torpahallen

Började min dag som vanligt i torpahallen klockan niio, fick även reda på att jag har match med mina killar imorgon klockan nio (Y) jättekul att gå upp typ sju på en söndag, kan ju inte bli bättre(Y) men man måste ju ställa upp för laget, laget före jaget ;D

Så största delen av min dag spenderades i torpahallen, gick la hem vid två, tänkte se herrmatchen som började tre, men när jag kom hem skickar johanna sms och säger att den började halv tre och då var jag hemma :S kul, så jag orkade inte gå tillbaka. Skulle ändå dit fem och kolla på alex, så jag stannade hemma och halv sov framför datorn (Y)
Helt död var jag, har sovit alldeles för lite, ska ta och lägga mig i bättre tid idag, så jag är pigg till imorgon, när jag själv spelar :D

Självklart övertalar johanna och frida mig att stanna kvar i hallen och kolla på herrar division tre, rolig match, jag och frida var säkra på att det skulle bli bråk, men de lyckades hålla sig i skinnet. Sen stack jag hem.

Fick även reda på att jag, johanna och lina får chansen att träna och spela alla b-matcher med damtvåan, säsongen ut :D:D:D hur glad blir man inte då, kanske inte det bästa, men det är ju ett steg på vägen till målet :D jag blev as glad när hon berättade det för mig!!!
Blir träning mycket numera, har lovat att även träna med mitt vanliga lag också, så det gäller att verkligen planera plugget, men det löser sig, får jag spela rolig innebandy, så löser sig allt!! :D

Nu blir det nog promenix med amanda, om inget kommer i sin väg, hahha


kisses and hugs / leniis <3

Lätt bästa uppfinningen idag

Skön dag idag, började dock åtta och måste ta bussen, pga att mitt skolkort inte har kommit än och självklart blir det stopp i trafiken, så jag kommer typ en kvart sent, jättekul (Y) men missade typ ingenting.
Rätt skön lektion ändå, så det var lugnt.

Sen hade vi svenska och gick bara igenom nästa arbete som vi ska jobba med och bestämde vad man ville arbeta med, jag och julia är ju bäst, vi ska ta dialekter, vi valde stockholmska och göteborska (Y) kan det bli bättre liksom, jag tror inte de ;)  det är ju så sköna skillnader på de dialekterna (Y)

Sen hade vi rast i typ en och halv timme, för att vi skulle på en teater, ronja rövardotter, sara i min klass var med, det var faktiskt helt okej, dock lite jobbigt att den var en och en halv timme.
Dessutom fick jag sms av pia, där hon skrev att mitt skolkort har kommit, då blev jag glad, orka liksom lägga ut fyra kuponger per dag på att åka till skolan :S

Teori på innebandyn, tänkte att det kommer hålla på ett tag, men nej, vi får ett papper vi ska skriva på, om typ självförtroende och sånt, typ psykiskt, sen fick man gå. Kul att jag blev klar med det redan tre och anna skulle inte sluta förrän halv fyra.
Men sen ringer anna och vill snacka ;S så märker hon direkt att jag har druckit kaffe, tydligen pratade jag sjukt fort och inget sammahängande i det jag sa (A)

Men det roligaste var när jag skulle byta om till matchen, då märker jag att jag glömt min sporttopp (Y) kul liksom, not. Jag får typ panik direkt, men då kommer jag på det, VI TEJPAR IHOP MIN VANLIGA BH SÅ  BLIR DET NÄSTAN SOM EN SPORTTOPP.
Jag skojar inte, jag typ skrek ut det till anna och hon bara börjar as garva.
Så det slutar med att anna står och tejpar ihop min bh, medan jag står och trycker, så att det ska bli bra. Jag skojar inte, det funkade sjukt bra :O verkligen ett tips för folk som har glöm bh och om man har tejp med sig såklart (Y)

haha, det är typ bara jag som kommer på sådana ideer ;)


kisses and hugs / leniis <3




Piff (L) Puff


Dålig uppdatering

Får ursäkta min dåliga uppdatering ( speciellt för geten, alla fattar inte ;)  men men, sånt händer ibland.

