första debuten

Åhhhh, jag Älskade bara vädret idag!
Lika kul var det dock inte när jag och Jessica skulle ut och sola, så drar hon upp sina byxor. Då tänker jag, det ska jag också göra, behöver lite färg. Men så fort jag ser hur VIT jag verkligen är, SPECIELLT när jag satt bredvid henne, så drog jag ner dem igen. Det är inte kul! Jag måste bli brun i sommar, ett måste!

Dagen var för övrigt huuuuuuuuuuuur seg som helst, jag orkar inte med Bertil-dagen! Man typ dör när dagen var slut. Jag överlevde i alla fall, men det var knappt. Höll på att somna minst fem gånger under filmen vi såg. Sen berättar han att vi ska ha prov nästa vecka, på Ideologi, kan inte uttala det ordet men kan stava de ;)
Kul, vi har haft två lektioner på de, det är inte så stort bla bla, men hallå, TVÅ lektioner. Får göra det bästa av situationen helt enkelt, kul.

Skulle köra min debut på innebandyn idag.
Det började bra, uppvärmingen gick bra.
Två skott...... sen gick jag av. Inte bra!
Så det blev en promenad för mig runt mastetjärn :(
Men det kommer!

Skulle till bellabus efter skolan med pao, för att kolla på korpen matchen. Så otroligt stöttande supportrar som vi är kom vi på även den matchen.
Dock blev jag väldigt irriterad på västtrafik, hade svårt att bestämma om jag skulle ta bussen eller vagnen in till svingeln ( svårt val I know ) men jag tog vagnen, så står jag och väntar och väntar. Sen säger någon i en högtalare att ettan inte går längre än till Härlanda, för det är stopp på Östra, ORKA!
Då får jag pallra mig upp för hagforsbacken till östra för att ta 17, kanske inte verkar så långt, men det var typ 30 grader varmt!
Så det var precis att jag hann med bussen med pao.

Killarna spelade lika, irriteranade att de andra laget gjorde mål när det var en minut kvar, hahha.

Har nationella muntligt i engelska imorgon (Y) KUL!
Men det kommer nog gå, jag är i en grymme grupp i alla fall ( grymme ? )

Ska jobba på tjärnet imorgon, hahaha under valborg liksom. Men har lite alternativ efteråt, så vi får se hur kvällen blir av.


resursdag

Underbart skönt att ha resursdag idag.
Vakna halv ett på morgonen, kan inte bli bättre. Läste lite i samhällsboken, för de är läxa, så har ändå varit lite duktig idag. Ringde och retade bellabus lite för att jag var ledig och hon hade prov, hehe ;)
Men skulle träffa henne idag, så jag var tvungen att ringa och kolla med henne när vi skulle ses och så.
Träffade henne vid tre i stan, så vi var la där till fem, så det var rätt najs, köpte lite presenter och så.

Bestämde att träffa johanna idag, eller ah, kanske. Ta en promenad, den lilla lyx ungen kanske ska åka till mora, Igen. Så sitter jag här hemma och vill åka dit upp en gång i år, så får hon åka två gånger. Eller ah, det är inte säkert än, men ändå, jag vill också dit!

Så otroligt skönt att bara gå i skolan tre dagar denna veckan.
Resursdag idag, sen Valborg på fredag, det kan inte bli bättre.
Kalas imorgon för farmor, i och för sig fyllde hon år förra veckan, men det blir imorgon istället, passade bättre.
Träning imorgon med damtvåan, men jag kan ju inte vara med pga mitt finger! Det blir jag bara trött på. Förhoppningsvis kanske jag kan vara med i skolan på onsdag. Jag vill inte missa skol-sm  nu när vi är i slutspelet!

fingerskydd - no more!

Äntligen är det jobbiga skyddet borta! Tog bort det torsdagskväll, shit jag typ skakade av nervositet. Men nu känns det mycket bättre. Dock känns det konstigt på samma gång, det är som att det finns en spärr som gör att jag inte kan böja fingret som jag kunde förut. Men det gör inte ont, hahha.
Får hoppas på att vbs teori inte stämmer, men jag SKA blir fullt friskt till att vara med på både lagets och stadslagets träningshelg, mitt mål så är det bara!

