bertil-prov

Dagens låt; Vill du flyga fri - Tummelisa, sista scenen :D




Jag har fått värsta disney flippet det senaste. Varje gång jag går in på datorn, på youtube, så sätter jag på musik från disney, även andra filmer, som tummelisa. Älskar den filmen, varje gång jag ser den tänker jag tillbaka på när jag var liten och såg den första gången med min bästa barndomskompis. Saknar det!<3


Tillbaka till verkligenheten, hahhha.
Fick reda på att jag har mvg i italienska!!! Så otroligt glad blev jag! Hon sa till mig att jag var tvungen att få mvg på det sista provet, var grymt osäker på om jag klarade mig när jag har skrivit klart det idag. Men när hon sa det, blev allt en stor lättnad!

Annars var det en grymt värdelös dag. Hade hur lång håltimma som helst, men som jag sa. Jag stannade bara för att vara med på min sista praktiska innebandylektion. Så att jag kunde avsluta det bra. Så det var najs.
Spelade bara småmålsmatcher, vilket i sin tur inte är så hemsk. Helt okej :)

Funderar på att dra till peter en stund senare. Men först väntar jag en pizza som ska komma med min käre far och mor. Hoppas det blir rätt pizza denna gången, förra gången fick de med sig fel, hahah. Ciao!

nu börjar alla ta studenten

Dagens låt; Reflection - Mulan
Jaa! Jag älskar disney!



Någon mer än jag som såg alla studenter som åkte runt på flak idag?
Jag tror att det var YTC - Lindholmen som hade turen idag. Så på en lastbil att det stod något så. Vilket säkert stämmer, hahah. Alltid när man ser folk som tar studenten, blir man sugen, visst är det så?

Hade den alltid onödiga lektion idag. Kom bara 14 pers idag. Så vi hade la lektion i kanske en halv timme, men men. Vad ska man göra. Fick gjort en del i alla fall, se positivt.
Åkte sedan till SB och pluggade inför bertilprovet på måndag *ta i trä* så har varit duktig. Så har pluggat en hel del, fast ska ändå fortsätta snart igen.

Bokade även in en tid för syntest på torsdag. Jag vet att jag är sen, men jag tar tag i det nu när jag har lite i skolan. Så tänker jag ;)

Imorgon har jag veckans mest onödiga dag, värre än idag. Men jag måste gå, hehe. Har min sista innebandy, praktiska lektion. Så känner att jag måste vara med på den sista, det ska vara någon form av "avslutning" imorgon. Gissar på att det blir typ turnering.

Nu väntar duschen, ciao!

freestyler


Har inget att skriva. Vad ska jag skriva?

galltvål

NU känner man verkligen hur skolan börjar närma sitt slut.
Lektioner börjar ställas in, så att man får VÄRLDENS hålltimma, vilket suger när man bor i Göteborg och går i skola i mölnlycke.
Dessutom träffar man folk som antingen ska ta studenten snart, eller så ska de iväg på någons. De najs ;)

Köpte galltvål idag. En efterlängtad tvål som jag har velat testa på sen johanna kom till torpahallen en dag med vita converse (inte ett par nya, hennes nuvarande) så nu har jag inskaffat mig den och tagit den på båda min vita Lacoste väska och mina converse, så får vi låta the magic work

Måste börjar planera alla mina studentpresenter jag ska fixa. Lägga upp en lista på hur mycket som kommer gå åt, det är inte lätt att vara student när man har vänner som tar studenten i år, ahhahah. Känner bara hur mycket som kommer ryka nästa år då, jösses!
Men den smällen tar man då ;)

tummelisa

Åhh bardomsminnen kommer tillbaka!<3




Åhh, nostalgi!


vart tog det underbara vädret vägen



Har funderat en stund på vad som var rimligt att skriva i bloggen idag, men inga tankar kom fram i huvudet. Så känner att jag helt enkelt bara kör på. Så får det blir som det blir.