Var på fest i helgen, kul att min plånbok blev stulen då, vad är det för idioter som bara tar grejer, hade ändå gömt den, det var väldigt surt.

Annars inte mycket som hänt, joo, spelade mot pixbo 91, med damtvåan, och vi slog dem :O helt sjukt, vi slog dem:D:D
Jag och johanna var så glada att vi skrattade när vi skulle tacka (kanske inte det mest sportsliga) men hallå, dem vinner allt och är så överlägsna och blää, så de skratten kunde dem tåla ;) tycker jag (Y)

Denna veckan har varit as chill, ingenting att göra, verkligen ingenting, okej, vi ska läsa några sidor i engelskaboken vi har, men det gör man på kvällarna, så det känns riktigt gött (Y)
Nästa vecka, känner jag redan nu att det kommer bli hur mycket som helst nästa vecka, men det är ju innan sportlovet, så denna gången förstår jag ;)

ÅÅh, nästa vecka ska vi välja inriktning, valde ekonomi, ska bara lämna in lappen nu, så får jag mitt val :D:D yay

Denna dagen har varit riktigt chill, fick sluta tidigare dessutom, Bertil var riktigt snäll mot oss idag :D
Väl hemma, gjorde inte så mycket, men det är gött när man slipper göra något alls (Y) men sen smsade Peter och frågade om vi kunde ses, så senare, kanske en timme eller så, så tog jag en promenix med honom och Anders, trevligt trevligt.

Nu sitter jag hemma och funderar på att jag ska gå ner och bara ta det lugnt, inge bra på tv nu, så det känns lite segt att bara sitta här, hahah, men hur gör man ? ;D

Bio med klassen imorgon, ska se någon film, typ faintheart eller något hette den, verkade inte speciellt bra, men man slipper ju skolan en dag, så det är väldigt gött (Y) sånt gillar vi (som jag och jessica säger) ;D
Malla, så söt på msn förut va, kommer in i panik och frågor när vi har samling imorgon, sen precis innan hon loggar ut skriver hon; - Leeenaa, snäll får jag sitta bredvid dig imorgon på bion??(A)
hur söt får man bli egentligen? hahha, den tjejen gillar vi (L)



kisses and hugs / leniis <3



Något som jag verkligen funderar på att göra just nu XD

Bellabus fyller 17 år!!

Samhällsprov idag.
Shit, vad nervös jag var :O men jag tror att det gick rätt bra ändå, det kändes helt okej när jag var klar, så får hoppas på det bästa nu.

Vanlig Bertil dag, dock har vi tre lektioner med honom nu, istället för två, slutar en timme senare, det är lite segt ändå, speciellt när man har haft innebandy på morgonen, men men.

Idag är det ingen vanlig det, för det är bellas födelsedag !!
Så idag blir det att gå till henne med tårta och present, gjorde det förra året och då blev det väldigt lyckat, så jag hoppas på detsamma idag :D
Köpte en present till henne idag, ska inte säga vad, men jag tyckte det var väldigt sött.

Snart ska jag gå till henne, so long suckers



kisses and hugs / leniis <3






denna bild är för att snyggingen till höger fyller 17 :D:D
men snart är jag ikapp dig snygging, vänta en månad bara ;)


ännu en dag i torpahallen

Började dagen att gå upp åtta (Y) sen var det bara att göra sig i ordning och börja dra sig mot torpahallen, för en vanlig lördag i torpa hallen.
Träning med dagisinnebandyn 08:00-09:00
sen blir det vila för mig, det är för innebandyskola för tjejer, sen för killar och där är jag aldrig med numera.
Min träning med P-99 börjar inte förrän 12:20, så jag sitter och går runt i hallen i två timmar och gör inte ett skit(Y)
Oftast brukar det sluta med att jag sover på golvet, eller ligger och lyssnar på musik.

Det kan man lugnt säga att det är rätt seg, men that's my day. Jag behövs ju, så varför inte, gör ändå inget viktigt annars, så då kan jag lika gärna vara där.