Nationella prov engelska A idag. Var faktiskt rätt förberedd, men det var nog bara för att vi hade en likadan uppsattsskrivning igår, rätt bra ide ändå.
Sen blev det muntligt prov i itailenska, var med linda, gick faktiskt väldigt bra, tycker jag. Dock var det segt att vänta, fick vänta i typ två timmar, för att ha ett prov på typ 5 fem, den är INTE skön!

Shit vad underbart varmt det är! Så glad över att solen och värmen är här! Kan inte bli bättre.
Idag måste jag åka upp till Boström och lämna New Body grejer. Segt.
Dock har jag och pia övertalat papish att åka och köpa thai idag, DET gillar vi! Sen blir det hemgång till berglund, har spenderat mycket tid med den tösen denna veckan. Kanske borde bli lite trött på henne ? ;) haha neeej, jag tröttnar aldrig på henne<3
 
Måste bara säga, hur KONSTIGT det känns att kunna skriva med alla fingrar på tangentbordet. För tre dagar sen kunde jag bara skriva med vänstern och pekfingret, nu går hela höger handen :O
Jag vet, jag är störd (A)




sommaren i city 1990 kommer du ihåg mig?

bara en dag till

Ett tags sen man skrev nu, men det har bara inte blivit av ( okej två dagar, men ändå )
För det första är jag så trött på mina fingrar, riktigt irriterande att jag inte kan skriva vanligt.
Men för det andra så är jag glad. Imorgon är sista dagen som jag ska ha skyddet! YAY

Dock känner jag mig inte riktigt taggad för att utsätta mig för en tuff stadslagsträning, första dagen jag ska testa utan skyddet. Så det blir nog ingen träning denna veckan heller :(
I och för sig ska jag vara duktig imorgon, istället för att bara sitta och kolla på innebandy, så ska jag ut och springa. Kondisen är alltid något Jag måste träna på i alla fall, hahha

Imorgon är det andra Korpen matchen. Berglund och jag har massa goa ideer på hur vi ska ha det under matchen. Fika och kaffe, det gillar vi (Y)

Ikväll blir det bara plugg, plugg. Ska vara duktigt!
Kul att vi har nationella Engelska A på fredag! Har från och med ingen livskunskap nu, så vi har sovmorgon på fredagar, men tack vare nationellla, så får vi inte den sovmorgonen! Kul!

Dessutom har vi muntligt Italienska prov på fredag, allt är på fredag. Varför inte lägga in ett matteprov på fredag också? Usch, nu kommer den hemska tiden, när alla prov ska in och sån skit, men det är bara ungefär två månader kvar!!
Helt sjukt hur fort tiden har gått :D


Vill bara glömma allt

tack för kvällen

Har kommit hem ifrån kära frajdutt och hennes fest. Eller ah, jag var i torpahallen,  för de var avslutning för innebandyn.

Hade en väldigt trevlig kväll hemma hos frajdutt :D mycket trevligt folk och nice killar, hahah ;)
Dock var de en person som spydde ner nästan hela hennes hus, okej inte så mycket, men det var på flera olämpliga ställen. Tyvärr blir det så ibland.
Men jag hade väldigt trevligt. Tack för att jag fick komma frajdutt!<3

Idag, har jag bara varit i torpa, mycket trevligt, men gillade mer att vara ensam hemma. Så härligt måste jag säga. Men alla kom ju hem till slut.

Ikväll blir det nog mys och film hemma hos berglund, trevligt trevligt.

stadslagsträning 1/16

Japp, då var man i skolan från åtta till halv åtta på kvällen, nästan tolv timmar (Y)
Helt okej dag, inte så mycket att säga. Hade utvecklingssamtal idag, gick oförväntat var, allt har bara blivit positivt. Så det kändes väldigt bra att gå därifrån! Självklart kan man bara bli bättre hela tiden, så jag strävar från och med nu till bättre betyg!