Sista italienskaprovet idag. Skönt. Hade pluggat som ett as. Så nu känns det bra. Fast oroar mig fortfarande för mitt betyg. Vill ha mvg, men känner att detta provet kan ha satt stopp för det. Vi får se imorgon på lektion *ta i trä*

Nu börjar skolan närma sig sitt slut för detta läsåret. Känns konstigt. Borde ha ett jobb nu. Kunde kämpat mer, men tror la för mycket om saker och ting. Visst, jag har bestämt saker som ska hända i sommar, men hade gärna velat ha ett jobb i mer än en vecka(gothia) men det är något man får ta.
Kommer ändå bli en grym sommar.

Snart börjar alla studenterna. Jag vill också. Ska antagligen bara på tre. Men det kommer bli grymt kul. Största problemet är bara vad man ska köpa? Ingen aning. Vad ger man någon som tar studenten?
Det är ju inte direkt som julafton eller en födelsedag, det är ju en student.
Svår fråga.

årets första dopp




Då var det gjort! Årets först dopp!
Rätt najs faktiskt, trodde det skulle vara mycket kallare, men icke. Så det var rätt najs :)
Det blev en kvällstur med min sten, dock var hon liiite en badkruka i början, men till slut kom hon i ;)

Tidigare var jag faktiskt på kalas. Min käre morfar fyllde ju som sagt i fredags, så idag skulle han firas. Helt okej faktiskt, men hade ju min syssling till sällskap, så det var najs.
Blev också plugg inklämt på dagen, har ju mitt sista prov på tisdag. Så känner att jag verkligen måste plugga röven av mig, för jag ska få mvg på det provet, har bestämt mig för det!

Har för övrigt ont i heeela kroppen nu!

film

Nu blir det film!


21 km, det är något att bita i!



I'm baaack!

Nyduschad och
klar! Jag är helt slut nu, rent ut sagt! 21 km, shit mycket mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara!
Fick ändå en tid som jag siktat in mig på, så jag är helt nöjd. Speciellt när jag hade ont i diverse delar av kroppen under hela loppet. Var det inte foten, var det axlarna och var det inte axlarna var det håll, hahahhaha

Men älskar all respons man fick från folket runt en. Spelade ingen roll om man sprang eller gick, alla peppade en hel vägen, sånt gillar vi!
Sen fick jag självklart lite extra peppning från alla som håller på blåvitt, haha.

Fick även en ros av min kära mor och far när jag hade anlänt i mål! Så gulligt, en blå till och med, som är min favoritfärg. Jättefin!

Träffade även amanda och emil efter mål. Riktigt kul att de kom och kolla.
Bellabus skulle ju också springa, träffade henne innan loppet, hon startade efter mig. Ska kolla med henne sen, om hon lyckades med det målet hon hade satt upp, hehe 

Men som sagt, jag lyckades, är stolt över mig!

göteborgsvarvet



Nu gäller det att ladda till tusen!
Önska mig lycka till!

videocracy

Dagens låt; Umbrella - The Baseballs



Har gått och sjöngt på den låten hela dagen. Fått lite skumma blickar från folk, men vad ska man göra.

otroligt onödig dag! Hade italienska först åtta i morse, såg en dokumentär, Videocracy handlar om jämställdheten och medians makt i landet. Väldigt intressant film. Dock kändes det lite fail att gå upp sex i morse för att se den.
Fast det kan bero på att vi faktiskt hade hålltimma från 09:30-11:30. Sjuuukt seeegt. Seriöst, satt bara i gatan och dog typ, hahahaa.
Hade bara det sista naturprovet för kursen, så det var ju värt, eller nödvändigt är rätt ord, att stanna kvar och göra det. Kändes hyfsat när jag gick från lektionen, så vi får hoppas på det bästa.