Drog in till stan och skulle till biblioteket, för att låna twilight boken, på svenska, de hade inte den :O hallå, det är typ en av dem mest populära filmerna just nu och de har inte boken!! Nej, då blev jag arg. Min lyckad vände inte heller på vägen hem.

På vägen upp för avenyn, ser jag världens demonstration på HELA avenyn. Handlade typ om att de vill att Israel ska sluta folkmörda i gaza, shit, den var inte lite kan jag säga. Tog typ upp hela vägen ifrån poseidon och ändå ner till stora :O helt sick.

Pga att dem var där, så gick det ingen buss ner till brunnsparken. Så jag gick till heden, för att ta 513 hem, då ska inte den komma förrän om 22 min!! Då blev jag riktigt irriterad, men gick till kungsport, för att ta någon vagn till svingeln, så att jag kunde ta 17 eller 1:an hem.
Väl framme vid kungsport, så har det blivit avstängt för alla vagnar att åka, pga demonstrationen, ååh, då var jag riktigt trött på det! Så då fick jag gå ner till brunns istället.
Framme på hålltplatsen skulle det vara så typiskt om inte ettan eller någon vagn till svingeln kom, men då hade jag turen att ettan kom typ tre min efter att jag kom. Så då blev jag äntligen nöjd, hehe.

Blev helt seeg nu när jag satte mig i soffan, våran soffa är typ farlig :O lägger man sig i den, är det som att gå och lägga sig typ :O helt underbar är den!

bellabus var här igår, snacka lite, mysigt och så, sen satte vi på mamma mia(L) looove it!
När vi såg den, somnade självklart bella, jag säger ju det, soffan är farlig, hahhahha.



kisses and hugs / leniis <3


stadslags sm (L) det var längesen nu!
Saknar Linda och Linda !<3


även det värsta kan alltid bli bra

För osäker för att göra misstag, att hon inte vågar säga vad hon känner och tycker....

it's friday again

Shit, denna veckan har verkligen gått fort :O känns som det var måndag igår, men det är ändå rätt gött att äntligen har helg igen (Y)

Hade första livskunskapslektionen idag, rätt seg faktiskt, gjorde bara lära känna övningar (?) och skrev vad vi ville göra på de kommande livskunskaperna :S det var rätt segt att ha, vad kommer vi göra liksom? På förra skolan pratade vi om respekt VARJE lektion, jag skojar inte, kanske såg två filmer under hela den tiden :O

Så irriterad blev jag på innebandyn va, kommer dit, ska inte vara med på lektionen, jag är ändå sjuk, så jag tänkte att jag kan säkert gå tidigare eftersom jag bara kommer titta på, när de har biptest (hahha ägda) men självklart, så är inte Landgren där, hon ska på möte. Så vi har min gympalärare, som ger oss en uppgift, som vi ska gör två och två, jättekul(Y) men det gick ändå rätt bra.

Sen blev det fika med Luet, riktigt trevligt, har inte varit med henne på hundra år :O mycket trevligt :)
Rebo kom även till oss, ringde och sa att hon var ensam på avenyn, hahhah, sötnos, men så sa vi till henne att komma till oss, så hade vi det trevligt tillsammans.
När vi ska gå, händer det roligaste, så typiskt MIG dessutom, jag sitter på en, typ soffa, så ska jag snyggt försöka  "glida" ut ifrån och gå därifrån. Men när jag ska komma ut, missar jag foten på bordets ben, och när jag reser mig, ramlar jag ner på golvet, HAHHAHAHAHHAHAHA alla som känner mig väl, vet att det är verkligen någon som händer mig och hur det kan se ut. Rebo och Luet fick världens anfall, började skratta som om dem sett det roligaste i sitt liv, hahha. Verkligen ALLA på stället såg mig, hehhe (A) hahahh, that's life ;)

Ikväll blir det kurrering inför söndag, måste verkligen ta och bli frisk nu!!


kisses and hugs / leniis<3

Happy girl



Bilden kan visa mitt humör för tillfället, glad till utseendet och ögonen visar ingen sorg. 
Men sorgen finns där inne, bara för osäker för att kunna visa den.