Var på en förläsning om homo, bi och transsexuella.
Det var nog en av de mest intressanta föreläsningar jag har varit på. Hon som hade den, var väldigt bra och fick den att bli mycket intressantare. Så det var riktigt lyckat!

Hade den första stadslagsträningen av sexton stycken. Men jag med mina kära fingrar kunde inte vara med. Som tur var hade jag Malin, Victoria och Alicia som sällskap, så jag hade det trevligt :)

Satt precis och skrev i min blogg, så påpekar min syster att min blogg är tråkigt. Att hon bara sitta och skummar igenom hela texten för att se om hon är med. Så nu ska jag lägga till en meningen om att hon är den bästa systern och jag älskar henne! Nöjd nu ? ;)

Imorgon har man blivit bortbjuden på en fest hos frajdutt (Y) det ska bli trevligt. Vart, när och vem denna person är nämner jag inte, men jag ska ha kul!




känner mig som den katten just nu :D

You Never Walk Alone!

Kul att man försover sig första dagen.
Går upp till mamma och båda två inser att det inte är någon ide att åka till skolan. Så hon ringer och sjukanmäler mig, medan jag går ner och lägger mig igen (Y)
Vaknar upp igen vid halv tolv, var faktiskt duktig och pluggade matte i en timme, okej jag blev inte klar, men jag är en bit på vägen. Kul att jag har en bok som ska vara färdigläst imorgon, har mer än halva kvar, men det löser sig.

Jag är så trött på mitt finger nu!
För det första, det ser hur mesigt ut som helst!
För det andra, gör det ont och kan inte göra något typ!
För det tredje, det ser fortfarande mesigt ut!
För det fjärde, det hindrar mig från att träna med stadsträningen på torsdag!
För det femte, jag hatar detta!!
Nu känns det bättre, när jag äntligen har fått ur mig det.

Nej, nu blir det chelsea-Liverpool.
Liverpool leder med 2-0, kom igen nu Liverpool You never walk alone (L)

frakturskit utryckt i ledbandet, i fingert

Sista dagen på lovet och har en match klockan åtta på morgonen, Inte okej.
Spelade väldigt bra första halvlek, gick ifrån 2-0 till 2-2, sen i andra vet jag inte riktigt vad som hände, men det gick bara neråt.
Jag är ju lyckad, kom fel in i en närkamp, snubblade på fötterna, slår i sargen med handen ( tror jag ) får en smäll, men kör på. Känner att efter några sek att jag inte klarar av att hålla i klubban, gör ett försök att få bort bollen, lyckas, springer och byter. Sitter och kollar på mitt finger, det är sjukt svullet, kan inte röra det och det ser snett ut. Livrädd typ!
Säger till pappa, som sitter på läktaren bakom att jag inte kan röra fingret, vi går bort till sjukvården i hallen. Han kollar lite på fingret, känner, säger till oss att åka till mölndals akut. Kul!
Sätter oss i bilen mot mölndal. Kommer fram, sitter där ifrån nio till halv tolv, inte så länge för att vara akuten. Har en frakturskit som har ryckts av ledbandet i långfingret, KUL!
Ska komma tillbaka så fort det inte gör ont längre, snart!

Resten av dagen blev det innebandy. Kollar när killarna spelade, de gick bara till semi. Väldigt intressanta matcher, rött kort, bråk, spänning. Det var en annorlunda dag, måste jag säga.


Imorgon börjar det igen, orkar inte med det än. Kommer knappt kunna skriva, kul att bara sitta där liksom! Var knappt att jag kunde skära min pizza, hahah.

glad påsk, i efterskott ?

