jag är så bäst!






Två dagar kvar till den kära halloweenfesten!
Jag kan säga att jag verkligen ser fram emot den. Säger inte vart och när bara dag ;) hahah Har dessutom kommit på en grym, men ändå simpel utkläddnad, riktigt nöjd!
Sen har även min syster sagt till mig att Jag är bäst! Har kommit på den bästa utklädnaden till Pia och andreas, verkligen den bästa, tro mig.
Kommer nog lägga upp bilder senare, om jag känner för det. Annars är det otur för er som inte känner mig, som inte får se hur jag och alla såg ut.
Ser verkligen fram emot det!
Var i stan med syster idag och fixade inför festen, najs najs. Sen blev det även sushi, har hittat ett nytt favoritställe! Underbart var det, love it!

Sitter och kollar på gossip girl, har blivit helt besatt av den serien! Älskar den, hur grym som helst. Verkligen värd att se!
Ska kolla vidare på den nu, ha de!


höstlov

Äntligen är det efterlängtade höstlovet här!
På, jag vet inte hur länge som helst, kommer jag få sova ut, hyfsat i alla fall. Blev väck halv elva idag, syster kom in och drog upp rullgardinen och sjöng? för mig. Hon är som hon är ;)
Har ätit en frukost nu, sitter och kollar på Sjunde himlen. Var faktiskt rätt insatt i den för ett tag sen, men har inte lika mycket tid att se den numera, de kommer ju bara på förmiddagen och då är jag i skolan.

Idag ska jag mest njuta av lovet och senare blir det träning på kvällen. Funderar på att fixa mitt rum, får se om det blir något gjort med det, jag är ju inte den personen som älskar att städa. Jag får se ifall jag är så duktig att jag börjar städa lite senare.
Nu ska jag se klart sjunde himlen, ha de!

vintertid

Sm-träning och match idag.
Fick gå upp 09:30 idag, men det var det värt.
Alla kom la ihåg att ställa tillbaka klockan idag/natt?
Min pappa påminnde mig att göra det, så gjorde det innan jag gick och la mig. Så skönt, nu får man sova en timme till, det behövs faktiskt.
Hade träning i svingeln idag, rätt seg. Koncentrerade oss mest på frislag, pp(powerplay) och målvakterna. Så man kunde ta det lugnt mest.
Vid fyra spelade vi match emot marstrand. Väldigt rolig match, måste jag säga, slutade även med vinst.
Kände att jag gjorde en bra match. Hela laget spelade bra, tror nog att vi har en hyfsad chans att komma med på sm steg 1 i wallenstam.
Har inte hänt så mycket mer denna dag, ska ta det lugnt se lite tv, njuta av att höstlovet äntligen har börjat!

Sen ska jag även tillgängna till Frajdutt som fyller år idag!
Nu blir du dödlig, som folk säger, hahha hoppas du hade en underbar artonårsdag!

domardebut






Japp, då hade man haft sin domardebut. Gick helt okej faktiskt, inte felfritt, men bra för att vara första gången. Hade en jättebra fadder som nu även är min coach. Väldigt trevlig tjej!
Var grymt nervös innan, men när matchen väl gick igång, flöt jag med, heheh.
Dock hade jag en del tabbar, men vad kan man begära andra matchen? Så jag kan nog ändå känna mig nöjd över mig själv.

Ska ner till torpa om ett tag. Ska ner och kolla på damtvåan, lär även sitta i seket. Har gjort det alla hemma matcher, så varför inte fortsätta?
Känner på mig och hoppas på att de vinner. Så att det inte blir lika illa som förra helgen, men den matchen är förträngd nu, nya tag!

Ingen missade väl igår att Blåvitt slog bp med 3-0!
Gött e de!
Nu är det bara halmstad och aik kvar. Jag ska självklart gå och se båda två, man missar ju inte sitt lag!

just back from varberg





Yes, idag var det destination varberg.
Äntligen är det dags för det efterlängtade lovet, kunde inte komma mindre passande.