I need you

Nästan inga läxor

Idag blev min dag bra :D

Blev klar med alla matte, så jag slipper ha massa matte i läxa idag, dock har jag bara italienska, men det är lätt och går fort ;) så det fixar sig.
Mycket trevlig denna dagen, för en gångs skull så var jag inte trött efter engelska, eller under för den delen heller :O
Beror nog på att jag blev klar med matten :D okej, det låter jättelöjligt, men jag brukar alltid får miljoner, tusen tal att göra i läxa, för att jag inte fattar vad man ska göra. Helt sjuk, ett tal kan göra min dag dålig :O

Bussen hem var ju skön ;) hahahha
Jag och jessica är ju bäst, sitter på våran alltida plats, precis under trappen, där de flesta sätter sig i sista hand, men det är våran plats ;) hahha. Sen istället för att sitta och prata med varandra, så sätter båda på musik på mobilen och lyssnar på sin egna musik, säger inte ett ord till varandra. Sen sitter vi och skickar sms till varandra ibland XD hahhha, det är verkligen Jessica och jag på bussen (L) så ska de va (Y)

Fick lite chans att lära känna den nya tjejen, hon är en trevlig prick :)

Blir promenad ikväll till östra, måste upp och köpa en sak på pressbyrån, får bara se om jag hittar någon att gå dit med, annars får jag väl gå ensam, hahha mobbad eller vad ;)


kisses and hugs / leniis<3


Nytt schema på denna dag

Företagsekonomiprov idag! Gick faktiskt bättre än jag trodde, kunde svara på det mesta, så jag kände mig väldigt duktig för en gångs skull (Y)
Så segt, efter hade vi Bertil igen och fick se helt störda sexfilmer om medeltiden, det var bara en sak dem handlade om, sex! Det var verkligen en dålig film, sen ska vi skriva en analys på det, joo, det är ju lätt när man inte fattar syftet med filmen, jättekul (Y) not

Gick lite på stans för att komma på ideer till bellabus present, jag har lite ideer, men det stämmde inte in på det jag hittade i stan, men jag fixar det ;)

Matchen igår,
gick faktiskt oförväntat bra, vi spelade grymt i första, andra och nästan hela sista, vi borde ha vunnit, de tyckte de flesta hos oss i alla fall. Kul att mikael stod och filmade allt, usch, jag hatar att bli filmad :O blir så dålig, usch, men vi skulle se resultatet någon gång på en helg, tror jag vi bestämde på mötet, men men, får se.
Resultatet blev i alla fall 1-4, låter sämst, men det var bara skitmål, som vi missade markeringar på, så jag är ändå rätt nöjd med laget.

Sket i innebandyn idag, kände att det inte var bra att jag spelade igår, så jag hade aldrig orkat träna idag, så det var bäst att hoppa över den, blev att jag satt med emelie och pluggade på företagsekonomin på nisseplatsen och bussen istället ; hahha.



kisses and hugs / leniis <3











Mina, Lunneryds och Stones ;)

Minnen ifrån The Tree på gympan på Ugglum!<3

Företagsekonomi prov !

Usch. företagsekomoni prov imorgon, okej jag är rätt förberedd och kan det mesta, men det är ju det sista för kursen, så jag är lite nervös och lär få blackout på provet, vad gör man då liksom :O

Kul att bli sjuk nu, har typ inte varit helt frisk sen innan lovet, men nu är det värst, har typ ingen röst på morgonen, inte bra. Men spelade dock två matcher i helgen, kanske inte det bästa, men hallå, det var damtvåan, då måste man bara vara med, hallå ;)
Idag är det match igen, mycket mycket glad :D okej, jag är fortfarande sjuk, men just detta laget måste jag bara vara med och möta, missade förra och alla hade så jävla roligt den matchen pga spelar i andra laget XD
Så det ska bli riktigt kul att spela ;D

Idag var det kortaste dagen, rätt gött, fast skulle vara kvar och fixa privatekonomin, självklart när jag nästan är klar, så ska en klass komma in dit, så måste stänga av allt och försöka komma in på en annan dator och det funkar inte, så jag får göra det senare istället, har inte excel hemma.