Snart hoppas jag på att det kommer mat till mig, känner att min mage börjar kurra och kan slå min näve på att vi inte har något som duger min mage just nu hahhahhaha.
Kan inte för mycket godis, om ens något. Tomorrow is the big day ;)


xoxo hellepelle

stjärnklar



Grymt ovärd dag. En lektion som varar i en timme, känns alltid lika onödigt att åka till skolan på torsdagar. Kunde lika gärna suttit hemma och pluggat natur och italienska. Men men, vad ska man göra?
I alla fall drog jag till stan med malla en snabbis. Fick köpt lite studentstuff, nu börjar det närma sig och man måste börja tänka på vad man ska köpa till folk.
Helt plötsligt känns det som jag ska på massa studenter, så grym dyrt blir allt då. Problem. Men kommer jag på så grymma idéer som jag har nu, ska det nog gå undan ;)

Helgen min kommer nog bestå mest av pluggande. Har ju slutprovet i italienska på tisdag, så känner att det är mycket fokus på det. Sen ska min morfar ha kalas på söndag, så dit får man ju gå. Det är inte varje dag som ens morfar fyller ;)
Ska kanske träffa johanna på lördag också, så det blir nog lite allt i allo denna helg.

ÄÄÄÄÄLSKAR detta väder. Liite för fuktigt kanske, men nu kommer sommaren!!


xoxo hellepelle


underbart



Någon mer som fick sommarkänsla idag?

ciao bella



Då var matte b nationella avklarat. Det gick la som det gick. Borde få G i alla fall, mer kan jag faktiskt inte begära :P men skönt att ha det avklarat!

Riktigt skönt väder idag, måste jag säga. Fick gjort ett och annat dessutom :) förlängde mitt fritidskort, lämnade tillbaka snabba cash, åkte till allum för att leta sponsorer. Det sista gick la inte så jättebra. Förstår inte riktigt, det är la bra att marknadsföra på alla möjliga sätt?
Skaffar jag mig ett eget företag någon gång, ska jag vara öppen för sponsorer :)

Sovmorgon imorgon, gööött, killarna är iväg och spelar sm i huvudstaden, så då fick vi vara lediga, så börjar inte förrän tio. awesome!
Sen slutar jag även tidigare, har ju fått flyttat fram vårat slutprov i italienska, för att min lärare är så underbar, så imorgon är det ingen lektion. 
Jag om någon lär ju uppskatta dagen imorgon ;)

xoxo hellepelle 

nu känns de bra



Nu sitter jag här, tillbaka från min löprunda och nyduschad. Känns bra. Efter att man har varit ute och sprungit, får jag alltid så bra självkänsla. Jag känner mig så duktig, hahahha. Så kanske något jag borde köra mer regelbundet?

Snart ska jag sätta mig och kolla igenom matten lite, boooring... men men, vad ska man göra?
Ska också ta mig en lite promenad med johanna, känns som det var evigheter sen vi sågs. Får ta igen lite gossip med den bruden. Så det blir säkert mycket trevligt.

Nu väntas det snart mat av min kära syster, hon är grym på matlagning, lucky me ;)


xoxo hellepelle

ut och springa

Dagens låt; Mine - Mustasch



Dags att tagga till nu. Ännu en springrundan inför Göteborgsvarvet, kände att det var bäst att spela lite peppmusik då. Denna låten, gaaah! Jag får sånt sug att springa, den peppar enormt!
Jag VET det är frölundas låt, men det skiter jag totalt i. Jag är Brynäsare och har rätt att tycka om vilken låt som helst, även om den "tillhör" ett motståndarlag.
Själv tycker jag att alla borde tycka om Snart skiner poseidon. Ville bara uttrycka mig på den fronten.

