag inte hade gjort det, så hade jag ändå varit på min träning, så hade ändå inte kunnat kolla korpen. It just sucks sometimes, hahha.
Men men, vad ska man göra?

Hade ju ett inbokat möte med mina homies, kommunikation mellan oss tre, finns det?
En säger att vi ska prata då, sen kan just den personen inte, suprise? Ingen namn, men du vet vem du är ;) och jag gillar dig ändå ;) <3


soooomarsol



Ju mer solen skiner, desto mer längtar jag tills vi åker till PRAHA, för tredje gången nu! Känns som man är "stammis" i landet nu, haha. Nej, skämto sido, men ni fattar!

Idag ska jag ha en riktigt slappis dag. Bara ta det lugnt, försöka läsa ut min bok. Känner att jag inte kan lägga ner den längre nu. Satt nog upp liiite för länge i natt och läste. Men nu kommer liksom the shit i boken, hahha.

Måste även ringa ett samtal till La praline, för att klargöra en sak, så får nog dra och göra det.
Njut av sommarlåten!

sydafrika-uruguay



Känner att det blir väldigt mycket skrivet om fotboll och VM 2010. Men som jag har nämnt tidigare, så är det mer eller mindre det som visas just nu på tvn hemma hos familjen Lager. Vi är en sportfamilj (självklart kollar vi inte all sport) men fotboll har ett stort intresse :)

Så ikväll är det dags för Sydafrika-Uruguay som gäller. Är så exhalterad, vill se sydafrikas målchest (stavning?) har hört att den ska vara bra ;)
Såg lite av när spanien spelade. Dock undrar jag grejen med att Torres Inte spelade från start? Han är ju typ bäst? Sen, hur kunde de förlora?! Det är är ju ändå Spanien! aja, det kan åt alla håll inom sport, men jag gillar de ;)

lejontrappan

Dagens citat;
Det var ju du som lärde upp honom i sängen så om du hade legat med honom igen så hade det varit som om du hade haft sex med dig själv.

Tog mig en tur till staden, denna vackra soliga dag. Hade bestämt träff med fröken lunneryd, hon skulle hjälpa till att hitta en passande present till rebecca, som fyller år på lördag, awesome!
´Fick faktiskt tag på en fin sak, fast det kommer nog fram senare, eller något, jaja.
När vi väl var klara, tog vi en mcflurry och satte oss på lejontrappan. Mysigt mysigt 

Träffade även amanda och tog en promenad till ica. Hon skulle fixa det sista inför emils presnten. Grattis Emil!

elfenbenskusten-portugal





Måste erkänna att jag faktiskt blev lite besviken på matchen. Det hände liksom inget. Kändes som det bara kom tre bra lägen i hela matchen. Och kom igen, både Ronaldo och Drogba var med. Nej, det var ingen bra match, hade velat se lite mer spänning.

Träningen gick bra. Lite få personer bara, synd. Det blir aldrig lika bra träning när det är få som kommer. Visst, man gör bästa av situationen, men det hade uppskattats mer att gå dit, ifall vi var fler. Men men, sådana träningar finns det också :)
Efter träningen kom lilla peter och hämtade mig, så gulligt. Eftersom han tagit sitt körkort, förstår jag att han verkligen tar alla chanser han kan för att köra. Dessutom åker jag gärna med :)

Får se om jag går upp och ser fortsättningen av Brasilien-Nordkorea, första halvlek var inte så lockande. Sätter mig nog och fortsätter på min bok ;)

träning träning träning



ANNA LOUISA STENHOLM! VAD ÄR GREJEN MED DIN DÅLIGA UPPDATERING PÅ BLOGGEN? SKÄRPNING!