Fick en ny tjej i klassen idag, Kajsa, fast hann inte se så mycket av henne, bara på engelskan och då hann man inte riktigt lära känna henne, men men, hon är säkert en trevlig prick :)

Ohja, nu är jag taggad för att spela, hoppas att det blir vinst nu!!

kisses and hugs / leniis<3











Jag vet, gammal bild, men jag älskar den och den ger mig riktigt sommarkänsla, jag och bella på partille, de bästa!

Redan fredag

Denna skolveckan har gått fort, okej, den varade bara två dagar, men jag trodde verkligen inte att det var fredag idag, jag och anna var helt lost idag på tåget, hahha. 
Usch, prov nästa vecka, jag känner mig inte redo att börja med plugg nu andra veckan i skolan, dessutom så älskar man inte det nya schemat, ser typ exakt likadant ut som förra, bara att vi har naturkunskap nu.


Men det är skönt att det är fredag i alla fall, kan man ta det lugnt i helgen. Självklart får jag inte sova ut denna helgen, nu börjar livet i hallen igen (Y)
Måste gå upp 7-8 både lördag och söndag :O
Dagisinnebandy imorgon klockan nio, på söndag är det match med mina småkillar klockan nio, hur ska jag orka gå upp? JAG VILL SOVA!!

Är så glad över att jag ska spela med damtvåan på söndag, jag vill verkligen börja spela med damtvåan, mitt mål liksom, än så länge i alla fall ;) hahha, men det ska bli kul, visst det är pixbo och vi kommer säkert förlora, men det är damtvåan, så whatever (Y)

Ikväll blir det mysig hemma kväll, måste försöka lägga mig tidigt, så att jag orkar med helgen, hahha

kisses and hugs / leniis <3


jag saknar min stockholmare <3

Första dagen

Första dagen i skolan.
Fick världens chock när jag vaknade, jag var pigg :O:O det är typ ett under, första dagen borde man ju vara helt död, men nej nej, jag var pigg som en nötkärna. Helt cp.
Riktigt roligt att träffa alla igen, har saknat mina homies (L) dock träffade jag dem på nyår, men ändå ;)

Usch, så fort man kommer till skolan börjar Gustav prata om att det ska bli rivstart i allt typ, kul att ha företagsekonomiprov nästa onsdag och sen samhällsprov veckan efter (Y) men men, så är skolan.

Fick även nytt schema idag, ser nästan exakt ut som förut, bara att den tidiga dagen är tisdag, istället för onsdag. Åhh, vi ska börja med naturkunskap! Hatar det, kommer typ somna på lektionerna, det är sååå segt!

Idag blir det att plugga matte, hallå eller, hur mycket läxa kan man ha på två dagar egentligen :O helt sick, sen ska vi få ännu fler imorgon, skjut mig, säger jag bara !




kisses and hugs / leniis <3

skola imorgon

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig för en gångs skull (Y)
Gjorde klart bilduppgiften, som dock skulle varit klar förra terminen, men hur ofta pluggar JAG på ett lov liksom? Då måste jag få känna mig duktig denna gången ;)
Resultatet blev la rätt bra, man vet vad det föreställer i alla fall, det är det viktigaste.
 
Annars har min dag inte sett annorlunda ut.

Ser verkligen inte fram till att börja gå upp tjugo i sex numera, det ska bli jättekul att träffa alla igen, men plugget! Usch, jag vill inte ha så mycket. Kul att ha två prov de första två veckorna på skolan, få reda på två prov, alltid nervös att få veta vad det ska bli, men får hoppas på det bästa


kisses and hugs / leniis<3

2 dagar

Fan, nu är det bara två dagar kvar tills skolan :( visst, det är jättekul att träffa alla i klassen igen, men jag orkar inte gå upp klockan sex igen varje dag, stanna kvar till fyra nästan varje dag och börja plugga igen, det är seeegt!