Ja, det blev ju ingen direkt påskafton för mig igår. Men det har jag ändå inte haft på de senaste 8 åren, så what ever liksom.
Spelade den sista gruppspelsmatchen. Vi var grymt taggade idag, tyvärr fick lerum in två bollar mer än oss. Vi ska ändå möta dem imorgon igen, när slutspelet börjar, så då tar vi dem! Känner mig redan nu sjukt taggad för att slå dem. Vi kan, bara vi vill!
Min tränare var så snäll efter matchen, efter att de har tjötat om hur matchen var och bla bla bla, så kommer hon fram och säger att hon har ett påskägg till oss! Det var inte ett vanligt litet normalstort ägg, det var gigantiskt! Jag tror vi gick runt med det ägget i tre timmar, minst! Ingen orkade äta upp allt godis, så det slutade med att vi gick runt och gav godis till alla vi kände, hahha.
Kollade även när p-92 spelade sin sista gruppspelsmatch. Deras match var jämn och spännaden, såg ut som att det skulle bli förlust för dem. Men i slutet fick de in ett sista mål, så att det blev lite. Dock var det inte långt ifrån att stöpen ? skulle vinna ändå, två sek kvar, så rullar bollen preciiis förbi stolpen. Det är tur, för IBKs del.

Självklart var matchen 08:50 imorse, så man hade ju hela dagen framför sig, inte så kul. Så några i laget åkte iväg till lundbystrand för att kolla när calle spelade. Trevligt.
Efter var vi tvungna att titta förbi hos berglund en snabbis, men det gick fort.

Ska nog åka in tillbaka till valhalla igen och kolla på när andreas spelar, att åka till hallarna är en självklarthet för mig och min pappa på cuper, så är det bara. Sen tror jag det var någon mer match vi ville se efter, men vi får se. Nu är det i alla fall slutspelet som börjar. Dock betyder det också att det är sista dagen på lovet och det är inte kul! Jag har inte direkt lust att gå upp tidigt, få massa läxor och det där. Vill gärna ha lov några dagar till, vi har ju inga lov efter detta. Okej, vi har resursdagar, men då lär ju lärarna kalla in oss, sen har vi säkert några studiedagar. Det är segt ändå, vill ha mer lov!
Fick dock reda på att det bara är typ 10 veckor kvar till sommarlov! Hur fort har inte ettan gått liksom! Det känns som att det var igår jag började på skolan, helt sjukt!

KUL att jag ska behöva gå upp 06:00 imorgon, på min sista lovdag!
Orka att vi har semifinalen 08:00 på morgonen och finalen ( om vi vinner semin ) typ 17:50, det är INTE okej!
Smsa om ni vill veta hur det gick och komma och kolla på den eventuella finalen, hehe.

Känner att det inlägget blev väldigt argt och negativt, men ibland blir det så. Måste få ut det på något sätt, haha.



alltid redo med klubba och boll


ovanlig dag under en cup

Andra matchen i våran "långa" cup.
Kändes som att vi var så sjukt taggad när vi var ute och sprang, jag var det i alla fall. Sen när matchen börjar, så har vi hur mycket respekt som helst, mot de andra! Nej, det var inte en kul match. Tänker inte nämna resultatet, det var så pinsamt, så det ska inte berättats. Fick dessutom en utvisning, men trodde att jag skulle få mot protest mot domslut, så jag var rätt stolt över hur jag höll mitt humör hehe.

Träffade även allansson innan min match, eller ah hon hade matchen innan min. Det blev mest, hej kram hejdå. Lite tråkigt, men så är det när man har cup. Vi tar igen det på tisdag (Y)

Nu är det dags att åka till valhalla igen snart, ska kolla på p-92 vid fem. Direkt efter den blir det till mormor och morfar för att fira mormor. Hon fyllde egentligen år i tisdags ( tror jag ) men ville fira det idag istället. Efter det blir det antingen dra hem till berglund på påskmiddag, eller så hänger jag med mina föräldrar till valhalla igen och kollar på mer innebandy. Känner faktiskt liite mer lockande till valhalla, det är lksom cup och jag heter helena lager. Vi får se hur det blir.



prag 2009 here we come!<3

twilight!