Kom nyss hem ifrån cykelaffären. Kände att jag skulle ta tag i grejer, så jag tog en cykeltur och pumpade luft i mina hjul. Var lite orolig att det skulle vara punka. Men som tur var, saknades det bara luft i mina hjul.
Har även varit och slängt skräp med min mor, som var hemma en stund. Så klockan är bara två, men ändå känner jag att jag har tagit tag i saker och ting. OCH förtjänar mig att ta glass nu :D

Tänkte ta och se Elfenbenskusten-Portugal senare. Tror det kan bli antingen en bra match, eller en överkörning för elfenbenskustens del. Jag håller på portugal i alla fall.
Efter matchen får jag nog springa till träning, yay, uppvärming på köpte, haha. Men det löser sig :)

Någon som är sugen på att ge mig ett sommarjobb bara sådär? Är i grymt stort behov av det just nu :(

min störda katt fyller 5 år idag!

Så jag tycker att alla ska tänka på henne, eller smsa grattis till min telefon ;)





Även GRATTIS PETER SOM TOG SITT KÖRKORT IDAG! :D:D<3



la praline




Tanken var idag att jag skulle med fröken lunneryd till kungsbacka. Hon skulle få tag i sina kära älsklingar igen, eftersom de råkade försvinna pga diverse anledningar i torsdags. Men så blev det icke. Jag kunde inte joina, skulle iväg och möta upp ett företag för att få våra smakprover till chokladen vi ska sälja med laget. Så om någon är intresserad av att köpa choklad tryfflar av mig, får ni gärna höra av er så snart som möjligt. En ask kostar 50 kr/st och det finns diverse olika smaker :)

Får ta och åka med henne någon annan dag istället :)
Ska gå iväg till torpa snart. Dags för den första pragträningen :D:D vilket betyder att det mer och mer närmare sig tills det är dags för oss att åka!!!! Jag LÄÄÄÄNGTAR!!!!

älskar låten!


sushiiii



Gillar att jag sitter hemma och läser Luftslottet som sprängdes och tänker på hur sugen jag är på sushi, så smsar anna och frågar om jag är sugen på sushi i stan. Hur underbart är det inte?
Så tog närmaste bussen in med bruden och gick till Super Sushi, satte oss vid kanalen och bara njööt och snackade. Kan snacka om allt och ingenting med den bruden. Det tar liksom aldrig slut, hahaha!

Någon mer än jag som säg matchen igår kväll?
Vad hände?!
En del av mig tycker jääättesynd om Green, men på samma gång, det borde inte få hända. Inte på den nivån. Så har lite blandade känslor inför vad jag ska tycka haha, (stort problem liksom) frågan ÄR ju ifall han får spela några mer matcher, efter den tavlan.

Ikväll blir det nog lugnt. Ska nog sätta mig och försöka läsa ut min bok. Jag har ju inte svårt för det, om jag väl kommer in i den :) så det känns som ett lockande val för mig. Har ju inga direkt större planer för min del och det är ju dessutom söndag ;)

oh africa


sista studenten



Först måste jag bara påpeka att det är käre Anna Stenholm som gjorde den extremt snygga sminkningen på mig igår. Kanske inte syns på bilden så bra, men tro mig!

En annorlunda kväll igår.
Började med att vi tog några drinkar hemma hos anna, sen vidare till hennes klassfest. Lite skumt att vi hängde med, när vi inte ens går i klassen, hehe. Men men, hann inte stanna där så länge, skulle möta upp malin och hennes kompisar.
Drog till parken, rätt lame om jag ska vara ärlig. Träffade lite olika folk jag kände. Vissa var kul att träffa, andra inte...

Hade lite problem på hemvägen. Men efter turbulens kom vi till slut hem. Stenholm, du är bäst! Glöm inte det!

Idag var det sista studenten för mig att gå på. Tror dessutom att det var den sista skolan också. Men det var trevligt. Kände igen vissa, träffade även folk jag aldrig sett förut, hahha. Men det är så det är :)

Ska upp och kolla på VM nu tänkte, nu börjas det ju ;)

mine

Den låten, högsta volym på stereon/datorn, funkar i alla lägen!
Spelar inget roll vilket humör jag är på, denna låten ger mig alltid ett gott humör. Konstigt att tro kanske, man jag är sån tjej. Jag blir lätt på bra humör när jag hör riktiga pepplåtar!
Får så mycket impulser när jag hör denna låten!
Nu känner jag att jag bara vill ut och springa! Ska nog ta och göra det på söndag, eftersom jag missar träningen idag.
Bara lyssna och njut och hoppas att ni får samma känsla som mig ;)






det var samling i hallen, så då var det några som hade bakat, mumsigt! Riktigt trevligt, sen blev även en frågesport, med musik. Dock så är ju våran lärare liiite äldre, så vi hänger inte med så bra på hans musik, men det gick hyfsat :)