Idag var det alla finaler i gothia.
Pixbo 92 vann DJ18, självklart. I våran ålder vann Malmhaug, det var tur att inte Värnamo vann, jag hade blivit sjukt irriterad om det fjortislaget hade vunnit!
Det var inte några roliga finaler, men när straffarna kom blev det kul, skåningarna var grymma på straffar.


Världens drag var det inne i hallen, det var Göteborg mot Skåne mot Kalmar (Y)
Dock började Göteborg skrika frölunda, hallå fel sport, men sen kommer Kalmar och börjar skrika SM, som dem vann i fotboll. Hallå, vi spelar innebandy nu, håll er till rätt sport XD
Men det var kul att höra ;D

Sen blev det fika med Piff, Emil, Hampus, Linus och Andre.
Det var mysigt, fast Linus och Andre stack tidigare, men vi satt kvar i kanske en och halv timme, riktigt mysigt (Y) Trevligt, trevligt.

Vad som händer ikväll för vi se, men imorgon ska jag vara duktig och plugga (Y) måste börja bli duktig, så jag får bättre betyg, hahha.


kisses and hugs / leniis <3

Nästan ett skämt xd

Sista gruppspelsmatchen idag, vi var mer taggade i alla fall, men vi förlorade igen, hahah. Kul att vi kom sist, men men, jävlar vilket fjortislag vi mötte :O hade så lust att säga en riktigt ful kommentar, men då hade jag självklart fått en tvåa på de, så jag sa inget ;)

Sen blev det hemåt, fick GÅ!! Men tur vände innan vi kom till östra, Erika och Lalla kom förbikörande och plockade upp oss, så fick skjuts hem (Y) Sånt gillar vi. Fick även reda på att självklart hade Pixbo gått vidare, förvånad? NOT hahah, vem skulle bli det, jag skulle blivit förvånad om det INTE gick vidare, hahha.

När klockan var fyra var det dags att åka till Valhalla, först titta på IBK 93, Camillas lillasyster, sen blev det Annas lag, efter det blev det Peter. Tjejlagen förlorade dock, fast Peter och dem spelade lika, men det var inte nära att dem andra skulle vunnit, ingen rolig match att se på.
Jenny följde med, så jag hade det mycket trevligt med henne (L)

Ikväll blir det att träffa Bellabus och Pao sen, ska bli myspys, ska nog se film bara, det gillar jag ;)
Så det blir en mysig kväll för mig (L)


kisses and hugs / leniis <3

Gothia i full gång!

Äntligen har gothia börjat (L)
Så skönt att komma igång med innebandyn igen,

Började dagen med att åka till lundbystrand och titta på Peter, självklart vann dem, men det var inte den lättaste matchen för dem, så det var väldigt kul att se den (Y)
Sen drog det hem, hann la vara hemma i typ fyrtio min, sen var det dags för mig att spela, i torpa, inget fel att spela på orginal hemma plan ;)
Det gíck la som det gick, förlust tyvärr, men det var verkligen en sådana match, som jag gillar, fick tacklas, schysst, utan att domaren klagar på mig. Det visar ju bara att jag spelar schysst och inte tufft, som vissa påstår ibland ;)
Efter matchen drogs det till lundbystrand, igen, för att kolla på Peter igen, fast min tanke var att kolla på en skåning, som jag har lärt känna genom en annan skåning XD hahha jag TROR att jag hittade honon (A) men jag är inte alls säker på att det var han. Träffade även Andreas i hallen, han var på bra humör han, hahha
Sen skulle jag jobba i cafet på lunden, det var nog det segaste på länge, sämsta stället att ha ett cafe på, kanske komma tio kunder, på fyra timmar, usch, det var riktigt segt, fast min babe ems kom (L)

Så blev det dags för andra matchen, usch, jag vill inte ens prata om den!
Efter matchen hade jag bara lust att kasta mina klubbor, bryta sönder dem, slå sönder mina händer, sluta med innebandyn och sånt. Jag var så arg! Tror inte jag har varit så arg tidigare, över en match.
Men men, imorgon kommer jag vara mig själv igen och kommer vara taggad till tusen, det kan jag lova, känner verkligen att det är dags att vi tar fram hårdhanskarna!