Fick sms igår om att det inte var någon italienska idag, vilken innbar sovmorgon! Hur underbart är inte det på en skala? Jag älskar verkligen att få sova ut, jag är inte direkt morgonmänniskan. Ändå går jag upp åtta varje lördag, så hur kan det komma sig.
Hade matte första lektionen, vilket inte är ett ämne jag gillar, men jag höll helt enkelt ut. Fick dessutom sluta 20 min tidigare.
Det är FN-dag imorgon (tydligen) fast skolan hade den idag istället, vilket innebar att vi fick spela FreeRice. Ett spel som man får svara på frågor och ifall man svarade rätt skänkte man riskorn till fattiga barn. Vilket lär bli mycket, det var fullt nästan hela tiden när jag såg dem.

"Slapp" även innebandyn idag, eftersom jag hade match i varberg.
Gick ju inte så bra, som hoppats. Men vad ska man göra? Kan ju inte alltid vinna, livet och matcherna går vidare!
Fick glädje när man fick höra att Blåvitt slogg Bp med 0-3! De är på gång nu asså! Jag om någon ser verkligen fram emot att se när de möter Halmstad på tisdag, då jag ska se den med frida!
Dock är det gnaget-bajen på lördag, så den matchen lär bli intressant!

Åhh, imorgon ska jag döma upp. Inte alls många timmar kvar, kommer vara så nervös när jag går in på planen. Är nästa HELT säker på att ena domaren vi hade idag hade uppdömning. Hon kändes inte alls säker när hon dömde, är grymt nervös att jag ska vara sämre än henne...
Får göra att jag kan för att det ska gå bra. Har ju en fadder som ska stötta mig.
Önska mig Lycka till! Lär behöva det....

taggad för fys

Japp, då hade man matteprovet VG-MVG delen.
Kan ju inte påstå att jag hade samma känsla efter det provet, som jag hade efter naturprovet, igår. Men men, är redan godkänd, så minst G får jag i alla fall.
Eftersom det är torsdag idag, så var det en kort dag. Engelska andra och sista lektionen, underbar dag.
Precis innan jag ska gå iväg till terminalen, för att ta bussen, smsar min mamma. Hon hade bokat biljetter till Blåvitt-halmstad för mig och frida! Det gjorde min dag! Så jag begav mig för att hämta biljetterna.
Mötte även sebastian innan jag gick och hämtade biljetterna, så nu sitter jag med biljetterna i min plånbok, awesome!

Ikväll är det dags för träning och JAG är taggad för fysen, vad hände där? Jag brukar verkligen aldrig känna mig taggad för att fysa, men nu känns det gött. Nu håller vi tummarna för att det blir en grymme träning för min del! Tror att det skulle bli mysig fika efter träningen idag, mys. Det gillar jag verkligen att vi gör, speciellt med laget, man får en större lagkänsla då. Så såna grejer ska det bli mer av!


Någon som har ett förslag på någon utklädnad för två till halloween?

cat betrayed girlfriend

asså, det roligaste på länge!

malmö-blåvitt



Måndag. Början på veckan, segt. Hatar måndagar, då vet man att man börjar om, nya läxor, prov, vad det nu kan vara. Har dock innebandyn som gör mig lycklig och vännerna i skolan och utanför, så det är livet det och jag gillar det.
En underbar sak är ändå att det är höstlov nästa. Isn't it awesome?
Det kommer grymt passande nu, så det är bara att tacka och ta emot. Lovet kommer också bli kul, laddat med godsaker hela veckan, awesome!

Idag är jag glad, för det är malmö-blåvitt, underbart. Äntligen är det dags för änglarna att visa vad de går för. Någon som ska se matchen?
Jag ska i alla fall inte göra det, no way!
Nu ska vi visa att Guldet det ska hem till Göteborg!

torpahallen

Några av mina kompisar tycker att jag lägger ner för mycket tid på innebandyn, någon som håller med?
Jag känner att, hellre vara i en hall där jag får vara med folk som älskar och uppskattar det jag gör, för mig och även för dem på något sätt, än att sitta hemma och käka mig fet.
Det är nog största anledningen att jag spenderar så mycket tid på innebandyn, det är liksom jag!.