Åh!! Jag såg twilight idag för första gången ( okej jag vet att jag är seg, jag lovade anna att läsa ut boken innan ) det var nog den mest romantiska filmen. Klart det finns massa andra, men den kändes som en overklig Romeo och Julia, fast ändå verklig! JAG ÄLSKAR ROBERT PATTINSON<3<3<3< seriöst, han var hur snygg som helst, hela tiden, jag blev bara kär i honom. Blev lika kär i Edward i filmen, som jag är i boken! Den filmen måste ses bara! Jag menar det, jag fattar inte att det har tagit mig så lång tid innan jag såg den! Skäms på mig liksom.
Nu har jag sett den i alla fall och jag ska så köpa filmen!!!

Så gullig idag va.
Hade bestämt med romell att vi skulle se filmen idag, vid tolv. Vaknade halv elva, även fast jag hade bett min pappa väcka mig tio, lite irriterande. Så jag skyndade mig för att hinna i tid, dock slutade det med att jag blev klar mycket tidigare, så jag åkte till henne så fort jag var klar.
Väl framme hos henne, fick jag stå utanför hennes dörr i tio min, hon hörde inte när jag knackade, hahha. Sen när jag väl kommer in, så var hon inte klar med att bränna skivor, så hon ber mig vänta. Jag sätter mig med den älskade skolkatalogen (L) det är helt sjukt, ge mig en skolkatalog och jag kan sitta med den i timmar, hahha.
I alla fall,  så sitter jag där och kollar och lyssnar på hennes musik. Då ser jag bara hur boström kommer upp till oss, jag ba what liksom, vad gör hon här. Då är det deras lilla present att fira mig ( i efterskott ) genom att titta på twllight och mysa (L) så gulligt av dem. Jag gillade den tanken (L)

Sen blev det hemgång, skulle hem och äta för dumleslaget började idag! Sista cupen med laget, eller ah prag är också med, men det är bara nio pers, så det känns inte lika mycket som den sista, hhaha. Spelade första matchen i valhalla, vinst med 5-0 det är inte dumt ;) Det var inte ett dåligt sätt att börja cupen nu. Dock gillar jag inte tiderna vi har våra matcher på, från och med nu har jag INGEN sovmorgon. Det är inte okej!



gaaaaaaaaaaaash vad jag ÄLSKAR denna filmen!<3<3 se den!!<3<3


molin rouge

Ska ta och berätta hur jag hade det hos malla i tisdags till att börja med :)
Kom fram till centrum vid fem, mötte upp vb där. Dock fick vi vänta in malla, hon var lite sen. Men till slut kom hon, så vi gick in på ica och köpte godis. Väl inne i affären bestämmer vi oss för att köpa korv med bröd! Malla berätta att det finns en grillplats i närheten av där hon bor, så det bestämde vi oss för att köra på de.
Nästan ungefär som vi kom hem, kom allansson, så vi satte upp hennes studsmatta, mycket trevligt! Tre blondiner och en brunett, kan inte bli bättre :D
stackars vb, hennes degbrallor gick sönder :( hehheh.

Sen blev det filmer, mycket mysigt, pratade hur mycket som helst, bara mysmys. Det var en lyckad kväll (Y)


Dagen efter skulle jag med berglund till borås, för att se på en "modevisning" eller ah, det var hennes morföräldrar som  jobbar på en secondhand affär, där vissa som jobbade där gick manekäng med några av plaggen som de hade. Lite segt, men en annorlunda sak att göra på ett lov, så det var kul. Sen blev det att hitta något man ville ha, hittade en jättesöt väska, som en av modellerna hade på sig, men när jag letade efter den såg jag att en annan tjej hade tagit den. Hur stor chans är det, det fanns en tjej till som var i våran ålder, och HON fick tag på väskan, den är INTE skön.
Fick i alla fall tag på Molin Rouge och en bok. Jag vet, jag är efterbliven, jag såg den filmen för första gången, igår (A) men den var underbart bra (L)
Såg även Titanic, men sen var det sovdags, mysmys.