Men måste ta och sova nu, så att jag är pigg till imorgon!


kisses and hugs / leniis <3

Saknar prag! (L)

Dagen före gothia (L) just då kommer jag även och tänka på PRAG (L)
ååh, jag saknar den veckan enormt, visst det var även lite mörka stunder, men sammanfattande saknar jag veckan sjukt mycket!(L)

Känner att jag har verkligen inte gjort mycket detta lovet, men det är ju så lov ska vara till för, säger Bertil ;) hahha
Neej, jag ska banne skaffa energi till att börja plugga mycket, så att mina betyg går upp istället för down ;) typ nyårslöftet(Y)

Sitter och pratar med min babe ems nu(L) vi har en djup diskussion just nu, och ni för inte höra ;) hahahh hennes ideer asså, helt sjukt, men jag gillar dem. Får se hur hon lyckas med dem i framtiden, det väntar jag på att se ;)

Fick reda på att lilla skåningen jim ska komma upp till götet och spelade gothia, då får man nog ta och kolla in när han spelar, hur stor chans är det, han spelar i samma grupp som Peter! Hahah, det lär bli en rolig match, jag måste bara sen den! Dock ska jag stå i cafet den tiden, men det fixar sig, jag löser det, måste bara se den matchen.
Jo, vi ska stå och jobba i ett cafe på lundenskolan, eller cafe och cafe, vi ska sälja godis och sånt, fast det är typ bara vi som ska med till prag som ska göra det, min tider är ju sämst, i alla fall dem imorgon, men men får la ställa upp (Y)

Imorgon blir det upp tidigt och kolla INNEBANY(L) pappa och jag är typ största suppotrarna under cuper, kollar på lagen vi är intresserade av, så det börjar redan imorgon klockan 10:00, me liiike (Y) that's my life bitch ;)


kisses and hugs / leniis <3








Jag saknar Prag och Innebandy !!<3




Music club sista kvällen, me and my Stockholmare ;) hur lyckad? åker till Tjeckien och träffar en svensk XD

Bilder ifrån Nyår!<3


Såhär såg man då ut i stora drag XD



Vi är inte seriösa, hahha älskar flickorna <3



Skölja var också där, vi är schnögga, hahha <3


Kul att båda blundar, hahah <3


Man måste bara älska tjejen! <3


Okej, det är inte jag som har tagit bilden (A) hahah
Underbar kväll med mina homies(L) dock saknar jag Mörlin denna kvällen (L) men det kommer fler kvällar, mina brudar (L)

Gott Nytt 2009!

Då var det 2009 redan.
Nyårsafton blev inte riktigt som planerad, men jag måste säga att jag tyckte den blev lyckad ändå.
Ville ha med lilla Mörlin också, men hon kunde inte, men vi klarade oss precis ;) hahah
Dock fick jag ingen nyårskyss, eller jo jag fick en av jessica, men resten fattar min poäng ;) hahhha, men det kommer, det kommer, hoppas vi på i alla fall (L)

Spenderade nyår med Jessica, Skölja och Banana i alla fall (L) först middag hos mig, sen blev det bara umgås alla fyra, men vid halv tolv ringer Peter och ber oss komma ut till oss ;)
Så det blev en väldigt trevlig nyår, måste jag säga (L)

Sen blev det hemgång till Skölja, hahhah, att gå ifrån terminalen brukar kanske ta en kvart, tjugo min, sa hon. Men vi gick på en halv timme, hahha, hennes skoskav var nog av de värsta jag har sett, hahhah;)
När vi sitter på terminalen, vem träffar man inte då, om inte lilla Mörlin själv i högsta grad :D hon var riktigt snygg den bruden ;) morr på henne ;)(L) 
Vi missade inte att hon skulle gå 5 kilometer i henne hööööga klackar, jag hade aldrig klarat det, speciellt inte med mina fötter, hahha.

Bilder ifrån nyår kommer senare (L)


kisses and hugs / leniiis <3

RSS 2.0