Var faktiskt ovanligt kul på alla tre träningarna med de små idag. Oftast brukar det ta tills innebandyskolan för killar som man börjar uppskatta det ( usch, det lät inte bra men ni fattar)
Men idag, det var något fel på mig typ, fick nästan för mycket sömn.
Dagisinnebandyn gick vi mest runt och älskade de små, så otroligt söta är de, kommer och berätta allt möjligt, om sina syskon, om dagis, underbara(L)
Sen fick vi nya tjejer på innebandyskolan för tjejer, så det gjorde oss ännu mer glada. Sista träningen hade vi så bra humör, så ja, det blev helt lyckat bara.
Fick träna inför min uppdömning nästa helg, kände mig hyfsad duktig. Är ändå fortfarande grymt nervös.

Självklart spenderade jag hela min dag i torpa, haha.
Såg först IBF Göteborg, herrar spela, de vann med 12-4, grymt tråkigt match. Lite kul att det kastade ut nobless askar till publiken. Jag som satt där nere, precis där de springer in, trodde att det var en handduk de hade för att ha under matchen, sen springer lagkaptenen (grymt snygg) fram till mig och kastar den, lite chockad, hahah (överreagerar nog en liten aning, haha)
Sen blev det sekritariatet med kicki under mitt lags match, inte lika bra som herrarna, så den matchen är nu glömd.
Snabbt hem för att äta, kusligt att pizzabagarna vet vilken pizza som är min, sen tillbaka till hallen för att kolla u-truppen.
Sitter och kollar på Brottskod;försvunnen, men ska nog dra mig tillbaka snart, måste ju ladda inför mattehjälpen och sm-träningen imorgon. Måste även plugga natur också, usch...


det är dags för fredagsmys






Klockan är 21:56 och jag är trött, vad hände där?!
Ligger i soffan och har datorn, morden i midsomer, ätit sushi och har mitt lilla egna fredagsmys med gucci. Inte för att hon är så direkt rolig, hon ligger bara på soffan bredvid mig och sover, awesome (Y)

Var nog rekord på hur länge jag var i skolan idag, 08:00-17:30! Den döh!
Jag, malla och vB var faktiskt duktiga och stannade kvar i skolan, för att plugga lite. Har ju matteprov och naturkunskapsprov nästa vecka, så kände inte att jag har lust att plugga ihjäl mig hela helgen. Så då tog vi en liten början idag. Kom en bit på vägen, så ska bara plugga natur.
Jag ska faktiskt på söndag få hjälp av en kompis till mina föräldrar som är doktor i matte, det har inte alla varit med om ;) grymt duktig är han!
Så lite nervös inför söndag är jag allt.

Fick domarekläderna idag. Japp, tro det eller inte, med Anna Helena Lager ska bli domare! Det är nog inte det första någon skulle tro om mig, jag är inte direkt den personen som älskar domaren. Är lite nervös inför att döma upp, och vad alla ska tycka om min insats, men men, det löser nog sig, förhoppningsvis.
Kommer inte döma upp förrän nästa vecka, så jag hinner lugna ner mig.

Shit, denna fredagseftermiddag jag har haft.
Det blev en väldigt ovanlig, känslosam fredag. Inte många som får detaljer, det stannar mellan oss tre ;)
Måste säga att jag har de bästa vännerna, så ni går miste om en del, ni som inte känner dem!<3

Nu ska jag fortsätta till lite på morden, men lär somna när som helst, om inte pappa kommer hem snart.

buffertdag

Då var snart fredag igen.
Dennna veckan har gått relativt fort, kan man lugnt säga. Två dagar ledigt, det är inte helt fel det.
Har pluggat lite matte, natur och italienska idag, känner att jag gjort bra ifrån mig. Dock har jag även suttit framför tvn och tagit det lugnt, blev sugen på att se Troja, det var inte igår. Gud, den filmen, så bra asså! Grät när både prins Hektor och Akilles dog och det är fiender, haha.
Men det är ju så grymt snygga båda två, även Orlando Bloom är ju med i filmen, så det är verkligen en film med massa ögongodis!<3

Hade även träning denna dag, kände mig helt lost. Det var som om jag var i en helt annan värld. Tog mig mer än halva träningen, tills jag var tillbaka i den riktiga världen, haha. Det där lät helt sjukt, men ni borde fatta, man känner sig bara lite borta, hahha.
För övrigt gick träning ändå helt okej, blev dock ingen match för min del denna helgen, men lär ju dra dit och kolla på matchen, vad ska jag göra annars liksom, hehe ;)


Lyssna, Lär, Älska!