Som sagt, varvet börjar närma sig allt mer och mer. Åh, samtidigt som jag blir mer och mer peppad, så blir jag också nervös. Fast det är nog positivt. Ju mer nervös jag är, desto bättre brukar det gå, så alla får hålla tummarna på lördag!
Har redan bestämt vilken t-shirt jag ska ha, hahahahha nerd :D

Sen blir det bara plugg som gäller. Hade velat åka till allum och fixa lite, får se om jag hinner det helt enkelt.
Så snart ska jag ut, får se om jag stöter på någon eller inte ;)
tar inte med mobilen, så det är ingen idé att försöka nå mig :)

xoxo hellepelle

no ideas



Nu har bilder från gårdagen kommit upp på facebook. Yeah hahhaha. Usch, vissa bilder är inte ens att diskutera, men som sagt det gäller att bjuda på sig själv ;)
För er som har sett dem, borde förstå mig.
Men än en gång, tack för kvällen! Hade så grymt kul va. Speciellt slutet av kvällen, man var nog änna en riktig going då ;) ahahha, men så kan det gå, när vi tre umgås :D<3


Ja, min dag. Åkte direkt till lundbystrand med pappa när jag kom hem. Tyvärr blev det en hel del förluster, men så är det inom sport. Men även vinster, så vi ska inte hänga läpp allt för mycket :) en trevlig dag helt enkelt. Mötte även upp peter där, så hängde med honom, hahaaha.

Blev plugg när jag väl var hemma. Suck. Hatar alla dessa prov som är kvar, speciellt matte np, ångest. Eller inte ångest, men typ döda mig. Hatar matte, kommer alltid göra det. Men jag ska klara det!

Tog även en promenad med peter precis, trevligt. Alltid kul att träffa min käre vän :D hahha, så roliga är han. Helt sjukt hur länge vi har känt varandra, och hur bra vi känner varandra :)

xoxo hellepelle

god morgon

Då var det dags att vakna. En ny dag har börjat. Blev väckt av anna för ca en halv timme sedan, hahaha. Då var vårat första uppdrag att väcka den andra anna, det var kul :D


Har redan hunnit städa huset lite redan. Så nu känns det att vi är på g i alla fall :)
Kaffet är på gång, det behövs, tror mig. Sen väntas frukosten, sen får jag börja tänka på refrängen. Ska iväg på innebandy, för sista gången för denna cupen :)

Gårdagen då.
Grymt trevligt. Mycket trevligt folk, go mat. Helt lyckad kvääll. Sen blev det en go fortsättning för mig, anna och anna. Så jag är supernöjd för kväll.
Thank you my dear!


xoxo hellepelle

tjejmiddag ala stenholm

Nu bär det av till stenholm på tjejmiddag! Me liiike!
Kommer bli as najs :D <3

flickan som lekte med elden



Kom nyss hem ifrån sporthallen. Blev två vinster idag. Gött. Fast ena var walkover från motståndarna, men det är fortfarande poäng och vinst :)

Fick ingen sushi idag :( har haft väärldens sug efter det i typ två veckor om jag inte har fel, i alla fall en. Finns ingen jävel som vill äta med mig. Vad hände? För ett tag sen ville alla äta sushi, nu vill ingen, INTE OKEJ.
Jag får helt enkelt ta och köpa egen sushi till mig imorgon och äta den själv. För jag ska ha den där sushin, om det vore det sista jag gör! Hahahha

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog fixa klart min present till stenen. Sen får vi helt enkelt se. Är lite sugen på chips och dip med en bra film kanske. Dock är det säkert någon VM match min pappa vill se, men kan alltid hoppas på det bästa.
Ska kanske ta en promend med johanna sen, men vi får se :)

xoxo hellepelle

gbg cup

Dagens låt; Vill ha dig i mörkret och hos - Freestyle



Hemma från stan med luet. Det nalkas ju tjejmiddag hos stenen imorgon, så kände att det var dags att fixa en present till bruden. Tror hon kommer bli riktigt nöjd med vaad vi har att ge henne ;)
Kan inte lägga upp på bloggen, men vem vet, det kanske kommer upp senare eller på hennes :D

Ovanligt varmt idag. Måste faktiskt erkänna att jag underskattade vädret. Tog på mig skinnjacka, hood och vanligt linne... kunde skippat hooden. Kände att det blev liite för varmt i ryggen, heheheh.