Idag har dagen än så länge sett bra ut, gick upp lagom tid hos berglund. Vi gjorde oss i ordning, skulle hem och gå till ica för att handla saker till pizzan syrran ska baka idag. Sen skulle vi ut till farmor, då ville hon gå till ica, så gick dit igen, hehe. Trevligt, hon blir bara bättre och bättre hela tiden.
Ikväll blir det grillning med folk på härlanda med trevligt folk. Så det ska bli mycket trevligt :)



våran grymma eld (Y) och modellerna bakom eleden ;) gillar att malla går
in för bilden och vb inte<3


landvetter nästa

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli typ tre. Då ska jag gå upp och platta mitt hår, sen blir det att dra mig till vagnen. Ska nämligen äntlligen till landvetter och träffa lilla prinsmalla, ( okej, hon är äldre och längre än mig, men ändå ) vb och allansson! Äntligen ska vi ha våran lilla mysiga kväll <3

Har sett fram emot detta, sen vi bestämde att vi skulle göra de. Så nu känns det bra att det är dags. Ska möta prinsmalla och vb på landvetter centrum, så ska vi köpa gottgott och sen drar oss med bussen hem till prinsmalla, i skogen. Lite senare kommer allansson, hon håller på att ta sådana där modellbilder på model lab, så hon kommer lite senare. Hellre sent än aldrig, det gillar jag (Y)

Imorgon blir det borås med  berglund och hennes familj, eller ah, mamma och hennes pojkvän. Det är ändå kul, göra något annorlunda är bättre än att sitta hemma hela dagarna och inte göra någonting. Så det ska bli kul, det ska tydligen vara någon stor loppmarknad som är populär där uppe, så varför inte hänga med och kolla vad som finns för trevligt där upp.  Har ju inget tråkigt sällskap att åka med, så det lär ju inte bli tråkigt så sätt i alla fall!

Åh! Idag kommer romell hem ifrån ITLALIEN! Jag vill också åka dit, hallå jag läser italienska, älskar italien och deras mat, varför får inte då jag åka dit? Dock är det bara ett av de många ställena jag vill åka till just nu. Det första på listan är ändå Stockholm ( det kan många förstå varför ) men sen ligger Italien på andraplats. Så varför får inte jag åka, det känns orättvist!
Får se ifall hon har fått någon bränna när hon kommer, eller om hon är brun, hon lär ju vara brunare än mig ( vem är inte liksom ) men ifalll hon är mycket brun ;) Torsdag! Då är det, hon, jag och en Twilight (L) Det gillar vi mycket.

Får försöka fördriva tiden så mycket det går nu, för jag känner mig inte taggad på att behöva sitta här och vänta på att klockan ska bli  14:45-15:00.



money can't buy love

sommaren i city 1990 kommer du ihåg mig

Fick plötsligt en sån känsla av att lyssna på Sommaren i city, tror den heter så i alla fall. Väldigt bra låt (Y)
Soligt och underbart idag med. Fick höra att det ska bli upp till 25 grader varmt i kära Sverige, det gillar vi verkligen.
Mitt mål denna sommaren; Bli bruuuun!
Har aldrig lyckats med det tidigare, ska nog ta mamish tips och sola typ 10 min/dag och sen lägga på fem minuter lite efter hand, så får man se om man lyckas eller inte. Det kostar ju ingenting att pröva.

Just nu fick jag bara en känsla om hur bra sommaren kommer bli! Det kommer säkert vara sorgligt och roligt, ska till prag i år igen, dock är det synd att det är det sista vi gör med F-92. Vi har gått igenom så mycket i det laget, skratt, tårar, seger, förlust, motgångar, tillgånger ( om det nu heter så, hehe ) gått ifrån Björkekärrs IK till IBK Göteborg. Det kommer blir sorgligt när vi inte finns mer. Visst, alla visste att det skulle hända, men på något sätt känns det så plötsligt när man får höra de.