När vi går genom staden över broar och torg
med doft av salt ifrån haven, minns vi glädje och sorg.
Och vi minns första gången när änglarna sjöng
hur vårsolen värmde och vintern var glömd

Åh...när vi kastar våra tomma glas
finns det alltid någon med hjärtat kvar.
Född ur hav och himmel, står vi kvar
för vi glömmer aldrig denna stad.

Vi såg hur du halta, vi såg hur du sprang
med tårar på kinden, och hjärtat i brand
med längtan i bröstet du stod där och sa,
snart skiner poseidon och blåvitt står kvar

Åh...när vi kastar våra tomma glas
finns det alltid någon med hjärtat kvar.
Född ur hav och himmel, står vi kvar
för vi glömmer aldrig änglarna!



sverige-albanien

Ännu en dag av denna underbara skolvecka har passerat.
Har en väldigt kort vecka, ledig i måndags, ledig imorgon, det är verkligen inte helt fel, tro mig!
Naturprovet blev dessutom flyttad till nästa onsdag. Inte något som jag är direkt positiv till, vi har ju vårat kära matteprov (!) då och jag är ju då verkligen sämst i matte! Kul att ha prov i de två tråkigaste ämnen, kommer ju typ avlida! Får la försöka hitta på något sätt att överleva.

Fick i alla fall reda på att jag får chansen till att döma upp i helgen. Yes, inom min kära innebandy i skolan (mitt inval) så har jag fått en domarkurs, där jag får chans att bli domare. Vilket är något som jag har varit intresserad av det senaste.
Som vissa inte kanske vet, är inte jag den personen som älskar domaren, så det är nog en nyttig läxa för mig att bli domare. Det är något som min mamma tycker i alla fall, haha. Jag håller faktiskt med henne (Y)

Var även på stan med mamma idag, mys. Vi var och kollade på en skinnjacka till mig. Hittade en väldigt enkel och snygg. Jag är inte direkt den personen som behöver det bästa och det mesta inom mode, jag vill ha en enkel och snygg jacka bara. Så jag blev grymt nöjd! :)

Sitter och kollar på sverige-albanien/oskyligt dömd. Just nu är det paus i matchen, sverige leder faktiskt md 3-0 (?) vad hände där? Visar sverige att vi faktiskt kan spela fotboll? haha
Dock tror jag inte att vi kommer gå vidare, tror att portugal kommer vinna och går vidare, tillsammans med danmark. Men vi får se, vad vet jag? ;)


det är ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min pappas födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
Yes, idag blev min kära papi 54 bast, han blir äldre och äldre för varje dag som går, men jag gillar honom<3
Blev lite försening med gratulationerna på morgonen, men till slut fick han sina presenter. Han verkade uppskatta dem. Fick biokort, kläder, film m.m.
Jag hade dessutom resursdag idag! Vilket är riktigt najs. Dessutom var jag duktig, pluggade matte nästan hela dagen, sen drog jag till valhalla för att ha stadslagsträning, väldigt najs. Gick helt okej på träningen, var helt seg efter att bara ha suttit hemma och pluggat hela dagen, så vad ska man göra?
Kom hem till ett kalas för min käre far. Mycket trevligt, tårta och allt.
Nu har alla dragit hem och jag ska snart börja dra mig tillbaka. Först ska jag ta och se på alla presenter pappa fick.




Dagens bild få bli på min kära papi, eftersom det är han födelsedag!
Grattis pappa!<3


sömnlös helg?