Snart ska jag och min pappa åka iväg och se på gbg cup igen. Ja, jag och min pappa är riktigt nerds när det gäller cuper. Vi ser så mycket matcher vi hinner hahhaha, men vi gillar de ;)

NU ska jag fixa klart stenens present, så hörs vi kanske senare

xoxo hellepelle

kristihimmefärd?

Dagens låt; Hannah - Melissa Horn




Idag känner jag att jag har varit duktig.
Först åkte jag och pappa till lundbystrand för att titta när några i mitt lag spelade Göteborg cup. Sen drog vi oss hem, jag skulle förbereda mig lite inför mattehjälpen jag skulle på idag.
Åkte till honom(pappas kompis) vid tre, sen satt vi där och gjorde matten i tre timmar!! Seriöst, tiden gick så grymt fort. Det bara flöt på, och något smartare har jag nog allt blivit ;) hahahhahha

Sen blev det chinese för hela slanten. ÄÄÄlskar verkligen kinamat, dock fick jag inte min favoriträtt, men det kommer fler gånger.
Jag har faktiskt börjat fundera på en sak, är sushi godare än kinamat?
Det är en riktigt bra fråga, jag har nämligen älskat kinamat så länge jag kan minnas, men är det så, att det har kommit en konkurrens, som kanske dessutom har tagit första platsen?? (eller delad med pasta :D)
Tufft dilemma där ;)

Ikväll ser ut att bli en lugn, fast det kan behövas ibland. Har ju fått låna Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprändes av pappas kompis, så jag kan underhålla mig ;)
Fast måste läsa ut Snabba cash första bara. Men det får nog fort, nu när jag har de böckerna ;)

Prata precis med lunneryd, så underbar tjej det va!
Har känt henne ett bra tag, vi känner varandra ut och inte, you know it girl!<3
Imorgon blir det stan med bruden dessutom, yaaay :D


thats real friendship :)



xoxo hellepelle

matte




Gårdagen får ett riktigt stort plus! Dock kan jag inte säga att den avslutades lika bra som den började :(
Började föra på Charlies Änglar, as najs ställe, nedan för seven eleven på vasaplatsen(för er som inte vet ;) ) dit går jag gärna igen ;)
Där satt i en hel del timmar och bara tjöta, körde "kategori-leken" och bara allmänt tog det lugnt. Så som det ska vara helt enkelt!
Mycket trevligt folk, så malla, jag tackar så mycket för att jag fick joina er :D <3

Så drog vi vidare till karisma...
Grymt fail där inne måste jag säga! Seriöst, vi var där vid typ ett och det var typ INGET folk. Övre dansgolvet var stängt, eftersom det var så få personer, faaaail!
Aldrig mer som malla säger, hahahah. Jag är öppen för förslag ;)

Men över lag, så hade jag en grymt rolig ikväll igår!


Idag blir det bara att plugga matte. Suck. Hatar matte :( ska faktiskt få lite proffs hjälp, så det är ju positivt. Men just att plugga matte, inte min grej faktiskt, ahhaha.
Jag överlever nog i alla fall.

xoxo hellepelle

charlies änglar



Nu känner jag mig på mycket bättre humör än tidigare inlägget. Känns som att jag har koll på allt nu, eller det som jag borde ha koll på i alla fall, hahha.
Dagen har varit bra, lite seg, men det är nog så dagarna kommer se ut det närmaste, nu när slutet börjar komma.

Helgens planer då.
-Ikväll föra på Charlies änglar med folk, sen ev. nivå
-Torsdag, pluggdag
- Fredaag, plugg, ut och springa
- Lördag, tjejmiddag hos stenen + JULLE FYLLER ARTON
- Söndag, kollar när julle tävlar

Känns som det kommer bli en super långhelg!

xoxo hellepelle

det börjar dra ihop sig

Dagens låt; Don't stop believing -Journey



Jag vet inte varför, men när jag hör den låten, bli jag glad på något sätt. Inombords asså. Känns som att detta kan vara Min låt. Undra om det kan vara så?
För jag känner en sorts glädje när jag hör den, kanske ligger något annat bakom, vem vet ;)

Idag har jag varit hurtig, drog mig i hakan (kan man säga så?) och sprang milen på skatås. Grymt stolt över mig sjäv. Kanske inte det bästa jag har sprungit, av olika skäl. Men jag känner att jag kommer klara av att springa hela varvet. Allt hänger bara på min inställning och vilja. Sen måste jag även tänka på alla andra delar. Sömn, bra mat, etc. Men det ska nog lösa sig.