Ingen lång avslutning i hallen, men det var rätt gött ändå. Så slipper man sitta där för länge, haha. Mötte upp anna och drog till stan. Åt, hämtade mitt pass, mötte upp den andra anna och hennes kompis natha. Tog en liten fika i väntan på bättre tider, hahah.
Ikväll blir det utgång för att fira vårat kära sommarlov som har kommit. Så det kommer nog bli riktigt najs. :D


stundenter 2010

Som sagt bar det ju av mot Hulebäck för att se när Mia och Frida tog student. Jag skojar inte när jag säger att det regnade extremt mycket. Efter att vi kom till skolan, kände både jag och malla att det bara var att skippa paraplyet och acceptera regnet, haha.
Så kan säga att jag var ganska blöt när jag kom hem.

Såg en hel del på skolan. Riktigt kul att faktiskt se de flesta man känner :) så det var en lyckad student. Även om man innerst inne bara hatade alla för att jag också vill ta studenten,haha. Bara ett år kvar, känns inte alls länge, nej....

Fick även håret klippt hos amanda, ingen störres skillnad, men det var ju bara topparna, så.
Hjälpte även hennes bror att göra sig i ordning för hans bal. Nians bal, jag minns när jag hadet det, så rolig! Riktigt snygg blev han i alla fall, skulle tagit en bild ;)

Imorgon är det min tur att sluta skolan, ÄNTLIGEN!

stan, hule, amanda, torpa

Hhahahhaha, alltid lika kul att ringa malin då hon inser att hon har ställt klockan fel, hahahahha :) <3
Så nu blir det att möta henne i stan liite senare än tänkt, men det löser vi ;)

Sen ska vi dra på Hulebäcks student, ska gratta Frida och Mia, för att de har tagit studenten. Nej nej, jag är inte alls avis *host* *host*

Ska även till amanda och klippa mig osm jag berättat och på senare blir det prag möte!
Har fullt upp idag, som sagt ;)


hulebäck student

Härliga bilder malin la upp tidigare :) riktigt trevlig kväll var det där ja, hahha :)

Nog om det, hade första innebandyträningen idag på hur länge som helst, kändes det som. Kände verkligen hur fort det försvinner i en, om ni fattar ;)
Men det var grymt skönt att komma igång igen, dock extremt varmt, eftersom det är varmt ute och det inte finns någon ac i hallen, vilken suger, men det var bara att bita ihop och gilla läget :)

Imorgon blir det hulebäcks student. Lovade malla att jag skulle följa med henne på utspringet, så det blir najs, tror jag. Kommer dock inte gå på någon mottagning, ska hem till amanda för hon ska klippa mitt hår igen. Har ju börjat ta tag i det nu, min frisör sa till mig att klippa det oftare, så då tar man ju chansen, när man har en kompis som kan sånt ;)

ciao!

försäsong

Jag skojar inte, jag är heeeelt ´döööd just nu!
Antingen var det en grymt jobbig träning, eller så är jag grymt otränad. Jag tippar på det första ;)

Nej, hade inte alls bangat en go massage nu asså, men det känns väääldigt långt ifrån! Får ta duschen, strecha och sen bara lägga mig i sängen, lär ju sova som ett barn i natt, så :)

tre dagar

Dagens låt; Billionaire - Travie McCoy



Hade bara en lektion idag. Gympa, vi skulle spelat brännboll, men eftersom det regnade, så körde vi det liknande inne i Mölnlycke Idrottshall. Helt okej faktiskt, för att vara sista gympalektion för tvåan.
Fick reda på att vi ska skriva något arbete i trean, som antingen ska handla om Styrka eller Kondition. Jag blev typ pepp på att köra ett konditionsarbete, har ju faktiskt tänkt att springa Göteborgsvarvet nästa år, varför inte liksom, så då kan jag ju använda mig av skolan till att förbereda mig, eller ;)