I juni kommer vi även få reda på vilket lag vi kommer tillhöra när försäsongen drar igång. Är nervös redan nu, jag vill i alla fall ha med minst fem stycken ifrån mitt lag. Det kommer känns konstigt annars, visst jag vet ju vilka många i klubben är redan, men tänk, vi ska helt plötsligt bli ett lag och vara tillsammans så mycket. Hur kommer det blir liksom, kommer man kunna skoja och skämta så mycket som man kan nu? Kommer man kunna säga sina felsaker, utan att alla kommer se ner på en? Jag kommer nog vara väldigt nervös första dagen, även om jag har med mig många ifrån mitt lag. Något som jag verkligen hoppas på.

Shit, vad känslosamt allt blev nu :O men så blir det ibland, speciellt nu, jag är bara så nervös. Det kommer blir bra, är bara lite nervös nu, men det går över.

Hade träning idag, shit, jag var verkligen inte taggad på att träna. Jag tror inte det är bra för mig att vara ledig på en dag när vi har träning. Det tar mig en halv timme innan jag kommer in i att det är träning. Så jag var knappt trött när träningen var slut. Inte bra!



summer means forgive and forget ? start over ?

första dagen på påsklovet

Seg, men ändå bra första dag på lovet.
Vaknade upp elva, så missade tyvärr avslutningen på innebandyn, men jag hade säkert kunna gå. Dock kändes det väldigt dumt att komma dit senare, jag hade skämts så mycket. Så det blev inget med de.
Skulle spendera dagen med berglund, dock var hon hur seg som helst, var hemma hos sin farmor, som fyllde år. Fick vänta tills klockan blev runt fem, dock drog vi till donken och åt där då. Papish var så snäll att han körde mig hem till berglund när vi hade ätit.

Där fick jag mer mat, de skulle precis äta middag, så jag fick lite av deras med.
Vi bestämde oss för att baka denna kväll. Dock blev det svåra valet till att vi gjorde kokosbollar, det är alltid gott! Lite besviken blev jag faktiskt på dem. Det kan ju ha att göra med hur berglund bakade dem, hahha.<3
Har sett Robinson för första gången, sen den började sändas på trean, och det var längesen! Inte alls lika bra som förut, när den gick på ettan. Då längtade man efter att se den varje lördag. Nu bryr man inte om den längre, eller inte jag i alla fall.

Nu sitter vi och kollar på Vid din sida, den är faktiskt väldigt bra. Dock har jag inte sett den på hur länge som helst, men vad jag kommer ihåg så är den väldigt bra. Vi får se när den är slut vad jag tycker om den. Våra kokosbollar har vi även med oss, som tilltugg, fast godiset och colan kan man aldrig vara utan.

Sen får vi se hur denna trevlig dag slutar, har varit en väldigt bra första dag på lovet. Känner att det verkligen är lov och jag äntligen får sova ut tills jag vaknar. Något jag inte gjort på länge och verkligen behöver.

Jag måste bara säga att jag älskar vårat väder nu! Så underbart varmt idag! Det var seriöst 15 grader idag, det var något som gjorde mig glad och pigg denna vackra dag.
När jag och berglund gick till hennes ica ( okej, det tar högst fem min ) var det inte alls kall och klockan var ända halv åtta. Jag älskar det!
Det ska ju även bli varmare under lovet, så nu är våren äntligen här och sommaren kommer snart, hoppas vi på!

förlåt för att jag inte kan vara perfekt för dig, men jag gör
mitt bästa


femton minuter i kö på att vänta på mat

Blev så irriterad idag. Fick stå och vänta på maten i en kvart! Seriöst, vi stod i kön med halva maten i en kvart! Jag blev sjukt irriterad när vi stod där, speciellt när jag var hungrig som ett as!
Fick i alla fall mat till slut, även om det tog en jättelång tid.