Nu måste jag tillbaka till pluggandet. Känns som det blir en hel del av det nu för tiden. Kanske för att det börjar dra ihop sig och det bara är ca 4 veckor kvar av skolan. PANIK. Det är nog det största jag känner, har ett halv jobb skulle jag kalla det, ångest.
NEJ, detta ska bli en BRA sommar!!!


xoxo hellepelle

antiken/medeltiden



Då var derbyt slut. 0-0. Inte okej.
Blåvitt sköt in bollen i sista minuten. Bortdömt. För att målvakten gick in i närkampen och tappade balansen, typ. Nej, inte alls okej.
Förutom det var det en bra match, antar jag. Inte alls så bra som blåvitt kan spela, men får vara glad över det idag. Får se det positiv, de förlorade inte och gais slog dem inte.

Usch, svenskprov imorgon på antiken och medeltiden. Suck. Det värsta är att man vet inte exakt vad man ska plugga på. Hon säger anteckningarna från lektioneen och häften vi fått. Men hur vet vi att våra anteckningar duger? Repetition! Det är något som uppskattas.
Har pluggat en hel del, så det borde gå hyfsat i alla fall. Får se imorgon.

Nu börjar det kännas som att det snart är slut. Dags för de sista proven, måste ligga i nu. Sen är tanken att ta tag i körkortet, hade varit najs att ha det innan sommarens slut.
Är för depp för att skriva mer.....

vårderby




Eftersom det är vårderby denna afton, kände jag att det passade bra med att lägga upp den klassiska videon, Snart skiner Poseidon. Jag vet en hel del personer som uppskattar det i alla fall ;)

Som sagt, derby idag. Tyvärr så kommer jag få antagligen se matchen hemma :( skulle sett den med lilla bellabus, men hennes skola är så dum att de lägger någon dygnövning just idag! Så hon är borta på någon grej ute i skogen, så den idén sket sig. Inte okej att se derbyt utan bella. Men men, jag överlever nog.
Bara en sak, KOM IGEN NU BLÅVITT!


Aja, nu var det ut i världen, hahhaha.
Blev knappt något bloggande i helgen. Fullt upp. Utgång både fredag och lördag, aaas naajs. Mycket lyckade kvällar, båda två.
Först var det för johanna, i klassen som fyllde i onsdags, för blev det karisma, men det var lame, så malla och jag drog till parken. Där spelade Lorentz och Sakarias, helt okej. Kunde varit mycket bäättre, men jag gillar dem ändå ;)

Lördag var det dags för amandas debut. Även hon fyllde i onsdag. Då blev det faktikt karisma för hela slanten. Hela min klubb skulle ju dit och det var 80-90 tals musik, jag gillar't Så då var det mycket roligare
Hade en myckt rolig helg, träffade på både önskade och oönskade personer ;)


Idag är det faktikt Mallas födelsedag!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BABY! <3
Nu har hon blivit 19 år gammal, börjar bli gammal nu, hahhaha ;)
Hade velat hälsa på dig gumman, men du kommer få din överraskning, tro mig ;)<3


Malla och Helle mot världen ;) <3

it's fridaaaay




Äntligen är det fredag och jag är pepp!

Om ett tag bär det av till johanna som ska firas, sen blir det utgång, det nalkas parken. Blir fett nice!
Var även hos amanda, som praktiserar i sävedalen, så hon gjorde en en frisyr på mig, as najs blev det, supernöjd :D

Träffade även en mina gamla barndomskompis Erica, måste ju kvalificera in säng på den listan, vi umgicks ju när vi var små ;) hur kul som helst!
Måste börjar ta upp kontakten igen.