Rensade även skåpet idag. Härlig känsla, då känner man verkligen att det närmar sig Sommarlov! Dock har jag inte riktigt fått in den rätt känslan för sommaren. Jag vet inte vad det är, har la blivit för van vid att ha plugg hela tiden, haha. Nej nej! Den rätta känslan kommer snart!

ciao!

green day/sthlm maraton



Idag gäller det. Green Day spelar på Ullevi. Så extremt sugen på att se dem. FUCK! Hade så gärna velat se dem, men tänker positivt, de kommer tillbaka, hoppas jag :)
Stockholm maraton är också idag, såg lite på tv förut, blir faktiskt lite sugen på att springa det nästa år. Lite galet att tänka kanske, men känner ett litet sug. Vi får se vad som händer och fötter :)

Gårdagen var riktigt najs. Hade mycket trevligt hemma hos sebastian, roligt folk där, snackade om allt och ingenting. Drog till peacock efter en hel del turbulens, haha. Inte jättemycket folk, men jag hade kul ändå. Även von Brömsen hängde ju med, så det var ett stort plus i kanten!

Ska på middag idag, paulin har ju fyllt arton, så först blir det middag på Vino Pasta och senare utgång. Får se vart vi drar, vi går dit vinden och humöret för oss ;)
ciao!

student

Ännu en dag som denna ska man på student! Denna gången blir det Sebastians student. Kommer säkert bli riktigt trevligt :) har en gryyym present till honom. Hoppas han uppskattar den bara ;)

Senare blir det även utgång med goa brudar, ska kanske även möta upp amanda där ute. Får se hur det blir med det.

Har inte mycket att skriva idag. Ska snart göra i ordning det sista, slå in presenter och fixa i ordning mig, najs kommer det bli ;)

ciao!

1,64

Dagens låt; Here I go again - Whitesnake



Vädret blir ju bara bättre och bättre för varje dag som går(bara för att jag säger så kommer det bli sämst väder imorgon hahha) *ta i trä*

Hade ingen svenska idag, så det betydde att man var ledig, awesome.
Så jag drog mig in till stan och mötte upp min fina vän anna, gick runt där lite, var ju väärldens rea på bikbok så hon tog ju och köpte sig ett fint linne. Själv hittade jag inget, men hade inte direkt lust att gå runt att leta. Hade ju redan bestämt vad jag skulle köpa, hahha.

Idag har jag hunnit med en hel del viktiga saker. Fixat alla presenter inför imorgon och lördag. Varit och gjort syntest på synsam (ja, jag vet. jag är hur sen som helst, men allt tar sin tid ;) )
Sen har jag även varit och ansökt om nytt pass, så om typ en vecka får jag äntligen ett nytt på pass och jag har upptäckt att jag växt! Nu är jag faktiskt 1,64 cm! I'm fucking proud!!

frida carlssons student!

Inte mycket bloggande den senaste tiden. Men så är det ibland.
Har haft fullt upp med att fixa studentpresenter och födelsedagspresenter. Även det sista pluggandet har tagit sin tid. Då hinner man inte alltid blogga ;) Men nu kände jag att det var dags igen :)

Sitter just nu och väntar på att ellen ska bli redo. Vi har varit på hvitfeldska och sett när frida sprang ut:D:D GRATTIS PÅ STUDENTEN GUMMAN!!<3
Så snart ska vi dra oss till hennes studentmottagning, mycket trevligt kommer det bli.
Fick sån extremt längtan att ta min student (eller sluta skolan som pappa säger hehhe) när vi stod på skolgården. Men min tur kommer nästa år, jag är taggad!

Ska även på Sebastians student, på fredag. Malins pojkvän asså :) så det kommer bli riktigt trevligt det med. Kul att man även får komma dit :) sen blir det eventuellt utgång senare på kvällen. Får hitta ett ställe som inte har sin studentfest där, hahha.
Det är ju så många som tar studenten nu ;)

RSS 2.0