Helgen då, kör en liten sammanfattning av den!
Fredag;
Var i Olofstorp på en lokalfest. Petra i laget fyllde 19 förra fredagen, så hon hade en fest. Hela laget, vilket var riktigt najs. Laget samlades hemma hos suss innan en stund, sen drog vi.
Grymt kul hade vi, lite segt att det tog sån tid att komma dit, men det var det värt. Dock blev vi lite smått irriterade på att vi fick felbeskrivning av några killar, slutade med att vi gick i klackar mitt på en lerväg, KUL!
Sen hade vi grymt kul, träffade en grymt rolig snubben som johanna kände, han var lite borta han, haha, skön kille! Träffade även Sandra Lippens, det var verkligen inte igår, trevligt trevligt. Träffade några andra jag kände också, mycket kul.
Lördag;
Dagis- och innebandyskola. Stod även i cafet under IBF match, så det var lite segt. Men helt okej, hahah. Såg danmark-sverige med malla, frajdutt och vB. Lagade faktiskt middag till dem, sen blev det matchen. Eller, vi såg inte direkt mycket av matchen, var så upptagna av annat, haha. Såg lite, men det var grymt pinsamt att se dem. Hade en rolig kväll i alla fall<3
Söndag;
Match idag 09:30! Har knappt fått någon sömn denna helg xD hahah, går ju upp vid åtta på lördag, sen sju på söndag, inte så jättenajs. Vi vann faktiskt mot Hindås, det var grymt skönt. Var inte direkt den roligaste matchen, så det var skönt att vi vann. Det fanns inte ens en sekretariat, ingen klockan som fungerade, bra!
Åkte in till stan senare med bellabus och kollade lite, hjälpte henne att hitta en inflyttningspresent till hennes kompis emma. Kollade även efter lite presenter för pappa, som fyller år imorgon.
Middag hos farmor och nu sitter jag och kollar på parlamentet med pappa, najs. Ska kolla på Wallander sen, najs najs.

södertälje-Brynäs 2-3!

Sitter hemma nu med min papi och kollar Criminal Minds, grymt spännande serie. Fortsättning ifrån förra veckan, en kille som har en psykisk sjukdom som typ tvingar mörda andra personer för att göra expriment på människor. Helt stört, men det löser sig.
Grymt trött är jag nu. Hade en grymt jobbig träning. Kändes som att det vara bara fys, sprang hur mycket som helst, kändes det som. Usch, måste verkligen få upp min kondis, så att jag inte känner mig så underlägsen. 
Hade även ett nytt schema på fysen, grymt jobbigt! Men känner att kroppen mår bra efter det, blir dock helt slut efter det passet, så jag lär ju sova grymt skönt i natt.  





även om jag har världens mödarblick, så gillar jag bilden<3


aldrig fel med en torsdag

Nu var det faktiskt ett bra tag sen jag la in ett litet inlägg på bloggen, men även jag har ett liv utanför datorn.
Vad har jag gjort under tiden?
Jo, jag har varit på derbyt, pluggat, varit på stan med malla, tränat, det är nog allt. Sånt tar tid förstår ni. Ska ta och försöka vara mer och mer aktiv, om jag nu hinner.
Idag hade jag engelskaprov i skolan, det kändes faktiskt helt okej när jag var klar. Okej, mvg kanske inte är något att tänka på, men godkänd lär jag bli i alla fall.
Slutade även tidigt idag, så det var inte helt fel. Har spenderat eftermiddagen med "kära" matteboken, usch, jag bara hatar matte.

Jag måste bara nämna två saker, blåvitt slog gais med 2-1 och brynäs slog hv71 med 2-1, kan det bli bättre? När jag fick reda på att även brynäs matchen slutade bra, så blev jag lycklig två gånger om!
Derbyt var underbart, jag lovar mitt hjärta gick i 110, hur nervös som helst. I 93:e minuten gjorde blåvitt 2-1, då blev jag lycklig!

Nu ska jag dra mig till mig träning, känner mig dock inte taggad på att gå ut i regnet. Får ta och fjäska lite med pappa.

tim testar

asså, det är nog det roligaste jag har sett!

RSS 2.0