NU måste jag börja fixa för ikväll!


xoxo hellepelle

äntligen




Denna match har jag väntat på, ÄNTLIGEN, 4-0 mot aik!!
GÖTT E DE!!!


ledig

Dagens låt; Open your heart - Madonna




Då var det dags för ännu en ledig dag denna vecka, jag klagar inte ;)
Blev aldrig något mer inlägg igår, tog min promenad med stenen, sen, precis när jag går in på min gata, ringer peter. Då blir det att pallra upp arslet för att möta upp honom en snabbis. Alltid trevligt, missade ju lite av mitt pluggande, åh nej. Inte okej, hahhahaa
Var la ut med honom en timme eller så, mycket trevligt.
Satte mig faktiskt och pluggade klart när jag var hemma igen, så duktig var jag ändå.

Idag har jag varit hos sandra och hon har fixat min naglar Jättefint blev det! Är hur nöjd som helst, lite ovan bara, men det lär jag mig. Lyckades få på mig mina converse, så det ska nog inte vara några problem med resten av mina behov ;)

Ikväll ska jag iväg en snabbis och fixa lite, sen blir deet korpen. Kanske skickar in ett till inlägg ;)

xoxo hellepelle

tittar upp mot himmeln

Dagens låt; En till himmel - Monty feat. Lorentz




Jag måste bara påpeka att jag har nog världens bästa lärare!
Idag, på italienskan kom vi fram till att vi ska flytta fram vårat slutprov i italienska!! Hur skönt är inte det? Som jag skrev tidigare, så fick vi ju vårat "kära" svenskaprov, som bara är ett delprov i svenska, dagen innan detta prov, vilket sööög. Men så idag, berättade hon att vi kan flytta fram det!! Hon är bara så bäst!
Det gjorde verkligen min dag!

Dock blev jag lite smått irriterad när jag skulle köpa en present idag. Jag skojar inte, jag stod i kö i 10 min!! Helt seriöst, jag fattar inte hur det kunde tagit såå lång tid. Men till slut kom jag ju fram och hur snabbt gick det inte för mig? Typ tre min eller något. Usch, hatar att behöva vänta!

Åkte även förbi en trafikskola för att skaffa mig lite info. Har blivit sugen på att skaffa mig det där körkortet nu på senaste tiden. Så tänkte att det är bäst att gå till stället för att få lite info. Har ju fått höra en hel del och det verkar bra i alla fall, så nu ska jag börja ta tag i detta.
Malin och jag har ju våra planer angående körkort ;)

Som jag skrev igår, ska jag ut på promenad med min sten idag. Har dock inte hört något från bruden än, men det kommer. Var så säker på det.
Kan ju alltid sätta mig och plugga svenska en stund, yay!

xoxo hellepelle

blir man inte peppad?



Någon förutom jag som blir sugen på att gå ut och springa när man hör denna låt?




Sitter och lyssnar på lite go musik med några goa kakor och en kopp äckelthe med honung. Kunde varit mysigare, men vad ska man göra när man är sjuk?
Får stå mitt kast, så att säga. Dock känns det mycket bättre än tidigare, kan det bero på att jag vill det vara, eller stämmer det faktiskt? ;)
Det återstår att se imorgon.

Känner mig mycket fräschare nu, har duschat och pluggat klart för dagen, så känner mig duktig. Även fast jag har varit sjuk.
Sitter verkligen och tvingar i mig mitt the, jag rent sagt hatar the och honung för den delen. En blandning av de två, ingen hit hos mig. Får fortsätta tvinga i mig det, får tänka positivt på vad som kommer när jag dricker det, JAG BLIR FRISK!