Otroligt seg dag, halva dagen gick åt att bara sitta och inte göra någonting alls. Prinsmalla kom till inte till skolan, stackaren försov sig och vaknade precis när vi började. Haha stackare<3 det var lite synd. Hade lust att träffa henne innan vi ses på tisdag! Då blir det myskväll med mina homies<3 hem till prinsmalla med vb och allansson. Då blir det mys, film och godis, så otroligt kul att bara vara med dem.

Helt död på innebandyn idag, jag och damgren ville verkligen INTE vara med. Vi fick reda på att vi skulle spela med/mot den andra gruppen, som har individuella val inom en annan idrott, men det gjorde inte oss mer taggad på att spela. Dock gjorde vi det ändå och jag tycker att det var helt okej. Jag hade hellre slutat efter språket, men gillar man sporten, så gillar man den.

Tyvärr ingen direkt sol idag :( men jag har tummen upp för att det ska bli mycket sol under lovet. Det har jag i alla fall läst att det ska bli, så det hoppas vi på!

Trött som ett as nu, känner verkligen inte för att göra någonting ikväll. Skulle vara mysigt att sitta hemma och kolla film och äta god mat och gott godis. Dock blir det nog ingen god mat, i alla fall inte den maten jag vill ha,det får jag la helt enkelt leva med.

Äntligen lov är det ända man kan säga nu! Så otroligt skönt att äntligen få det. Jag känner på att jag behöver det nu, är jättetrött på att vara i skolan och behöva tänka på allt arbete och att det ska vara inlämnat i tid och massa sån skit. Nu äntligen så har vi lov och jag kan SOVA! Något som jag verkligen behöver.
Sen blir det dumle med laget, tråkigt att det bara är fyra lag med i våran årskull, så det spelar ingen roll om vi spelar bra eller dåligt, vi kommer ändå gå till semifinal. Lite synd tycker jag, faktiskt.




Bakom ett glatt ansikite, finns det alltid en mörk hemlighet

första glassen på triumf

Igår var det en sån underbar dag!
Först vart det hur varmt som helst, allansson kom och hämtade mig när jag och vb satt i klassrummet och äntligen skrev klart våran idrottsgrej. När vi går till bussen, ååh det var så härligt, så varmt att jag nästan tog av mig jackan. men jag gjorde inte det. Men underbart var det.
Sen hade vi världens tur, när vi är på väg till terminalen, åker våran bussen, men vi har sån tur att hon stannar vid övergångsstället, för att hon ser att vi springer efter den. Så då slapp vi vänta i 20 min på nästa, det gillar vi.

Vid sex drog jag och berglund till triumf och tog den första glassen för i år! Så otroligt gott va, hur mycket folk som helst, men det var verkligen värt att stå i kön, dessutom gick det rätt fort.
Men det roliga var att berglund fick fel kula, hon tvekade tre gånger på att gå och byta den. Jag gillade den, men jag fick den inte :( hahhaa.
Sen blev det hemgång till mig för att äta våfflor! Underbart goda, min syster är typ bäst på att laga mat.
Underbaraste nyheten igår, min stadslagstränare ringde och berättade att jag är med i stadslaget igen! Jag blev så sjukt glad när han berättade de. Tydligen hade Bertil pratade jättemycket med honom och Martin om mig, halleluja säger jag!


Denna dag känns också väldigt bra, har ingenting att plugga, okej italienska, men det är kul och det går fort att göra. Men nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli fyra. Ska ta bussen då och träffa mamish för att åka till Klubbhuset, hon behöver nya skor. Bredvid mig sitter prinsmalla och skriver sitt idrottspapper.
Så stolt över mig, det blir ingen matteläxa för mig idag, jag blev klar med den på lektionen, riktigt stolt över mig själv.
Så varmt och skönt är det nu också, jag blir så glad när jag tänker på att solen är här. Men det betyder på samma gång att innebandyn tar slut :( men jag får ta och börja springa numera. Måste få upp min kondis igen, haha.
Idag åker den där Romell till Italien! Hallå, typ mitt favorit land, så får hon åka dit, inte rättvist! Aja, hon får ha de så trevligt där i alla fall <3

RSS 2.0