Ska snart gå upp och fortsätta lite på min bok, håller på att läsa Snabba Cash nu och tyvärr är det enbart för att Joel Kinnaman har huvudrollen i filmen. Lite töntigt kanske, men måste ju ge boken en chans, speciellt när HAN är med i den! Me liike alot!!<3


vatten med honung




Ursäkta mitt bittra inlägg tidigare. Grejen är bara det att jag har gått med på en utmaning att springa Göteborgsvarvet som vad jag förstår är bara tre veckor kvar tills?
Därför måste jag verkligen ut och ligga i hårdträning tills det närmar sig. Så att börja få ont i halsen nu, är inte alls passande. Hade jag varit förskyld hade det inte varit några problem, förskylning kan man alltid springa med. Men just halsen är verkligen inte bra att springa i. Så idag har det blivit att kurera mig och dricka vatten med honung (hatar det mest på jorden typ) och äta hur mycket halstabletter som helst. Jag SKA bli frisk till imorgon! Ett faktum!

Har dock fått gjort en hel del som jag hade tänkt. Eftersom jag har två prov nästa vecka, tis-ons, så känner jag att det är dags att börja plugga på det. Även om jag nästan somnar när jag sitter och pluggar in svenskan, medeltiden, hur tråkigt är inte det att läsa om?

Ímorgon blir det förhoppsningsvis en promenad med stenis, om jag inte får världens nya sjukattack. Kanske borde börja bli en onsdagsvana? Jag säger inte nej i alla fall :)
Sen måste jag även fixa massa presenter, det är många som fyller år denna månad. Mycket som ska fixas. Rätt gött att vi även är ledig på torsdag och halv fredagen. Jag gillar't!


xoxo hellepelle

sjuuuk

Så grymt passande att bli sjuk nu va!
Måste ut och springa, så börjar halsen paja, inte okej!

Har varit ledig idag, men än så länge bara pluggat svenska och italienska. Har prov nästa vecka måndag och tisdag, har bara tagit mig en liten paus nu.
Usch, hatar att ha ont i halsen! Hoppas den blir bättre imorgon, får då blir det promenad med lilla stenholm igen!

Nu ska jag fortsätta med italienskan....BLÄÄÄÄÄ

valborg

Ingen uppdatering under helgen, sorry, men har varit lite upptagen från datorn.

Annars har min helg sett rätt bra ut, soo far. Fredags var la seg som alltid, mullo den busen går och blir sjuk hela tiden, så hon är knappt i skolan,  you know I love you babe ;)
Men julle var ju där, som min dag var löst :D

Kvällen då, eller aka Valborg blev spenderade med några goa kompisar. Satt en gäng hemma hos några och bara chillade tog det lugnt, lyssnade på musik. Umgicks. Trevligt. Svårare än så behöver det inte vara på just Valborg, som alla tycker man ska dricka sig stupfull på.
Jag har egentligen aldrig tyckt, det visst, folk kanske tycker att man festar mycket just den dagen, men jag känner att varför ska man ha en speciell helg till att dricka? som om även föräldrarna tycker att det är okej? Det verkar ju lite så, eftersom alla veta om det, fast ändå blir hur många ungdomar som helst, stupfulla på valborg.

Det kan bero på att jag aldrig har haft den heeemska fyllan på valborg. Har faktiskt jobbat de flesta valborg, sen har man ju också varit för liten. Sen har jag andra anledningar, som inte alla behöver ta del av. Men huvudpunkten är fortfarande att, varför använde en helg som "back-up" för att ungdomar ska få dricka, när många ändå gör det varje helg?

Aja, nu blev det nästan lite för seriöst, men har bara min åsikt.
Lördagen var lika mysig den. Tog en pizza med elin, skulle egentligen "firat min födelsedag i efterskott" med henne igår, men av olika skäl, så bestämde vi för att bara ta en pizza och sen ta en lite kort promenad. Mysigt, det kommer fler helger dessutom :)

Sen blev det chill med några goa vänner idag igen. Jag gillar't
Får se hur dagen blir idag. Borde verkligen gå ut och springa, annars kommer jag aldrig klara det *ta i trä* *ta i trä*

xoxo hellepelle


RSS 2.0